Cinsel Yaşam Cinsellikte argo kelime istememek saçma mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Cinsellikte argo kelime istememek saçma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıyamayacağım kadar güzel olması lazım ki o zaman argo kullanamam 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. haklısın canım 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu senin tercihin aksini isteyenin de öyle 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yoo neden olsnkı 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Hayir. 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değil tabiki 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok naziksiniz. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Hayır, gayet makul istekler.
Bunun saçmalıkla bir alakası yok.
Gayet normal soft seviyorsun
Kıyamayacağım kadar güzel olması lazım ki o zaman argo kullanamam
Ben çok severim mesela
Cinsellik yapmak basitlik
Daha naziksin demekki🙂
haklısın canım
Yatakta sert seviyorum ben