Kızlar hep birbirine yakındır içe içedir. Bende kız arkadaşlarımla çok samimi olurum, öperim ama asla öyle dürtülerim olmadi. Çok duyuyorum. Kendi ağzıyla söylende var. Arkasından konuşulan da. Hatta hiç tahmin etmeyeceğim, dışardan bakıldığında asla belli olmayacak tipler. Şaşıriyorum. Nasil bir his bu? Erkeklerde bulamadiklari seylerden mi yoksa sebepsiz bir dürtü mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınların tamamında biseksüellik eğilimi vardır, kimisi bunu bastırır, kimisi açığa çıkarır hepsi bu.
Birbirine aşkım diyen, yan yana soyunan, duşa giren, aynı yatakta yatan varlıklardan bahsediyoruz, 2 bira içip kız arkadaşıyla öpüşenlerin sorularıyla dolu bu site
06 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bag kuranlardan bahsediyorum bak yeni bir haber çikti. Iki guzellik kralicesi evlenmis. Demekki seks degil hersey.
Soran+1 yılPeki bunu sence neden oluyordur? Ve gaylerden daha mi coktur?
- +1 yıl
Alakasi yok. Erkekler bu konuda fazla baskıya maruz kalıyor, kadınlar rahat. Ayrıca verdiğin örneklerin eşcinsellikle ilgisi yok öpüşme hariç o da nadir. Doğrusu ise her insanda kadın erkek farketmeden bu eğilim vardır. Kadınlar bu konuda yargılanmadığı için ortaya çıkma olasılığı fazla. Ancak yine de pek hissedilen bi durum değil
- +1 yıl
@sundaysea Baskıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Erkekleri çıplak erkek bedeni rahatsız eder, kadınları çıplak kadın bedeni rahatsız etmez. Bugün kemer altı lazer epilasyon yaptırmak isteyen erkek yaptıramıyor, kadınlar yaptırabiliyorsa konu tartışmaya kapalı.
Reklam şirketleri aynı şekilde kadın bedenini metalaştırıp her iki cinsiyete de hitap ettiğini bilip, erkek bedenini metalaştırmanın sadece kadınların bir bölümüne ve gaylere hitap ettiğini bilmesi de konuyu açıklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılOnun zevki heycani da farkli. Erkeklerden hoslanirim Ama bazen istek birden artinca ve ya can sıkıntısından öyle o kuzenimle ve ya yakin arkadasimla oynasiriz sevisirz. Kötü bisey degil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyledir Harun abi.
- +1 yıl
Dimi Şerife Teyzem❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlara da kadın vücudu çekici geliyor çünkü, çok estetik bir duruşları var bizim öyle değil mesela.
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece bedensel yani seksüel manada değil duygusal anlamda bunu duydum
- +1 yıl
kendileri gibi sevilmek istiyor olabilirler, mesela ben tamamen heteroseksüelim ama bir erkeğin sevdiği gibi sevemiyor hiçbir kadın bunun da farkındayım maalesef ki.
Soran+1 yılErkekler daha mi güzel seviyorlar?
- +1 yıl
En güzel erkekler seviyor tabii ki de, en güzel şiirler, en güzel ağıtlar, en güzel şarkılar, en büyük fedakarlıklar, en büyük mücadeleler hep erkekler tarafından verilmiş tarihte. Kadınlar sevmiyor demiyorum yanlış anlama, ya da başka yerlere çekme bak.
Soran+1 yılYok bende oyle dusunuyorum kismen. Kadinlar nasil seviyor sence?
- +1 yıl
Kadınlar sanki böyle gerçekten aşk değilde bir sevgi varmış gibi, bir ilgi bir alakalıymış gibi seviyorlar ama o sevgi gerçek aşk gibi değil. Bir kadın erkek kadar gerçekten aşık olabilir, o zaman da anne olduğu zaman :)
Soran+1 yılErkekler daha cikarsiz seviyor sanki? Kadinlardaki biraz elde tutma yarisi mi oluyor acaba?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de biseksüelim asla belli etmiyorum yani ne alaka bile denebilir
Ama hoşlanıyorum iki taraf da ilgimi çekiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGüven onuru ve genelde bekaretleri için birbirine oral yâpar benimde var cevremde
02 Yorumla
Soran+1 yılIcinde oyle bir durtu yoksa neden yapsinlar?
- +1 yıl
Kız kıza değil sadece zevk için anla bi kızla olsan oksmada yalamada kalır ama erkek içine sokar çoğu bisex kızla oldum önden vermedi bakır ama kendisi arkadan isters3n şok dedi tek olay kızlık
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere bulaşsa sıkıntı. Kız kıza bekaret gitmez kolay
00 Yorumla
+1 yılKadınlar zamanla eşcinselliğe yöneliyor çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Giyim olarak ve başka turlu tum güzellik ve estetiklik kadında erkek estetik bir varlık değil ve kadınlar bunun farkına varıyor ayrıca duygusal olarak da cinsel olarak da daha yoğun tatmin oluyorlar. Bunu fark ettikçe hemcinslerine yoneliyorlar
Soran+1 yılBu senin icin de gecerli mi peki?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNasil hissettiryor peki? Nasil buluyorsunuz kendiniz gibi insanlari?
- +1 yıl
Pek fark yok aslinda
Gizli Üye(30-35)+1 yılben mesela evliyim seksüel manada isteğim var bir kıza karşı
12 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal?
Cevap sahibi+1 yılhayır duygusal değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Merakta olabilir başka bir şey de
00 Yorumlaerkekler korkutmuş
00 Yorumla
+1 yılDurtu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi