Neden kızlık zarlarını kaybetmekten bu kadar korkup ikide bir burada sorup kadın doğuma muayeneye gidiyorlar? Onları bu hale getiren ne?
Cevabın nedir?
+1 yılTabikide TOPLUM. Örneğin bilenler tabiki vardır bilmeyenler içinde kızlık zarı aslında bebeği koruyan bir zar. Bir süre sonra artık onun bir önemi kalmaz. Ama maalesef ki bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok. İnsanlar kızlık zarını ölüm kalım meselesi yaptı. özellikle doğu da yaşanıyor buna anlam veremiyorum merakta ediyorum ilk nasıl çıktı. Hala bazı geri kafalilarda eskiden kalma insanların saçma geleneği evliyken erkek tarafı bunu kontrol ediyor bakire mi değil mi eğer değilse direk kapı dışı. Bu nasıl gurur kırıcı kızlar için. Erkekler de öyle bir zar yok onlar istediği kadar yapsa da sorun olmuyor. Kızlar için maalesef değersiz görülmek için koca bir neden. Ve erkekler nasıl bir eş istiyorsanız siz de öyle olun lütfen.
64 Yorumla- +1 yıl
Kendini böyle kandırıp o yüzden her erkeğin altında inliyorsun demi?
- +1 yıl
@AmeleMühendis defol git canım düzgün konus. Spastik özürlüsün galiba dediklerimi anlamıyorsun
- +1 yıl
@AmeleMühendis her erkeğin altında inleme lafına da hastayım. Bakire olup olmamakla her önüne gelenle yatmayı ayırt edemeyecek kapasitedeki adam geliyor burada elaleme namus dersi vermeye kalkıyor ama sokakta dekolte görse içine düşüyor. Fırsatı olsa şu laf ettiği kızla bile yatar. Sığ insan kendinden başkasına saygı duymayı bile öğrenememişken 3-5tek beyin hücresiyle hayatını idame ettirmeye çalışıyor. Ee o hücreciklerde kadını zardan öte göremiyor.
- +1 yıl
canım değil gerizekalı** demiştim canım diye görünmüş. her neyse boş verelim gerçekten burada çok salak insanlar var. Sinirlenmeye bile değmez. Bir yerlerinden uydurup kendi aklınca konusuyorlar. Allah a şükür asla öyle seyler yapmadım, yapmam da. Ama burada namus bekciliği yapanların namussuzluğu aşikar.
her kız kaybetme korkusu yasadaydı suanda kızların bakirelige onem vermeme sınırı bukadar yuksek olmazdı dıye düşünüyorum sadece yaşam ve buyume tarzından dolayı kaynaklanıyor bu sorular yakınına sormaktan ıyıdır
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ataerkil bir toplum olduğumuz için çocuklar özellikle kızlar fazlasıyla baskı ile yönetiliyor. Bize büyüyüne kadar bir takım kurallar koyuyorlar roller öğretiyorlar bunların dışına çıkarsan böyle böyle olur diyorlar bu da onları bu hale getiriyor düşüncesindeyim.
04 Yorumla- +1 yıl
Okumuyoruz o doğru, ama kırman çok zor senin alt kültürün bu zamana kadar böyle geldi böyle gider düşüncesindeyim. Bilmiyorum doğru örnek olur mu ama, böyle sürekli cool takılan insanların düğünlerinde Ankara havası çalması gibi birşey. Biz öyle değiliz desekte içimizde doğamızda bu var.
+1 yılo genelde lise çaglarindaki kizlar arasinda cok konusulan bir takinti. esen rüzgardan bozar diye korkuyor
05 Yorumla- +1 yıl
buradaki sacma bozulma senaryolarini gorebilirsin. yaş ortalamasinida anlamissindir
- +1 yıl
eskisi kadar bekaret takintisi yok. simdi korkuyorlar ama 20dem sonra umursamazlar
- +1 yıl
erkekler skor tutar. birbirlerine anlatip hava yapar. saf kizlarda inanmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
28Cevap
+1 yılAçık ve net, toplum baskısından. Namusu bacak arasında gören namussuzlar yüzünden. Erkek yapsa helal olsun kadın yapsa iffetsiz. Ama Kuran kursu gibi bir yerde çocuklara tecavüz edenler de bunlar.
40 Yorumla
+1 yılİşte bu biraz cehaletten. Kendi bedenleri üzerinde hakimiyet başkalarının olunca sonuç kaçınılmaz.
33 Yorumla- +1 yıl
Gözlemleyen diyelim. Bazı insanları anlamak imkansızdır.
+1 yıltoplum ve geri kafalıların baskıları yüzünden bu haldeler... ama yine söyliycem namus iki bacak arasında değildir
30 Yorumla
+1 yılaşsın herkes bunları ya avrupada böyle bişey yok benim için bekaret hiç ama hiç sorun değil türkiye daha bunu aşamaz benim sevgilim olucak kişinin daha önce kimlerle yattığı nasıl bir ilişki yaşadığı önemli değil asla takılmam böyle şeylere
10 Yorumla
+1 yılToplum... Söyleyecek çok şeyim var fakat kendime saklamak istiyorum. Sonuçta onların bedeni, onların inancı. Beni ilgilendirmiyor..
10 Yorumlaçünkü insanlar da erkekler yapabilir kızlar yapamaz saçmalığı var geliyorlar diktirmek için vs ya ne alaka abicim istedinn seviştin ne var bundan rahat bırakın kendinizi
03 Yorumla
+1 yılEvlenmeye gelince keriz aricaklar ondan ama pekte istedikleri gibi olmicak o keriz dedikleri temiz erkekler herşeyi anlayıp basacaklar tekmeyi
06 Yorumla- +1 yıl
yapma ya? zar diktiren kızlar ne oluyo peki? son zamanlarda büyük bir artış var. hadi onu geçtim anal oral yapanlarda çok fazla. bakir temiz erkekler sadece zara bakmaz temizliğe namusa bakar. zarı olup millete o. ospuluk yapan kızları da istemezler
- +1 yıl
evleneceğim adam bakir ama ben değilim herşeyi yaptım onu nası kandırırm diye bir sürü soru mevcuttu sen bilmezsin tabi
- +1 yıl
sen öyle san. ne yazdım ben? evleneceğim kişi bakir ama ben değilim sorun olur mu diye soru soruyolar
Namuslu olmak olabilirmi
Senin kimliğin neden önemli
Bakirleikte bir kızın namusu için öyle önemli tüm kişiliği karakteri onun içinde11 YorumlaToplum baskısı ama bunun aşılması lazım
36 YorumlaAilenin evladını nasıl yetiştirdiği ile alakalı olan durum
02 Yorumla
+1 yılKızlık zarı genç kızların belli bir yaşa kadar mikrop kapmamasını sağlamak icin vardır bu nasil olduysa namusluluk anlami yüklenmis
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılcünkü uckur meraklısı erkekler bakire olmayan kızlarla sadece seks amaclı takılıp evlenmeye gelince bakire ararlar.
06 Yorumla- +1 yıl
öyle oldugunu bildiği halde yatan kızların iki yüzlülükleri?
başkası sevişmek istese abazan ama hoşuna gittiği adam sadece seks amaclı takılırım deyince abazan olmuyor? - +1 yıl
o zaman sordugun sorunun anlamı kjalmaz takıntısı olur
ve birde dini inanclarda var - +1 yıl
ben yatalım dediğimde abaza olurum ama hoşuna giden adam dediğinde abaza olmaz :D
ve seks için bir kızla sevgilide olmam olcaksa ciddi olur :)
+1 yılBu dünyada herkes özgürdür isteyen fahişe gibi yaşar isteyen ahlakıyla o kişinin tercihine ve kendisine olan saygısına bağlı şizofren kardeşim
01 Yorumla
+1 yıldüşünçene sen erkek olsan s kil mis mmcık ister misin. boyle bir algı var.
01 Yorumla
+1 yılanne baba sakin kimseye verme bacım olursun o namusun vs yaygarasi ile
00 Yorumla
+1 yılTr de inancimiz ve kulturumuz geregi.
50 Yorumla
+1 yılAtaerkil toplum
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni bu kadar rahat hala getiren ne ise o
41 Yorumla
+1 yıltoplum baskısı ve din
20 YorumlaBeyinsiz yobaz toplum.
00 Yorumla
+1 yılToplumsal baskılar bunlar.
00 YorumlaBilmem, boynuz güzelmiş :D
00 Yorumladin yobaz din bunun nedenı bebegım
00 Yorumlaİğrenç dünyanın iğrenç saçmalıkları
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bakire misin degil misin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorduguna gore deilsin
+1 yılsen vermiş kurtulmuş gibi ahkam kesmişin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnamuslu olmak güzel birlşey neden rahatsız oldun
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen takıntı ya bence herkes patlasın...
01 Yorumla
+1 yılÖnemlide o yuzden
58 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta her erkek bakire olmayan kız istemiyor az kişi geniş dvrnıp oyle biriyle evleniyo o yızden onemli ama her dakika doktora gitmek sacma bir şey sokmazsan bozulmaz kolay kolay
- +1 yıl
Sen bilirsin ama etrafımızda ailemiz var o yuzden onlara laf gelmesin dige buna katlanmak zorundayız
- +1 yıl
Modern çagda yaşıyoruz diyoruz ama bazı şeyler hala onemini yitirmemiş malesef
+1 yılErkekler yüzünden
00 Yorumlaevde kalma korkusu
02 Yorumlaolmamalımı sence
05 Yorumla
+1 yılKorkuyorlar ondn
00 Yorumla
+1 yılEvlilik korkusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamus
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonunda ruhunun namusu gitmiş bari bedenimin namusu sağlam kalsın amaçlı olabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne