Evlendiğiniz gece eşiniz ben cinsellik yaşamak istemiyorum hiç bir zaman derse tepkiniz ne olurdu böyle bir konuşma karşınızda 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu evlendiğimiz gece söylenecek bir şey değil önceden söylemeli. Bu durumda beni ölene kadar pahalı mağazalarda fink attıracak kadar yüklü bir tazminatı ödemek zorunda kalır.
Sebep?
@ESKILERDENbirDINAZOR Bu kandırma ve mağdur etmedir. Evliliğin temelinde cinsellik vardır, çiftlerden biri aseksülse bunu evlilik birliği oluşmadan önce söylemeli. Cinsellik yaşamıyorumla benim çocuğum olmuyor kısırım aynı şey. İkisi de önceden söylenmeli.
Evlilik cinsellige en uzak şeydir seks bekark3n yasanir o zaman evlenmeyin arkadasim gidin hayatinizi yassyin
@ESKILERDENbirDINAZOR evlilik cinselliğe en uzak şeydirden sonrasını okumaya gerek bile duymadım resmen saçmalamışsın ya
Evlenince anlarsin. Yaşayacağın hayal kırıklığı hayallerin kadar büyük olacak emin ol buna.
Çok saçma bir yorum gerçekten evlilik neden cinselliğe uzak olsun çocuk falan nasıl olcak neyin kafasını yaşıyorsun
Bunu o gece soylemesi problem, evlenmeden önce konuşması, anlatması gerekir. O geceye kadar saklamışsa, çekindiği şey başına gelecektir, yani ilişki biter orada
Cevap
5Cevap
ayrılırım
Tabiki de bosanirim gurur kırıcı bir söz hemde zaten evlenmeden önce denmesi lazım hemde cinsellik insanın doğasında var
Evlilikle cinsellik ne alaka?
Aga neden evleniyoruz o aman cinsellik tabi olcak saygı olcak sevgi olcak cinsellik olmadan evlilik asla yürümez
Birbirine en uzak şeyler. Cicim aylarında , yıllarında yaşanır sonra tadi tuzu kalmaz zamanla biter gider.
Bu konu evlendikten sonra söylenecek bir konu değil eğer öyle bir durum varsa en baştan söylenmeli boşanmaktan başka çare kalmazdı geriye yani
A. mk baştan söyleseydin derim
Buna kızların cevabını merak ediyorum 😂
Doner pop... u yyatardim bende
😉
Hiiiiç duymam bile.
Ayrilirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar