Esiyle cinsellik yüzünden ayrilan var mı? Zirve yasiyorum ama adam içi gecmis adeta kendine odak sadece gelince biten bir tip asla hislerime karşılık vermiyor. rahatlayamiyorum bile cok gergin hissediyorum 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yüzünden ayrılmak lazım. Ama benim için artık çok geç. 2 çocuk var. Eşimi sevsem de cinsellik çok kötü. Senin de koca felaketmiş. Ben eşimi zevke getirdikçe zevk alan birisiyim. Asla boşalayım da zevkimi alayım diye bakmam. O ise boşalsın da bitsin derdinde. 6 yıl evli ve iki çocuk varmış. Cinsel hayat ile ilgili bekarken kurduğun tüm hayaller şu an yıkık dimi? Aynı ben. Zor vala. Evlilik bırakılmaz. Aldatma olmaz. Ama cinsel konuları konuşup içini dökebileceğin biri iyi gelir. Seninle aynı durumda olan biriyle anonim olarak mesela
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni bosaltmadan boşalan adamla ilişki tat vermez adam birde bosalip sırtını dönüp yatıyorsa o daha kötü. Öyle bir şey olsa bile eşin seni bosaltmadan yapmamalı oral yapacak yalayacak parmakla okşayıp parmaklayarak seni boşaltıp öyle yatacak benim o şekilde içime sinmez. Bu durumda sen mastürbasyon yaparak veya sexting ile bosalabilirsin istersen taktik veririz
06 Yorumla
Soran+1 yılSexting ne oluyor
- +1 yıl
Gece ihtiyaç duydun benimle burada arkadaş olup birlikte cinsel konuşma va resimlerle birbirimizi bosaltiyoruz burada resim göndermek zorunlu değil beni eklemen yeter bu tür ilişkide evimde yatağında ilişki yaşıyor gibi birbirimizi bosaltiriz. Sonunda sen beni tanımıyorsun ben seni tanımadan hayali ilişki yaşıyoruz istersen olur
Soran+1 yılOyy yok ters şeyler
Soran+1 yılAnlamam o islerden
+1 yılBen de bir zaman çabuk rahatlardim ilişkilerim de. Sonra kendimce bir çözüm buldum. İçinde olduğum partnerimi, yaparken keyf aldığım oynadığım bir eğlence yerine koydum. Psikolojik olarak zevke değil de yaptıkça keyf aldığım bir haz gibi.
Bu şekilde süreyi 25/30 dkkaya, altımdaki yorulmazsa o gece veya gündüz birleşme sayısını 6 ya kadar yukselttiklerim oldu
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu boşanmaların sebebi zaten cinsel mutsuzluktur ve cinsellik kalitesini bir türlü bulamayan çiftler muhakkak aldatmaktalar, ihanet wetmekteler. Bu konuyu bir şekilde çözmelisiniz, çözemiyor iseniz de ayrılmalısınız. Ömür boyu böyle bir arada kalınmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
37Cevap
evlenmeyin kızlar böyle istekli kadınların m0r0n içi geçik bitik adamlara gitmesi mındar 0lması hiç adil deil😎
113 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama evlilik oncesi sekse de karsydm ve gördüm nitekim ebemi
- +1 yıl
yazık 0lmuş keşke karşı 0lmasaydın bi test sürüşü yapıp bu adamla 0lmaz deseydin
Soran+1 yılKafasi sonradan geldi işte gec oldu
- +1 yıl
yinede bi şansın var ek0nmik gücün varsa bşan kurtul keyfine bak
Soran+1 yıl2 cocuj var ama
- +1 yıl
hadi ya kötü işte sıkıntılı durum
Soran+1 yılElim kolum bağlı anlayacağın
- +1 yıl
evet ç0k z0rr ve çıkmazdasın ama böyle de çekilmez ki bu adamla cinsellik
Soran+1 yılÇekilmiyor zatende
Soran+1 yılSoz veriyorum kendime hic seks yapmcm onla ama dayanamyrm aptal kafam
- +1 yıl
yakın çevrenden görüşebileceğin bi adam bul kendine seni mutlu edecek biri
Soran+1 yılAldatma istemiyorum
- +1 yıl
geriye kalan tek secenek masta devam eline kuvvet🤭
+1 yıltıp cok gelıstı artık azdırıcı haplar ballar jeller hersey mevcut eski usul yontemlerle mutlu degılsen takviye kullan bence (şak şak turızm )
10 Yorumla
+1 yılİlla emsal birilerinin olması gerekmiyor bunun için, yatak odası evliliğin üçte ikisidir, o yoksa evlilikte huzurda yoktur mutlulukta. Kendini böyle bir durumda zorlamaya çalışma
00 Yorumlasenin gibi bir kadına değer verilmeli seni asla boş bırakmaya gelmez canım
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmadığını söylüyor şaka gibi koca
+1 yılböyle bir dava da emsal teşkil eden karar alınmıştı sanırsam. ya boşan ya da başka birini bul
00 Yorumla
+1 yılBen malak gibi yatan bi eşten boşandım. Yetemiyordu. Senin gibisi şanstır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBendede koca oyle
- +1 yıl
Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
+1 yılSenle aynı durumdayım. Benimde karım aynı. P izliyorum sürekli. 4 5 kez de başka biriyle oldum
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle bisi yaşamadım ama surekli seks dusunmek kafamı yoruyor artk hayli
- +1 yıl
Konusalim mi
Soran+1 yılHayir sağol cozumu yok zira
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. ya evlilik öyle TV dizileri gibi olmuyor işte kısa evlilik bu yüzden bitecekse hiç evlenmeyen bence 🤣😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan kadınların %60 ı mutsuz eşleri onları doyum noktasına ulaştıramıyor ben ilişki terapistiyim ve eşlerle görüşüyorum erkekler sadece kendini düşünüyor istersen bu konuda yardımcı olmaya çalışırım
10 Yorumla
+1 yılAh be hanfendi uzuldum.. dojtir tek çare gibi...
01 Yorumla- +1 yıl
Doktor
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılmadık ama ayrılmaktan farkımız kalmadı nene ile evlenmıs gibi hissediyorum karı koca degılız arkadas gibiyiz artık kaç yıllık evlisin?
06 Yorumla
Soran+1 yıl6
Cevap sahibi+1 yılPeki çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsunuz
Soran+1 yıl2 tane
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki samimiyetine ve yaşadığımız şeylerin aynı oluşuna dayanarak evlilik hakkında özelden konuşabilirmiyiz beni en iyi sen senide en iyi ben anlarım
Cevap sahibi+1 yılSende dilersen tâbi..
Geçmiş olsun... Ne zamandır böyle ne zamandır evlisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. uyum şart yaa, karısı bu şekil kadınlardan biri olsaydı sorun olmazdı demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin sadece iliskiye girip cikiyor sonrasında da bosalip uyuyor mu senin orgazm olup olmamani dusunmuyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Haklsıın bence seni de düşünmeli. istek ve arzularına cvp vermeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumda erkek olsa daha kötü olurdu ve cinsellik gerçektende önemli
00 Yorumla
+1 yılCok erkenmi boşalıyor ve senin boşalmanı beklemeden kalkıyor mu
011 Yorumla
Soran+1 yılHic boşalamadm o gelir ve biter
- +1 yıl
Nasıl yani evlendiğinden beri hic bosalmadin mı
- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz peki ve kaç dakika sürüyor ilişki
Soran+1 yılHic.6
- +1 yıl
Buda çok kötüymüş ya
- +1 yıl
Peki sana bir kaç soru sorcam
- +1 yıl
Siz ne kadar sevgili kaldınız ve sevgiliykende cinsellik yaşadınız mı
Soran+1 yıl1 sene ve yaşamadık bisi cinsel
- +1 yıl
sevgiliyken yaşasaydın belkide hic evlenmezdin onunla
- +1 yıl
Peki haftada kac kere ilişkiye giriyorsunuz ve ne kadar sürüyor
- +1 yıl
Niye sustun
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle erkekler neden ölmüyor mk yaa. Kadın bulmuşlar kıymetini bilmiyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılayrılma değil de heyecan arayan/yaşayan var
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte oda bana hos gelmiyor
- +1 yıl
çocuk falan yoksa ayrılmayı ciddi ciddi düşünebilirsiniz, çocuk olduktan sonra bu kararı vermek cidden zor olacaktır çünkü
Soran+1 yılOyle zaten butun olay çocuk
mal mal tipler nereden buluyorsunuz şu adamları
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ustunde uzun vadeli diye bisi yazmıyordu
Kendisi boşandıktan sonra devam edemiyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyor sorun orada zaten ve erken geliyr
O adamdan bi bok olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle saçma bir şey için eşimi boşamam
00 Yorumla Düzelmezse yapacagın iş belli
00 Yorumla
+1 yılBencil birini bularak en kötü hatayı yapmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok ilişki bundan bitiyor.
00 Yorumla Boşanmamdaki birinci sebep buydu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDurumunu konuşmuyor musun onunla?
12 Yorumla
Soran+1 yılHersey yolunda diyor her seferinde ama degil ki konusyrm
Cevap sahibi+1 yılOndan hayır yok yani. Kendi çözümünü bulacaksın.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle bi sürü boşanan kadın var
00 Yorumla
+1 yılEvet yani cünselliğin olmadığı ilişki mi olur
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla hiç oldun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadim
- +1 yıl
Bu yolun devamında ya ayrılacaksın ya da başkasıyla olacaksın öyle gözüküyor 😊
yapmıyormu eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılma da başka yollar bul