Cinsel Yaşam Çok yükseldiğinizde ne yapıyorsunuz? Çikopit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben KS'de soru soruyorum Çok yükseldiğinizde ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aleeeynaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl burada takılıyorum bazen :D 0 2 Yorumla Çikopit +1 yıl Bu :d Yorumla DamatFerit95 4 ay Biz gibi yani ya düşerse😃😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Okuyup mastürbasyon yapiyorum. 0 4 Yorumla Çikopit +1 yıl Ne okuyup Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlis seyler okuyup Yorumla Çikopit +1 yıl En son ortaokulda yapiyordum bunu erotik gazete dergiler vardi hahaha Yorumla DamatFerit95 4 ay seks hikaye iyidir sextingde güzel alternatif Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Müsaitsem mastürbasyon değilsem bastırırım 0 59 Yorumla Çikopit +1 yıl Nereye bastirirsin xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani isteği bastırırım lhkg 😅 Yorumla Çikopit +1 yıl Ben de bastiririm jssjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal olsun bize o zaman khkgBen arada yastığa da bastırıyorum lgkvj 😅 Yorumla Çikopit +1 yıl Yastığa ben de bastırıyom bacak arasinda mük 👌 jsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uff evet.. Yorumla Çikopit +1 yıl Dur sakin ol hahahjssjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sakinim de libidom yüksek bu sıralar maalesef bastırmaya uğraşıyoruz hjgjg Yorumla Çikopit +1 yıl Some regl problems Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl değilim geçen hafta banyo yapmıştımNeden istekliyim bilmiyorum ama istekliyim işte regle bile suç atamıyorum jgkg 😅 Yorumla Çikopit +1 yıl Burcun ne tahlil yapayim hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkizlerim Yorumla Çikopit +1 yıl Evet ikizler bu dönemlerde yüksek olur, hic inmez doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu dönemler mi bilemem pek ama neyse Yorumla Çikopit +1 yıl sjjsjsjsjsjsj kimsin sen meşaz atar misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşverin gitsin böyle gizemli olmak güzel 🙂 Yorumla Çikopit +1 yıl mesajda da gizemli oluruz : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ben siteye sohbet için gelmedim kusura bakmayın Yorumla Çikopit +1 yıl Sohbet etmeyiz biz de : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte o yüzden kim olduğumu öğrenmenize gerek yok ben böyle iyiyim boşverin gitsin Yorumla Çikopit +1 yıl Yastik yerine kucağima bastirmani isterdim şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an herhangi bir şeye bastırmıyorum normalin şu an kglhf 😅 yani öyle gözükmek zorundayım lgkyu Yorumla Çikopit +1 yıl Yanimda olsan bastirmana gerek kalmazdi sjsgaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmeden yapmazdım kocamı bekliyorum ben kykgt Yorumla Çikopit +1 yıl Evlenelim o zaman : ) her gece benim ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa diyencede olmaz be ne diyorsunuz hjgjgCiddi bir iş sonuçta çocuk oyuncağı değil kgkgy 😅 Yorumla Çikopit +1 yıl Bilmiyorum konuşmalarimiz fena yükseltti beni shsjdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa sanal şey yaparız aslında benimde ihtiyacım var çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yükseldim hjgjg Yorumla Çikopit +1 yıl Uffff fenayim ben yicem şimdi shsjshd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa ama gece olsun ama yapacaksak sanal şey ve başka yerden yapıcaz buradan değilBuradan yapmıyorum kişisel hesabım çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece olsun çünkü hiç müsait değilim Yorumla Çikopit +1 yıl Tamam nereden konusalim Yorumla Çikopit +1 yıl Telegram kullaniyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamsohbetten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece yazıyla buradaki gibi Yorumla Çikopit +1 yıl Tamsohbetten ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kullanmıyorum benim dediğim bir web sitesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamsohbet Bir web sitesi Yorumla Çikopit +1 yıl Bilmiyorum ki o siteyi fake Instagram, fb hesabin yok mu c2 de olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbiri yok Buradan mesaj yoluyla olsun mu peki Bir sederliğine bu gecelik yapıcaz zaten sadece Yorumla Çikopit +1 yıl Tamam olsun basta onu demistim zaten shdjshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki kutunuzu açın bende mesaj stıcam direk Yorumla Çikopit +1 yıl Açık kutum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki attım bile Yorumla Çikopit +1 yıl Niye mesaj atamıyorum sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben sohbeti sildiğim içinbir seferlik sanal şey yapmıştık ya hani bitirdik sildim bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj kutum kapalı benim Yorumla Çikopit +1 yıl Himmm bi seferlik miydi tüh : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet öyle anlaşmıştıksonra sen sağ ben selamet hani yazmıştım ya sohbeti siliyorum haberiniz olsun diye gelmedimi mesaj Yorumla Çikopit +1 yıl Tadı damağımda kaldı da neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burası benim asıl hesabım olduğu için bu tip şeyler yapmıyorum kusura bakmayın Yorumla Çikopit +1 yıl Öyle diyosan Yorumla Çikopit +1 yıl Çok tatliydin bu arada diyemedim Yorumla Çikopit +1 yıl Ben fena yükseğim nolcak böyle sjsjshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm sağ olun teşekkürler :)ne yapalım siz yapın iyi rahatlamalar benimki sadece bir seferlikti ksden yapmıyorum Yorumla Çikopit +1 yıl Bir seferlik daha olamaz mi : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla DamatFerit95 4 ay İkiside mantıklı sexting peki denee misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sor güzelim sor. Hatunnn 0 9 Yorumla Çikopit +1 yıl naber yakışıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyidir şekerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatunlar gözünü alamıyor benden Yorumla Çikopit +1 yıl Ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de alamazsın Yorumla Çikopit +1 yıl Bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Işıl ışıl parlarım Yorumla Çikopit +1 yıl Bakmadan inanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana öyle bakma anlayacaklar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sürtünme kuvvetinden yararlanıyorum 0 10 Yorumla Çikopit +1 yıl yastik mi jsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yastık yorgan çarşaf Yorumla Çikopit +1 yıl canim cekti jsjsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimdee😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reglim birde delirmek üzereyim Yorumla Çikopit +1 yıl Niye engelledin ki hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirlendim gelmedin Yorumla Çikopit +1 yıl Kaldirsana :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırdım Yorumla DamatFerit95 4 ay Zekice sexting düşünüyor musun peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
burada takılıyorum bazen :D
Bu :d
Biz gibi yani ya düşerse😃😃
Okuyup mastürbasyon yapiyorum.
Ne okuyup
Tatlis seyler okuyup
En son ortaokulda yapiyordum bunu erotik gazete dergiler vardi hahaha
seks hikaye iyidir sextingde güzel alternatif
Müsaitsem mastürbasyon değilsem bastırırım
Nereye bastirirsin xd
Yani isteği bastırırım lhkg 😅
Ben de bastiririm jssjsj
Helal olsun bize o zaman khkg
Ben arada yastığa da bastırıyorum lgkvj 😅
Yastığa ben de bastırıyom bacak arasinda mük 👌 jsjsjs
Uff evet..
Dur sakin ol hahahjssjjs
Yok sakinim de libidom yüksek bu sıralar maalesef bastırmaya uğraşıyoruz hjgjg
Some regl problems
Regl değilim geçen hafta banyo yapmıştım
Neden istekliyim bilmiyorum ama istekliyim işte regle bile suç atamıyorum jgkg 😅
Burcun ne tahlil yapayim hemen
İkizlerim
Evet ikizler bu dönemlerde yüksek olur, hic inmez doğru
Bu dönemler mi bilemem pek ama neyse
sjjsjsjsjsjsj kimsin sen meşaz atar misin
Boşverin gitsin böyle gizemli olmak güzel 🙂
mesajda da gizemli oluruz : )
Ama ben siteye sohbet için gelmedim kusura bakmayın
Sohbet etmeyiz biz de : )
İşte o yüzden kim olduğumu öğrenmenize gerek yok ben böyle iyiyim boşverin gitsin
Yastik yerine kucağima bastirmani isterdim şu an
şu an herhangi bir şeye bastırmıyorum normalin şu an kglhf 😅 yani öyle gözükmek zorundayım lgkyu
Yanimda olsan bastirmana gerek kalmazdi sjsgaha
Evlenmeden yapmazdım kocamı bekliyorum ben kykgt
Evlenelim o zaman : ) her gece benim ol
Haa diyencede olmaz be ne diyorsunuz hjgjg
Ciddi bir iş sonuçta çocuk oyuncağı değil kgkgy 😅
Bilmiyorum konuşmalarimiz fena yükseltti beni shsjdjs
Yaa sanal şey yaparız aslında benimde ihtiyacım var çünkü
Bende yükseldim hjgjg
Uffff fenayim ben yicem şimdi shsjshd
Yaa ama gece olsun ama yapacaksak sanal şey ve başka yerden yapıcaz buradan değil
Buradan yapmıyorum kişisel hesabım çünkü
Gece olsun çünkü hiç müsait değilim
Tamam nereden konusalim
Telegram kullaniyor musun
Tamsohbetten
Sadece yazıyla buradaki gibi
Tamsohbetten ne?
Hayır kullanmıyorum benim dediğim bir web sitesi
Tamsohbet
Bir web sitesi
Bilmiyorum ki o siteyi fake Instagram, fb hesabin yok mu c2 de olur
Hiçbiri yok
Buradan mesaj yoluyla olsun mu peki
Bir sederliğine bu gecelik yapıcaz zaten sadece
Tamam olsun basta onu demistim zaten shdjshsh
Peki kutunuzu açın bende mesaj stıcam direk
Açık kutum
Peki attım bile
Niye mesaj atamıyorum sana
ben sohbeti sildiğim için
bir seferlik sanal şey yapmıştık ya hani bitirdik sildim bende
mesaj kutum kapalı benim
Himmm bi seferlik miydi tüh : )
evet öyle anlaşmıştık
sonra sen sağ ben selamet hani yazmıştım ya sohbeti siliyorum haberiniz olsun diye gelmedimi mesaj
Tadı damağımda kaldı da neyse
burası benim asıl hesabım olduğu için bu tip şeyler yapmıyorum kusura bakmayın
Öyle diyosan
Çok tatliydin bu arada diyemedim
Ben fena yükseğim nolcak böyle sjsjshsh
hmm sağ olun teşekkürler :)
ne yapalım siz yapın iyi rahatlamalar
benimki sadece bir seferlikti ksden yapmıyorum
Bir seferlik daha olamaz mi : )
Hayır
İkiside mantıklı sexting peki denee misin
Sor güzelim sor. Hatunnn