Sevgilim yurtta kalıyor ben ise kendi evimde
Onunla birlikte yaşamak istiyorum ama buradaki sorulara bakınca birlikte yaşayanların hep seks hayatı var
ben evlenene kadar bir tek öpüşme ve sarılmaya karşı değilim o da cinsellik olmadan
sizce cinsellik olmadan aynı evde yaşanır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. O da senin gibi düşünüyordu. Seks hariç her şey yapılabilir diyordu. Her buluşmamızda 1 hafta beraber kalıyorduk. Toplamda 6 hafta beraber kalmışızdır aynı evde baş başa. Ben çok istiyordum sevişmeyi. Başlarda evlenmeden olmaz falan diyordu. Son istediğimde azmıştı baya. Olmaz demişti, uzun uzun konuşmuştuk evlilik düşünüyorduk hatta. Hevesimi kırdı olma dedi. Duşa girdi geldi bornozla yanıma. Hadi yapalım dedi. Bu sefer hevesimi kırdığı için ben istemedim. Yani olay kızda bitiyor aslında. Tecavüz etmediği müddetçe sen kendine hakim olabilirsen cinsellik yaşanmaz. Biz bu arada sadece girme olayını yapmadık. Onun dışında oral vb yaptık. Hatta bir ara kural koymuştuk. Eğer ben çok istersem oral yaparak beni boşaltıyordu. Ben de onu okşayarak tatmin ediyordum falan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani kalınır, neden kalınmasın ama atalarımızın söylediği güzel bir söz var: Ateşle barut yanyana durmaz. İllaki sevişme olur diye düşünüyorum. Haa sadece seks olmaz, onun dışında her şey yaşanır diye düşünenler de olabilir. Kısacası bu konu çetrefilli bir konu. Kesin olur veya olmaz diyemem..
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla kalınmaz ama mutlaka azınlık olup zinakar olmayanlar da var. Bir de zina kime ve neye göre kötü onun tanımını da yapmak gerek. Zina zaten evlenecek çiftler için de kötü mü mesela?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanı yok aynı evde kalacak isen mutlaka bir şeyler olur belli bir yerden sonra düzenli bir cinsel hayat bile rayına oturur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kalınır. her şey ikinizin elinde. istemezseniz seks yapmazsınız bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılYa illa ki olur olmaz diye bir şey yok. Sen önden yok dersin o kicina göz diker. Olmaz dersin. O da çıplak bı şekilde surtunelim der vajiananda penisini gezdirmeye kalkar.
00 Yorumla
+1 yılkalınmaz o öpüsmeler dokunmalar sekse gider
30 Yorumla
+1 yılAynı evin içerisinde olunca istesende istemesende yaşanıyor
30 Yorumla
+1 yılSevgiline güveniyorsan neden olmasın ama kendinizi tutmakta zorlana bilirsiniz
20 YorumlaKanka sen böyle düşünsen bile erkek arkadaşın bir şekilde kanına girecek. Ve o iş olucak. Ya tek kalmaya devam et. ya da hiç evine alma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan aynı evde yaşanılabilir aslında bunu sevgiline söylemen gerekir olursa kabul ederse birlikte yaşarsınız..
00 Yorumla
+1 yılTabiki olabilir, ancak imkansıza yakındır bu. Özellikle evde zaman içinde birbirinize daha da alisacaginizi dusunursek
00 Yorumla
+1 yılKalınacak insan var kalinmayacak insan var bunu sen bileceksin hal harwkwtleri tavırları yaklaşımı belli eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef ateşle barut yan yana gelirse olacaklar oluyor. Olmaz desen de olur. Böyle bir hataya düşme derim.
30 Yorumlaarada kalsin ama ayni evde kalmayin bence ayrilirsiniz sklıp
00 Yorumla
+1 yılEvet kalınır bende kalmaya çalışıyorum lakin kiralar yüksek diye tutamıyoruz
00 YorumlaAteşle barut bir arada durmaz.
Bir türk atasözüdür.
Anlayan için kâfidir
00 YorumlaBence yaşanmaz illaki yakınlaşma olacaktır. Ateş ve barut sonuçta
00 YorumlaBence kalinmaz. Ben dayanamam ya kesin dokunurum sürtünürüm en azindan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİster istemez yaşanır, hatta ben yaşamam dersin ama bir an yükselirsin kendini kaybedersin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mümkünatı yok birinden biri mutlaka isteyecektir
00 YorumlaCinsellik olmadan olmaz. Atesle barut yan yana durmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılillaki yaşanır yaşanmasa bile yaşanma ihtimali yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kalınabilir. Neden olmasın. İki tarafta nefsine hakim olabilirse tabi.
03 Yorumla
Soran+1 yılben hakimimde ondan emin değilim
Soran+1 yılöpüşürken falan ellemeye çalışıyor ben uyarıyorum
Cevap sahibi+1 yıleğer buraya gelip soracak kadar aklına takıldıysa kesinlikle olacaktır diyeblirim açıkçası
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşanmaz.
İster istemez etkileneceksin, şeytan dürtecek falan :D
Onunla aynı evde yaşarsan kendi isteğinle yaparsın o Seksi :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Şöyle düşün erkek isteyip yani sana yanaşmayan bile o anlamda sen istersin bir taraftan biri isterse o iş illa ki olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoy bakalım barut un yanına ateşi ne oluyormuş. Senin ki de o Kafa işte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka olur ateş ve barutun tutuşma süresi sadece aradaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Valla olmaz illaki ten tene degecek her gün yaparsın hemde
00 YorumlaYaşanmaz hiç kendini kandırma.
20 Yorumla
+1 yılMümkün değil bence eve alma
011 Yorumla
Soran+1 yılama yurtlarda sürünmesini istemiyorum ve birlikte yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Evlenin o zaman
Soran+1 yılokulumuz bitsin evleneceğiz zaten
- +1 yıl
O zaman kalsın yurtta veya iki üç kişi eve çıksınlar. Hangi şehir?
Soran+1 yılarkadaşlarıyla eve çıkacak maddi durumu yok yurt parasını geciktirince bile ben yatırıyorum
kayseri- +1 yıl
Hata edersin eve alırsan seni ailen erkekle kal diye oraya göndermemiştir. Konuşalım istiyorsan biraz bu konuyu
Soran+1 yılevet ailem beni erkekle kalayım diye değil okumaya gönderdi biliyorum
ben zaten okuluma devam ediyorum hukuk okuyorum- +1 yıl
Konuşalım biraz?
Soran+1 yılözelden diyorsan gelemem
- +1 yıl
Yorumdan çok uzatmayı sevmediğim için dedim peki.
- +1 yıl
acele etme zamanla ayrılırsınız. Bırak sürünsün yurtta
+1 yılAteşle barut yanyana durmaz aşkoooommmm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan konuşun, anlaşın aranızda.
10 Yorumla Ateş ve Barut yan yana durmaz 💥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Tabiki de kalınır cinsellik şart değil
00 Yorumla
+1 yılYaşanmaz eninde sonunda şu akar yatağını bulur
00 YorumlaYaparsın seks
00 Yorumla
+1 yılNiye sevgilin var o zaman?
00 YorumlaZor. Ateş barut misali
00 Yorumla
+1 yılKalamazsın yaptınız mi
00 Yorumla
+1 yılAynı evde kalırsanız olur.
00 Yorumla
+1 yılIllami olur ama yakinlasma
00 Yorumla
+1 yılkalamazsın illa ki sonu sevismeye gider
00 YorumlaYaşanmaz illa olmaya müsait bı konu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Sanırım pek dayanamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalinmaz gunluk olur 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalınmaz mutlaka yaşanır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kesin birşeyler olur ya ister istemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAteşle barut misali imkansız
00 Yorumla
+1 yılKalınır
10 Yorumla
+1 yılZor kalınmaz
00 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumla
+1 yılBoş ver evlenince. yaşarsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yasanmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılzorlanırsınız. çd
00 Yorumla
+1 yılSevgiline bağlı
00 Yorumla
+1 yılhayir kalinmaz
00 YorumlaYaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilin hadim ise kalınır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor hocam zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün degil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiki hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası