Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinselik yaşasam bile bazen işler yolunda gitmez ayrılık normal bir durum haline gelir ilkim demişsin bazen çoğu zaman ilkin olduğu halde bayanlar işler yolunda gitmese bile ayrılmak istemez çünkü ilk derler ve belki düzelir diye uzatmalı bir ilişkiye devam ederler
07 Yorumla
Soran+1 yılEğer çocuk seviyorsa sonunda evlilik olur sevmiyorsada ayrılık devamını ben getireyim dedim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeş
Soran+1 yıl10 15 sene sevgili olup evlenenide gördüm benim çevrem cogusu uzun ilişkili sonu evlilik oluyor ama kısa sürede evlenenler çabuk boşanıyor nedense
Cevap sahibi+1 yılHer zaman şunu gözlemledim çevren çoktur benim uzun ilişki ve iyi tanımadan sonra evlilik olabiliyor genelde hemen cinsellik ve evlenme olursa boşanma oluyor çoğu zaman
Soran+1 yılHemen evlilik yapanlar kakalamak için yapanlar genelde
Cevap sahibi+1 yılTespitin doğru ben 44 yaşında bir kimseyim ve bu hemen evlenelim diyen bayan ile çok karşılaştım ben garipsenecek bir durum gezmiş tozmuş yatmış kalkmış en aşağı 4 5 kişi ile olmuş ve pişman olmuş kabul görmemiş ve atlıyor evlilik düşünüyormuşum diyor bana işte baş ağrıtacak bir bayan tipi benimle takılıyor zamanın birinde teli susmaz mesaj atan arayan o biçim kim arıyor diyorum aman boş ver diyor gel çık işin içinden
Soran+1 yılÖyle zaten ne sandınki yaşıtlarımiz çalışan kadın istiyor para da yok eskidendi ilklilige önem veren kimse vermiyor çalışan kadın istiyor ataerkil erkekse eğer bakar ilklilige
En İyi Cevaplar
+1 yılBırakırım. Cinsellik bir insanla birlikte olmam için yeterli sebep değil. Bunu onla konuşurum duygusal bir hissim yok (cinsel manada iyiysek eğer) istersen fb tarzı sadece cinsel ilişki olarak devam edebiliriz diye sorarım
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ var az da olsa ama yipratiyor
- +1 yıl
Evet tek taraflı da olsa olması yıpratır
Soran+1 yılKavga ediyoruz cogunlukla
- +1 yıl
En sevmediğim şey çok yıpratıcı beklemek baştan aşağı saçmalık böyle durumda. Tamamen insanın kendine boşa çektirdiği eziyet bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBir erkekle cinsellik yaşıyorsam onunla geleceğim oldugu içindir ve ayrılmam. Bu konuyu bir türlü anlamayan yanlış görenler var
02 Yorumla
Soran+1 yılİnişli çıkışlı ilişkimiz var yoruyor kavga çok ediyoruz ya çok anlaşıyoruz ya hiç anlaşamıyoruz ortamiz yok
- +1 yıl
Ya saygılı olacaksıniz ya da ayrilacaksiniz. İlişkilerde bu önemli. Kim olursa olsun mesafeli yaklaşmasın
+1 yılTabi ki ayrılırım. Göbek bağımız bir kesilmedi sonuç olarak, cinsellik yaşadıysam yaşadım ömür boyu onunla mı olmak zorundayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlkinmiydi?
+1 yılAnlaşamamak farklı bir durum seviştikten sonrada ortalardan kaybolmakta düşündürücü
01 Yorumla
Soran+1 yılKaybolmadiki
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sadece cinsellik amaçlı bir birliktelikse ayrılmam. Diğer türlü sevgili hayatı ise konu değişir herkes kendi yoluna
00 Yorumladuruma göre değişir , cinsel bağ genelde kuvvetlidir ama karşındaki çok ters ve uyuşmuyorsa bırakabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapisi daha onemli cinsel cekim olsa da yeni biri bulunur ama hersey kafa yapisindan geciyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKavga ediyoruz
- +1 yıl
Oyle iliski yürümez ki cok monoton olur yani git gel kavga sonra bir daha baris falan ee nerede guven duygusu
Gizli Üye(25-29)+1 yılCogu kisi bu şekilde ayrılıyor zaten. Iliskiye girerken cogu gelecek vaat ediyor ayrilmayiz diyor sonrasında da ayriliyorlar
07 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde çok ayrılan görmedim ilkiyle evlenen daha fazla
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşayıp da devam eden var mi yani
Soran+1 yılOoooo evlenen çok cevremde cogusu ilkiyle evlendi
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman sende dene bakalım
Soran+1 yılKavga olursa ayrilicam
Cevap sahibi+1 yılSimdi cinsel birliktelik var mi peki
Soran+1 yılVar duygusalikta cinselikte her şey var annesinide tanıyor beni yemeğe bile çağırdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik bağı diye bi şeyin varlığına inanmıyorum. Sevmişimdir ilişki yaşamışımdır ama anlaşamadıysam bi değeri yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç terketinmi?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler zaten amacına ulaşınca ayrılıyor. burada kim sana yok ayrılmam derki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bu siteden çok kişiyle takıldım mesela. Şimdi numaraları bile yok :D
00 Yorumla
+1 yılCinsellik önemsiz, ayrılmamak için hiç önemi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ var ama kavga ediyoruz buda yoruyor
- +1 yıl
Kavga var ise yapacak bir şey yok ki olmuyorsa olmuyor zorlamanın üzülmenin anlamı yok
Soran+1 yılDemi
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir 😍
sen gibisini bırakmazdım heralde :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılTeşekürler
Bırakırım bıraktım da
05 Yorumla
Soran+1 yılİlkinmiydi?
Soran+1 yılPeki özel sebebi yoksa neden?
Soran+1 yılSevseymis bitmezmis 😐
+1 yılDoyurabilirse beni ayrılmam
06 Yorumla
Soran+1 yılDoyuruyor onda sıkıntı yok
- +1 yıl
E ozaman
Soran+1 yılKavga ediyoruz yoruyor
- +1 yıl
Aa nedenki
Soran+1 yılBazı görüşler farklı
- +1 yıl
Hımm negibi. yazsana özelden cidden merak ettim
Bırakırım her şey seks değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bırakırım. her şey cinsellik değil
00 Yorumla
+1 yılHayır bu çok saçma olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBırakılması gerekiyorsa evet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlasamiyorsam sevgide yoksa ayrılırım
017 Yorumla
Soran+1 yılAnlasiozda kavga çok ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılBenimde ilkimdi ben ayrıldım şimdi başkasıyla sevgiliyim kendimi yipratmadim onunla
Soran+1 yılSuanlik iyi birdaha olursa dedim ayrılırım dedim bakalım böyle devam ederse bende ayrılmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım
- +1 yıl
Sen ne ögrendin bu işden , ziktir ziktir ayrıl 😂😂 olan sana oldu cocuk başka birini bulur ondada aynısı var , ssninki özel degil altından degil yani , madem sonu yok niye kendini kullandırıyorsun km yi cogaltıyorsun, arabalar bile 100 bin km gectimi para etmiyor dikkat et , bolarmasın çuval muval yani
- +1 yıl
Benimde vardı öyle bi sevgilim, ben senle evlenmicem diyordum yüzüne , olsun böylede yaşarız derdi, ve sevişirken beni asla bırakma tm mı , sen baskasıyla evlensen dahi ben senle devam yapcam aşkım deyip öpüyordu , en ben bıraktım 😉 dikkat cocuk bıkınca bye bye derse ay öldüm bayıldım terkedildim o. Cocuguuuuu deme
Soran+1 yıl@Atlas_du ay aynı ben gibi bende hem bırakma hem ayrılırım diyorum
- +1 yıl
O zmn sana diyim asla ayrılamassın sen o bırakmaz ise , çünkü cocuk güzel yapıyor demekki 😂😂 benim ex de cok kavga dövüş ettik ama seks yapma hiç bırakamadık , benle bidaha kavga etme beni bidaha bırakma diyordu o anda 😀 ve bu kız baska erkekle de yaptı hani ilk benle yapıp benim performansı en iyi sanmıyordu, karsılastırma yaptıki ben iyiyim , sadece iyi yapıyom cok zevk alıyor diye baglıydı bana, evlenmeme sebebide oydu, biara başka erkekle yaptı yalan dedi ama ortaya cıkardım ve sogudum, onu yapmasaydı evlenirdim oda cok iyiydi yatakta ve yaşamda , ama bazı hataların telafisi olmuyor
Soran+1 yıl@Atlas_du yok ilkim diye bağlıyım cinselikten zerre kadar anlamıyor bakire olmama rağmen çoğu şeyi benden duyup öğrendi birde onun ilki bile değildim önceki kızın bakire olduğunu düşünmüyorum yönlendirmiş bunu hicbirsey bilmiyor çünkü
- +1 yıl
Seninki farklı o zmn farklıymıs, pek tutulcak bişeyin yok , benim kız kendinden geciyordu cok rezil etti beni, alt üst hep Türk komsu oturuyordu bu öyle bir bAgırıyorduki sanırsın öldürüyorlar bunu , sus türkler var diyordum , ya bırak herkes yapıyor falan , yanı baglılık işte budur , çünkü cogu erkek egoist kendini düşünüyor , kadın zevk aldımı kadın neresinden zevk alır zerre haberleri yok, öküz gibi cullanıyorlar kadının üstüne kendi işi görülene kadar hazırmı acıtırmıyım hiç umrunda degil, cok uzattım sorry , buara ben almanyada yasıyom ondan Türk komşu dedim, kızda Türk kızıydı tabiki , yani senin aslında baglancan bi durum yok , zevk almıyorsan , belki baska arkadasın yok , kafadengi ondan ona baglantılısın , her dedini yapıyor her delilige ok diyor , mız mız erkeklerde var onu napcan orada ne işin var , ama takıl kafana göre ya dert etme hayat kısa yaşa 😂
Soran+1 yıl@Atlas_du yok zevk aldım ikimizde zevk aldikta çok bilgili değil
- +1 yıl
Yaşı gençtir zamanla ögrenir , p*rno baksın ordan 3-5 bişey kapar yalama yutma hoplama zıplama 😂😂 en güzeli partnerin neden cok zevk alır bunları bilmesi, nereye dokunursam solugunu keserım , neresine öpersem tüyleri diken diken olur bunları bilsin, ön sevişme cok önemli , sanki kaçıyor kız paldır kültür soyun sok bu ne ya, kız gelmiş yanına sakin öp oyna acelen ne önünden alan mı var 😂😂 ben kendimi övmüyeyim ama harbiden birkere benle yatıp aşık olmayan kız görmedim, valla seks önemli , bana hakaret eden begenmeyen kız dahi yattıktan sonra kölem oldu , ve manken gibi kızdı zaten dedim bu kızı yataga atayım dünyadaki bütün kızları ayarlarım 😂 ve fizik olarakta güclü olmalı erkek , ben spor yapıyorum saatlerce sok cıkar yapayım yorulmam içki yok alkol yok , yani cok etken var senin iyi olup olmamanda, mesela kız var ata bin diyorsun dakikalarca hopluyor üstünde , kız var 1 dk ka yapmadan yoruldum deyip bayılıyor , erkegi kızı yok hersey fizikle ve beyinde bitiyor , kızları kandırmak cok basit yataga atmak cok basit , kızlar ne ister güven ilgi birde cicek aldın mı bitti , gariplere yat kat almana gerek yok 😂😂
Soran+1 yıl@Atlas_du spor oda yapıyor kaslı zatende fiziki olarak yakışıklı onda sorun yok
Soran+1 yıl@Atlas_du alkol ve sigara kullanmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du banami diyon abi ne saçmalıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim var zaten kanka eskiler umrumda değil boş yapma burada iyi olsaydı zaten ben ayrilmazdim sırf bakireliğimi verdim diye onunlami evlenicem
- +1 yıl
O zmn takma kafana, zamanla oda ögrenir ne nasıl yapılır , gençtir bizde birden ögrenmedik yapa yapa, hayatda öyle degilmi zamanla yaş gectikçe tecrübe sahibi oluyorsun, spor yapıyorsa aferim ona 💪 sans ver belki evlencem kişi odur , oktan boktan sebeblerle ayrılma, bak cinsellik herkes için aynı sey ifade etmez, kimisi var cok istekli , boş zamanı hep onu düşünür , kimisi var cok soguk hiç yapmak istemez, önemli olan kendin gibisini bulman, istekli isen istekli bir erkek bulacaksın , deli isen deli birini bulacaksın , yoksa hayat zehir olur , mutsuz olursun , ben kova burcuyum deli dolu , bana biri dese ya bırak işi rapor alak surda tatil yapma gidek , hayır demem 😂 macerayı seviyom , cok kez yaptım , mesela antalyada geziyoruz saat gece 03 kız dedi kimse yok gel cırıl cıplak denize girek ama 1 sartla dedim sevişcez , yani dedi 😂😂 karsındaki senin gibi olcak anlatabildim mi , ama soguktur su gece ne işimiz var desen o kız senle * sene durmaz 😂😂
istemiyorsa tabi zorla olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor ama çok kavga ediyoruz yorulduk ilişkide
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç ilkini terketinmi?
Bırakmam sonuna kadar zorlarım giderim.
07 Yorumla
Soran+1 yılVay be
Soran+1 yılKavga çoksa eğer
Soran+1 yılHelal sana yorumları okudum kadınlar erkeklerden daha fazla duygusuz çıktı bukadarini beklemiyordum cinsiyet ile alakalı durum değil demeki
Ayrılan çok
04 Yorumla
Soran+1 yılGörmedim pek çevremde cogusu ilkiyle evleniyor
Soran+1 yılBilemedim şimdi :/
Hayır tabıkı
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
bırakırım
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılbırakırım
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraktinmi?
- +1 yıl
hiç böyle bir şey yaşamadım ama cinselligin beni ona mecbur tutacak kadar öenmli oldugunu düsünmüyorum
Soran+1 yılYaşayınca farklı düşünüyor insan bende öyle diyordum ama cinselik bağlıyor birde cinselik uyum varsa
Soran+1 yılTensel bir çekim
- +1 yıl
tabiki cinsellik insanları birbirine baglar ama sırf ten uyumumuz var diye mutsuz oldugum bir iliskiyi sürdürmem
Bittiyse evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar