İlk haftada ister mi üstelik sanal olarak ama aşkından bitiyorum vesaire bide ona nude atmak onun gözünde nasıl biri yapar kızları
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer gerçekten seviyorsan nude mude hikaye. Aşk öyle bir şekilde kör ediyor ki insanı resmen herşeyi unutuyorsun. Onun gözlerine bakmaktan aklına cinselliği bırak hiçbir şey gelmiyor. Evet eşber cinsellik olacak ama daha ilk haftadan olmaz insanın aklına gelemez. Onunla o kadar güzel hayaller kurarsın ki okadar çok kurarsın cinsellik gelmez aklına. Sevdiğim bir kız var 5 yıldır tanıyorum g kendisini sevgili olup ayrılsakta onunlayken aklıma cinsellik gelmez. Libidom çok yüksektir o ayrıldıktan sonra çok nude istedim çok ilişkiye girdim tekrar sevgili olunca (2 sene sonra) yine aklıma aşktan sevgiden cinsellik gelmiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla askim bak aslaaaa. Bunu cok normallestiriyolar ama kendi özelini kimseye atma. Hele bir de bu kisi bir haftadir tanıstıgın sanal birisiyse. Zaten kullanmak icin istemis orasi ayri da.. Kuzu abla tavsiyesi bu olaylarin maalesef en kralini yasamis biri olarak söylüyorum gercekten seven birisi asla nude istemez. Evlisindir okey ama sevgili oldugun dönemde ciddili söylüyorum 3 5 yıllık sevgiline bile nude atma. Erkek cok yalvarır sen cok seversin kıyamazsın cok güvenirsin Kimseye atmıyacagina yeminler eder falan amaa o kadar klasik ki bunlaaar. Cok ama cok pisman olursun sakın düsme böyle bi hataya. Gercekten de hayatını hic beklemedigin bi sekilde altüst edebilicek bisey bu. Tehtidler olsun yayılmalar olsun yıllarca sıkıntı cekersin. Sakıın lütfen..
00 Yorumla
+1 yılO zaman şunu da sor.. seven erkek veya seven kız.. hiç sanal seks yapar mi? Ya da hiç tam anlamıyla ilişkiye girer mi? Eğer seviyorlarsa bu ilişkinin evlendikten sonra daha güzel daha romantik bir şekilde olacaklarını bilmezler mi? Neden ne ya.. ne alaka.. internette bir sürü foto var.. ben anlam veremiyorum.. özür dilerim ljtden seninyargiladigimi veya kınadığını düşünme.. bunu okuduktan sonra genel için yazdım.. senin sorun bahane oldu..
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum çok güzel anlatmışsınız ama düzgün erkek kalmadı
- +1 yıl
Onzaman sen feministsin.. erkeklere düşmansınız.. erkeklwri genelleme bence...🙄
Soran+1 yılHepsi öyle
- +1 yıl
Bende erkeğim ha ona goreb :))
Soran+1 yılNpim
Aga çok saçma değilmi nude isteyince direk genelin aklına bu adam sevmiyor ozaman biz erkekler genelide nude atmayan kız sevmiyor diye atmıyor diyelim karşılıklı olsun ya kardeşim şu sevme işini nudeye bağlamayın nude bir zevk meselesi aşkla alakası yok aşk kalpte olur nude @mda olur burayı bir kavrayın
010 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da ileriki zamanlarda olsa anlayacağım ama daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile ilk haftadan nude istemesinden bahsediyorum zaten sonrasında terk etti beni amacı belliymis. Ki bence bunu ilk haftadan nude istemesinden de anlayabiliriz
- +1 yıl
Ee madem birbirinizi tam tanımıyorsunuz ne diye sevgili oldunuz nudeye gelince ileriki zamanlara bırakabiliriz demeyi biliyon ama aşka gelince sanaldaki adamla hemen oluyon onuda biraz ileriki zamanlara bıraksana kendinle çelişeceğine. işte bu yüzden burdaki hatalı sensin çünkü nude atılacak adam var sevgili olunacak adam var bu iş adamına göre muamele demektir ama sen öyle davranmıyorsun ki oda çok hızlı en az senin kadar
Soran+1 yılYa zaten ben aptallık yaptım ama şöyle soyleyim çok saf duygularla yaklastim böyle mesaj atmasını falan bekliyorum üzmemek için çok uğraşıyorum en ufak hatamda özür diliyorum falan sonra bu konuya yavaş yavaş girdi bende içimden noluyor falan ya diyorum tabi çok soğuk davrandım olayda işte neyse biraz zaman geçti yine aynı konular ama çok hoşlandım yani hem çok yakışıklı hemde çekici falan ayak uydurmaya çalıştım pek olmadı tabi biraz gözüm kör oldu ama beni bı nevi kandırdı ya nasıl anlatayım bilmiyorum suçlu zaten benim
- +1 yıl
+1 daha suç senin oldu çünkü tipe bakmışsın buda pek saf duygularla yaklaştığını düşündürmüyor yani sanmıyorum ve artı bu adamla ilişkiye devam etseydin ileriki zamanlarda bu adam sana herşeyi yapardı daha uzaktan bağlanmışsın bide yakinlaşsan ona hayır demen imkansız olurdu böyle bir olay yaşayacaktın ama gel gör ki hala nude istermi diyorsun
Soran+1 yılOh valla ya kullanıp bıraktı tüm suç bana kaldı adam sütten çıkmış ak kaşık sanki
Soran+1 yılTipine bakmak suç mu anlamadım? Siz sanki güzellikten etkilenmiyorsunuz tabiki tipine bakicam dışı beni etkilemiyorsa doğal olarak içini de merak etmem. Oh valla adam ilk haftadan nude istesin ona olan duygularımı kullanmaya çalışsın ama suçlu ben olayım. Hadi benim ailevi sıkıntılarım vardı hızlı bağlandım 22 yaşındaki adamın 18 yaşını doldurmamış birinden nude istemesi çok mu doğal yani üstelik ısrar ediyordu konuyu kapatsam da açıyordu bir şekilde iyi hoş ayrıldık zaten de tüm sucun bende olduğunu kabul etmiyorum
- +1 yıl
Tüm suç sende zaten ailevi sorunların var bide sanaldan birini hayatına alıp bir sorun daha yapıyon kendine hem 22 yaşındaki adamın hayatına girerken doğru buluyorsun ama nude istemesini yanlış buluyorsun yaşından dolayı mesele yaş olsa zaten almazdın hayatına asıl mesele sen ona güvenmemişsin zaten güvensen nudeyide atardın hiç sallamana gerek yok yaşa bakmadan atardın güvenseydin. bide yorumumu iyi okursan genelleme olarak tipe deyinmişim ve ekledim tipe bakmak herkesin hakkı ama sendeki hakkı yanlış kullanmışsın elbette bende tipe bakarım özellikle amacıma göre
Soran+1 yılAtmadığımi kim söyledi ayrıca ailevi sorunlarım kendimi bildim bileli var genel olarak çok sağlıklı bir kafa yapısına sahip değildim o ara üstüne sınav stresi vesaire bunalım oldu ikincisi de güvendim
- +1 yıl
Güvenseydin bırakmazdın bu arada nude istemek her erkeğin doğasında var belli bir zaman sonra artık sanal değil gercekten yatak istiyorlar sonra ise artik ciddi bir ilişkinin pesinde kosarlar sen halada saglikli degilsin aşk işlerine karışmanı tavsiye etmem cunku ben çok farkli seyler diyorum sen beni cok farkli anliyorsun bence tartismayi birakalim asil olayina bakalim yardimci olursam ne mutlu bana. Şimdi ilk olarak sporuna gitme imkanin varsa git ama öncelik aşk işlerini bırak aşk diye bir şey yoktur ben buna inaniyorum benle sen çok farkliyiz ben ilişki için bir kizla takilirim ama sevgili olmam benimki enazindan bir amaçtır ama seninkinin bir amacida yok yani sen onu o seni seviyor sonra ayrilip bilmem dert depresyon derken baska biriyle buluyon kendini o yuzden aşkı meşki bi kenara birak ailen ne derse he de gec bak kafan cok rahat olacak sonra kendine ilerideki hayatin icin 20 kural koy ve sadece 5ini başar bu sana yeter aşka bakma evlenmek istedigin zaman git tanidigin biri ile konus ya da biriyle uzun bir zamanla iyi tani sonra adim at ama sevgili olma sadece tanimaya calis
Soran+1 yılYaw ben bırakmadım ki öyle bir şey de demedim ayrıca hayatım hakkında bu tarz tavsiye veremezsiniz bu benim hayatım yok sevgili olma yok tanidigin biriyle evlen ne alaka yani zaten canım çok sıkkındı daha da kötü hissediyorum sağ ol
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHâlâ aynı konuları mı konuşuyosunuz ya az kendinizi geliştirin
11 Yorumla
Soran+1 yılHyr sadce erkek gözünden merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSpontane geliştiyse bilemem ama pat diye istemez 🐈
08 Yorumla
Soran+1 yılPat diye istemedi tabiki ortam hazırladı oc
- +1 yıl
Planlı çalışıyorsa uyanık. Tehlikeli bu, yakalarsa miker 🐈
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
Elini miker artık 🐈
Soran+1 yıl😏
- +1 yıl
Sen de az değilsin belli
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
Hazır kesilmişi var.
+1 yılNeden istemesin ki sevdiği kızı arzulayan bi erkek. Ben sevgiliyken görüntülü kaç kez boşaltırdım sonra nişan falan yaptık oyuncaklar devreye girdi en son 😂 kadın özgür olmalı sekste kısıtlanmamalı
011 Yorumla
Soran+1 yılBnce komik değil ilk haftadan istemesinden bahsediyorum
- +1 yıl
Bastırılmış duyguda olabilir elde ettikten sonra geriye kalan şey vücudu elde etmektir ve yaşlar kaç
Soran+1 yıl19-23 ama ayrıldık
- +1 yıl
Hmm anladım liseli sandım anladım yaşlarda ateşli yaşlar
Soran+1 yılGeride kaldı
- +1 yıl
Ben bu yaşlarda sevgilimle yani şu an ki eşimle kapalı otoparkta sevişmiştim kız arkadaşı gözcülük yapmıştı çaktırmadan bi kadında bizi izlemişti
Soran+1 yıl😏
- +1 yıl
Yani o yaşlar hızlı yaşlar ama her ilişki aynı değil bak ben mesela o Gözcü kızlada ilişkiye girdim eşim Gözcü oldu ama şimdi biz çok mutluyuz
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
Yani şöyle söyleyeyim eşimle sevgiliyken kapalı otoparkta hem eşimi hem arkadaşını sırayla hadi ordan hemde defalarca kez nişan yapınca iş ciddiye bindi bazı şeyleri denedik ama şimdi mutluyuz
- +1 yıl
Yani eşimin 2 kız arkadaşıyla eşimin sevgili olduğumuz zamanlarda gözünün önünde cinsellik yaşadım baya baya hadi ordan ve otoparkta yakalanmayalım diye gözcü oldu ama mutluyuz şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç istemez olur mu ki nude erkeğin en büyük hakkıdır 😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
Cevap sahibi+1 yılSenin saçma sorundan emin ol çok daha komik 😂
Soran+1 yılBen komiklik olsun diye sormadım ama sen bilirsin
Isterse amaç belli yapıştır geç ya da kullan bitir sen istersen de o ayrı bilemem güzel. olmugor değil ama
01 Yorumla
Soran+1 yıl😏
+1 yılİster. Ben istemiştim ve çok seviyordum.
03 Yorumla
Soran+1 yılVay serro
- +1 yıl
Normal bir şey bu ilişkilerde.
Soran+1 yılTabi efenim
+1 yılHayır. İstediğini aldığı zaman yol verecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılAhhahah bir şey diyim mi tam olarak öyle oldu
- +1 yıl
Hep aynı sonlar.
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
her şey bir tecrübedir.
İlk haftadan bence istememeli ya
06 Yorumla
Soran+1 yılBncede
Soran+1 yıl1 ay sürdü ama ben acayip etkilendim falan bu konuyu kapatiyordum geri açıyordu bir şekilde öyle öyle 1 ay geçti
Soran+1 yılVideo istedi uzun olsun dedi
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Erkek istemez isterse kız atar
01 Yorumla
Soran+1 yılHm
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim icin ayrılma sebebi olabilir
her insan bir deildir nasıl biri olduna bağlı07 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yıl4. Günden istedi ama tanımıyorduk bile tam olarak birbirimizi
Cevap sahibi+1 yılSen kendine bakacan ben böyle biriyle evlenirsem olur mu diye baskarindanda istemis olabilir evlenmeden once olan seyler evlendikten sonra bosanmaya goturebilir ama fotolar meydana cikar ama eski kişiyi ozler gibisinden bence
Tabi ben sevgili olayıni evlenmeden once tanisma kismi olarak diyem baskasiyla beraberlik yasamak icin değil
Anlasilmazsa ayrilinir ztn
Soran+1 yılBide bu beni terk etti ya şaka gibi sen kimsin oc
Cevap sahibi+1 yılO şahsa diyon demi
Soran+1 yılTabiki
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana uzme kendini onun icin kendin daha onemlisin
Iyi geceler
+1 yılGerçekten seven kesinlikle istemez
011 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
- +1 yıl
Sorarken korkar yani kesinlikle takılmalık falan önemli değil ama
Soran+1 yılBide ısrar ediyordu oc
- +1 yıl
Engel gelmesi lazım hemen hemen
Soran+1 yılYa ben kiminle konuşsam konuyu buralara getiriyor bıktım
- +1 yıl
Onu hak ediyor çünkü napim ben şimdi başka çözüm yolun varsa uygula
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman bana sinirlenme üzülüyorum
Soran+1 yılSana niye sinirleniyim
- +1 yıl
Bıktım yazmışsın öyle o tonla okudum o yüzden öyle dedim
Soran+1 yılAnladım
+1 yılHayır tabiki hiçbir zaman istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir isteyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude isteyen adam değildir salla onu
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun sen istemedim hiç o zaman
Cevap sahibi+1 yılBen hayatimda sadece üniversitede bir kizi çok sevdim açildim umut verdi kullandi atti ama bir kere olsun bedeni için birsey ummadim. Çunku ben iki cihan sevgisine taliptim curuyecek bedene degil. Tabi simdi ona karsi olan sey iki cihanda sessiz bir ofke. Belkide onurluca davrananlarin kiymeti kalmamistir ama benim umrumda bile degil tavrim her durumda budur. Kendisi icinde genede en hayirlisi olsun diyebilirim sadece
Soran+1 yılHmm ağzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler umarım hakkinda hayirlisi olur sevginin gerçek anlamini bilen biriyle yol yürürsun🌱🧚
Soran+1 yılUmarım
erkese ister , adamsa istemez
00 Yorumla
+1 yılErkek adam sevdiğinden nude istemez be
13 Yorumla
Soran+1 yılAma erkek adam işte
hayıır
01 Yorumla
Soran+1 yılBncede
+1 yılİstemez istiyorsa amaç bellidir
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle
İster
01 Yorumla
Soran+1 yılOk
İlk haftada mı oha
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAyn
Gizli Üye(30-35)+1 yılelin yabancısından mı istesin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bana p*rno atıyordu izle diye onlara bakmıyor mu sanki
+1 yılİster
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılister
00 Yorumla abazadır ister
00 Yorumla
+1 yılBelki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılIstememeli.
00 Yorumla
+1 yılKimden istesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemez
01 Yorumla
Soran+1 yılBncede
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsel anlamda seviyordur ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir
00 Yorumla Kral ekmeginde ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
+1 yılher şey ister
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi