İlk seneler de yapıyordu 6 yıllık evliyim şu an ama sadece kendini düşünen boşalıp bitiren taraf on sevisme falan da yok sadece onun için o yatağa giriyoruz kavga da ediyoruz ama değişmiyor
Böyle olmaz ki ama, anlayış nerede, ilgi, hoş görü nerede? Bir kadını delice oral yaparak ıslatmadan onun memelerini yalayıp emmeden, onun gözlerine bakarak içine girmeden böyle cinselilk mi olur yahu?
Vallahi umrunda değil bir kere zorla yaptırdım sonra ilişki esnasında küçüldü senin saçma sapan isteklerin yüzünden zaman kaybettik bir daha benden böyle şeyler istemeyeceksin dedi daha tövbe istemem böyle olacaksa olmasn sende iyi düşün öyle karar ver iki tarafta iyi olmayınca yatakta sıkıntı 😂
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlım "evlenince peşinen söylüyorum asla oral yapmam" dedi nişanı atmayı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oral yoksa oralı olmaya bile değmez.
İşte yorum işte kadın işte zevk
Pazarlık usulü seks olmaz. Yapmam diyenleri çok gördük. Sen nasıl davranacağını bilirsen kadın sana şarap olur, bilemezsen sirke olur.
Bu sebeple nişan atmanız doğru değil. Evlenince yavaş yavaş alışırsınız birbirinize ve o da bu tavrını değiştirir.
bence de at sizin aşkınız uzun sürmez hem boşa kaybı olur
dimi ben de öyle düşünüyorum
Belki yapar belli olmaz seviyorsan bunun için bırakma ha yok evlenince aldatrm bu yüzden diyorsan bırak şimdiden 😂
Kafam karıştı ama, sen aynı durumda olsan ne yapardın?
Bende aynı durumdayım kocamla istediklerini yasayamayinca sorun oluyor cinsellik önemli
Aynen işte, ben de bunu duymak istiyorum, eşler arasında cinsel çekimde eksiklik varsa bu büyük sorun oluşturur zamanla. Kocan hiç mi yalamadı seni?
İlk seneler de yapıyordu 6 yıllık evliyim şu an ama sadece kendini düşünen boşalıp bitiren taraf on sevisme falan da yok sadece onun için o yatağa giriyoruz kavga da ediyoruz ama değişmiyor
İnsan bunu yaşamak icin de evleniyor yatak ta uyumlu olmak çok önemli şimdi düşündüm de ayrıl bence
Böyle olmaz ki ama, anlayış nerede, ilgi, hoş görü nerede? Bir kadını delice oral yaparak ıslatmadan onun memelerini yalayıp emmeden, onun gözlerine bakarak içine girmeden böyle cinselilk mi olur yahu?
Seni çok iyi anlıyorum inan buna, bazı şeyleri doyasıya yaşayamamak içinde uhte olarak kalıyor insanın
Vallahi umrunda değil bir kere zorla yaptırdım sonra ilişki esnasında küçüldü senin saçma sapan isteklerin yüzünden zaman kaybettik bir daha benden böyle şeyler istemeyeceksin dedi daha tövbe istemem böyle olacaksa olmasn sende iyi düşün öyle karar ver iki tarafta iyi olmayınca yatakta sıkıntı 😂
Hahaha küçüldü mü :D zorla mı yaptırdın :D adamın kafasını tutup vajinana mı bastırdın :D boğsaydın iyice bastırıp hahahah :D gizliden çıksana seninle özlden konuşmak istiyorum rica etsem.
Evet iktidarsızlık sorunu da yaşadık 😂
Vallahi bence sen kısaca evlenme kardeş sjjsjs
sorumu beğen yazayım lütfen :)
Başına ne geleceği belli olmaz riske girme hiç 😂
Bekliyorum :)
Yazdım sendin sanırım beğenen
Yapmam demisse evlendikten sonra sorun yasarsin moralim bozulur
Çok sıkıntı bir durum
Ben de yapmayan erkek istemem.
Yapmadan duramam ki 😍
Tutarsın saçlarından verirsin bir şey olmaz. Bakma öyle dediğine
zorla da olmaz ki ama