Evleneceğiniz kişinin geçmişinde cinsel bir birliktelik yaşaması sizin rahatsız eder mi bunu sorgular mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel ilişki o kişinin normal yaşantısının bir parçasıdır.
O sadece o kişiye aittir.
Evlenince evlendiği kişinin olmuyor. Evlenince dahi o kişi cinsel ilişki istemiyorsa istemiyordur.
Bu ön bilgiyi yapmak istedim. Soruya gelecek olursak;
Partnerimin benden önce cinsel ilişki yaşamış olup olmaması onun kendi tercihi ve kendi kararıdır. Önemli olan beni hayatına aldıktan sonra ikimizinde birbirimize dürüst ve bağlı olmamız yeterlidir. Yani benden öncesi değil benden sonra önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorgulamam asla. Normal ilişkileri sorgulamam. Tabi bazı beklenmedik durumlar olduysa bunları bana baştan söylemeli. Örnek çocuk olması, ifşası olması gibi. İfşası varsa mahkeme yoluyla hemen sildirmesini isterim. Çocuk varsa nerede olduğunu bilmek isterim. Geçmişi geçmişte kalmıştır ama ileride buna benzer beklenmedik durumlar karşımıza çıkabilecek durumlar varsa baştan söylemeli bana hususi sormam. Sevgilinle ilişkiye girdin mi, bakire misin gibi sormam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen biliyordum oda anlattı biraz özel şeylerden de bahsetti bende saf saf dinledim iyi olmuyor sorgulama muhabbet açma açtırma iyi olmuyor geçmişi kurcalamak bir ara ben çok rahatsız oldum ve zor toparladım onlar ile yaptığı şeyler aklına girer çıkmaz sonra sana söyliyeyim hep merak edilen konudur erkeklerin geçmişi çok takılmaz ama bayanların geçmişi çok takılır
00 Yorumla
+1 yılSelam
Hayır öyle insanların geçmişine takılan birisi değilim hatta şöyle diyebilirim mesela diyelim ki daha önce birisiyle ilişki yaşamış ya bu benim için kötü bir şey değil tam tersine aslında avantaj çünkü ben birisiyle birlikte oluyorsam amacım zevk almaktır ve körpe birisi ilişkisi olmamış yani yaşamamış birisi zevk veremez.
Daha önce ilişki yaşamış olması aslında benim için avantaj.
#perso00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
+1 yılHayır.. Sorarım ama sorgulamam.. Bana net olsun yeterli.. İnsanlar namusun iki bacak arasından ibaret olduğunu sanıyorlar maalesef.. Namus ruhtadır, beyindedir, kalptedir.. Bir insan bakir ya da bakire olup sahtekarın, riyakarın önde gideni de olabilir.. Keşke biraz daha derin bakabilseydik olaylara ve insanlara.. Keyifli günler..
#smellsmoke30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeceğim için öyle bir derdim yok, ayrıca buna göre hareket etmek doğru bir veri olmaz geçmişinde hiç birlikteliği olmamış bir adam sonradan aldatabiliyor ya da kadına çektirmediği çile kalmıyor bu durumda önemli olan karakter diyorum
00 Yorumla hak etmeyeceği mutlulukları hak etmeyecek insanlara yaşattıktan sonra bir anda masum bir erkekle evlenemezsiniz kusura bakmayın efenim geçmişi sizin gibi kirli biriyle evlenmeniz en doğru şey olacaktır
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatını sorgulamam. takıntısı takıntılısı var mı onu öğrenmeye çalışırım. yarın başıma sürpriz iişler çıkmasın diye.
belalı bir takıntısı olur sonra hayatımızı alt üst eder. hiç uğraşamam.00 Yorumla
+1 yılEvet, sorgularım tabi ki didik didik incelerim.. "Ben sorgulamam, ben karışmam, geçmişi beni ilgilendirmez" diyen insanlardan da bir o kadar şüphelenirim.
10 YorumlaBakire bile olsam sorgularsa o kişiden soğurum ve ayrılmak isterim
10 Yorumla
+1 yılSorgulamam , sonuçta ben de bırcok defa ılıskıye girdim.
00 Yorumla
+1 yılEvet malum aids diye bir hastalık var oun dışında karakteri ve verdiği güven önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbette bunu öğrenmek hakkım yargılamak için değil onun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek bazı şeylere bakış açısını öğrenebilmek için kesinlikle sorgularım
00 Yorumla
+1 yılÇok merak ediyorsam sorarım içimde kalmasından iyidir
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmek isterim ama önceki cinsel hayatı ilişkimizi olumsuz etkilemez kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmek isterim bana dürüstçe söylemeli neler yaşadığını.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltabi ki sorgularım o da beni sorgulasın
zina yapmışsa asla olmaz
ama evlenip ayrıldıysa sorun etmem00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimin haddine sorgulamak saçma olur bekarette de böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girmiş kadini napalm biz kız diye aliyoruz
00 Yorumla
+1 yılBenim yaşamış olmam onu rahatsız etmiyorsa, onun yaşamış olması da beni etmez...
00 Yorumla
+1 yılsorgulayanı uçuracaksın.
20 YorumlaNamus kavramı iki bacak arasında değildir.
10 YorumlaBen ystipsam sorgulamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir kadın bu soruyu sordurtmaz ki kendine rahatsız olur
10 Yorumla
+1 yılPeki bunu sorgulamak yanlış mı sence?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sorgularim bi saglik testi falan lazim
00 Yorumla
+1 yılSormam. Diye düşünüyorum. 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkiye ve kişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorgularim tecrübesiz ise evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorgulamam geçmişte yapmıs olabilir
00 Yorumla
+1 yılTabii ki sorgularım, tertemiz olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişecek bir durum bu
00 Yorumlanaapcan vazmı geçicen sevmekten
00 Yorumla
+1 yılSorgulamam, yaşamış olmasından rahatsız olmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önceden evet ti
10 Yorumla
+1 yılSorularım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Evettt
00 Yorumla
+1 yılSorgulamam.
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılSorgularım
00 Yorumla
+1 yılSorgulamam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğiniz kişinin daha önce cinsellik yaşayıp yaşamadığını sorgular mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat