Evleneceğiniz kadının geçmişine, kaç kişiyle cinsellik yaşadığına nasıl ilişkiler yaşadığına bakar mısınız?

Bunu böyle gerçekten asla evleneceğim kadının kaç ilişkisi olduğuna kaç farklı erkekle cinsellik yaşadığına, birlikte yaşayıp yaşamadığına, uzun veya kısa ilişki yaşayıp yaşamadığına, tek gecelik ilişki ya da f*ck boddy ilişkisi olup olmamasına bakmam. Ben, benimle birlikte olduktan sonrasına bakarım, bunları ondan net bir şekilde duyduktan sonra da ona karşı hislerimde, duygularımda en ufak bir değişme olmaz. Onunla evlenir çocuk yapıp aile de kurabilirim diyebilecek erkek var mı acaba? Mesela bir kadının 18 yaşından beri aktif seks hayatı olmuş olsun. Bazılarıyla f*ck boddy şeklinde takılmış, bazılarıyla da normal ilişkileri olmuş. Bazılarıyla da sırf beğendiği için tek gecelik ilişkileri olmuş. Bir erkek, tıpkı erkeklerin yaşadığı şekilde ilişkilerini yaşamış bir kadınla evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı kabul eder mi? Çünkü bu sitede olsun, instagramda olsun konuştuğum herifler bunların çok normal olduğunu söylüyorlar. Benim 28 yaşına kadar kimseyle yatmamış, sevgili olmamış olmamı çok garip buluyorlar. Bunu bir eksiklikmiş gibi bana hissettiriyorlar bazen. Bazıları işte onlarla sevgili olursam cinsellik yaşar mıyım yaşamaz mıyım diye ağzımı arıyor. Ben de seviyorsan ailemle tanışırsın, ailenle beni tanıştırırsın nikahlanır evlenir öyle yaşarız aynı evde yaşarız diğer türlüsü benim için mümkün değil diyorum. Ne yani seks için evlenilir mi diyorlar. E kardeşim seks için sevgili oluyorsan evlenebilirsin de. Ben sırf seks yapmak için sevgili olmuyorum ki. Seks için sevgili olan adam seks için de evlenebilir. Zaten üniversite bitinceye kadar sevgili ilişkilerim olsaydı en başında evlenmeyeceğim belli olacaktı. O yüzden yapmadım sevgililik falan okulu bitirmek meslek sahibi olmak her zaman çok daha önemliydi benim için.

Bu soru nereden çıktı derseniz sitede birinin sorusunda yorumlaştım. 22 yaşında genç bir erkek kendisine çevresindeki diğer erkeklerin kadınlarla takılmamasından dolayı laf soktuğunu söyledi. Yani şu "Sen hala milli olamadın mı?" muhabbeti. Bunu söyleyen düşünen erkekler kendileri gibi olan kadınlarla evlenir mi? Çocuk sahibi olur mu? Evlenmek üzerinde çok fazla duruyorum çünkü bir kadınla erkeğin tek gerçek birlikteliği evliliktir. Evlenmek demek ömür boyu hayatı paylaşmak çocuk yapmak demek. Gerisi lay lay lom. Kendisi yediği bokları bildiğinden benim karşıma da benim yediğim bokları yiyen bir kadın gelir de onu kabul etmek zorunda kalırım korkusuyla "Ben evlenmem yeaa, evlilik ne yeaa" kafasında oluyorlar.

Bakir değilim. Evleneceğim geçmişi hiç önemli değil.
Bakirim. Evleneceğim kadının geçmişi benim için önemli.
Bakir değilim. Evleneceğim kadının geçmişi benim için önemli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Olm siz anketlere katılmıyor musunuz? 3 erkek bakir olmadığını ve geçmişle hiçbir şekilde ilgilenmediği şeklinde yorum yapmış ama 3. seçeneği kimse işaretlememiş. Hepsi 1. ve 2. seçenekleri işaretlemiş. Adam gibi ankete katılsanıza.
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle ciddi sorulara 3-5-10 cevap geliyor 10 bile gelmedi. Ama yaprak kürek soru oldu mu trol oldu mu millet damlıyor cevap veriyor.
Evleneceğiniz kadının geçmişine, kaç kişiyle cinsellik yaşadığına nasıl ilişkiler yaşadığına bakar mısınız?