+1 yılSelam
İstikrarm iyidir kendimi dizginleyebiliyorum kontrol edebiliyorum zaten üç cinsel ilişki yaşamadığım için sadece masa kendimi idare edebiliyorum yetini biliyorum yani kendimi kısıt diyorum her zaman yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince eğer olmadık bir ortamda yükselirsen bir şey yapmıyorum yani başka şeylere konsantre oluyorum ve istek gidiyor.
Bazı belli başlı şeyler aklıma getirmemeye çalışıyorum onun dışında zaten pek bir istekli olduğumu söyleyemem👉😂👈…
#perso83 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Hiç yazacağıma üç yazmışım
En İyi Cevaplar
+1 yılKendime hakim olmaya çalışıyorum ama zor oluyor içimde aç bir vahşi hayvan varmış gibi dişlerim bile bir tuhaf oluyor partner bulup adeta sert bir şekilde seks yapmak istiyorum partnerimi hayvan gibi ısırıp tırmalamak aynı şekilde onunda bana yapması istiyorum aklımda böyle şeyler geçiyor işte en uygun zamanda mastürbasyon ile bu düşüncelerden kurtuluyorum
30 Yorumla
+1 yılEreksiyon olmuş penisi şortun lastiğine sıkıştırdım mı tamam, alayına giderim. 😂
31 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler. ✨
Sakinleşiyorum ne yapacam başka 😂 (Nefes al ver)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılEv ortamıysa direkt banyoya tuvalete gidip arzuladığım bir kızı hayal ederek ya da prno izleyerek mast. Ev dışında bir ortamsa, bacak bacak üstüne atıp inene kadar gizlemeye çalışırım. Ya da partnerim yanımdaysa gizlice kasığımın üstüne elini tutup götürerek boşalana kadar okşatmak, özellikle sinema da ya da kafede masanın altından.
20 Yorumla
+1 yılKendime sakinleştirmeye çalışıyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum... Çok da başarılı olamıyor bazen
123 Yorumla- +1 yıl
Başarılı olamayınca peki ne oluyor
- +1 yıl
@bayangreentkp @bayangreen
sabah sabah isden eve donunce otobusde oturmuyorum koltuga cunki bilmem nedendir otobus her inip kalkdikca penisim errekte olmaya sertlesmeye basliyor. bi keresinde 30 dakka arka koltukta errekte olmus vaziyyetde oldum ve eve vardigimda sapkani önume tutup öyle otobusden indim. cok zor drumdu baya kalkmisdi bayaaaa.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Olmadık yerde yükselmemek için gereken herşeyi yapmama rağmen bir iki kere başıma geldi. Karişımdakinden enerji aldığımda bu gibi durumları açık etmekten çekinmediğimden birinde güzel bir hanfendiyle güzel bir arkadaşlığa başlamamıza bile vesile oldu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler Kısa sürede boşalma başarımız olduğu için WC geçip 2 p*rno izleyip boşalabiliyoruz :) siz kadınları bilemem :D
22 Yorumla- +1 yıl
@Aslı__35 şşşttt :D
Sakin ol kızım bak ortam müsait olunca istediğini vereceğim şimdi sakince bekle diyorum 😄
142 Yorumla- +1 yıl
Söz dinliyorsa ne mutlu ona❤️
- +1 yıl
Ortam müsait değilse müsait ortama geçmeyi denemelisin bence🙄
Başka şeyler düşünmeye gayret ediyorum. Elimden geldiği kadar dikkatimi başka bir yere yönlendirmeye çalışıyorum. Olur olmaz ereksiyon olmak çok zor bir durum..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben genelde bastıramayıp tuvalete koşup kendimi rahatlatıyorum. sonrasında deliğe mi düştün gibi söylevler geliyor ama hiiç bozuntuya vermiyorum
1320 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet yapabiliyorum alıştım
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz arkadaşlarım anlıyor kanka ama ailedekiler anlamıyor bakireyim zaten hiç ilişkim olmadı doğru düzgün ihtimL vermezler
- +1 yıl
Yaa ilişkin olması ya da olma aıs çok önemli değil. Arkadaşların bile bunu biliyorsa ve anlıyorsa çok rahat bu dışa vuruyor demletşr ve artık bilinen birşey opmul demektir. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz yavşlayabilirsin. İstekli olmadan bir sorun yok yanlıl anlama bu normal hatta belkide iyi birşey sadece bunu kontrol altında tutmak laızm ki, bizi hormonlarını değil de beynimiz yönetsin.
- +1 yıl
Yaşın kaç senin? 25-30 arası diyor profilde. Bakireyim diyince merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre 25
- +1 yıl
Hergün mastürbasyon yapıyor musun? Haftada kaç kere yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre her gün yapıyorum bazen 1 yetiyor bazen 3 4 oluyor
- +1 yıl
Hergün mastürbasyon yapan kızların vajinası, diğer insanlara nazaran daha iri ve şişkin olurmuş diyorlar, doğru mu bu?
Çünkü her mastürbasyon yapıldığında o bölge uyarılır ve normalinden daha çok şişer miş. Hergün yapa yapa bir süre sonra bu şişkinlik kalıcı hale gelirmiş. Seninde vajinan şişkin mi? Etli mi? Bu söylenen doğru mu herkes inkar ediyor ama soruyorum her mastürbasyon bagimlisinin vajinası şişkin. Bence bu bi tesadüf olamaz seninkide şişkinse
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre evet çok yaptığım zaman şişiyor ama ara verince düzeliyor. bu arada yeni mi yapıyorsan falan dersen 14 15 yaşlarımdan beri böyleyim
- +1 yıl
Neticede şu an etli ve şişkin ama. dimi? Ara verince dedigin kaç gün ara verince düzeliyor
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre 2 güne. etli ve şişkin olması kötü bir şey değil mi
- +1 yıl
Yoo iyi birşey. Erkekte iri penis iyi birşeyse kadinda da iri vajina iyidir, taytdan belli olması bizi tahrik eder... Seninde etli ve şişkin mi vajinan?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre evet
- +1 yıl
Bikini giyince şişkin duruyor mu vajinan ortaya çıkıyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirdenEmre çıkıyor o yüzden saklıyorum
- +1 yıl
En büyük fantezimdir Vajinası etli bir kızla böyle uzanıp, a. ni okşayıp bi yandan da dudaklarinda kaybolmak isterdim. O vajina nasıl yalanır, suyu içilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendimi tutuyorum 😅eve geçene kadar kafamı başka şeylere veriyorum
168 Yorumla- +1 yıl
Sonra noluyor peki 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl@AddrenaliN sonra 🤫🤫🤫🤫
- +1 yıl
aaaa hemşire mi cagriyorsun ağrılar sızılar için 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl@AddrenaliN 😅😅😅
- +1 yıl
😅😅😀 iyi eğlenceler
- +1 yıl
Yalnız yaşıyorsun anlaşılan
- +1 yıl
Eve gidince 100 yılın patlamasını yaşıyor ne olacak 😂😂
+1 yılKafamda dünyayı kurtarma planları oluşturuyorum geçiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Denicem ama dünyayı istila etmiyorlar ki
- +1 yıl
Velev ki ediyorlar
+1 yılEvdeysek bu daha kolay tabi, ancak olmadık yerde yükselince biraz daha zorlaşıyor işim,, başka şeylere odaklanmaya calissamda, aklımı alamıyorum, ya o ortamdan ayrılıp seks yapmam gerek, ya da en kötü mastürbasyon
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Düşünceleri başka şeylere vermeye çalışıyorum. Bizde bide fiziksel olarak yükselme sıkıntısı var onu da bacak bacak üstüne atarak atlatmaya çalışıyoruz 😄✌️🦉
20 Yorumla
+1 yılLisedeyken derse stajyer gelmişti gençti kalktı tabi benide tahtaya kaldırdı yapacak bir şey yok kalktık o an tanrı tarafından bir zeka geldi soruyu çözdüm ama herkes gördü aletin kalktığını
20 Yorumla
+1 yılDef edebiliyorum kafamdan o düşünceyi.. O konuda irademe güveniyorum..
10 Yorumla
+1 yılYaşlılari düşün, yaşlıları düşünn, huzur evi, telefonunu çıkra, vakifbank, eczane çantası, ilaçlar, iğne, hemşire hayir hayir hemsire olmazz...
Tek çözüm bu 👍10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir yerine not alıyor beynim sonra uygula diye her fırsatta zorluyor.. Ancak ona imkan bulmak çok zor.. Gel 15 gün bende kal , geleyim 3 gün seninle kalayım diyen çok oluyor..
10 YorumlaYanında partnerim varsa orada ateşli bi sevişme daha heyecan verici oluyor yakında ne varsa deniz avm otel veya araç orman farketmez işimizi hallediliyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Odak noktamı değiştiriyorum film izliyorum birisini arayıp iki sohbet ediyorum ama kendimi eve atınca partnerim yanımda değil ise mecburen mast ile çözüme ulaştırıyorum 😒😒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIslanırım biraz ama bir süre sonra başka şeylere odaklanıp unuturum
70 YorumlaFelak-nas okuyorum 😅😅
711 YorumlaBacaklarimi sallayip sıkıyorum rahatlariyor😅😅😅 karsinizda bacaklarini sallayip titreten bir erkek varsa o an ucuyordur.🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBenimde oluyor ve hep yeniliyorum bu duyguya ayak fetişiyim yer zaman farketmiyor yaz mevsimi olduğu her tarafta çıpşak ayak görüyorum düşen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBi gibi durumlarda spor esnasında çok baskı oluyor ama kendimi tutabiliyorum hiç olmadı dayanamıyorsam yapılması gereken ne ise onu yapiyorum
10 Yorumla
+1 yılİşyerinde falansam kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama evdeysem ve tek başıma isem okşamaya başlıyorum hiç vakit kaybetmeden. 😏
10 YorumlaAçıkçası bu aralar grip olduğum için yaşamıyorum ama olduğu zaman taş gibi hatun karşında resmine bakarak mastürbasyon yapıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar nı nefsinuze hakim değilsiniz ya. Hiç böyle bir sey yaşamadın şimdiye kadar isterse dunyanin en yakusiklisik olsun ksrsimda vüct olarak durduralamayacak bir hareketim olmadi
20 YorumlaBrynimi farklı şeylere yönlendirmeye calisiyorum.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşıma kadar hiç öyle bir durum yaşamadım. Yok tansiyon düştü yok yükseldi yok ateş bastı. Fazla cinsellik düşünmekten oluyor bunlar.
30 YorumlaÇok oluyor 😀 bazen gidiyorum ortamda partnerim varsa ufak tefek şeyler yapıyorum
10 YorumlaGerekeni yapıyorum. Ortam algın çok yok benim, kendimi tatmin etmem daha önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYükselmeye devam ediyorum. En yükseğe çıkıp Dünyaya selam çakıyorum 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Hemen kafamı değiştirecek aklımdan o düşünceyi atacak şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. 🤦🏼♂️
10 Yorumlaerkek olarak bunları daha cok yasıryoruz.. 31 cekmekle gecıstırırıyoz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklıma dertlerimi getiriyorum libido filan kalmıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İradeli biriyimdir bu gibi durumlarda başka şeylere odaklanırım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmemeye çalışıp bastırıyorum yapacak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum hakikaten. Ne kalkabiliyorum ne saklayabiliyorum. İşin ilginci zaman geçtikçe dahada fazla istek oluyor. Zor zor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeylere odaklanmaya çalışıyorum mecburiyetten yoksa işler karışır 😁
10 Yorumla Derhal bi iş ediniyorum, yoksa birinin başına bela olabilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSacma sapan zamanlarda olabiliyor. Bu yuzden pant. Uzerini ortecek sekilde giyinip dusuncesek olarak farkli seylere yonelim yapiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefsim kuvvetlidir benim, öyle olur olmadık yerde ereksiyon durumu olmaz. Ben ne dersem o olur. Hadi kalkalım o zaman 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fazla yaşamadığım bir durum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olarak zor hele yazın kalktimi inmiyor eve gelince banyoya direk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenellikle basit bir yöntem, FB’m ile sexting yapıp WC’de isi bitiriyorum :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Eee malum olmayacak yerlerde olursa baskılamak gerekir ne yapalım. Maçı ertelemek gerekir bazen 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBende o kadar olmuyor ya. Zaten hemen geçiyor
75 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılElimden hicbir sey gelmediği için sinirleniyorum
152 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olmadık yerde yükselmem olursada herşeyin bir çaresi vardır mutlaka gereken yapılır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama genellikle full seks düşünüyorum 😁
10 Yorumla Sizin için olay rahat, tuvalete gidip kendinizi parmaklayabilşyosunuz, bizim durumumuz daha zor
10 YorumlaErkeklerde daha zor toplum içinde kaldırmamak kalkınca kemerin arasına sokmak😂😂😂
10 Yorumlaİçime gömerim o zamannnn :):):)
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeylere odaklaniyorum o an
20 Yorumla
+1 yılFarklı bir sey düşünüyorum hemen
10 Yorumla
+1 yılilahi dinliyorum sdfds
10 Yorumla
+1 yılCinsel seyler düşünmemeye çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılCok azarsam şayet mastürbasyon yaparım WC de
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapıyorum
10 YorumlaAlçalmaya çalışıyorum