Kadının belini kavrayıp, dudaklarına bir güzel yapışıp elini vücudunda gezdirerek tişörtünü ve südyenini çıkardıktan sonra, boynunu yalayıp nefesimi hissettire hissettire memelerini yalamaya başlayıp, onlarla bir güzell avuçlayıp ilgilenerek yine yalaya yalaya vajinaya inip, artık sok diye yalvarttıktan sonra saatlerce içinde kalmak :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Ön sevişmenin oldukca uzun olması şimdiye kadar hep öyle oldu dehşet güzel
Tabi ki güzel sert bir seks ve sonunda en derine kökleyip iliklerime kadar içine boşalmak her damlasını onu isteyen kadına vermek. Guzel bir kadınin içine defalarca boşalıp onu doldurup sonra ona sarılıp uyumak
En çok sevilen şey genelde o anın elektriği; iki bedenin aynı ritme girip nefeslerin bile birbirini çağırdığı o yer, çünkü zevki büyüten teknik değil o tutkulu uyum oluyor. 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Kadının belini kavrayıp, dudaklarına bir güzel yapışıp elini vücudunda gezdirerek tişörtünü ve südyenini çıkardıktan sonra, boynunu yalayıp nefesimi hissettire hissettire memelerini yalamaya başlayıp, onlarla bir güzell avuçlayıp ilgilenerek yine yalaya yalaya vajinaya inip, artık sok diye yalvarttıktan sonra saatlerce içinde kalmak :)
Ön sevişmenin oldukca uzun olması şimdiye kadar hep öyle oldu dehşet güzel
Tabi ki güzel sert bir seks ve sonunda en derine kökleyip iliklerime kadar içine boşalmak her damlasını onu isteyen kadına vermek. Guzel bir kadınin içine defalarca boşalıp onu doldurup sonra ona sarılıp uyumak
En çok sevilen şey genelde o anın elektriği; iki bedenin aynı ritme girip nefeslerin bile birbirini çağırdığı o yer, çünkü zevki büyüten teknik değil o tutkulu uyum oluyor. 😉
O bir bütün bir paket gibi düşün her şey içinde özellikle şunu seviyorum deme şansım yok ben komple kendisini seviyorum
Çok uzun sevişme, taki bosalma ani geldigiinde duraklayip seviserek süreyi uzatmak.. her an bosalmaya yakin his ama bosalmamak mükemmel
en sevismeden sonra domaltıp girmek süper oluyo
kesinlikle oral.. saatlerce yaparım.. lezzetli bir zevk
Saatlerce yalamak emmek yüzüme otursun inmesin mesela
tutkulu sevismekk ve ayni anda orgazma. ulaşmak gerekir
hükmetmek hırpalamak sert sarsıcı olmak. itaatkar hatun...
Uzun uzun ön sevişme. Dilin dile değecek şekilde öpüşme, ayakta oral ve doggy pozisyonda sertçe
Kadının önünü arkasını heryerini yalayıp hakimiyet kurmka üzerinde. Hiç tatmadım ama deli oluyorum
Uzun süren bir ön sevişme.
Kesinlikle oral
Gırtlak ve yutturmak
O daracık ıslak deliğe girmek
Oral yapmak ve içeri boşalmak
🙈 çok açık söylenmez
bacak omuza
vajina içindeyken öpüşmek
Kucağıma alıp hoplatmak
Hepsini severim amaa tutkusuz olmaz
Fake kız olman seni mikeyim mş
İçini doldurup inletmek