Ben rahatsız olurum. sert -komut verici sozleri / davranislari daha tahrik edebilir beni. Hem de gozumde saygın konumunu kaybetmez. Cirkinlesmeye gerek yok.
Aşağılama derecesine gelmediği sürece sıkıntı yok. Ama olmamasını tercih ederim. Bana or*spu derse “Evet, ama senin or*spun” diye karşılık vermemi beklemesin. Fakat bundan tahrik olan da epeyce insan var.
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Küfür edilmesi acayip tahrik eder, hani kezban kızların ettiği ama gerçekleştiremeyeceği küfürler var ya onlar erkeğin ağzına çok yakışıyor işte 😍😍🤩🤩😂😂😃😃
Küfür veya sinkaflı sözler kullanmayı tercih etmem, sevmiyorum da. Sertliği sevsem de, mazoşist tutum sergilesem de kaba sözler benim literatürümde olmaz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dozu önemli, ama genelde tahrik edicidir. Zaten partnerim dozunu bilir 🌺
Tahrik eder ve alınan / verilen zevki 2,3 katına çıkarır 😊👍
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle rahatsız eder kulağıma seni seviyorum diye fisildasa ya da göz teması kursa baskınlıgı arttirsa bdsm kansiz olanı flan hoşuma gider seks sonrası sarılsın opsun saçımla oynasin duyguları en önemli kısmı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazıları rahatsız edici bazıları güzel. Ses tonu kelimeyi nasıl kullandığı etkili burada.
doğru kelimeleri doğru zamanda kullanılırsa tahrik eder onun dışında rahatsız eder @_kelebek_etkisi_ hatırlıyormusun sana ilk argo kullandığımda ne hissettin sonda kendin istedin