Küfür ve argo istemiyorum. Sevildiğimi hissetmiyorum. Hayvan gibi sevişmek istemiyorum. Saçmalıyor muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnını yakalayınca akışına göre Tokatlar, şaplaklar hatta kışkırtıcı sözler küfürler eşliğinde ateş harmanlanmalı bence ve özellikle finale gidiş yolunda vw finalde hırçınlık olmazsa olmaz net, Delisiniz siz bazı arkadaşlar diyorum öncelikle, ve ekliyorum bunuda tabiki haliyle saygı duyuyorum herkesin sevdiğine sevmediğine de🙏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım şimdi yazdıklarımı iyi oku anlayacaksın. Cinsellikte romantiklik saçma olur normal hayatın neyse de cinsellik sırasında farklı kişilikler çıkar. Adama bakarsın normal hayatında aşırı saygılı sessiz sakin bir yapıdadır ama sekte hard seven biri çıkar. Sen cinsellikte değil normal hayatında sana küfür ediyorsa düşün. Ama argo olmazsa olmaz arasında diye bilirim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın zevk aldığı şeyler farklıdır. O yüzden saçma değil cinsellikteki amaç zevk almak rahatsız olduğun bir şekilde sevişerek nasıl zevk alabilirsin sadece birini tatmin etmiş olursun. O yüzden gayet normal ;)))
00 Yorumla
+1 yılBence gerçekten seven insan sevdiği insana en ufak acı vermekten çekinir o yüzden hayvan gibi yapanlar sadece günü kurtarıyor diye düşünüyorum tabi yanılıyor da olabilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHani bunu söylemek istemiyorum ama bence saçma sonuçta eğer ki bir adamla birlikte oluyorsan tutku vardır değil mi içinde duygular vardır ve gerçekten isteyerek birlikte oluyorsundur ve hormonlar senin ağzından ayıp argo kelimeler çıkartabilir adam sana inanılmaz şeyler söyleyebilir bunlar seni inanılmaz gaza getirebilirsen inanılmaz şeyler söyleyebilirsin normal hayatta kullanmadığın bir çok kelimeyi bağıra bağıra söylemek isteyebilirsin bunu olması lazım eğer ki olmuyorsa yapılan seksin de bir tadı olmaz bence
10 Yorumla Dozunda yapılan argo sözler, doruk noktasıdır. Lakin aynı zamanda erkek şefkatini de göstermelidir. Başın altına kolunu koyarak desteklemesi, avuç içinin opülmesi, bileklerin tutularak göz teması ile sert cümlelerin söylenmesi mutluluk verecektir. Ancak tatlı ve sert atağın olması kırmızı bir çizgidir. Her babayiğidin de harcı degildir 😄 Stop hayvani duygular geri planda kalacak ve insani duygular atağa geçecek 😄
23 Yorumla- +1 yıl
Cidden Doruk noktasından sonrasını okumasanda olur sanki ya dedim bir an öyle hissettirdi nedense😊
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaaa neyse onu dedik yani o an bir an öyle düşündürdü yazdım o arada da, ama devamını da okudum tabiki de ve devamında daha iç ısıtıcı şeyler söylenmış beee dedik👋
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik romantizim ile coşku vermez küfür ile verir argo ile verir.
siz kafanızda küfür argo ve cinselliği farklı oluşturmuşsunuz
argoyu çok dışa almışsınız ondan
canım aşkım diyerek bir partner azdırlamaz
ama.. nı yerim diyerek azırıdılır. sizde sorun var biğraz argo konusunda küfür konusunda geniş düşünün
küfür cinsellikte faydalı afrodizyak bir malzemedir.
ama sosyal yaşamda hakaret demektir. sosyal yaşam ile cinsel yaşamı bir tutmayın farklı dünyalar122 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 🤣🤣 engin tecrübelerinizle bizi aydınlattığınız için teşekkürler sayenizde çakralarımız açıldı biraz 🤣😊😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
teşekkür ederim o sizin inceliğiniz - +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Siz şımartılmanız ilgi görmeniz gerek. Ama siz şımartıyorsunuz teşekkür ederim - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Profilde daha önce resminiz yoktu.
Çok güzel gülüyorsunuz - +1 yıl
Teşekkür ederim aslında sürekli koyuyorum 3.5 aydır burada aktif kullanıcıyım 9 10 kere profil resmi koydum siz görnemissiniz ya da kacırmışsınız demekki sık sık değiştiriyorum zaten
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Bu yorumda gördüm sizi. Daha önce bilmiyordum.
Bir kaç gündür de resim yoktu - +1 yıl
Doğrudur dedim ya sıkıldıkça degistiriyorum
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Yoruma girmeniz iyi oldu. Tanımış oldum.
Takip gönderdim. Sıkıntı olmaz değil mi - +1 yıl
Hayır niye olsunki 🤗
- +1 yıl
🤣🤣 burayı mizah amaçlı kullanıyorum bazen yorumlara komik bir yorum yazmak ya da yorumlara atlamayı seviyorum çünkü eğlenceli oluyor 😂😂
- +1 yıl
O nasıl bir cümle şimdi malzeme olup ta kötü bir şey mi yazdım size böyle düşünmeniz beni üzdü açıkçası
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
üzülmeyin
burada çok tepkilerle karşılaştım. özellikle benden genç olanların espri anlayışı benim yaş döneminin ki ile aynı değil
belki dedim benim yorumu gerçek olarak beğenmedi espri olsun diye beğenmiş gibi ima edip mizahladı
yaş farkının getirdiği çelişkili düşünce.
ya değilse ben asla bir insanı üzemem. hiç bir canlıyı üzemem.
otorite severim ama duygusalımdır.
sizi üzdüm ise özür dilerim. sadece anlam kargaşası yaşadım bir an - +1 yıl
Estafurullah olur öyle şeyler insanız sonuçta sıkıntı yok 🤗
- +1 yıl
burada öyle sıkıntılar yaşıyorum ki gençlik ile anlatamam
ben 3 ün. eğitimi aldm. yurt dışında bir fakültede eğitimcilik de yaptım. ayrıca 5 dalda antrenörüm mesleğim dışında
burada bakıyorum daha yaşı 18-25 arası eğitimi ya lise ya henüz ün. okuyor.
bana saygısızca hakaret ediyorlar. oysa ben bilimsel referanslı bilgiler veriyorum. ama beni cahil kendilerini alim yerine koyuyorlar.
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
çok anlayışlısınız minnettarım. sizinle gerçek dostluk kurulur. buna inandım. iyi bir insansınız sağolun.
rencide etmediniz üzmediniz - +1 yıl
Rica ederim ne demek estafurullah rencide etmek haddim değil zaten kaç yaşında insanım ben bana yakışmaz yaşıma yakışmaz eğlenmek için burdayiz çünkü
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
aslında her insanın sizin gibi reel bir arkadaşa ihtiyacı var.
inanın sizin gibi arkadaşı olan asla kötü işlere düşmez asla boş zaman harcamaz her şey bilgi dolu ilgi dolu ve değerli geçer
keşke şu koca İstanbul'da sizin gibi bir arkadaşım olsaydı.
siz kim bilir hangi güzel şehrimizin insanlarını bahtiyar ediyorsunuz - +1 yıl
Ben İstanbul'da Güngören de oturuyorum teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
buna tesadüf denmez allahın tevafuku denir yani. 3 yıl önce mecidiyeköydeydim yakındım size.
şu an iş dolaysı ile çıldırmamak için anadoluya taşındım ataşehirdeyim.
sorun değil zaten avrupada şantiyelerimiz var gelip gidiyorum.
sonuçta aynı şehirdeyiz
aynı nefesi alıyoruz
Herkes sevecek diye bir şey yok ama küfür ayrı bir şey argo ayrı. Ateşi harlamak için argo gerekiyor. Ana bacı sövmek olmaz tabiki kışkırtmak gerekiyor ufaktan.
50 Yorumla
+1 yılSaçmalamıyorsun bu da senin tercihin hepsi bu. Herkes bunu böyle yaşamak zorunda değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Muhtemelen hiç mst yapmayan veya ayda yılda bir yapan, libidosu düşük birisin.
Bu durumda saçma değil tabi. Ama sevgili olup evleneceğin insanla bu konuda uyumlu değilseniz orta ve uzun vadede sorun yaşarsınız.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik sirasinda duygularin olmasi o anı bozar bence
51 Yorumla
+1 yılSıradanlık , tekdüzelik artık ne dersen de insan bazen hayvanlaşmaktan da zevk alıyor ben seviyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki arada bir olsa ben de sevebilirdim. Her seferinde küfür duymak bana kendimi aşırı değersiz hissettiriyor.
Saçlarımı okşasın, yüzüme dokunsun, biraz romantik olsun, iltifat etsin sevildiğimi hissedeyim istiyorum. Bunlar sevişirken erkeklerin zevkine uymayan şeyler mi- +1 yıl
Ben hiç istemiyorsun sanıyordum. Kesinlikle katılıyorum bu konuda sana. Sende durum nasıl. Bu arada yazabilirsin bana öm açık
Neden saçma olsun ki? Bu tamamen tercih meselesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım böyle yapıyor, orta yolu bulmaya çalışıyorum ona da gelmiyor. Yani zoruma gidiyor artık bi insana da sürekli seks kölesi gibi davranılmaz ki. Söyleyince saçmaladığımı ve bunların çok normal şeyler olduğunu savunuyor. Anormal olduğunu söylemiyorum zaten ama gerçekten hiç hoşuma gitmiyor. Sürekli kendi fikrini dayatmaya çalışıyor. Ondan başkası da olmadı cinsellik konusunda hani bilmiyorum, gerçekten saçmalıyor muyum diye düşündürdü. Evlilik meselesini tekrar gözden geçirmem gerek sanırım. Olacak gibi değil artık.
+1 yılKimi ister kimi istemez karşındaki istiyorsa izin ver belli bir süre sonra senin istediğin seviyeye geçersiniz
00 Yorumla
+1 yılDaha once bir ilişkiye girdinmi yoksa sadece olursa diyemi soyluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılGirdim
- +1 yıl
Ozaman bir sey diyemem, neden şimdiki nesilde ahlak namus , sadakat diye bir şey yok
Soran+1 yılSevgilimle yapmadım nikahımız var, henüz düğün yapmadık, aynı evde yaşamıyoruz. Sonuç olarak kocam.
- +1 yıl
Şükür en azından zina değil , ozaman bu ilişkide kufur argo gibi şeyler kesinlikle kullanılmamalı , sonuçta evli insanların böyle şeyleri ağızlarında yer etmeleri ileride bir birinize saygınızi bozmaniza sebeb olur, ben onay vermiyorum
+1 yılHerkesin cinsellikte fantezileri farklıdır. Aslında bende agro kelimeden hoşlancağımı zannetmiyorum daha yapmadım ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye saçma olsun ki soft sözlerden hoşlanabilirsin herkes argo veya hard sevecek diye bir durum söz konusu değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence mantıklı olanda bu. hani max bir pozisyonda biraz sertlik ister insan o kadar. cinselliğinde bir sınırı olmalı karşıdakine saygı ve hayvan değil insanız daha medeni ve sınırları koyarak bence daha mantıklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo saçma değil, yani normalde birine o... diyince hakaret oluyor da yatakta niye hoş bir şey oluyor ki, tuhaf bana göre de.
00 Yorumla Bnde sevmiyrm saçma falan da değil tercih meselesi
10 Yorumlabana göre saçma ama tercih meselesi tabii sevmiyor olabilirsin
10 YorumlaHayır doğru bir karar. Artık normal oldu sapkınlıklar o yüzden.
00 YorumlaHayir. Kadindan kadina değişir. Siz nasil arzuluyorsaniz öyle olmali.
00 YorumlaHayatım yeri gelicek yatakda o.. olucalsın dışarda namuslu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi şeyler istiyorsun hanzo gibi davranmak bence saçma sevdiğinle romantik olmak guzeldir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Kadınlar argoya neden karşı çıkıyor ki sonucta özel olarak kalacak bıraksanız her şey serbest olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo gayet normal. Hayvan gibi sevişmeyi istemekten daha normal hatta. Ama seks vahşi bir güdü olduğundan soft seksi arzu edecek partner sayısı oldukça azdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal sekste bende böyle hayvan gibi yap sunu yap bunu yap diyenden nefret ediyorum libidomu düşürüyor insan gibi tadını çıkara çıkara yavaş yavaş daha çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTarzım değilsin. Ama kimi kadın da böyle. Ten uyumu bulacağın birini seç
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir tarzı var, bana uyar ama bazısına uymaz. Tarzlar uymuyorsa sevişmeyeceksin basit
00 Yorumla
+1 yılYo değil yani mecbur değilsin beden senin bedenin bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamıyorsun. Ama önce bi cinsellik yaşaman lazım tabi
00 Yorumla
+1 yılBende küfüre karşıyım daha romantik cümleler ya da susup anlamsız sesler daha iyi
00 YorumlaYoo hayır saçmalamıyorsun bu senin tercihin zevk meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslında bana görede saçma sapan sözlerle değil yapılanlarla yaşananlarla o zamanı mükemmeleştirmek önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunları yapan biriyle evlenirsem mutsuz olur muyum sizce?
Soran+1 yılVe söyleyince saçma olduğunu söyleyen
Cevap sahibi+1 yılbunu ben nerden bileyimki ayrıca kızlar saçma sapan kelimeler duymaya neden bu kadar istekli anlamıyorum ama sevişirken sınırları aşmak harika bişi bazen
Soran+1 yılBen de bilmiyorum uzunca bi düşünmem lazım sanırım. Teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoo tarz meselesi ama zaman zaman nirvanaya ulaşınca insanın gözü dönüyor argo, sertlik daha da alevlendiriyor etkileşimi.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi bence aşkla yapılmalı sonrada güzel sözler söylenip uyunmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır , herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil istemiyosan söylersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun da ayrı hastası var, hayır garip bir şekilde gerçekten bundan zevk alan var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevmiyorum daha çok öpmek koklamak okşamak güzel sözler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kızlar yüzünden seksin bile tadı kaçtı be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmek başlı başlına hayvanlıktır ki insan insanı s... ker mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de bu şekilde hoşlanıyorum ama farklı tarzlar mevcut, karşılıklı orta yol bulunmalı
00 YorumlaBenim hoşuma gidiyor 🤙🏻
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılıstemedıgın hıcbıseye mecbur degılsın bun senı zorlayamazlar
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben argo kelime isterim. Ama partnerim istemezse saygı duyarım
00 YorumlaHerkes farklı sever.
Ama unutma, her zaman seks kavga gibidir
00 YorumlaMedenice de olunabilir
31 Yorumla
+1 yılDeğil olması gereken bu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır, herkesin zevki, beklentileri farklı.
00 Yorumla
+1 yılYoo aslinda normal bir istek bence
01 Yorumla- +1 yıl
Nisanlinmi bu kisi? Ozaman evliliginn gozden gecirme zamanin gelmis bence
- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBende pek sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖyle haklısın ki hemde...
00 Yorumla
+1 yılDuygu iyi bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bu zevk meselesi tabi ki
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bu istek zaten.
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Herkesin zevk anlayisi farklidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bende sevmiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Hayır herkesin farklı tarzı var
00 Yorumla
+1 yılGayet normal isteyenler bence anormal olan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır saçmalamıyorsun.
00 YorumlaSadece haklılığını ifade ediyorsun
00 YorumlaNeden saçma olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam