- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılAnal konusunda çok bilgi kirliliği var. Herkes sağdan soldan duyduğuyla hareket ediyor. Aslında buna bilimsel açıdan bakmak lazım. Ben ona değineceğim. Ayrıntılı bilgi için sağlıklı cinsel yaşam derneğinin sitesinden bilgi alabilirsiniz...
Anüs çevresinde yoğun miktarda sinir ucu bulunur. Burada bulunan meisener cisimciği dokunma hissinin taşır. Bu sebeple ciddi zevk verir
Usulune uygun yapılan anal seks, her iki tarafa zevk verir.
Ve doğru bir şekilde yapıldığında sanılanın aksine bir zararı yoktur.
Bu konuda çok fazla yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. Bu konuda doktorlar , işin uzmanları bile olaya yanlı yaklşıyor.
Özellikle dini hassasiyetleri olan ya da geleneklere bağlı meslektaşlarımız bu konuya çok karşı ve bilimsellik adı altında bilimsellikten uzak şeyler uyduruyorlar...
Bu konuyla özellikle ilgilenen ve bu konuda veri toplamış bir hekimim.
Eğer her iki partner istediği zaman, bir zorlama ya da anatomik bir bozukluk yoksa anal seksin bilinen ciddi bir zararı yok.
Bu konuda ortaya atılmış en büyük iddialara bakalım.
1. Anal seks dışkı kaçırmaya neden oluyor söylentisi: bu konuda tek bir bilimsel kaynak ve veri yoktur. Eğer kadın da istekli ise bir zorlama olmadan uygun şekilde yapılmışsa sfinkter seks sonrası eski haline döner. Ve bu işlem bir kaç gün arayla devamlı tekrarlarsa bile kalıcı bir açıklık oluşmuyor. Eğer öyle olsaydı pasif geylerin ve travestilerin hepsinde bu sorun olmalıydı. İlk hekimlik dönemimde gördüğüm 20 küsür travestide böyle bir durum görmedim.
Yine kadın hastalarımdan da aldığım geri bildirimler bu konuda böyle bir durumun olmadığı yönünde.
2. Makat çatlağı meselesi: anüs cinsel ilişkiye hazır değilse zorlama ile yırtık oluşabilir. Bunu bazı insanlarda sert dışkı ve ya kabızlıkta da görebiliyoruz. Aynı durum anal seks için de geçerli. Eğer anüs buna hazır değilken kayganlaştırıcı bir jel ya da sıvı kullanılmamışsa zorlamaya bağlı çatlak yırtık oluşabilir. Bu da acemi partnerlerde görülen bir şey. Şahsen geceleri vajinal yırtıkla acile gelen ve ameliyathanede onardigimiz onlarca hasta var. Ama anal yırtık ile gelen hasta sayisi çok çok daha az. Yani konu şehir efsanesi...
3. Dini boyutu:
Konuyla ilgili İslam kaynaklarındada ihtilaflı tartışmalar olup işin ehli olmadığım için bir şey söyleyeemceğim.
Başka sorusu olan buyursun sorsun
ama sadece bilimsel lütfen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Genelde küçük penisli tipler istiyor. Önden tatmin edemeyip bagirtamadigi için arkadan dar delikten girerek bagirttiginde kendi kişisel egosunu tatmin ediyor. Şahsen sulu sulu sicacik vajina varken arkayı ne yapayim.. Aletine güvenen önden basar :)
10 Yorumla
1 yılBasit arka delik dar olduğu için daha çok zevk alır
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen sevdiğim farklı bir zevk aldığım için ara sıra tercih ediyorum başka nedeni de var elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl1- Daha sıkı hissettiğinden veya hissedeceğini düşündüğünden.
2- Prn filmlerde çok izlemiş olabilir, etkisinde kalmıştır denemek istiyor olabilir.
3- Anal herkesle olmaz, hiç deneyimi olmayanlar da Acil hastanelik oluyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önden bozmamak zara zarar vermemek için oradan yapmak ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. daha dar oldugu ve içine rahatlıkla boşaldıgı için
00 YorumlaÖnden vermiyosan arkadan ıster ya da dar sevıyodur bagırtmak ıstıyodue seni acı cektırıp
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire olduğunu varsayarak isteyebilir daha dar olduğu için isteyebilir kondom kullanmak istemediği için olabilir en önemlisi bana olmak istemediği için olabilir
00 Yorumla
1 yılVajinadan zevk almıyordur yeterince o yüzden daha dar bir yer istiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok zevk verdiği için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğişiklik faklı tat his heycan icin
00 Yorumla Zevkler renkler
00 YorumlaErkek milleti işte hepsi aynı 💅🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılciddi evlilik düşünür müsün erkekler öyle
00 Yorumla Farklılık
Yasaklar her zaman tatlıdir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zeka seviyesi geri olduğu için...
00 Yorumla
1 yılİzlediği filmlerden etkilenmiş olabilir
00 Yorumla
1 yılDar ve daha değişik zevk almak için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dar canım ve can yakmayı seviyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDarlik, p*rno ozentisi farklilik cok sbeep var
00 Yorumlasenden mi istedi
00 YorumlaKadına hükmetmek için isterim ben.
00 YorumlaÇünkü çok zevkli
00 YorumlaBende çok istiyorumm
00 Yorumla
1 yılpopon güzel mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılDar olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla istemem
00 Yorumla
1 yılDar olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcı vermek için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem