Öncelikle cinsellikten daha çok duygusal olarak aseksüellikten bahsediyorum yürüyorum hep geri adım atıyorlar özgüvenli ve espritüel yaklaşmama rağmen bir türlü olmuyor nedeni ne bana akıl fikir verin lütfen ilgisizlikten bıktım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonustugun kizlar seni istemedigi icin kizlari aseksüel diyerek genellemen bile senin icin eksi puan seni hic tanimayan benim gözümde en azindan ki konusmaya baslasak kim bilir neler çıkacak.
Reddilen sensin ve baskalarina laf demek yerine kendine bakmalisin. Sen suçlusun eksiksin hatalisin demiyorum lakin baskalarinin düşüncelerini fikirlerini bilemezsin bu sebeple bir sorun varsa kendine bakmalisin önce.
Yorumlarda sanal oldugunu gördüm bu konusma durumlarinin. Sanaldan tek reddilen erkek sen degilsin sonda olmayacaksin. Sosyal medyada sana hic bir kiz yazmiyor olabilir ama biz kizlara onlarca mesaj geliyor bir kac günde. Anlarsin ki her erkekle konusmamiz mümkün degil.
Konustugun kisilerinde bir hayati kararı düşünceleri var unutma. Iliski istemiyor olabilerler, sorunlari olabilir. Bu sebeple konuşmayı bitirmeleri gayet normal anlayiz göstermelisin ve sorgulamamalisin.
Bir de esprili oldugunu söylemissin tamam biz kizlar severiz eglenceli erkekleri ama bunun dozunu iyi ayarlayamayan kisiler var ve yine eglenceli esprili olayim derken itici hatta sıkıcı olan erkekler var. Bu erkeklerden de ışık hızında soguruz. Sende eglenceli yerine komik görünüyor olabilirsin. Tavsiyem normal bir kiz arkadasin varsa ona açıkça sor ve düzelt bu durumu. Basit gibi görünsede ciddi bir durum ve hayatinin her alanini etkileyebilir.
Sen Şu an gercek bir sevgiden ziyade arayış icindesin kizlarada büyük ihtimal bunu yansitiyorsun. Kizlarda kimsenin duygusal boslugunu doldurmak istemez. Arayis icindeki birinin rastgele birlikte oldugu kisi olmak istemez. Burada yapman gerekende iliskiyi hayatinin merkezine koymak yerine parcasi yapmak. Yani sen özellikle iliski aramayacaksin karşına çıktığında baslayacak devam edeceksin.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok üsteleyince olmaz. Niyetini belli et ama üstüne çok düşme bu işin. Asıl önemli olan kadının, erkeği arzulaması cinsellikte. Bunun içine de bir sürü farklılık giriyor kişiye göre değişen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılBence Aseksüel oldukalrindan degil. Bircok faktör var burda.
Belki yaklasimin uygun degil belki yaklastigin insana göre yaklasim tarzin da farklilik gstermeli. herkes belki özgüvenli sevmez. Tavrin belki fazla özgüvenli gelebilir karsindakine. BIraz daha nötr olmayi biraz daha tanisma seklinde yaklas. Karsidan tepki vs almiyorsan zorlama üzerinde durma mesela. Ve tabi bir cok kizda da toplum baskisindan dolayi veya kötü tecrübelerden dolayi cesaretsizlik olabilir.. anlayisli davranmani bir adim geriden davranmani tavsiye ederim.. Ortamlara dikkat et konusabilecegin kizlara bak anlasabilmeyi ön planda tut. illa kiz tavlama pesinde olma cünkü bu tavrida kizlar cok cabuk seziyor ve kaciyor olabilir..15 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan gidiyorum gerçekte hiç denemedim aynı zamanda hiç kız arkadaşım yok yani daha dogrusu sevebileceğim
- +1 yıl
Bence ozaman cevrene bak.. ortak noktalariniz oldugu biriyle dene.. mesela aktif ol bi fitness e kayit ol bi Kütüphaneye git, Okul, Dershane vs oralara bak. onlarla sohbet muhabbet bakmissin huylariniz vs uyusuyor arkadas olursunuz sonra daha yakindan birbirinizi tanir sevgili olursunuz duruma göre.. Bunlarin hepsi zaman isi. haydi sevgilim olsun ben sevdim o sevdi hobba olmuyor iste.. Belki Akrabalarda cevrende birileri vardir.. instagrada bak neler yapar kiz nelerden hoslanir ona göre muhabbet konusu acarsin.. o muhabbete göre ilerler hersey.. Birazda acele etmemek gerek. anlasabilecegin insan illa cikacaktir karsina ama arayista olursan zor..
Soran+1 yılSenden öğreneceğim çok şey var🙂
Soran+1 yılAkıl hocam olur musun😂
- +1 yıl
Estagfirullah sadece tecrübelerimi düsüncelerimi paylasmak istedim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen gibi yüzlercesi yazıyor kız da artk hanginiz olursa begendini seçiyor sonra onla anlasamayinca başka biri yazan çok zaten nasıl olsa
08 Yorumla
Soran+1 yılYazık gerçekten yazık büyük bir kısır döngü var
- +1 yıl
Yo bunu yapan erkekler zaten mustahaktir bize boşver uckur düşkünü olunca herkez kızların gotu kalkıyor sonra seni beni beğenmiyor salla s et
Soran+1 yılDediklerine katılıyorum ama artik psikolojik olarak rahatsız olmaya başladım ilgisizlik beni bitirecek
- +1 yıl
Grek yok kardeşim kızların gotunu kaldırmaya gerek var mı sevicek böyle gelsin sen yazdikca emin ol istemicek zaten yüzlercesi yazıyor farklı ol ax
Soran+1 yılAga zaten ben kendimi bildim bileli yazmıyorum bana ezikce geliyor
Soran+1 yılAma sonuç yine aynı ne gelen var ne giden sosyal medyam yok bu arada😂
- +1 yıl
Yani yazma sal olacağı varsa olur
Soran+1 yılUmarım..
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle diyim kardeşim sen erkeksin sana kimse mesaj atmıyor ama onlara gelen geçen erkek mesaj atıyor onlar 20 30 erkekten belkide 50 erkekten mesaj alıyorlar yazıyorlar yani keyifleri yerinde istediklerine yazarlar istemediklerine yazmazlar. talep çok. yani sen nokıa 33 10 sun onlar iphone düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın benimde kast etmek istediğim o kızlar niye yazmıyor hep erkek mi çapkınlık yapmali brnce çok gurursuzca
Cevap sahibi+1 yılkardeşim dedim ya onlar yazmaz onlara talep çok
Erkeklerin arka plan sekmesi cok yoğun çalıştığı için, kizlar güvensiz ve tedbirli 💁🏻♀️
00 YorumlaBelki de sadece sen kendini özgüvenli ve espritüel buluyorsundur
03 Yorumla
Soran+1 yılWaow hic böyle dusunmemiştim diyecrmdr duşündum yok knk gelmiyorlar nr yapsam olmadı
Soran+1 yılSanırım gay olacam bu gidişle
Cinsel Yaşam konusunda 809 cevap paylaştı. Çekici çağır bence , kızlara iftira atma 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılYok ablam gerçekten öyle beni yakışıklı buluyorlar ki bende öyle buluyorum ama yine yok yazık oldu sanırım sadece paraya bakıyorlar
Soran+1 yılAnnem geçen gün kızdı nasıl sevgilin hiç olmadı diye içimden bakan mi var hepsinin gözü yükseklerde
Soran+1 yılSatırlarda yürüyor derken?
Soran+1 yılParada gözü olan kıza zaten ben bakmam düşmedik o kadar
+1 yılBence sen önce kendini yorumlara aç
00 YorumlaAseksüel oldukları iyi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAradığı özellikler sende yoktur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılCanım öyle istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanın cehenneme
+1 yılGeçici heves olmamak için
11 Yorumla
+1 yılÇünkü seki adam seviyorlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi