Birisiyle aynı evde yaşamayı düşünüyorum kendisine de herhangi cinsel bir şey yaşamayacagimizi belirttim oda kabul etti sizce yalan mı söylüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBiri ile aynı evi paylaştık beraber oturup alkolde aldık ama ikimiz de irademize sahip olduğumuz için herhangi bir şey yaşamadık. 2 ayımız beraber geçti. Daha sonra ayrıldım o evden. Bikac ay sonra kalacak yerim yoktu ve kendisi 10 günlüğüne canakkaleye gitmesine rağmen benim evimde kalabilirsin deyip kendi elleri ile anahtarı teslim etti. Aylar sonrasında mekana eğlenmeye gittik ve çıkışta ona geçtik biseyler yaşandı ama daha onun ve benim isteğimle yaşandı daha sonra 5 ay sevgili kaldık. Bence bisey yaşanmadan da aynı evde bay bayan kalabilir ama önceliğin ev arkadaşı olarak bayan olsun. Sonuçta devir kötü kimsenin beyninden geçenleri okuyamazsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz, ben bu şekil desem ciddi derdim blöf yapmazdım. Ama tabi onu etkilemek için biraz bakım, giyim kuşama önem verirdim duruma göre, belki zamanla kendi ister belli mi olur? Ayrıntı hiç yok ki. Öğrenci misiniz nesiniz? Kira fiyatları çok arttı bundan sonra aileler erkekle aynı evde kalmadına bile izin verir zamanla bildik tanıdık biriyse falan.
03 Yorumla
Soran+1 yılNormal bi durum olmadığı için ayrıntı vermeye gerek duymadım ben evden kacica oda istersen benim yanıma gelebilirsin dedi. O öğrenci ama
- +1 yıl
Evden kaçtıysan kal bari. Öğrenciymiş yemek yaparsın, bulalık yıkarsın ufak ama önemli desteğin olur. Ev sahibi sıkıntı yapmasın o da önemli.
Soran+1 yılEv sahibi konusuna alternatif çok ya sıkıntı olacağını zannetmiyorum
+1 yılNeden yalan soylesin ki? Muhtemelen ekonomik sebeplerden ev paylasacaksiniz, ikinizin de gundemi baskaysa baskadir, erkeklerse kadinlara nazaran aslinda masum sayilir bu tur meselelerde de bellemisiz bir kere erkek ister de ister diye… halbuki gercek bayagi farkli, degil mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Bir de sonucta sen kendin bagimsiz bir bireysin degil mi? Istemezsen istemezsin, iki ustelerse sakaya vur yuru hadi cekersin, gulersiniz gecersiniz, ama sanki sen de bu fikirde cekimser kalmayacaksin gibi…
Soran+1 yılYa ne bileğim her kafadan ayrı bir ses çıkıyor yani sence erkek kendini tutabilir öylemi
Soran+1 yılYa ben ona dedim ki bırak cinsel bir şey yaşamayı bana dokunmayacaksin bile dedim oda tamam dedi ben kesinlikle böyle birseye tenezzül bile etemem onu tahrik etmemek içinde elimden geleni yaparım
Bence çok mantıklı. Evlenince, insanlar aynı evin içine girince değişiyorlar. Aynı evi paylasabileceğin kişi mi bunu görmek açısından bence mantıklı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kalınmaz neden kadınsın ki yani sonuçta aynı eve çıkıyorsan büyük ihtimal güveniyorsun duyguların vardır yani bu adamı duşta görebilirsin hani ister istemez canın ister anlatabiliyor muyum neden rahat durasın ki şöyle mesela düşünüyorum ben gerçekten istediğim adamla aynı evde yaşayacağım seks yapmadan bir günü bitirmeye çalışacağız imkansız
10 Yorumla
+1 yılhoşlandığın, etkilendiğin birisi değilse kalınabilir. aranızdaki mesafeyi korumak sana bakıyor. yakınlık göstermezsen o da buna göre davranır, tabi eğer onu tanıyor ve sen istemedikçe bir şey yapmayacağına güveniyorsan.
41 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu elbette mümkün.
Ama kişilerin bu konuda, iyi otokontrol sahibi ve dürüst olmaları gerekir.
Kişilerde duygusal, cinsel açlık varsa ve arada az da olsa bir çekim oluştuğunda, ilişkiye mesafeli kalmak onları zorlayacaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi kontrol edebicegime inanıyorum oda aynısını söylüyor ama işte insanların içini okuyabilsek keske
- +1 yıl
Karar sizin. En fazla davranışlarıyla yakınlaşmaya çalışır, ama bir anda tecavüze yelteneceğini zannetmem.
Sizi rahatsız edici davranışlar yaparsa en fazla 1 defa uyarın, 2. si olursa gereğini yapıp, ortaklığı bitirin derim.
Sınırlarınız, tutumunuz net olmalı yoksa o da emin olamaz.
Soran+1 yılTavsiyelerin gerçekten mantıklı teşekkürler
+1 yılAteş 🔥 ve Barut yan yana durabilir mi sence?
Bence hayır duramaz ha beraber büyümüşsunuzdurrr tamam olabilir
şu an o kişi sana karşı tamam diyebilir.
Aklında ne tilkiler dönüyor bilmiyoruz dimi belki şuna köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeyim demişte olabilir bilemezsin30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben İzmir'de erkek arkadaşım aydinda yaşıyordu İzmire geldi bende kaldı 3 gün ben cinsel ilişki istemediğimi söylemiştim ama aynı evde olunca fazla yakinlasmistik cinsel ilişki yani içime girme olmadı ama her şeyi yaptık yani bence zor ateşle barut durmaz
61 Yorumla- +1 yıl
O ayarda yapılmalı zaten, sevgiliyse. O bahaneyle o durum başlamış.
+1 yılKalınabilir ama senden en ufacık bir elektrik görürse sana karşılık verebilir
Her erkek değil ama bazı erkekler bence karşılık görmeden o kadar gurursuz olamazlarki
senin için Rahatsız edici bir durum olsun40 YorumlaHer gün sekx yapmaya ve terlemeye hazır ol, aynı evde olucak ama rock! yerinde duracak öyle mi? Doğanın ve eşyanın tabiatına aykırı. Malum alet, gece kontrolsüz davranışlar sergiliyor, bir gece ansızın saplanır.
00 YorumlaKS de o kadar çok kişi var biride çıksın ben kalıyorum en az iki üç ay kadar ve hiç bi seviyesizliğimiz yok desin görelim.
Böyle bişey imkansız mutlaka bi yaklaşım kuruluuuuuurrrrr. Kayıkçı misali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey emin olki mümkün olmaz çünkü ateşle barut yanyana durmaz derler istenizde istemesinizde şeytan dürter 😂
310 Yorumla- +1 yıl
Bende dürterim reis😂😂
- +1 yıl
Sen dürtmesende şeytan kesin dürter reiss 😂😂
- +1 yıl
Kimse dürtmese insan kendi kendini dürter reis 😂😂
- +1 yıl
her şey olabilir reiss 🤣 sakıncalı bir durum
- +1 yıl
Safa yatıyorlar reis😂😂
- +1 yıl
@lovbdy teşekkür ederim 🙏 çünkü gerçek olan bu
- +1 yıl
@lovbdy 🤣🤣 ilahi sen çok sakacısın zaten denemeye para almıyorlar başkan 😂😂😂
+1 yılYani durabilirsin
istemediğin bir şey nasıl yaşanacak.
Kafayı dizayn etmedikten sonra
çekim yaratmadıktan sonra
yanımda çıplak dursan etkilenmem
10 Yorumla
+1 yılArkadaşsa neden cinsellik olsun ki zaten? Ayrıca yalanla ne alakası var? Kendi kendine ki cinsellik yaşıyor:d
20 Yorumlaİlle birbirinizi dustan ciktiktan sonra bornozla goreceksiniz. Bir süre sonra sen yanasirsin ona
10 Yorumla
+1 yılİlla cinsellik yaşanmaz yaşanaydı çok kişiyi skmştm
12 Yorumla
Soran+1 yılDuymak istediğim cevap
- +1 yıl
Harika
Aynı yatakta bile yattık bir arkadasımla 😂
Tarafların nasıl baktığı önemli. Gay filan değilim bu arada yanlış anlaşılmasın 🤣10 Yorumla
+1 yılBu mümkün değil, bir kadın ve bir erkek aynı evde birlikte yaşayıpta, cinsellik olmaması ancak evliliklerde olur☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdiki eşimle sevgiliyken tatile gitmiştik. bir şey yapmayalım dedik ama günde birkaç defa oldu. imkansız.
41 Yorumla- +1 yıl
Hanginiz başlatmıştı? Bu arada sevgili değillermiş.
Aşk yoksa bir etkileşim yoksa kalınır. İrade ile alakalı
20 Yorumla
+1 yılDaha 1 ay olmuş tanışalı üstüne üstlük sosyal medya, güvenilmez nokta.
22 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş
Onun ne dediği tek basına. yeterli degil. yarın Öbür gün sen de istersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemicem biliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. he canım gelde inan ateş barut yan yana olmaz ben yaşadım ev arkadaşı almıştım 🤣😂😁
04 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra
Soran+1 yılKarşı taraf istemeseydi zorla mı yapacaktin
+1 yılben ünideyken çok kaldım kız kankalarımla normal kız arkadaşımla
02 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşadınız mı peki
- +1 yıl
hayır ama çok yakındık yani şişe çevirmece bile oynardık hepsiyle benim zaten sevgilim vardı yurtta kalıyodu kimseyle bişey yaşamadım baya iyiydik yani
Bir şey yaşamazsınız zaten.
Çok şey yaşarsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen mi ya
+1 yılkıs gelıyo gecelerı ya üşürsun ya korkarsın şimsekten o zmn çakar adam
03 Yorumla
Soran+1 yılHe he aynn sanki ben istiyorum dedim
- +1 yıl
kıorkarsın ama
Soran+1 yılYo niye kokcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin bakış açısı: şimdilik he diyeyim de eve çekince ağzından girer burnundan çıkar ikna ederim zaten
30 YorumlaAynı ev, aynı oda, sonra aynı yatak, sonra aynı duş... Masumca geldi bana
10 YorumlaYani ateşle barut misali. Ben dayanamam sanırım
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut bir arada durur mu Durmaz patlar o iş olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Tabiki yalan, çok geçmeden inleme sesleri duyulur evden bunda hiç şüphe yok 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılHiç gidecek bir yerin yoksa, vicdanı varsa çocuğun olur. Onun dışında olmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz. Yavaştan yavaştan seni alıştırmasınlar.
00 Yorumla
+1 yılsevgililik ve hisler olarak yakınlık yoksa kalınır yoksa o gece sabah olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef yalan söylüyor ilk fırsatta tepende alır solugu
00 Yorumla
+1 yılİlla ki sevişme olcak öyle bir dava yok yani burada 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAteşle barut bi araya gelirse ne olur biliyor musun alev alır ortalık
00 Yorumla
+1 yılKalınır ya kanka dedikleirne yan gözle bakacak halin yok
00 Yorumlayaşanmadan olmaz. başta olmasa bile sonradan mutlaka olur
00 Yorumla
+1 yılDdsfcvv sevgilin değilse sıradan biriyle nasıl aynı evde kalican
00 Yorumla
+1 yılBirsey yasamadan temas etmeden oral yasanmadan durulmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalınır da Bi çekim oluşması halinde kaçınılmaz hale gelir o
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki yaşanır. Sen de kendine hakim olamazsın, o da
02 Yorumla
Soran+1 yılYav benden yana sıkıntı yok ben tutarım kendimi
- +1 yıl
Hiç bilemezsin. İşini şansa bırakma
+1 yılEtkilenme meselesi tamamen, kesin bir sonuc zor ama libidosu yuksek oldugunda sansini dener bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalınmaz kalınmamalı senin özelin olacak o evde olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka ben yaşadım bizzat sana anlatayım eksi artı yönünü
49 Yorumla
Soran+1 yılValla çok memnun olurum
Soran+1 yılÖnce sorumu beğen buradan bi bakalım
Cevap sahibi+1 yılDurmuyorum burada yazacaksan vercem yoksa da kalsin
Soran+1 yılTamam sen ver
Cevap sahibi+1 yılBirsessizkisi
Soran+1 yılTamam ver
Cevap sahibi+1 yılE yazdım ya😁
Soran+1 yılTamam dm
Cevap sahibi+1 yılMsjj atamıyorum ben sana sen at istersen
Yemin ederim yalan söylüyor seni kandırır her türlü kaybedersin kendini sonra sonrası beraber olmuş olursunuz
015 Yorumla- +1 yıl
Sonra eyvah bide ogln diyecek sen de istedin sonra terk edecek sonra bu başkası ile evlenirken ben bakire degilim benim kabul eder mi diyecek
- +1 yıl
Sen o genel bakan var mesela yani diye dedim
- +1 yıl
Geneli bakar demedim dogu tarafı birine aşık oldu mesela
- +1 yıl
Namus bacak arasında tabi degil de günümüzde bakan sorun eden insanlar var halan
- +1 yıl
Bnce evleneceğim adamın olmak ilk güzel olur güzel bir duygu da sonra kavga falan cıktıgın da sen şöyleydi öyledin saten diyemez
- +1 yıl
Bilemezsin evlendikden sonra değişen erkek çoook
- +1 yıl
Aman bahanesi ise hayat onun hayatı
+1 yılHemcinsinle kal cinsellik yaşayın (aktif pasif)
33 Yorumla
Soran+1 yılHem cins bulabilsem keske
Soran+1 yılBulusam niye cinsellik yasicam onu da anlamdım da
- +1 yıl
Ne masumsun ya 😅
+1 yılKalınır da alışmak lazım
21 Yorumla
Soran+1 yılNeye
Bence ikiniz de kendinizi kandiriyorsunuz. Ateş, barut hesabı:)
00 Yorumla
+1 yılBen mikmek için elinden geleni yaparım ki zaten benimle aynı evde kalıyor ise oda onu göze almistir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAteş barut yan yana durmaz
511 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yılAma evde onu tahrik eden hiç bir durumda bulusmicam ve sabahları zaten evde olmayacak
Cevap sahibi+1 yılİlk başta bir şey olmasa da zamanla bnce olur etkilenme falan filan işte
- +1 yıl
Olabilir ama o bunu isticek ve fırsat kolliyacak uygun zaman da...
- +1 yıl
kız yaklasır 2 gun sonra gecelerı korkuyorum dıye
Cevap sahibi+1 yılErkek tahrik olur kokun eder kıyafet görür eder sadece çıplak olmak tahrik olunmaz ki
- +1 yıl
Katılıyorum yine orada bulunmak bile tahrik eder
Cevap sahibi+1 yıl@öylesinebirhesap0 sadece erkek kadın da tahrik olabilir erkek kanına giren bnce aynı evde evli degil sen ciddi ilişki ypksa yaşanmaz
- +1 yıl
Orasını bilmiyorum ama erkek için garanti edebilirim
Cevap sahibi+1 yıl@öylesinebirhesap0 aman neyse hayat onun hayatı kararı vermiş ise yaşar yaşamaz
- +1 yıl
Öyle tabi ji
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılKalınabilir en azından ben kendimi biliyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç dokunmadan aynı evin içinde yaşaya bilirsin yani öyle mi
- +1 yıl
Evet çünkü ben kendi halimde tek yaşantıya çok alışık biriyim
Evdeki insanla gezeriz tozarız birlikte yemek yapar eğleniriz ama iradem sağlamdır karşımdaki atak yapmadığı sürece ben o şekilde yaklaşamam
Soran+1 yılHarika umarım oda senin gibidir
- +1 yıl
Soruya göre cevap verdim sadece
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ateşle barut bilirmisin
12 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum da imkansız mı ben kendime dikkat ettikten sonra olamaz mı yani
+1 yılKesinlikle kalinmamali
20 Yorumla
+1 yılKalınır sapık olanlar öyle düşünür
20 YorumlaSende kalınır mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBen rahat durmam illaki yaramazlık yaparım
03 Yorumla
Soran+1 yılSenj biliyoz canım sen yaparsın wjwjwjwjsnns
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Nickin güzelmiş https://youtu.be/jOxe-ROaSqs
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşanır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak söylüyorsun mesela bunu
- +1 yıl
Bu anlık gelişen bişi olur yani sonuçta duş alacaksın rahat şeyler giyeceksin zaman zaman istekli olacaksınız
Soran+1 yılO gündüzleri evde olmayacak o zmn alırım dusumu rahat giyinmeye gelicek olursak evde kapalı olacağım
- +1 yıl
Deneyin görün o zaman ne diyim gündüz olması önemli değil
+1 yılMüslüman isen kalamassın haram günah
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama gerçek buna mecburum
- +1 yıl
Mecburum diye bir şey yok gerekirse sokakta yatıcaksın
- +1 yıl
Uygulayıp uygulamamak sana kalmış ama bu bahane
Soran+1 yılSokakta kalınca başıma bişey gelmicek çünkü
- +1 yıl
Peki nasıl dersen