9 ayŞimdi oturup da bir kadın geçmişteki yaşı da ilişkilerini her zaman açık açık anlatmaz anlatanlar varsa açık yüreklilikle beni bu şekilde kabul ediyorsun kabul edeceklerini anlatır ama çoğu kızı anlatmaz hatta şimdi bakirelik genelde insanlar da böyle artık olması gerektiği gibi bir şey görülür hatta bakire olup da bir sürü şey yapan insanlar var herkesin yani geçmişini araştırmaya kalkacak olursam hayatıma kimseyi alamam ama mesela açık açık şunu söylüyorsa ben işte önüme gelen ne yaptım ben zevkine düşkün birisinin diyorsa o insanla işim olmaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayBen yaşasaydim sorun olmazdı ama hiç kız eli bile tutmadım kendimi bildim bileli ona saygısızlık olmasın temiz kalayım diye o aynı yatağa bir şey yapmadan sarılarak bile uyudu ise benimle mutlu olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
9 ayEsc gitmişse, grup yapmissa ya da tek gecelik takilmissa
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayGrup seks yapmış bile olsa evlenmeyi düşünürüm. Hemcinsiyle sevişmiş de olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYok canım o nasıl soru erkeklere onlar her b9ku yiyebilir sonra eli erkek eline değmemiş kız ararlar
11 Yorumla
Soran9 ayAdi üstünde erkek
Gizli Üye(36-45)9 ayBaşkasıyla cinselliği olduysa evlenmem. Evlenip boşanmış olması ayrı bir şey haramzadelik ayrı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBen nasıl olsa evlenmicem beni kabul eden cikmax ens ten dolayı
00 YorumlaVla benim sevgilim istedgnle istedgnj yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayGrup yapmışsa 4 5 kişiyle olmuşsa evlenmem ama bi kere yapmışsa ve dürüstce söylemişse görmezden gelinir ben hiç girmedim ilişkiye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayİlişkiye gitmişse komple çıplak sevişme olmuşsa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayburadakiler gibi olmasın da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySen ne yaşadın ki
07 Yorumla
Soran9 ayEn fazla öpme
Cevap sahibi9 ayO normal artık olabiliyor maalesef
Cevap sahibi9 ayÖpüşürken dokunmuyor mu biz saatlerce öpüşürdük
Soran9 ayNe saatleri ne dokunması ben 15 16 yaşında yaptım ergen öpüşmesi ahahhaha
Cevap sahibi9 ayHsjdkdl şimdi kaç yaş?
Soran9 ay21
Cevap sahibi9 ayİstekli misin
Gizli Üye(25-29)9 ayÖpüşmek dahi öpüşmesin.
014 Yorumla
Soran9 ayOhoo opusmemis erkek bile yok ne diyon sen
Cevap sahibi9 ayBen öpüşmedim, uzak durdum. Sadece zorla nude istesi benden attım o kadar 😂
Soran9 ayZorla istedi attim ne ya ahahahahaha opusmen nude atmandqn iyidir emin ol
Cevap sahibi9 ayDeğil öpüşmede temas var cinsel uyarı olur. Kobranın portresini atsan ne olacak sanki ancak uzaktan bakar 😂
Ve evet zorla istedi, kanıma girdi biz de uyduk şeytana işte pişman da oldum
Soran9 aySence karının ilerde sadece dudaklarinin öpülmesi mi yoksa başka bir herifin karinin nude de her yerini görüp mastürbasyon yapması mi?
Cevap sahibi9 aySen hangisini yaptın ona göre cevap verecem 😂
Soran9 ayBen sadece opustum o da 5 yıl önce 16 yaşında ergen opucuguydu nude şeylerim yok
Cevap sahibi9 aySeni kabul ederdim. Ben de eski sevgililerimle hiç ileri gitmedim hatta öpüşmedim. Zaten 2 yıl süren ilişkimin büyük bir kısmı uzaktandı. Maalesef nude attık işte pişman mıyım evet pişmanım. Seninki normal ya. Peki sen benim gibi bir erkekle evlenir miydin
Soran9 ayYa benim ki çocuk aklıyla olan şeylerdi düşün 15 16 yaşındasın ve karşındaki insan da 15 16 yaşında ahahahha ben düşününce bile gülümsüyorum saçma gereksizdi ama ergenlik işte
Ya bilmiyorum sevgilimin nude atması özel yerini görmesi falan zoruma giderdi biraz
Cevap sahibi9 ayTesettürlü müsün
Soran9 ayHayır açığım
Cevap sahibi9 ayTamam
- 9 ay
Peki 20 yaşında hiç sevgilisi olmamış kız
Cevap sahibi9 ayEl üstünde tutulur
Gizli Üye(30-35)9 aykzlarla evlenilmez tek olmak daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fark edrmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayDüşünürüm ben
00 Yorumla Sınırım yatak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEn fazla öpüşme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBanane gecmisinden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayhepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayZina mi diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGrup