Sorun yukarda?
Aslında çok sevdiğinizden eminsiniz ama sanki her gün alzehimer oluyomuş gibi tekrar tekrar reddetmenize rağmen isterse ve hala sizi bırkamıyosa seviyomudur? Yoksa bir gün amacına ulaşmayı mı bekliyodur?
Sorun yukarda?
Aslında çok sevdiğinizden eminsiniz ama sanki her gün alzehimer oluyomuş gibi tekrar tekrar reddetmenize rağmen isterse ve hala sizi bırkamıyosa seviyomudur? Yoksa bir gün amacına ulaşmayı mı bekliyodur?
Libidosu yüksek olması bir insanı sevmiyor yapmaz ben cinselliğe önem veren biriyim ama aynı zamanda ciddi ilişki içinde srıyorum heyecan için nude falan olmalı zaten ciddi ilişki içinde olabileceğim kişide sınırsız olmalıyım her her şeyi elime sunmalı hem de yeri gelince elimden almalı buda ilişkiyi elde tutmaktır
Bu tip erkekler genellikle ilişkiyi sadece tensel olarak gören kişilerdir ve şahsen asla beraber olunmaması gereken kişilerdir çünkü zamanla sizin bu eyleminize alışacak ve siz belirli bir zamandan sonra fotoğraf atma durumunu kesince agresifleşecektir bunun sonucunda şantaj vs durumlar ortaya çıkar bu yüzden kimseden ne fotoğraf isteyin ne de fotoğraf atın
Emin ol o seni sevmiyor senin ona yaşattığın hazzı seviyor ve bu hazzı yaşatacak tek kişi de sen değilsin sen atmazsın başkası atar bu kadar basit onlar için. Bu kadar basit biriyle de olmayın ya çok kalitesiz bir ilişki
Bu sevgi nedeni ile değil tatmin olmak nedeni ile istenen bir durum.. Hani bir kere bir hafif mude istenir ise bir derece.. İnsan sevdiği hatunu biraz detaylı görmek isteye bilir beğeni artar ise sevgide artar..
Cevap
125Cevap
Seni bırakmıyor çünkü istediğini elde edememiş, seni sevdiği için degil. İstediğini elde ettikten sonra gider...
Seni seviyor olsa sen hayır dediğinde her gün tekrar tekrar senden nude istemez.
Yol ver gitsin, amacı sevgi değil tatmin olmak.
Sürekli nude isteyen erkek tam olarak neyi seviyordur? Asıl soru bu.
hatta seni ne olarak görüyordur en önemli soru bu😄
yanii 🤷♀️
Sen de ondan iste bakalım her seferinde o senden fotoğraf istiyorsa sen ondan video iste pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kdkkd
Atmıyorlar😂
Sevmiyordur.
İnternette onca erotik foto ve film varken bir insandan neden nude yani çıplak fotoğraf istenir ki? Bir insan seks konusunda dayatsa onu da anlarım; çıplak foto nedir arkadaş. akıl sağlığı yerinde olan bir insan kimseye böyle bir resim yollamaz ve istemez.
Her insanın karakteri farklıdır şimdi bir arkadaşım var evlendi ama önceden sevgilisi birkaç kere direkt cinsel organının resmini istemişti arkadaşım da yakın olduğumuz için bana anlatınca yana yakıla internetten kadın organı aramıştık efektle güzelleştirip yollamıştı bir süre..
Şimdi bakınca o adamla evlendi çocuğu bile oldu.
Bilmiyorum yani ilişkinizde neyin doğru neyin yanlış olduğuna biraz kendiniz karar vermelisiniz
Yoksa biz etiket vurup geçeriz çünkü genel yargılara göre erkek nude istiyorsa temeldeki amacı bellidir deriz. Senin resmine bakıp bakıp çekiyordur bariz bir şekilde.
Amacına ulaşmayı bekliyor kısmına gelmek için fotoğrafla kalmazdı emin ol.
Şu kelime yasaklansa dünyanın her yerinden
N... atma diye tabir türemiş! Çıplaklık desenize şuna
Yerinde olsaydım anında engellerdim onu
Şantaja uğramadan bazı kadınların aklı başına gelmiyor, gerçi kimileyi şantaja uğrasa bile akıllanmıyor
Potansiyel bir tehdit o kişi, devamında çok pişmanım aileme atmakla tehdit ediyor gibi yardımlarla geliyorlar buraya
Seven insan emin ol böyle bir şey istemez ama seninkini artık randoma bağlamış ya tutarsa olayına dönmüş. Emin ol nude atınca sırada cinsel ilişkiye girmek için çabalayacak, onu da verirsen emin ol daha yanında bulamazsın.
Hakli
Kardeşlerim bırakın bu işleri.
Seven insan neden istemez sevdiğini çıplak görmeyi? Kendinize gelin
@Celebrindir kaç, tane kız arkadaşın oldu kardeşim?
@Bagatur_Han ya sg knk uzatma ya yaa üff gelmiş burada sıradan bütün yorumdaki kızlara yavşıyo abaza i*t
@ademmm59 yok abi seninki hata değil keşke senin gibi olabilseydim
@ademmm59 abi o kız kaybetmiş boş ver
@ademmm59 bende öyle yapıcam abi çok hata yapıyorum sonra pişman oluyorum hep özür diliyorum hani şu tahta çivi olayı var ya o misal sen birini incittiğin zaman af dileyince o izi geçmiyor o misal bende artık kimseye bulaşmıyıcam sen gibi kendi birde alabilirsem araba alcam öyle de hayat geçer zaten asosyalim kendi kendime olsam daha iyi kalabalığı eğlenmeyi sevmiyorum
@TheŞekerlikMan çok haklısınınız beyefendi inşallah akıttığınız gözyaşlarına değmiştir bu yaptığınız hareket
@ademmm59 aynenn öyle abi git kurtul valla bende öyle yapıcam
@Celebrindir ahahha peki sorry
@Buketciğiniz4001 hala bilmiyorlar tek akan yaş onların ki değil en azından tek seferde akar son bulur
@TheŞekerlikMan umarım en kısa sürede birbirinizi ne kadar sevdiğinizi anlarsınız belki kız senin onu sevdiğinden bile çok seviyodur ama sen onun travmalarını yaşattıysan falan üzülmüş olabilir 😕
Piskolojik destek almam gerekiyor 😅 cidden çok tatlı bir kız umarım bir daha üzmem
Sürekli nude isteyen ve bunu düşünen birinin aklında sevgi ve aşk yoktur, sadece size karşı cinsel anlamda duygu besliyordur bunun başka açıklaması olamaz..
Her defasında reddettmenize rağmen tekrar istemesi sizi kırmaktan korkmadığı anlamını taşır Buda yeterince sevmiyor demek oluyor , benim çıkarımım bu şekilde
Sürekli ısrarla nude istiyorsa sürekli bu konuda sohbet ediyorsa sevmiyordur
Aynen, ölüyordur aşkından. Jfj İnsan sevdiğini ister eyvallah anlarım lafım yok ama hayır dedikçe üsteleyen birinin gerçekten sevdiğine inanmam ben. Karşındaki yok diyorsa kapatırsın konuyu. Her şey seks değil ki.
Ben bu siteye üye olduktan sonra ufkum çok gelişti.. çok güzel sorular , çok güzel yorumlar görüyorum. sanki Türkiye de dwgil de başka ülke de yaşıyorum. aferim size böyle devam edin :)
Not : üstüne alınmak isteyen alinsin
Her gün isteyip hayır demene rağmen bulmuyorsa sadece hedefine odaklanan bir erkektir bu konuda hep hassas ol lütfen ve seni bıktırıp o fotoğrafı almasına izin verme. Zaten fotoğraf atmıyorsun diye giderse gitsin. Hatta sen her gün hayır demene rağmen seni anlamayan birini gönderebilirsin
Bunu buraya sormana gerek yoktu anaokuluna giden çocuga sorsan sana cevabını verirdi zaten keşke türk kızlarında sadece vücut gelişmese beyinde gelişse ama nerde
Seven erkek nude istemez kesinlikle, Atan kişide bana göre erkekle aynı kafaya sahiptir, her yerden bakıp izleyip görme imkanı olan bir erkekler, bir kerede Reddet gör bakalım nasıl tavır alıyor
Ne Sevmesi Tatmin Olup Kendini Rahatlatır Onun için ister Nude Fotoğraf ki Öyleleri Pislik tir uzak durulması gerekir Seven İnsan Cinsel olarak değil kalpten sever
Artık mk heee bu ne l4n böyle erkek adam nud3 niye istiyor kızlar neden malzeme veriyor napiyorsunuz Allah aşkına m4l m4l hareketler yapmayın kendinize gelin
O tip erkeklerin beyninden farklı çalışan organları var arkadaşlar... Sorun bu daha kim bilir hangi platformlarda kimlerden istemiyordur ki o nude pozlar... Faaliyeteki çalışan organı sevgiyi ne bilir sevilmeyi ne bilir 5 dak girer çıkar sonra bitti onun görevi. O erkek te işte bu ilişkide buraya kadar Bi halt olmaz o 5 dak erkekten 😀😀👍
Aslında seni seviyor, ve evleneceği kişinin vücut hatları hayalindeki özellikli mi diye merak ediyor tekrar tekrar istiyor, evlenince beklediği vücut hatları yoksa sende bu kez hayel kırıklığına uğrar ve o ilişki aslında o gün bitmiş oluyor, yani adam şunu görmek istiyor, aradığım kadın tipi mi değil mi, eğer aradığım kadın tipi değilse boşuna iki tarafa düğün masrafı olmasın, ve kadını çok iyi düşünüyor adı çıkmasın yol yakınken ayrılalım demeye çalışıyor
Sevmiyordur istemediğin şeye zorlanıyorsundur acilen ayrılman kendine değer vermen seni değersiz hissettiren kişilerden bi an önce uzaklaşmak en iyisidir
Kullanıyor ne sevmesinden bahsediyorsun. Adam azmış yavrum biraz saf mısın seviyor diyor birde 😄 Hadi gel benim ol edisin şarkısı çaldığında yüz ifadesini markajla anlarsın 😂😂😂
O sevgiyle cinsel açlığı karıştırmış. Nude istemekte nedir kalite kontrolümü yapıyo
sürekli nude isteyen erkek sevmiyordur kimse kimseyi kandırmasın
Sürekli istiyorsa normal değil. İnsan sevdiğini arzular ama sürekli böyle bir şeyi dile getiriyorsa şüpheye düşmekte fayda var
Vay bea. Erkeklerin kendilerini bu kadar düşüreceğini de mi görecektik. Seviyor da olabilir, sevmiyor da. Nude istemesinin konuyla alakası yok.
Nude alana kadar asla rahat bırakmaz. Böyle bir erkeğin gerçekten sevdiğinden şüpheliyim. Acil uzaklaşılması gereken tip
nude istemeyen erkek seviyor, seni sevmesi için illa seni çıplak görmesi gerekmiyor, uyanık olun biraz ya.
Düşmeyin şu erkeklern ağına, atmayın, güvenmeyin. Bilişimde nice suçlar varmış bunun üstüne. Aman ha.
Hayır tabii ki. Senin isteğin olmadığı halde istiyorsa sapıktır sadece.
Hani erkekler sevdiği kıza dokunmaya kıyamazdı kdjsjd yalana bak
Dokunmaya kİyamadiklarimiz kedine dokümanlara feda etti...
Sevmek bir yana sapık, arsız ve düşkün olduğunu düşünürüm.
sen ne diyorsun ya uğrana ölecek kadar seviyordur hemde
Hiç belli olmaz ama amacına ulaşmayı bekliyormuş gibi geldi bana.
akıl sağlığı yerinde olan iki birey neden nude işine girer
Evet çok belli seni sevmediği sadece vücudunu sevdiği
Amacına ulaşmayı bekliyordur. Amacına ulaşınca da daha fazlasını isteyecektir.
seni güzel bulmuyor faydalanmak için yapıyor sen de kızsın sonuçta fizyoloji aynı diye düşünüyor. güzel bulmadığı için masum bakamıyor cinsellikle tatmin olmak istiyor
Çıplak karı görüp mastürbasyon yapmayı seviyordur elbette
Seven de ister kullanan da ama sürekli istiyorsa ben onun sevgisinden şüphe ederim
Bu erkekten erkeğe değişir kimi gerçekten sever ister kimi zaten amacı odur ister
Yorumların çoğunda ortak görüşe varılmış, ben de katılıyorum. Cinsel tatmin arayışı var sadece
Aşkından ölüyordur bence. Eli dalgada bekliyordur dbdbdbdbbd
Seviyor ama başka türlü
Nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum ki
Sen daha iyi bilirsin icini ve dışını bile bilen biri
Sevmiyor. Kullanmaya çalışıyor. Atma nude kızım. Başına bela olur
Seni seviyor olsa senden bunu istemezdi iyi bir çıkarım arama bunda lütfen 🎈
Nude güzel olmuyor da görüntülü konuşmak harika oluyor.
Nude de sevdaya dahil mi diyorsun, yani olabilir de olmayabilir de. Büyük olasılıkla olmayabilir...
Ya bunun izahi yok nude istemek nedir ya hem de tekrar tekrar...
Reddetmeye rağmen ısrar ediyorsa bir gün amacına ulaşmayı bekliyodur
İlişkinize bağlı aslında muhabbetinize kışkırtmana falan
çıplak halini merak ettiğim kızı kendi elimle soyarım
Seven insan bu tür şeyler için ısrarcı olmaz
Sende cinsellik görüyorsa başka ama hem sevgi hem cinsellik başka seven erkekte ister
Yav ne kadar gerizzekalılar var yaa hala nude atanlar var mı o embesillere acıyorum sadece
Evet seviyordur , istemeyen başkasına bakıyordur zaten
Sorduğun soru ve detayda çelişki var. Sen önce sevip sevmediğine emin ol. Sonra atarsin.
Libidosu yüksektir. Eğer o da atacaksa at. Aksi hâlde hiç bulaşma.
Bi insan sevdiğinin elini tutmaya kıyamaz. Nude kısmı senin fiziki şeylerini kullanmak. Adam gibi seven erkek bi kızdan nude istemez.
@Bagatur_Han yorumdaki kızlara yavşayıp durma qptl qrosu çoğu
Benim yorumumun altına niye yazdın kız sjsj
Sana yavşıyodu 😂😂
Ne yazmış
Hatırlamıyom yorumdaki bütün kızlara sıradan yavşıyofu 😂
güzel kardeşim ya 😂
G*vat ya
Benim yorumuma gelip sana birsürü küfür etti, s*lak yeminle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?