Cinsel Yaşam Cinsellikte en sevdiğiniz şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 erkeklere soriyorum Cinsellikte en sevdiğiniz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Biraz garip gelebilir sana amaBen ilişki sırasında tam sonuna kadar sokup öyle kalmak ve içindeyken kadının vajinasını sıkıp bırakması çok sevdiğim bir olay 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel oral yapan kadınlar candır iyi yaparmisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Hadiiyani 1 yıl Böyle hani candır hele oral boşaltabilirse super Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Karşılıklı oral kadınin inlemesi bazı yerleri öpmek yalamak, yırtmak, parmaklamak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yirtmak nereyi Yorumla EngEteM 1 yıl File çorap tayt üst vs Yorumla Soran 1 yıl zari yirtmican mi Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevişme odaklıyım ilişki sonuç odaklı değilim. kişisel temizliğe önem veirim. çünkü cunnilungusu çok severim 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Oral seksHard seks Sevişip öpüşmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oral Seks Vajinal Seks Anal Seks Grup Seks Swinger Seks Keşke bunların hepsini kabul edecek bir kadın karşıma çıksa direk evlenirim walla harika bir seks hayatımız olurdu. 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. sert hızlı inlete inlete seks yapmak hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir çok şey var ama ilk aklıma gelen deepthroat 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Vermeyecek kadına fantazilerimi anlatmam bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İnanılmaz bir posizyonda sevişmeyi oral yapmayı çok seviyorum böyle şeyleri içine alan muhteşem gifler var 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. itaat edilmesi ben yonlendırırım onu o sadece bana braksın kendını 0 2 Yorumla Soran 1 yıl en iyisi Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl eyvallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oral ve kadının üstünde hoplamasi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin ne? sen hangi şeyden sonra artık dayanamayıp ilişkiye girersin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O an’a göre değişiyor ama sertlik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nasil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Detaylı ama yeri bura değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadının ustte olmasi, yonetmesii 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Facesittin, cowgril vs Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Emmek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl nereyi Yorumla HaydiGel5444 1 yıl Gögüsler, kalça, vajına dudakları, klitoris Yorumla Soran 1 yıl parmaklamak Yorumla HaydiGel5444 1 yıl Ee illaki emerken parmaklanır Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Bacak omıza 0 2 Yorumla Soran 1 yıl o sekil yani Yorumla Darbeli_Hilti 1 yıl Bacaklarını omzuma almak gibi Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kucakta sevişmek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl dimi Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Tabi içinde olacak alcan kucağa alttan vur üstten sevişmek üff Yorumla Soran 1 yıl en guzeli Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Kesinlikle ❤ Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Partnerimin olmasın 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olması 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İnlemesi 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağzıma oturulması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zikmek 1 3 Yorumla Soran 1 yıl vaybe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayal edemezsin o görüntüyü arkadan popoyu sıka sıka, pnden memeleri elleyerek , saçını arxadan sıkarak , kollarını bağlayarak 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fışkırtarak zikerim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Küfür, sertlik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evettt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eze eze, döve döve, ağlata ağlata Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Oral anal 0 0 Yorumla
CanBulur21 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Ön sevişme 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evettt Yorumla CanBulur21 1 yıl Sendemi bürütüs Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Oral karsilikli 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. oral çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Biraz garip gelebilir sana ama
Ben ilişki sırasında tam sonuna kadar sokup öyle kalmak ve içindeyken kadının vajinasını sıkıp bırakması çok sevdiğim bir olay
Güzel oral yapan kadınlar candır iyi yaparmisin
evet
Böyle hani candır hele oral boşaltabilirse super
Karşılıklı oral kadınin inlemesi bazı yerleri öpmek yalamak, yırtmak, parmaklamak
yirtmak nereyi
File çorap tayt üst vs
zari yirtmican mi
sevişme odaklıyım ilişki sonuç odaklı değilim. kişisel temizliğe önem veirim. çünkü cunnilungusu çok severim
Oral seks
Hard seks
Sevişip öpüşmek
Oral Seks
Vajinal Seks
Anal Seks
Grup Seks
Swinger Seks
Keşke bunların hepsini kabul edecek bir kadın karşıma çıksa direk evlenirim walla harika bir seks hayatımız olurdu.
sert hızlı inlete inlete seks yapmak hoşuma gidiyor
Bir çok şey var ama ilk aklıma gelen deepthroat
Vermeyecek kadına fantazilerimi anlatmam bebeğem 😏
İnanılmaz bir posizyonda sevişmeyi oral yapmayı çok seviyorum böyle şeyleri içine alan muhteşem gifler var
her şey bittikten sonra kıçımı devirip uyumak 😀
itaat edilmesi ben yonlendırırım onu o sadece bana braksın kendını
en iyisi
eyvallah
Kadinin vücüdünü seyretmek
Oral ve kadının üstünde hoplamasi
evet
Senin ne? sen hangi şeyden sonra artık dayanamayıp ilişkiye girersin
O an’a göre değişiyor ama sertlik
nasil
Detaylı ama yeri bura değil
Gırtlağa kadar köklemek
Kadının ustte olmasi, yonetmesii
Facesittin, cowgril vs
Doggy pozisyonununda oral yapmak :))
On sevisme 69 geri kalan zaten bende kalsin
Yalamak ve Yalanmak
Emmek
nereyi
Gögüsler, kalça, vajına dudakları, klitoris
parmaklamak
Ee illaki emerken parmaklanır
Bacak omıza
o sekil yani
Bacaklarını omzuma almak gibi
Kucakta sevişmek
dimi
Tabi içinde olacak alcan kucağa alttan vur üstten sevişmek üff
en guzeli
Kesinlikle ❤
Partnerimin olmasın
Bacak omuza dogy 69
olması
İnlemesi
S*kso
Doggy bence
Pozisyonlar
Ağzıma oturulması
Kafaya ayakla basıp eziyet etmek
Saçlarını çeke çeke göbeğine kadar itmek
Zikmek
vaybe
Hayal edemezsin o görüntüyü arkadan popoyu sıka sıka, pnden memeleri elleyerek , saçını arxadan sıkarak , kollarını bağlayarak 🤣
Fışkırtarak zikerim
Ön sevişme
eveet
Küfür, sertlik
evettt
Eze eze, döve döve, ağlata ağlata
Oral
Ffm diyorum
strapon merak ediyorum yaa
Temiz ve bakımlı kesinlikle
Paylaşmak
Oral anal