Erkek neden anal seks istemez?

Çok merak ediyorum esime kaç kere söyledim merak ediyorum dedim hiç orali olmadı daha önce ilişkileri olduğunu biliyorum bana hepsini anlattı ama anal seks yapmadım dedi bana inandırıcı gelmedi sanırım denedi ve beğenmedi yoksa en az benim kadar merak edip oda yapmak isterdi neyse zar zor ikna ettim bir kaç kere denedik çok zor du yapamadık çok canım yandı zaten zar zor ikna ettiğim icin şey yapamadım aradan zaman grcti yine söyledim canın yanicak boş ver dedi yani sağdan soldan duyuyoruz erkekler icin anal mükemmel bişey diye bu bir efsanemi acaba diye düşünmeye başladım gerçekten anal seviyor musunuz peki butun erkekler severken bbebim eşim bunca ısrarına rağmen neden yapmak istemiyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ya aslında cozemedigim olay eşimin renk vermiyor olması mesela normal sevişirken diyorumki bunu bütün deliklerimde istiyorum diyorun offf diyo g... n dedemi diyor evet diyorum off ne diyorsun dior ciddiyim diyorum merak etme seni oradanda si. cem diyor ama icrat yok ama ben böyle söylerken çok haz alıyor anlamiyorum gerçekten diceksinizki eşine sorsana sordum soruyorum istemitormusun diyorum yoo diyor neden yapmıyorsun diyorun ne bilim gerek yok diyor haram olduğundan da degil
Erkek neden anal seks istemez?