+1 yılnude istemek cinsel isteği hazzı basitleştirip senin fotona bakıp 31 çekecem demekle aynı basitlikte , yahu nude istenmez istenmeden gönderildiğinde değerli olur bu moda bence çok yanlış ve doğru ilerlemiyor sonra her yerden bir sürü ifşa fotosu çıkıyor
03 Yorumla- +1 yıl
sen atmalıydın demiyorum bu tarz paylaşımlar birinin istemesiyle olacak bir şey değil sen istemeden atmamalısın birisi istiyor diye atmak isteyen istiyorsa atar sadece bunu belirtmek istedim
En İyi Cevaplar
Yani içinde duygu vardır da sevmenin de çeşidi var. Kimi seni sever kimi bel altını. Seni severken seni arzulayarak seviyorsa amacına ulaşmadan rahat etmez o. O yüzden atma şu an istediğine kavuşunca sürekli istemeye başlar ve fazla takmaz seni haberin olsun. Zaten avucumda diyerek seni garantiye aldığını hisseder.
011 Yorumla- +1 yıl
Üzülecek bir şey de yok ayrıca. Bak ben bir erkeğim ve uzun ilişki insanıyım. Biriyle olmadığı zaman o anlık üzülürüm sonrasında unuturum. Kendi canımdan önemli değil derim, olmuyorsa daha iyisi olacaktır derim, beni hak etmiyor zate derim. Bu söylediklerime kendim inanırım zaten hepsi de gerçek şeyler.
- +1 yıl
Mesela benim reelde bir sürü arkadaşım var sosyal medyada da arkadaşlarım var hiç yüz yüze görüşmediğim ama güzel oluyo yani mesela Bi kızla tanıştığım zaman sevgili gözüyle bakmam asla sen de böyle yapabilirsin arkadaşların olsun çevrende onlarla zaman geçir valla kafan çok rahat ediyor bak. Bazen tabi Bi boşluğa düşüyosun ama o kadarını da idare ediyorsun. Ben boşluğa düştüğümde gidip sevgilime sarılmak yerine arkadaşlarıma sarılırım bu da bana çok iyi gelir. Çünkü arkadaşlarınla yaptığın her şey gerçektir.
Hep aynı şeyler yapıyor erkekler demekki. Göndermeyince benisevmiyorsun.
Ne ahmakça ilişkiler...02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılBoş adamlarla uğraşmayın ayrıl geç
016 Yorumla- +1 yıl
Senin terk etmemen hata
- +1 yıl
İyi olmuş
- +1 yıl
Arkadaş siz saf taklidi mi yapıyorsunuz yoksa gerçekten saf mısınız
- +1 yıl
Oğlan sana obje gözüyle bakıyor sen kendin bu durumdan memnunsan git obje ol oğlana eğer obje olmak istemiyorsan dönmesini bekleme
- +1 yıl
Amacı bu olan birinin umrunda olmazsın boş düşüncelerle uğraşacağına gerçeklerle yüzleşmeyi dene
- +1 yıl
Zamanla mecbur kalırsın yüzleşmeye çok dert etme salla gitsin
- +1 yıl
Kimse kimse için üzülmesin yoluna bak boş ver
- +1 yıl
Rica
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBak sezgilerim çok kuvvetlidir o yüzden bir sevgilim olmadı olmucak da herhalde insanların ne olduğunu anlayabiliyorum bu tabiki korkunç bir şey erkekler aşık eder çünkü gecelik ister bunun farkındayım zaten o yüzden tedirgin oldum korktum nasıl olur dedim o mucize denen şey kafayı yedim düşün çocuk da çok zengin sonra eşiyle evlendi bir erkek evladı oldu ya ayrıldılar ya başkasını buldu birinin baş harfi yazılı Instagramında o durumlara düşmedim onla çünkü yüz vermedim ama çok üzüldüm 3 yıl o acıyı çekmek zorunda kaldım sonra anladım onu o yapmış ben sinirli bakmamı fırsat bilmiş zaten mesaj attım tanımamazlıktan geldi nude isteyen erkeklere güvenme derim herkese güven olmaz bu devirde benden söylemesi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstemesi normal diyenler!
İlişkiyi canlı tutar diyenler!
Tabii ki isteyecek diyenler!
İstenmez diyenleri boş ver diyenler!
Kızınızdan da başka bir adam nude istediğinde gönder kızım tabii diyecek misiniz bakalım!
Elalemin kızına gönder diye akıl vermek kolay!32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Lütfen kendinize saygınız olsun, göndermeyin. Ayrılacaksa da ayrılsın. Ne hali varsa görsün. Seven erkek nude falan istemez unutmayın!
+1 yılİstemez sana saygı duymalı önce sevgi böyle birşeyle gündeme gelmemeli sen istemiyorsun sonucta ne demişler sevgi emek ister çaba ister bir kere ister bakar sen istemiyorsun uzatmaz zaten seninle ciddi düşünen biri seven biri bekler o seni sevgiyle vurmaya calisiyor buda iğrenç karekterini gosteriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Onu isteyen kişinin amacı cok farklıdır unutma rezil olursun o resim onda kalmaz tmmı seven sevdigini o resmini asla istemez şöyle düşün evli erkek eşinin cıplak resmini isterim tel biri görecek diye o eşi onun namusu dur seven gerek seven sevdigini acık giyinme sine karşıdır sen bu kişiye sevgilimi diyorsun şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik şiddet ve manipülasyona maruz kalıyorsun uyanık ol tamam nude istemesi sevmediği anlamına gelmiyor ama atmak istemediğin zaman da anlayışlı olmalıydı ben burada sevgi göremedim
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında ve ruh sağlığı yerinde olan hiç kimse karşısındakinden internet üzerinden bu şekilde taleplerde bulunmaz bence.
20 Yorumla
1 yılDetayı okumadım ama illaki ister ama tabi zamanı var her şeyin ilk dakikadan istersen bilki niyeti kötü Ve bu bir gerçek her insanın ihtiyacı oluyor sevdiğiyle o ihtiyacı gidermek varken neden başka bir şey yapsın ki
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek böyle davranmaz üzülmeni istemem ama senden sadece faydalanıyor seven birisi sevdiği kişinin yapmak istemediği bir şeyi üstelemez sen sevdiğin için sevgine yenik düşüp atmayı düşünebilirsin ama böyle bir şey yapma sakın ileride fotorafları yayada bilir kimseye güven olmaz "gizem dağ" diye bir Youtuber var izlemeni tavsiye ederim
01 YorumlaSeven insan saçma sapan fotoğraflar istemez. Seni kullanmaya çalışıyor. Sakın kullandırtma kendini. Beni sevmiyorsun, sevsen atardın laflarına da kanma. Aklınca manipüle edecek seni.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yıl"İlişkimiz için uğraşmıyorsun"? Belli gerçekten çok seviyormuş pislik herif!!!
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır davranmaz seven adam bak adam diyorum böylr bişey istemez böyle talepleri olmaz, eğer ilişkinizde bu şekilde bi uğraş vereceksen verme derim
112 Yorumla
+1 yılDavranmaz kendini tatmin etmeye çalışıyor senle. Bulmuş saf kızı. Uzak mesafedekiler genelde abaza çıkıyor. Ayril bence. Kaç aylık bir ilişkiniz var?
11 Yorumla
+1 yılSıktı bu kodumun yarın akıllı abazaları meydanda yaksalar üzülmem cidden. Ne sevmesi uçkur sevdası ne zaman sevgi olmuş.
01 Yorumla
+1 yılTabi ki davranmaz. Bunu bi arkadaşın sana sorsa sen de aynı cevabı verirdin. Ama kendi hayatımız olunca mantıklı düşünemiyoruz. 🙋♀️
03 Yorumla- +1 yıl
En büyük hatan bu olur ama yine de kendi hayatın. En doğru kararı vermen dileğiyle 🙋♀️
+1 yılSeven bir erkek böyle davranmaz seni zorlamaz baskı yapmaz bunun için trip atmaz üzgünüm
12 Yorumla- +1 yıl
Bence sevmedi
+1 yılHayır kesinlikle bunu atman onu sevdiğini kanıtlamaz ve bilerek ona olan aşkın yönünden vuruyor göndermen için kandırıyor seni
00 Yorumla
+1 yılçok normal olan durum. neden garipseniyor anlamış değilim. insan ilgilendiği ya da sempati duyduğu kişiyi görmek ister. bundan daha doğal ne olabilir?
00 YorumlaBeğendiğim kadından her şey isterim. Bu çıplaklık da olsa.
Bazen banyoya girdiğimde onu düşünmek isterim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster hiç bir erkek kadınlar gibi duygusal düşünmez. Nude istiyor diye seni sevmiyor olmaz yani. Bu çok namuslu kadınların saçmalaması ve abaza gençliğin her kadından nude istemesi bu olayı bu duruma getirdi.
00 Yorumla
+1 yılbunedir boyle ya bumu seviyor kızım hiç mi aklın fikrin yok senın
07 Yorumla- +1 yıl
yaa burak tatlım ya boyle sevgi mi olur belki senın sevgin temiz bilmiyorum ama onunki sevgi mevgi değil
- +1 yıl
yazık günah be insan annesinin üzerine bile boyle yemın edermi yaa her şeyi geç seven bir kişi direk onları istermi karakter yoksunu canım bu niyeti ap açık belli ya
- +1 yıl
onu en iyi sen biliiiiiirrrrs, iiinnnnn bebişşş ne deyim tanıyan bilen sensin
+1 yılSakın atma. Ondan sonra beni attığım fotolarla tehdit ediyor naapacam diye ağlarsın. Biraz karakterin varsa atmazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven insan sevdiğini zor durmda bırakacak şeyler istemez istiyorsa karşısındakine değer vermiyor demektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yarın öbür gün ifsalarini sitelerde görürsen şaşırma
eğer sorun değilse sana kalmış06 Yorumla
+1 yılCiddi düşünen bir erkeğin yapacağı hareketler değil bunlar
07 Yorumla- +1 yıl
Sence doğru mu?
- +1 yıl
Bir insan elde etmek istediği bir şey için her yalanı söyleyebilir.
- +1 yıl
Ben pas hakkı mı kullanıyorum
+1 yılHahaha Atınca seviyormuymuş sevgilicik
Zamane nude aşkları hshshsh03 Yorumla- +1 yıl
Hımm bak sen sen erkek değilsen ben hiçbir şey bilmiyorum 🤣
+1 yılElbette ister yoksa başkasından istemek ve almak zorunda kalır.
03 Yorumla- +1 yıl
Senden istemesi kadar doğal ne var, senden istemekten vazgeçmişse bilki elinde tutamamışın ve başkası vermiştirz
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ilişki cinsellik üzerine kurulu ise istemesi normaldir.
02 Yorumlaevet ister.. erkekler işte.. ben de istiyorum bazen arkadaşlarımdan :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi kadar saçma bir şey yok ya.. Hep hüsran çünkü.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşık olduğu yere bağlı... Eğer malum yerlere aşık olduysa, ister...
07 Yorumla- +1 yıl
Ayrildiginda ne dedi cok mefak ettim
- +1 yıl
Eğer bu görüşte bir erkek için ağlıyorsan kusura bakma sana sadece şunu demek istiyorum hocam, alınma gücenme;
https://www.youtube.com/watch?v=fI8wGoq2NNI
Bi şekilde ihtiyaçlarını karşılaması gerek p*rno izleyecegine ben atarım
00 Yorumlaİster, bazen libidosu yükselebilir normaldir fakat vermek zorunda değilsin zorlarsa koy postayı
00 Yorumla
+1 yılGönlü ister ama dili söyleyemez.
Kırmaktan ve kaybetmekten korkar.00 Yorumla
+1 yılnude ile mi ilişki için uğraş oluyor? sevgi bunun neresinde de beni sevmiyorsun diyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. insan aşık olduğuna bakmaya kıyamazki nude istesin. o aşk değil olsa olsa sapıklık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSana aşık evlenmeyi düşünüyor ama çekiniyor nude atmayan benimle evlenir mi diye (!)
10 Yorumla İster tabi istemezse sıkıntı var demektir sen boş ver istemez diyenleri istemiyorsa sana ilgi duymuyor demektir uygun bi şekilde ona Şu an olmayacağını bahset çocuğun gönlünü kirma
04 Yorumla
+1 yılboşalma odaklı bakış açısındaki birinden sevgili bekleme kardeş. Adam aslında diyor. Kullanıp atacağım diye
00 YorumlaSeven neden istemez senin açık resimlerine bakıp kendine tatmin etmek istiyordur yani nasılsın yaparak seven kişi kalbinden sever aşkta sevişme öpüşme cinsellik olmaz ancak gerçek gecesine bırakılır
00 YorumlaEvet duygularının arkasına saklanarak senden nude istiyor. İnsanların isteklerine saygı duymayı oğrenmemiş. Yaptığı kötü bi şey.
Seven erkek saygı da duyar di mi?00 Yorumla
+1 yılArzulamak anlayabiliriz de o adamın amacı seni kullanmak. 31 alternatifisin. Kendini kullandırma engelle
10 Yorumla
+1 yılSeven değil, yatağa attıktan sonra terketmek isteyen böyle davranır, bence onu boşuna seviyorsun
01 Yorumla
+1 yılister tabi bunda garip bir şey yok ki he gönderirsin göndermezsin bu sana kalmış o da buna saygı duyarsa bırakma o çocuğu
00 Yorumla
+1 yılİster tabi ki, gitsin başkasından mı istesin?
33 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olarak sana talibim 😅
- +1 yıl
Nsjcici
Nüde istemesi normal ama atmak istemiyosan atma duygu sömürüsü yapar en fazla
10 Yorumlaİmkansız sevgi değildir o (libido)
10 Yorumla
+1 yılTopuklarina vura vura koşar adımlarla kaç ondan sırtlan o
10 Yorumla
+1 yılArzulayabilir ama atmak istemiyorsan saygı duymalı
10 YorumlaYa işte biz sevecek kız arıyoruz adam nude atacak kız arıyor adaletsiz hayat
10 Yorumla
+1 yılhadi ordan deseydin bedenime mi bana mı aşıksın deseydin
00 Yorumla
+1 yılİnternet ortami bu. istemem asla. baskarinin eline düşünce nasıl olacak bu riski almaz seven insan
00 Yorumla
+1 yılİstemesi normal ama böyle tavır alıyorsa sevmiyordur yol ver direk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstmez ama yeni nesil aşklar böyle kolpa yani
20 YorumlaBu tür şeyler ilişkiyi canlı, tutkulu tutar. İnsan en çok sevdiği kişiyi arzular
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek arzular. Baska kızlardan mı istesin?
014 Yorumla- +1 yıl
Sen atmadıkça o daha cok kuduruyor. Bir gün atmaya karar verirsen yüzünü gösterme yine de. Odan oldugu da belli olmasïn.
- +1 yıl
Ön kamerada zamanlayıcı veya el işareti ile çek. Otur mesela duvara dogru aç bacaklarını çek :)
- +1 yıl
Valla ben de bir kızı ciddi cok seviyordum, istiyordum da. Birlikte de olduk. Aş bunları. Onun karakterini bilemesem de bunlar sevmedigini göstermez. Tabi ısrar etmesi, senin istememen geri itmesi gerekiyor onu
- +1 yıl
O ihtimal de var. Kapalıysan öyle bir hata yapma zaten
- +1 yıl
Yok yok hayatta yapma öyle bir sey. Bir daha istersen ayrılıcam de.
- +1 yıl
İyi olmuş boş ver.
- +1 yıl
Kesin olur, kaşarın biriyle sevgili olunca anlar senin gibilerin kıymetini.
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi de aklıma gelmez emin ol
04 Yorumla- +1 yıl
Hemde nasıl varya 🤣
- +1 yıl
Rica ederim efenim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni cinsel obje olarak kullanıyor
014 Yorumla- +1 yıl
bence biraz düşünme öyle
- +1 yıl
evet bariz beli neden bu kadar zorluyonki obje olma derim ben çok insan var bu ülkede birini bulurusn elbet
- +1 yıl
sen sadece inaan boş ver böyle insanlardan hayır gelmez aksine seni üzerler
- +1 yıl
o pişman olsun sen pişman olcağina o olsun
- +1 yıl
sen bana güven olur boş ver o adi herifi
- +1 yıl
rica ederim her zaman sorularını cevaplarım ben
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılKimden isteyecek yabancıdan mı?
012 Yorumla- +1 yıl
İyi ama insan sevdiğini görmek istemeyecekse, kimi görecek?
- +1 yıl
İnsan doğasına bir göz at arkadaşım. Cinsellik, arzular vb şeyler doğamızda var. Sen olması gereken bir şeyi yok sayıyorsun. Bu neye mal olacak söyliyim, belki bir süre seninle devam edecek. Ama bir başkasıyla da görüşecek. İstediğini ondan alacak ve seninle de devam edecek. Sonra senden kopacak. Belki ona da gitmeyecek ve aramaya devam edecek. Cinselliği kabul edin artık.
- +1 yıl
Normal…
- +1 yıl
Tamam bundan sonrakilere peşin uyar. En azından cinsel arzun olmadığını anlat ve istekleri doğrultusunda yollarına bakarlar veya evlenene kadar gidip istediğini yap ama benden bişey bekleme de. Daha mantıklı dimi? Sen bekaretini koruyup kollayacaksın. Sevdiğin kişi de evlenene kadar 500 tane farklı toto görecek. Sonra seninle evlenir ve bütün keyfi çoktan yaşamış olur. Sende ağzın açık izlersin
- +1 yıl
Arkadaşım anlatamıyorum galiba. Ruhuna da aşık olsa osuruğuna da aşık olsa o olacak
Görmek ister ama öyle davranmaz
08 Yorumlakadın aşkına nude werir
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler