anlatır mısınız geçmişinizi ve anlatırken zorlanır mısınız nereden başlarsınız konuya?

anlatır mısınız geçmişinizi ve anlatırken zorlanır mısınız nereden başlarsınız konuya?

Sevgili kardeşim sakın eski özelini kimseye anlatma ayrıntıya girme özellikle evleneceğin insana bu hoş bir durum değildir şaka yollu bile olsa eskiden be yaptığın gibi anlatımlar heleki çok özel şeyler anlatmak senden soğumasına neden olur ve bazı erkeklerde geçmişi merak hastalığına neden olur ben bundan çok çektim hasta oldum bu durumu tetikleyen geçmişte kimle ne yaşadığını anlatırken özelinden bahsetmesi biraz fazla bahsetmesi bedeni ile hasta oldum bakire misin değilmisin bilemedim bahsetmemişsin? Bakire değilsen şayet dürüst ol söyle ama özele asla gitme sana özel sorular sorup bunu hep anlat ne oldu diyen neler yaşadın ne yaptınız nerde yapıyordunuz ne hissetin gibi sorular soran hatta abartıp sana çok özel şeyler soran erkekten şiddetle uzak dur neden abi dersen bu adam ile evlensen bile yarın yüzüne vurur biçimsiz laflar eder hayatını zindan eder her tartışmada sen eskiden böyleydin der falan çekilmez olur sonra hayatın geçmiş bitmiş gitmiştir onu ilgilendirmez nerden başlarsınız konuya demişsin sakın olaki konuya girme bile onun ne yaşadığınıda sorma sende kötü etkilenebilirsin belki eski yaşadığından sakın anlatma sorma derim
amca ya sürekli gelip uzun uzun yorum yapıyorsun herşeye
Kötümü sence yazdıklarım
Ben boşandım ve boşandıktan sonra herhangi bir ilişki vesaire yaşamadım ama evlenmeden önce maalesef ki oldu ki bunları da o eşim olacak kişiye hiç anlatmadım ben bir gün illa ki tekrar evleneceğim ve evleneceğim kızın da masum bir kız olmasını bekleyemiyorum haliyle birlikte oturup birbirimize her şeyimizi her yaşadığımızı her isteğimizi hee hayalimizi anlatmalıyız diye düşünüyorum
reel bir şey yaşamadım ama iki defa öyle bir aldatıldım ki netten bir şeyler yaşadım her türlüsünü hatta reel gel yapalım diyen oldu gitmedim. neden gitmediysem. kimseye değmezmiş. kimse de masum değil. sen mesela neler yaptın kendinle hesaplaşırsan neler çıkıyor ortaya
Cevap
18Cevap
Yok bee elimize kadın eli bile deymedi ne cinsel hayatı hahahahaha
Turkiyede anlatilmaz o cok cok marjinal biri degilse
böyle bir durumum yok çok şükür.
ama sakince konuşulması gerekiyorsa olan biteni detaya inmeden anlatmaya çalışırdım herhalde.
Sorarsa anlatırım sonuçta ondan önce olan bişey onu bağlayan bi durum yok aynı şekilde benide bağlayan bi durum olmaz her ne yaşandıysa benden önceyse tabi
Anlatma bunu onun da nefsi var benim gibi istemiş yapmış diye karşılayacak erkek yok
Su gibi berrak olurum. Onunda olmasını isterim. Geçmişinden bahsetmeyen birisiyle olmam.
Kesinlikle en baştan anlatırım mastürbasyon dam ilişkiye kadar
Bahsetmem. Bahsedilmemeli.
kesinlikle anlatılmamalı. çok yanlış bir şey
Sorduğu zaman anlatmıştım
Tabii
Ama el değmemiş bir bakirim
Bu kizlar icin zor durum dimi
tabıkıde anlar ne olucak oda yasamıs sonucta
kac kısılık deneyımın oldu
Ben anlattım ama o anlatmıyor.
Geçmişin çok renkli anlaşılan
Yani bir kaç kişi oldu tabi. Aşırı renkli değil ama.
Nasıl karşıladı
Normal karşıladı. Ne diyecek ki? Cinsel tecrübe olmadan ilişki mi yürütülür. Hem zaten o çoğu sevgilimi tanıyor
Yaptıklarının çoğu mu
Aynen yarısından fazlasını tanıyor. Hatta konuşmuşlulugu bile var o kişilerle.
Ahahah eklesene bı
Ben asla bunu tahammül edemem
Kişiden kişiye değişir tabi. Bizim için bir sorun yok
Biliyor çoğunu zaten yıllardır arkadaştık biz. Tüm sevgililerimi tanır. Hatta en arkadaşlarıydı bir zamanlar onlar. Hem kaç yildir beraberiz hiç sorun yapmadı. Sorun yapacak ne var ki zaten?
Anlatırım. İşte işte böyle aşkım yess derim. 😀
Ben anlatmam geçmiş geçmişte kaldı
etmem ya yaşamadım da zaten dfgdf
Anlatmam
Yok bahsetmem kimse kimseye bahsetmez
Anlatmaya gerek yok
sorarsa anlatırım