Cinsel Yaşam Cinsellikte en sevdiğiniz, beğendiğiniz şey nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Benim haz zevk almak.. Cinsellikte en sevdiğiniz, beğendiğiniz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl herif git gel yaparken t*şaklarının şlaaap şlaaaap bana çarpması :D 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Evett 😄😄 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl uzun süreli önsevişme ve uzun süreli seks yapmak😍 1 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Fantezi olmalii zevkli seyker cilginca yapilmalii temiz olunmalii orall sart😅 1 0 Yorumla
Eymen_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Partnerimi ağzıma alıp zevkten damarlarini kasindirmak isterim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben eşimle ve arkadaşlarımla grup yapmaktan zevk alırım... 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor musunuz peki yoksa hayalinde mi 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgilimle grup yaptım daha önce, eşim pek istemiyor. Ama teşhir seviyor o da. Açık giyinmeyi ve erkeklerin ona bakmasını seviyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Kendini kötü hissetmiyor musun. Ben erkek olsam başka adamın karımın orasına burasına bakmasını istemezdim kıskanırım yanii 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır cok zevk alıyorum. Eşim mini etekle bir cafede bacak bacak üstüne atıyor. Ben karşısında oturup seyrediyorum. Başka erkeklerin bakışlarını farkediyorum kaçamak bakıyorlar :D En sonunda da yataga atıyorum. :) Yorumla Soran +1 yıl Kimi yatağa atıyorsun en son anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karimi 😅 erkekler ona baktikca o da zevk aliyor. Gecenin sonunda cok istahli oluyoruz yatakta Yorumla Soran +1 yıl Allah allah çook ilginç 😄Merak ettim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanisalim o zaman 😊 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Zaten haz ve zevk almak lazım ama ne yapınca aldığın az ve zevkli çok olur 0 0 Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cimcime ve derptheront 1 38 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Haraklitos +1 yıl Cimcif mi Yorumla Soran +1 yıl Derptheront Yorumla Haraklitos +1 yıl S@ksoda kıza komple köklemel Yorumla Soran +1 yıl Cimcif peki Yorumla Haraklitos +1 yıl Yüze ve ağzına bosalmak Yorumla Soran +1 yıl Anladım tamam 😄 Yorumla Haraklitos +1 yıl Bunlardan hangisine okey dersin Yorumla Soran +1 yıl İkisinede Yorumla Haraklitos +1 yıl Peki ilişkin yoksa ni kaçamak için bunlara karşılık 5 k versemm Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm. Evliyim. Yorumla Haraklitos +1 yıl Sdsgfgggbeksr olsan düşünür muydun Yorumla Soran +1 yıl Evet. Para her kapıyı açar kkssksk 😂 Yorumla Haraklitos +1 yıl Zdsddsdd deli ya oha. Süpersin.. kaç yıllık evlisin Yorumla Soran +1 yıl 3 buçuk. 23 yaşımdayım Yorumla Haraklitos +1 yıl Ooo tam fanteziler yaştasın Peki esin deepthorent yaptırıyor mu Yorumla Haraklitos +1 yıl @soran Peki Yorumla Soran +1 yıl Yapıyoruz Yorumla Haraklitos +1 yıl Peki cidden bekar olsan ücretli okey der miydin Yorumla Soran +1 yıl Derdim niye demeyeyimkii Yorumla Haraklitos +1 yıl Oha be kaçırdık ha:) ne zmn evlendin Yorumla Soran +1 yıl 3.5 yıl oldu Yorumla Haraklitos +1 yıl Ddsdf esin olmasa iyiydi.. eşinden işin işte gel 😋😋😅😅 Yorumla Haraklitos +1 yıl İzin Yorumla Soran +1 yıl Yapmam şimdi Yorumla Haraklitos +1 yıl 7.000 k Yorumla Soran +1 yıl İstersen 100bin de fark etmez Yorumla Haraklitos +1 yıl Ddsdxxxcccxxxcfc esin mi köklüyor Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki de 😄😄 Yorumla Haraklitos +1 yıl Sdzddxxfpeki yutuyo musun Yorumla Haraklitos +1 yıl Cidden gırtlağa kadar deeptheront zorluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Canımız nasıl isterse öyle yapıyoruz fark etmiyor Yorumla Haraklitos +1 yıl Peki dürüst ol yuttun mu hic Yorumla Soran +1 yıl Çook Yorumla Haraklitos +1 yıl Dddfg deli ya Peki grup vs oluyo mu Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Haraklitos +1 yıl Peki gözünü yakıyor mu sperm benimin sevgikimin gözüne gelinde kizardi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Istekli olup bosaltmak 1 2 Yorumla Akrep22cm +1 yıl Ya sen Yorumla Soran +1 yıl Sert yapılması Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hazzı doruklarda yaşamak fantezi 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Zevkten gözlerinin kayması 1 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Tabiki tatmin ettiğimi hissetmek 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. A. Yalamak 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. her şey 1 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Mesala:) Yorumla
gilya5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Karşı tarafın isteği beni en çok etkileyen şeydir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
herif git gel yaparken t*şaklarının şlaaap şlaaaap bana çarpması :D
Evett 😄😄
uzun süreli önsevişme ve uzun süreli seks yapmak😍
Fantezi olmalii zevkli seyker cilginca yapilmalii temiz olunmalii orall sart😅
Partnerimi ağzıma alıp zevkten damarlarini kasindirmak isterim
Partnerimin cinsel bölgesini ve göğüslerini eme eme sulandırmak
ben eşimle ve arkadaşlarımla grup yapmaktan zevk alırım...
Yapıyor musunuz peki yoksa hayalinde mi 😄
sevgilimle grup yaptım daha önce, eşim pek istemiyor. Ama teşhir seviyor o da. Açık giyinmeyi ve erkeklerin ona bakmasını seviyoruz.
Kendini kötü hissetmiyor musun. Ben erkek olsam başka adamın karımın orasına burasına bakmasını istemezdim kıskanırım yanii 😄
hayır cok zevk alıyorum. Eşim mini etekle bir cafede bacak bacak üstüne atıyor. Ben karşısında oturup seyrediyorum. Başka erkeklerin bakışlarını farkediyorum kaçamak bakıyorlar :D En sonunda da yataga atıyorum. :)
Kimi yatağa atıyorsun en son anlamadım
Karimi 😅 erkekler ona baktikca o da zevk aliyor. Gecenin sonunda cok istahli oluyoruz yatakta
Allah allah çook ilginç 😄
Merak ettim seni
Tanisalim o zaman 😊
Zaten haz ve zevk almak lazım ama ne yapınca aldığın az ve zevkli çok olur
Cimcime ve derptheront
O ne
Cimcif mi
Derptheront
S@ksoda kıza komple köklemel
Cimcif peki
Yüze ve ağzına bosalmak
Anladım tamam 😄