+1 yılsenin eşinle alakalı bişi. Vajina yalamaktan tiksinen arkadaşlarım da var, anal diyince de sevmeyen var. Önyargıyla alakalı. merakı olan en güzeliyle yapar. Eşin yapmak için yapmış, becerememiş. Severek yapmak başka bişi. Kafada bitiyor her şey. Eşini analdan aldatma ihtimalin var :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi aldatma ihtimalim yok ben onunla yapmak istiyorum evet istemeyerek yapıyor bunu bende hissediyorum de neden istemiyor bunu anlamıyorum gittim anal dus icin bir sürü şey aldım düşümü aldım geldim yanına kaç kez ama dediğin gibi denemiş olmak icin yapıyor anlam veremiyorum
- +1 yıl
yapıcak bişi yok, evlenmeden önce anal meselesini konuşsaydınız keşke, benim konuştuğum bazı kızlar anala karşı olduğunu söylüyor, ben de bunu dikkate alıyorum, ikna olacaklarına inanmıyorum, insanın içinde olmalı
Soran+1 yılEvlenmeden önce benim böyle bir isteğim yoktu hatta yapmam asla diye dusunuyordum ben ama şimdi merak ediyorum
- +1 yıl
:D
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi istekli bir kadına özel ilgilenmesi gerekirken eşin yapmamış. Basit bir girisimle geliştirmiş bence önden çok iyisini orayla kirilenecegine önden daha rahat yaparım demiş ben olsam seni kırmaz güzel bir temizlikte iyice yağlayip girerim senin duymak istedigib duyguyuda tattirirdım konuşmak isterseniz konusuruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek sevmeyebilir kadınlar normalde çok acı duydukları için tercih etmez ama eşin senin acı duymana dayanamadığı için yapmak istemiyor olabilir.. anal yapmak erkek için zevk verir ama tercih meselesi her erkek yapmaz bende istedim ama hiç yapmadım.
00 Yorumla
+1 yılOrasını bilemem ama ben anal seviyorum sanırım sebebi lise ve üniversite de bakire kızların arkadan vermesi. Bide daha dar ve kalçaları tam denk geliyor ses falan baya iyi oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılBende anal seks sevmem çok günah kadına zararlı bekarken hadı kızlık bozulmasın hamile kalma riski yok sevgiliye oral yaptır sonra analdan boşal vs evlilikte hak deliği varken neden xok teliği ama karım istese yaparım o başka ama birdefa denemek istedim eşim istemedi oralda yapmaz bana ben yapmam canın istiyorsa git kime yaprırıyorsan yaptır dedi bende buradan bırıyle tanıştım beş yıl oral yaptı evlenince ayrıldık
13 Yorumla- +1 yıl
Güncellemede yazdığın argo küfürlü seksten bende hoşlanırım ve acayıp zevk alırım bazı kadınlar daha fazlasını yapar yapan kadın candır
Soran+1 yılBende seviyorum bana istediği her şekilde hitap edebilir hatta hoşuma gidiyor bu yönde hiç bir sıkıntımız yok iyi anlaşıyoruz gayet aynı şeylerden haz duyuyoruz ama gel gelelim mesele malum
- +1 yıl
Malum meseleyi daha detaylı konuşmak isterdim ama gizlisin
Sana tavsiyem herşeyi eşinle konuş
Bu argo ve küfürlerden sınırsız hitaptan yuva kurtulduğunu başka evli bayan arkadaştan sudum sabaha kadar seviş penisi ağzından çıkarma mal kalkmıyo ıkı kufur tamam 😂😂😂😂🙊🙉🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıliğreniyordur zevk açısından muazzam bir zevk vajinaya göre daha dar ve sıkı olduğundan daha çok zevk alacağı kesin. bunu öğrenmek için seks sırasında eşinin parmağını analında gezdirmesini iste, boşalma aşamasında hadi parmağınıda sok içime de onu daha da alvlendir, zaten sokmak istemezse iğreniyordur kesinlikle. eğer iğrenmiyorsa sen 1-2 vereceğim taktik ile analını sekse hazırlaya bilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılSokmak istemesse igreniyormudur kesin ve net yani bunu denicem bu aksam
Soran+1 yılMantıklı geldi bana
- +1 yıl
penisini sokmak istemeyen parmağınıda sokmaz ama heyecan ilerlediğinde iste mümkünse doggy posizyonu ideal bunun için penisi vajinandayken kalçalarını eşinin gözüne soka soka parmağını analımda hissetmek istiyorum de derim.
Soran+1 yılTamam yapicamm bunu
- +1 yıl
umarım istediğin gibi olur, bol eğlenceler...
+1 yılAnal çok istemişimdir ama karşıma çıkan hiç bir kadın anal vermedi eşiniz size anal girdimi sizin analımı beğenmedi? Başkalarını anal yapmışmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmamis
- +1 yıl
Sen istediğin için yapmasını söyle iyice jelle anestol krem sür analına otoban gibi gidip gelsin
Kanka deneyip beğenmemesi olmaz. İllaki sver. Sevmese de erkek en azından denemek değişiklik olsın ister. Sana tavsiyem anal plug al. En güzel çözüm o
00 Yorumla
+1 yılMadem bukadar istiyorsun
Farkli fanteziler yapmaya ikna et, yataga sirtustu bagla ellerinden ve kollarindan, sonra oral yapip iyice sertlestirip kudurt adami ve cik ustune otur.
(Yalniz oncesinde arka deligini biraz alistir analplug veya parmaklayip)
00 Yorumla
+1 yılSevgilim veya eşim benden böyle bir talepte bulunursa sevgililik biter; evlilik hayatı büyük yara alır.
019 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar abartmayın ya lütfen
- +1 yıl
Yav he.
Soran+1 yılBüyük konusuyorsun yapma bence
- +1 yıl
Mal mısın?
Soran+1 yılSen herşeyden önce usul öğren hanzo
- +1 yıl
Hass. Si krtlan
Soran+1 yılAsla yapmam etmem yakarım yıkarım diyenleri görüyoruz bayrak sallayarak kosuyorlar genelde büyük konuşma dedim kötü bir şey söylemedim mal mısın nedir
- +1 yıl
Parke taşına atılmış ve yazın sıcağında üzerine basılmış sakız gibisin.
Soran+1 yılSana hasss
Soran+1 yılSenin ne olduğunu soylerdimde gerek yok üslup bozmaya kisi kendini herkesten daha iyi bilir
- +1 yıl
Bi sus yeter da.
Soran+1 yılSunuda soyliyim başta belirtmişsin sevgilim ya da eşim diye sen bu kafayla gidersen ne sevgili yüzü görürsün ne eş yüzü hanzolar bizlerden uzak dursun aman aman hemcinslerime yazık Allah korusun senden amin
Soran+1 yılPuu sana Karadenizli misin utan be karadenizden böyle insan çıkmaz sen numunesindir kesin
- +1 yıl
Si ktir mal. Paragraf döşüyor bir de.
Soran+1 yılKüfür etmek yerine sende insan gibi konusabilseydin keşke iki lafjından biri hakaret evet senin gibi insanlarla karşılaşınca susamiyorum kendilerini bı halt yaptım sanıp haklı sanıyorlar cunki
- +1 yıl
Çok fazla standart bir yaklaşıma sahipsin. Üslubun da öyle. Benim hakkımda paragraflarca kusman normal. Ben de keserdim ama arada sosyal deney yapmak eğlenceli oluyor. En baştan kaba konuşmakla hata etmediğimden emindim. Sağlama yapmış oldum.
- +1 yıl
Hadi yaz. Okuyup gidicem sorundan. 🤣🤣
Soran+1 yılKicimla güldüm sağol 😂😂😂
Soran+1 yılKivirttin ama olmadı onunda farkındasın ve ona gorede yazdın işte bisiler ahaa zekiyim diye geçinen bir ap.. lsin sen 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerak eder ya da denemiş ama olmamıştır. Ama bence evlilikte bu olmamalı. Eşin tebrik edilmesi gerek bir adam , helal olsun kendisine.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böylemi dusunuyorsun
- +1 yıl
Tabiki böyle düşünüyorum, rol mu yapicam. Adammiş o , o... bile vermiyor ordan eskortlar anal yok diyor. Hem sağlıksız, hijyenik değil, zevk yok acı var. Erkegin karısına ordan yaklaşması doğru değil. Zevk aliyorum diyen herkes yalan bence. Hatta gayler falan çoğu küçükken tecavüze uğrayan ki maalesef ondan sonra böyle olanlar. Ve kadına zevk vermek gerçek bir erkeğin en büyük zevkidir. Onun kokusu tadı ona yeter. Anal sadece merakta kalır bana göre.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılikna edebilirsin belkide canın yandığı için yapmıyordur bir ilişkiden önce duşa girdiğinde kendini biraz alıştır yapmak istediğini söyle zorla, acısa bile çok sesini çıkarma bence ikna edersin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bende bu yaşımdayım bende anal istemem yapmam çünkü denedim zor oldu acıdı ağladı flan bıraktım bende oradan yapanların şeyleri küçük olduğu için istiyorlar genelde ama vajina gayet iyi anal zevk vermez öyle
00 Yorumla
+1 yılDalga kalınsa olmayabilir
Ve poh kokusu gelebilir
Pipin yırtılırsa ameliyat olmak zorunda kalırsın
Pohuni tutamazsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin acı çekmeni istemiyor ola bilir. ( bende merak ettim eşini bana anlatır mısın? )
014 Yorumla
Soran+1 yılNeyini anlatiyim
Soran+1 yılBak şimdi anlatayım sana hemen ben ona normal bir şekilde normal bir zamanda söylediğimde yani yatakta değilken mesela evde oturuyoruz TV izliyoruz işte diyorumki aşkım bugün değişik şeyler yapalimm mi yapalım diyor tamam diyorum oxaman anal dus almaya gidiyorum ben ya diyor boş ver onu şimdi hemen kucaklıyor götürüyor yatak odasına seks yapmaya başlıyoruz yani beni gecistiriyor sonra seks yaparken söylemeye devam ediyorum yatakta yani seks atmosferi var ozamanda off uff sen ne diyorsun sen çok fenasin öyle Şi.. cem böyle Şii. cem aglaticam seni sen onu istion vs vs diyor evet diyorm ağlar beni deneyelim tamam diyor iyi ozaman diyirun yarın anal dus alcam. Tamam diyor o an neyse yarın oluyor böyle emrivakiye getirmiş olduğum icin denemek zorunda kalıyor ama onuda zor olduğu icin yapamıyoruz bir turlu
Soran+1 yılVe ben duş almasam nedne anal dus almadın diyede sormaz hatırlamaz bile cunki yapmak istemiyor
Soran+1 yılHayır bak merakı yok o bugüne kadar bana hiç demedi anal yapalım diye ben teklif ettim ve ilk teklif ettiğim zamanlar iki senelik filan evliydik ve bana dediki renkli bir seks hayatımız var böyle şeyler manotonlasinca denenir on sene sonra vs dedi yani beni geçiştirdi ben acele ettiğim icin evliliğimizin dördüncü senesinde ilk denemeyi yaptık şu an altı yıl olcak evleneligi ama halen bir yol kat edemedik benim aklımdaki bir diğer şeyde su acaba daha önce biriyle denedi ve hiç iyi şeyler olmadimi yani bir tinsinme öğrenme duygusnu yasadi acsba ondanmi böyle oldu ama öyle olsa bana anlatırdı cunki hep anlatır ve dinlemeyi severim can kulağıyla dinlerim ve bunu seks yaparken de çok konuşuruz ama bilemiyorum yinede öğreniyor gibide durmuyor daha çok önemsemiyor gerek duymuyor ve meraksiz gibi davranıyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYaa bunu nereden anladın bana bir keresinde böyle bir imada bulunmuştu acaba oyuzdenmiki
Soran+1 yılYaziyorum sana o halde 1 dk
Soran+1 yılYazamadım takip attım sen bana yazabilirsin
+1 yılHer erkek sevecek diye şart yok zirvelere kopma derecesine yükselmedikçe aklına gelmez belki de. yapmadım da yapmayı düşünmüyorum da şahsen
00 Yorumla
+1 yılYani belki midesi bulanıyor olabilir diyemez. Her erkek aynı değil işte.
00 Yorumla
+1 yılAnal seviryorum bana teklif etmiş olsan seni affetmem kaçırmam hayatta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben cook yaptim, bayiliyom. O becerememis, en guzeli anal zaten
00 Yorumla
+1 yılBen olsam yaoaarim daha ne istiyo istee esim derimm canini yakmadann zevk almasini saglarimm tuaf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de birçok kadınla seks yaptım ama hiç birinde anal ilişki yaşamadım. Yani kocan büyük ihtimalle doğruyu söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde de tam tersi ben istiyorum kizlar istemiyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan kocan çok şanslı herkese böyle kadın denk gelmez
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Eşin öylesine yaptıgı için becerememiş bence. tadını alamamış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya sözle seviyordur ama yaparken pek haz almıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHak yolu varken nişiniz var b*ok yolunda. İğrenç bir ilişki durumu.
00 Yorumla
+1 yılYeterki bilinçli şekilde yapılsın analın zevki hazzı başkadır anal daha dar ve sıkı olduğu için erkeği ayrı zevke getirir kadını ayri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireligini bozmak istemedigim iki kizla yapmistim ve gayet guzeldi esin neyini sevmemis
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem sevmiyorum da demiyor gerek yok diyor sevdiğim insansın diyor sağlıklı degil diyor ama bunlar bana daha çok bahane gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılİsin bahanesi bu yapan her turlu yapar
+1 yıl😀😀 Dünyanın en tuhaf kocası sende
16 Yorumla
Soran+1 yılCidden böyle dimi ya
- +1 yıl
Hatır için çiğ tavuk yenir 🤣
Soran+1 yılEvet en azından insan bı denemek isterdi tamam derdi benim zorumla tanam dedi neden hevesi yok çözemiyorum
- +1 yıl
İliğini kurutmuş olabilirsin 😀 az mola ver
Soran+1 yılSeks e çok düşkün biri ama vajinal olarak
- +1 yıl
İyi bak bunada şükür ya onada naz yapsa
+1 yılAnal istemek ya da yapmak kadını assalamaktir net
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne alaka
- +1 yıl
Alakasını bilmiyorsan sana sabahlara kadar anlatsakta boş
Soran+1 yılAlakasını biliyorum ama aşağılamak la ilgili degil dinimizce uygun olmadığı icin ama asagilmak denmez ona
- Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılAnal kolay bir iş değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
acıtmadan yapmak cok basit. olayı bilmek yeticek.
Hangi kim istemiyor 😜
00 Yorumla
+1 yılSeverek yapıyorum ilk giris o ilk çığlık vs
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum neden istemez ben seviyorum
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa zorlamayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks yapılacak bir şey değil bence de.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek anal sevmez
00 Yorumla Hak yolu varken poh yolunda ne işim var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnali cok mu seviyorsun peki sen
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum merak ediyorum bilmediğim icin
Soran+1 yılNe sebepten
Cevap sahibi+1 yılBirkaç birsey soracaktım
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Bende asla yapmadım yapmam da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her erkek senin gibi merak eder ve ister
014 Yorumla
Soran+1 yılIlginç işte
Soran+1 yılÇözemiyorum ve cozemessem bir şeyi deli olurum geriye bir ihtimal kalıyor igreniyor olması ama igrenen insan yalamazda dimi
Soran+1 yılEvet aynen öyle
Soran+1 yılBirde parmağını sokmasını istecegim bakalım ne tepki vericek
Soran+1 yılInanması bu kadar zor olmamalı ben merak ediyorum ve seks ilgi alanım seksle ilgili her şeyi merak ediyorum ben denemek istiyorum belki hoşuma gitmeyecek ama deneyip tecrübe edip he evet yaptım ama hoş degil kötüydu diyebilmeliyim
Soran+1 yılYa zorlukla olması dert degil her zaman tercih edilecek bişe degil zaten anal seks zoru severim onu dert etmem yetrrki denemiş olayim
Soran+1 yılHeh işte bende bunu anlamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendi kendine baska yöntemle dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anal seks olmadan bosalamiyorum
00 YorumlaBence eşin istemiyor genelleme yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum eşim istemiyor diyorun
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zevkli erkek için hayret
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapılırsa zevk verir.
21 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılEnteresan
00 Yorumla
+1 yılMiide bulandırıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaram bro...
013 Yorumla
Soran+1 yılOnuda sordum buyuzden mi istemiyorsun diye hayır dedi zaten her şeyi yapıyoruz anala kadar yani haramı dusundugunden degil onu düşünse başka şeyleri yapmazdi
Soran+1 yılher şey derken bir çok sey yani
Cevap sahibi+1 yılBen o boyle dusundugu icin demedim zaten, genel olarak yaptiginiz haram diye dedim. Bir cok sey ne oluyor, geriye zaten daha ne kala bilir ki normal on ve arka iliski haric, gerisi zaten haram olmuyor ki.
Dislike niye atiyon yaa...
Soran+1 yılHim anladim dislike ben atmadim ya yanlisikla olmuştur geriye bir çok şey kalıyor insanın fantazileriyle ilgili şeyler
Cevap sahibi+1 yılOnlar da iste gene sikinti yok - ters iliskiyi haram kilmistir esin helalin olsa bile yani yoksa gerisinde bir sey yok. Oral de mekruhluk olay var ama haram degil o, sadece onerilmiyor yapilmasa daha iyi daha uygundur deniliyor ama yapsanda sikinti degil o yuzden merak ettim bir cok sey yapiyor deyince zaten en ust en max seviyedekini yapmissiniz zaten, altinda kalanlarda ne sikinti olacak...
Soran+1 yılYapmadık yapamadık ayrıca benim bahsettiğim şeyler oral degil oral kadar masum degil uçuk fanteziler
Cevap sahibi+1 yılKnk daha ne olabilir Allah askina, en ucuk son nokta zaten ters iliski oluyor gerisi istersen kelepce gibi oyuncak vs al bunlar evet fanteziye girer ama haramlik bi durum degil ki, renk katilmis oluyor sadece iliskiye...
Soran+1 yılHayır kelepçe filan da defil kötü şeyler işte boş ver
Cevap sahibi+1 yılya anlatmama sebebin ne anlamadim..
Soran+1 yılYanlış örnek olmak istememem
Cevap sahibi+1 yılya ne yanlis orneyi zaten anal yaptigini soylemissin, hem millet burada sen yapiyon diye yapacak degil ya. Ben anal yapmam mesela gunah oldugu icin burada ne kadar susleyip pusleyerek anlatilsa bile fark etmez benim icin o yuzden rahatca soylebilirsin, merak da ettim baya zaten neymis o aklima bi turlu gelmeyen...
Soran+1 yılYa anal herkes yapıyoryada yapmıyor herkesin bildiği bişe ama benim soyliceklerim bilindik bişi degil ayrıca senden cekindigimden degil sitede 13 yaş grubu dolaşıyor bunu bildiğim icin ben anlatirimda onlar nasıl algılarlar neyi algılarlar bilemem dimi evet anal da çok iyi bir örnek degil ama bunu herkes biliyor yani saklasak ne fayda anladin
Cevap sahibi+1 yılBu yuzden soyleyemiyorsan tamam anladim seni - silerim madem yazdiktan sonra sorun degil. Olmadi okuduktan sonra komple yorumumu da silebilirsin hepsi beraber gider icin oyle rahat edecekse...
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit işine Harun abi
028 Yorumla
Soran+1 yılYa ne harun abisi ya burada bir derdim var dimi
Cevap sahibi+1 yılBence erkeksin sen %100 eminim 😉
Soran+1 yılNeyine iddasina girersin
Cevap sahibi+1 yılHerşeyine iddasına girerim ki sen erkeksin
Soran+1 yılIspatlarimda gerek yok
Cevap sahibi+1 yılSen bamya çükklü anal seven bir yavvşaksın
Soran+1 yılYa 😂😂😂sen de şizofrensin neden kadın olduğumu dusunmuyorsun seni bundan iten düşüncen nedirde erkek sanıyorsun beni
Cevap sahibi+1 yılKadınlar genelde anal sevmez o yüzden
Soran+1 yılFarkındaysan soruyu gizli sordum dedigin gibi olsa gayim arkadaslar yardım edin derdim memlekette gay mi yok neden böyle soruyim akıl var mantık var yane
Cevap sahibi+1 yılAnal zevk veriyor mu ki kadına istiyorsun
Soran+1 yılBilmiyorumki hiç yapmadım merak ediyorum öğrenmek içinde yapmak istiyorum zevk alan çok kadın var yani almayanda var ama genelde sert seks sevenler zevk alıyor bende sert seviyorum zevk alırım gibi geliyor tabi sık sık yapmam ama. ayda yılda bir yaparım yani ama o evreye gelemedim henüz daha içeri bile sokamadik
Cevap sahibi+1 yılboş ver abi düşünme böyle şeyleri dar yere girme zikn ağırır
Soran+1 yılAbi degilim diyorum sana inanmiyorsanda senin sorunun ne diyebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılKanıtla o zaman gizliden çık yazym sana
Soran+1 yılNeden ugrasiyimki inannsan ne inanmsan ne
Cevap sahibi+1 yılKanıtlamış olursun bende inanmış olurum en azından
Soran+1 yılGereksiz ugras
Cevap sahibi+1 yılÇık gizliden yazayım sana ne olacak ki
Soran+1 yılSen cik
Cevap sahibi+1 yılTamam sen yaz o zaman çıkayım
Cevap sahibi+1 yılÇıktım yaz
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılCikmamissin halen gizli
Cevap sahibi+1 yılÇıktım az demin yazmadın
Soran+1 yılÇık sana
Cevap sahibi+1 yılAl çıktım yaz hadi
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılHarun ağabeyyy
Poponuz kıllı mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç bir yerimde kil yok
Soran+1 yılHayır degil
Soran+1 yılEvet dolgun
Soran+1 yılFiziken gayet iyiyim sorun bununla ilgili degil eşim her yerimi beğenir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer