Sevgilim benden sürekli zorla nude istiyor. bende bazen yüzümü göstermeden atıyorum sizce ilerde kötüye kullanabilir mi yani yüzüm gözükmüyor ama bı sıkıntı olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür şeylerde size şantaj yapacak birisi için tek kıstas yüzün gözükmesi değildir ki en basitinden isim, soyisim, sosyal hesap vb şeyler verse bile inanacak insan çok. Zorla isteyen birisinin seni sevme ihtimali de yok, sonsuz bir güven duymadığın da bu durumu sorgulamandan belli zaten.
Bence bu tür bir şey yapıyorsan başkaları ya görürseden ziyade eğer bu kişiden ayrılırsam hayatıma yeni girecek kişiye bunu söyleyebilir miyim yoksa yalana mı başvururum olmalı çünkü atıp atmamak senin tercihin ama başkalarına yalan söylemek insanı küçülten şeylerden birisidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Seven erkeğin karşındaki insanın sevgisini ispat etmeyi istiyorsa
Öncelikle kendisinin saygılı samimi olması gerekiyor
sevgi saygı vermek isteyen erkek namahrem nedir bilerek edebiyle sevmeli
İnsan hayat yoldaşı olarak hayatına almak istediği kişiye saygı duyup edebiyle yaklaşmalı
Sen kendini bedenini hayatını değerli kılmaya çalışıyorsan bu konularda daha dikkatli seçici olabilirsin
Hayır evet diyebilecek konumun olduğunda saygı gösterenle birlikte olabilirsin
Eğer seven niyetinde merhamet varsa hoştur edebin de namahreme bakmak günahtır haramdır düşüncesi insan gibi insandır00 Yorumla
+1 yılÖzellikle ilk 6 ay içinde isteyen bir erkek kesinlikle sevmiyordur, bu değildir ki yani 6 aydan sonra isteyince seviyor. Şunu demek istiyorum ilişkinin belli bir temelleri ve bölmeleri vardır aradaki bağ, sevgi ve ilişkinin yürüyüş biçimi, karşılıklı istekler bu tür şeyler gerçekten çok önemli seven adam da isteyebilir ama benim gözümde ilk 6 ay içinde isteyen erkek sevmiyordur net. Bu konuda net konuşmak açıkçası pek doğru değil, ama kesinlikle ilişki ve tanışmanın başında isteyen erkek net olarak sevmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher isteyen sevmiyor diye bir şey yok sonuçta arzuluyor olabilir ama atmaman daha iyi hatta en iyisi atmaman. ya da sende ondan isteyeceksin erkekler atar. sakla bir kenara insanoğlu pisliktir... anladın işte kullanırsa kullanırsın ama en makul olanı şikayet etmek öyle durumda hatasını yapma sen. Ne olursa olsun atmamaya özen göster.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de görmek istiyor unutma aldatabilir başkalarında isteyebilir ama senden istiyor bunu bunu sevmek ya da sevmemekle alakası yok değer veren görmek isteyen bir insan isteyebilir
45 Yorumla- +1 yıl
@Kimbilirkimimm sen sapiksin bir beden görecem diye kız hesabı açıp arkdaş imajı veriyorsun beden gorunce ne oluyor beynini s*ktigim
- +1 yıl
Inşallah ölümlerin en acısını tadarsın 🙏
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm inşallah ölümlerin en acısını tadarsın
- +1 yıl
Sonun ben gormeyecem ama çok kötü olacak ibretlik olacaksın @Kimbilirkimimm
- +1 yıl
@Çıkmazsokaktayım__
Ne oldu. İyi misin
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılCebir zorla istiyorsa o sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılAtcaksan bile tek seferlik atcaksin yoksa onu koz olarak kullanır hiçbir insanın kötülük potansiyelini ne kadar ileri gideceğini bilemezsin yüzünü atmazsin ama bu senin sevgilin değil mi senin tanıdıklarını tanıyordur veya bir yerden bulur ki sen her şeyi dokebilcek birisine benziyosun kb her türlü senin için tehlikeli.
Ki en baştan zorla nude istemesi dağ ayiligi sana ne kadar çekici gelirse gelsin kendinin değerini bilmen lazım. Nude istenmez nude alınır sen onun seks işçisi misin bu senin sorumlulugun değil silkelen pls🤨00 Yorumla
+1 yılYüzünü gostermeden atmışsın zaten. Nasıl kötüye kullanabilir ki. Sana nasıl zararlı olabilir ki. Seviyorda olabilir. Bu durumda bu özel heyecani kendisine yaşattın için daha bile onun nazarında değerli olabilirsin. Bunu başka bir erkeğe yapman duygusu onu yıkar. Ona göre senin o şekildeki pozlarını sadece o görmeli ve heyecanlanmalidir. Ama sevmiyor da olabilir. Erkek ruhu açtır. Senin bedenimle tatmin olup.. canı sıkılınca.. zoru görünce kacipta gidebilir bile. Bunu en iyi.. onu taniyan ve ilişkinizi.. geçmişinizi iyi bile sen cevaplayabikirisn. Bu kadar az.. hatta hiç ilişkinle ilgili ayrıntı bilmeden bu soruyu net ya da doğruya yakın cevaplar üzgünüm ama gelmez. İlişkinize noktasal olarak ayrıntıli inilmesi gerekiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
kandırmayın kızı zorla böyle bir şey isteyen biri açıkca kullanıyordur kız kendi atmadıkça istemeye yüzü olmaz sevenin ya beni yanlış anlarsa diye seven korkar cunku kaybetmekten 1. planı cinsellik olmaz önceliği kızın istekleri olur siz ab*za oldugunuz için kıza da yanlıs fikir veriyonuz :DD
- +1 yıl
Yok be ablam. Neden kandırmak isteyeyim. Kesinlikle sevmiyordur ve o nudeleri kötü amacla kullanacak demekte yanlış olmaz. Güzel düşünelim. O erkek.. hanım ablamizi seviyordur diyelim ama kötüye kullanım olma ihtimali yok degil elbette. Bu farkındalık ile ilsikindeki bu.. erk. ar. ini mutlu etme eylemini gözden geçirmesi isteyelim.
- +1 yıl
zorla nude isteyen neden sevsin amca slk mısın salaga mı yatıyorsun ben seni anladım sende seviyorum bahanesiyle nude istiyorsan korursun tabi
- +1 yıl
Hakaret etmene.. kendini küçük düşürmene gerek duymuş olmana üzüldüm. O zaman söyleyelim bıraksın erkegi. Sen bir kizsin. Birakta hemcinslerimizin belkenti istek.. talep ve davranışlarını müsade ette biz yorumlayalim. Sen bir kiz.. benden... istiyor diyen erkeklere yol göstermeye yönel bence.
+1 yılBen burada zorla kısmına takıldım. İstemiyorsan atmamalısın zaten. İstemediğin herhangi bir şey için (bu sadece nude istemek de değil) seni zorlaması seni pek düşünmediği, isteklerini dikkate almadığı anlamına gelir bence. Bu da o kadar sevmediğini gösterir diye düşünüyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
akıllı kızlarda varmış helall knkks
+1 yılSevip sevmediği hakkında, tam olarak kesin konuşamam.
Ama senin istemediğini sana yaptırmaya çalışıyorsa, sana fazla değer verdiği söylenemez.
Öncelik senin his ve düşüncelerin olmalı.
Ayrıca, ciddi bir yola girmediğin ve güvenmediğin insanlara fotoğraflarını yollamamalısın.
Dünyanın binbir türlü hali var.
Kimseye güven olmaz, olmamalı.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZorla istemesi sıkıntı. Seni böyle bir şeye zorluyorsa ilişkinizde manipülasyon ve duygusal şiddet var demektir. Ayrıca birinden zorla nude istemek kim ne derse desin tacizdir. Sevgili de olsa bu böyle.
Tehdit etmesinden korkuyorsan da sen de ondan nude iste mümkünse yüzü de görünsün ajzjsjfj sen de onu kullanırsın00 Yorumla
+1 yılZorla istiyorsa yani bu konuda fazla baskı kuruyorsa sevgisinden şüphe duymak lazım
00 YorumlaBen kendimi çok atıyorum kendi de her gün ayak fotoğrafı istiyor ve hafta da genel de bir kez göğüslerimin istiyor bende is yerinde öğlen arasında boşluk da hepini atıyorum ama tabi ayni yuz yok sadece kendi çektiklerimiz var ayağım yüzum gözüken
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor tabi seni kullanır tatmin olur. Temiz bi kızla da evlenir. Bu devirde hala erkekleri taniyamadysan yuh yani. Ayrıca yüzün gozukmese bile attığın mesajlar isminle duruyo demi ekran çekip saklasa çokta güzel tehdit eder ispatta eder. Kendinizi kullandrmayin
28 Yorumla- +1 yıl
aferin kız ama biz temiz kızlara böyle erkeklerle evlenmesini tavsiye etmem kendisi her şeyi yapıp karşıma gelecek evlenincede böyleleri o temiz kızları aldatıyor kişilik değişmez
- +1 yıl
Çok haklısın bnde tavsiye etmem asla haketmiyorlar. Ama karektersz oldukları için her boku yiyip birde temiz kız ararlar.
- +1 yıl
valla cevremde arkadaslarımdan da biliyor kız düzgün diye ciddi kenarda tutuyor güya sevgililer kızı aldatıyor sürekli kızda affediyor ama evlenince de böyle yapacak bu düzgün insanlar düzgünlerle evlensin o yüzden çapkınlık geçici bir şey değil cunku
- +1 yıl
nokta virgül kullanmadığım için cümleler karışmış hep dfkldşld
- +1 yıl
Haha önemli değil okudum ben 😁😁 ama çok doğru insanlar değişmez böyle kızlarda asla akillanmazlar
- +1 yıl
umarım kendimize layık insanlar buluruz <33
- +1 yıl
Amin inşallah canım 🥰
+1 yılSeni zora sokan birinin sevgisine inanma bence, temkinli ol hatta atma yarın birgün başına olmadık işler açabilir. Onun istediğini verip mutlu edeceğine sevgisi gerçek mi değil mi onu sına derim.
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin nude atan kızla ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Seni sevdiği filan yok sadece gönül eglendiriyor.
30 YorumlaO istek zorla olmaz. Aranızda samimiyet güven oluştuktan sonra zaten başbaşa cinsellik konuştuğunuzda karşı taraf istekliyese sen zorlamadan kendi hevesiyle atar ki zaten en hoş olanı da bu
10 YorumlaSana bşy diyim mi bunu g tmden uydurmuyorum çevremden tanık oldukların dogrultusunda diyorum; seven erkek öpmeye bile kıyamıyo 4 senelık ilişkide kızı sadece yanağından öpen erkekler tanıyorum ama baska kızlara gelınce nudeyi bırak anal bile isterler ki gordum de bunu. Seven erkek asla kıyamaz dokunmaya evlenınce yapmak ister
10 Yorumla
+1 yılBirşeyi zorla istenirmi ya hadi bir kez istedin hataya düştün diyeyim ama sürekli zorlamak hiçbmantıklı değil cinsellik isteyen birisi oldugunu düşünuprım
14 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca hata yapıyoesun
- +1 yıl
Atmaman lazımdı eline koz verdim her şey olabilir
- +1 yıl
Öbür gün ayrılmakmistedifinde ayrılırsan bunları internete koyarım derse gerisini sen düşün
- +1 yıl
Bu adam haklı konuşuyor yazmaya erindiğim herşeyi yazmış aynısını düşünüyorum
+1 yılYani seni arzuladığı için istiyordur. İlla sevmiyor diyemeyiz. Ama atarken kendini rahat hissetmiyorsan atma. Başkasından istemek yerine senden istiyor başkasından istese o da iyi değil. Bilemiyorum. Herkesin ilişki yasama şekli farklıdır. Belki ilişkide cinsellik onun için önemlidir. Gorusemediginizde bu şekilde istiyor olabilir seni.
13 Yorumla- +1 yıl
başkasından istemediğine emin oldun yani lşskdfşlşislidsd sizi böyle kandırıyorlar heralde
- +1 yıl
hayır emin olmadım varsaydim aslında. ben zaten gondermiyorum. arada bir güven problemi varsa ve rahat değilse göndermesin. ama gonderiyorsa da emin olmuştur ve guvenmistir diye düşünüyorum açıkçası.
- +1 yıl
çoğu gönderen kız pişman oluyorsa demek ki neymiş güvenle alakası yokmuş ki seven erkek istemez net bunu erkeklerin kendiside arkadaş ortamında söylüyorlar sevdikleri kızdan istemediklerini
+1 yılöyle zorla ve sürekli istiyorsa tabiki sevmiyordur. sadece seni kullanmak istiyordur. kendini kullandırma. kendinden taviz verme. bunun gibilere de fırsat verme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyor tabi hiç mi düşünemiyorsun zekasız mısın seven biri nasıl nude istesin utanır ya sevdiği kızdan istemeye kullanıyor seni ah zavallı kızım
229 Yorumla- +1 yıl
Bunun kötü bir şey olduğunu biliyorsun neden bana yaptin o zaman?
- +1 yıl
Ben zavvali aptal cahil bir kızım sadece senle menfaatsiz fakir bile olsan evlenmek istedim bunu hak etmedim
- +1 yıl
Ben iyi bir şey yaptim sandım ama sen bunun kötü olduğunu biliyorsun neden yaptin?
- +1 yıl
Ben müslüman sın diye sana güvendim Allah belani versin merhametsiz imansız 😢
- +1 yıl
Merhametsizsin imansızsın
- +1 yıl
Çok şey biliyorsun ama iman etmiyorsun.
- +1 yıl
Çok bilgilisin neden bunu yaptin biliyorsun kötü bir şey olduğunu neden yapıyorsun?
- +1 yıl
Aklım almıyor bir insan yanlış olduğunu düşündüğü bir şey nasıl yapar?
- +1 yıl
Ben kimseden utanmıyorum korkmuyorum kötü bir şey yaptim ama ben iyi bir şey yaptığımı sandım ama sen biliyordun ben kötü bir şey olduğunu düşünseydim yapmazdım çok kötü bir insansij
- +1 yıl
Ben üniverste kazandım benden ne istedin? Cahillikten kurtulacaktim okuyup
- +1 yıl
Neden bana bu kötülüğü yaptin biliyorsun kötü olduğunu?
- +1 yıl
Düşünüyorum ne kötülük yaptığımı düşünüyorum sana bunu hak edecek ne yaptım sana?
- +1 yıl
Kötülük olduğunu düşündüğün birşeyi neden bana yaptin?
- +1 yıl
Hiç sevilmedim sevginin ne olduğunu bilmiyorum diye mi bana bunu yaptin
- +1 yıl
Sende insanlığın ne olduğunu bilmiyorsun
- +1 yıl
Sen insan değilsin abilik yapabilirdin ama sen sapıklık yaptin bana
- +1 yıl
Bunu bana beni sevmediğin için yaptin sevilcek bir kız olmadığım için vicdanını böyle mi rahatlatiyorsun
- +1 yıl
Hiç kimse bunu hak etmez senin kardeşim bile bunu hak etmez
- +1 yıl
Sevmediğin için değil karaktersiz olduğun şerfsiz olduğun için sapık olduğun için yaptin!
- +1 yıl
Kimse bunu hak etmez
- +1 yıl
Korkuyorum sen beni öldürürsün bile
- +1 yıl
O kadınları öldürüp gizleyen insanlardan hiçbir farkın yok onlar kadar zalimsin
- +1 yıl
Senin gibi ruh hastası sapikları idam etseler bu kadar kadın ölmez
- +1 yıl
Bende diyorum o kadını öldüren ruh hastası nasıl vicdanı rahat ediyor senin gibi o da duyarsız merhametsiz
- +1 yıl
Şimdi anladım o kadınları öldüren ruh hastalarını
- +1 yıl
Siz saf kötüsünüz mayanız bozuk
- +1 yıl
Kanınızı s*kiyim sizin
- +1 yıl
Sen bilerek kötülük yaptin
- +1 yıl
Ben ise bilerek seni sevdim benim tej suçum seni sevmek benim en büyük cezam senin gibi bir sapığı sevmek miş 😢
+1 yılyani iliskinizin devamlılıgına baglı nasıl bilmiyorum ama bence nudelesmek normal ya ama iste acaba en ufak bi tartısmada bunlar tehdit konusu olur mu diye dusunmeli insan maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
gecelerı whatsapp sohbetlerı cok ateslı
Gizli Üye(18-24)+1 yılverme olum canım mk adin cikcak cocuktan ayrildiktan sonra kasardı zaten diyip minlete gosterir seven erkek istemez tabi aw cinsellik hep 2 pilandadır ilişki ilerledikten sonra bisiler yasarsan ondan sonra sorun olmaz ama daha yeniysen canım gibi atma ilerde sorun yasarsın
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsu kufurleri sensurluyo ya cok sinir oluyorum
- +1 yıl
helall lan gizli diğer sinsiler çakallık yapıp doğruyu söylememiş bi tek sen yazmışsın jdldlfdkşfk bunlarda akıl olsa sevenin nude istemeyeceğini anlar adamın derdi belli işte anlamıyorlar sonra adım çıktı diye ağlıyor bilmiyor ki arkadaşına da gösterecek o erkek dşkdşld
Cevap sahibi+1 yılbro zaten dedigim gibi insan sevdigine öyle yaklasmaz mk dk basi nude at falan ne ya kendine saygin varsa git de boyle yapcaksan hic konusmayalim yazmassa engeller yazarsa 1 ihtimalin var demektir ama bisiler yasamadan o hatayi yapma yaparsanda yuzunu gosterme
- +1 yıl
bi ihtimal falan yok ben öyle insana sevgilim bile demem abaza dayılar gibi nude atsana ne ya mk direkt soğur insan bi de hala seviyor mu diyorlar dfklşskş seven erkeği görseler aralarında dağlar kadar farkı anlayacaklarda abazalardan sevgi aramakta yanlıs :D konusuyorsa hala bu çocukla kendisine saygısı yoktur
- +1 yıl
kullanıldıklarını kendileri de biliyor da inanmak istemiyorlar, erkek belki sever diye yatan kız var hiç güven vermediği halde karşı taraf emin olmadan öylelerine de slk demek harici bir şey düşmüyor 3 gün sonra da adam terkediyor alacağını alınca
Cevap sahibi+1 yıltabi aw kiz acisindan öyle yapmaniz lazım bu piclikleri gencken bende yapiyodum da simdi bakiyom kendime giram saygim yokmus ya bunu benden bide kızlar istiyodu genelde yasim 19 Şu an 16 17 yaslarimda cok kizla takildim ettim tecrubeli olarak anlatiyorum bunlari hxkdjxjsjzjajzjaja sansliniz gene mk size tuyo oldu bak
- +1 yıl
benim zaten aklım var tüyoyu ihtiyacı olana ver
Cevap sahibi+1 yılkimseye guvenmeyin duygudan cok mantiginiz on pilanda olsun zaten erkekler zaten zeki kizlari sever
- +1 yıl
ben zekiyim erkeklerin de kimi sevdiği umrumda değil :D duygularım yok cunku np
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven erkekler bu kadar arsız davranmıyor kim ne derse desin biraz daha çekingen oluyolar bir tık daha şefkatli yaklaşıyolar o şu an sadece senden ihtiyacini karsilamanin derdinde zorla istiyosa ilerde bunu kullanma oranida %70 felan.
10 Yorumla
+1 yılabi gerçekten sevse rızan olmadan senden böyle bir şey istemez sevdiği falan yok tek amacı cinsel yönden tatmin olmak
10 Yorumlaİstemeyene bir kez denk geldim oda zaten canlı gördü 😅
20 Yorumla
+1 yılTabiki sevmiyor seni cinsellik konusunda kullanıyor
20 Yorumla
+1 yılErkektir ister ama sen rahatsız olurken zorlaması hoş değil. Bişey olmaz kafana takma yüzünü göstermiyosan sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani kişinin içinden geliyorsa atar da yani zorlamak nedir ya.. Böyle insanlarla sevgili olmayın bence.. Keyifli günler..
00 Yorumla Seviyor da olabilir, belki o anda arzular tavandır. İleride kötüye gider mi gitmez mi bilemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevgiyle bunu bağdaştırmak pek doğru olmaz seveninde libidosu var hormonları hep aşağıda olmaz değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde degil de kavga ettiginiz zaman eline koz verirsin
Ama sevgili tanimiyorum kaliteli bir kisili varsa siler ve yenisini ister00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Atmayin resimlerinizi. Yuzunuz gorundu gorunmedi fark etmiyor. Kendinize saygi duyun ve oylelerini hayatiniza almayin...
00 Yorumla3 senedir konuşuyorum sevgilimle, hiç nude istemedim. İstemem de.
10 Yorumla
+1 yılNude ne la? İsteyen ve atanın serefinden şüphe duyarım.
10 Yorumla
+1 yılSevip aevmedigi sadece nideyleanlasilmaz baska davranislarinada bakilmali
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmaz ne yani önünü saklayacak bir mastı bittit
01 Yorumla- +1 yıl
Burdakileri anlamak mümkün deyil sk yapabiliyorsaniz nude ne ya at n'olacak komle okudum seven dokunmamış helenerkekler kız düşürün diye istemem hadi ordan seven insan sevdiğini merak eder görmek ister seven insan mastürbasyon çeker aldatmamak için boş nuhabbet herkes Peter Hugo olmuş maşallah benim burdan bir arkadaşın vardı attı yaşadık biriyle evlendi ben birgün aramadım yazmadım olay orada yaşandı bitti sapıklar sizi yalan söylemeye devam edin insanları bırak kaç hadi ordan hepiniz muhabbetini yapın ama eeee olmaz neden kız olarak kullanır zaten sen sevmiyor güvenmiyorum neyse senin karaarun sana ama burdakiler iki yüzlü hepsi yapıyor adamlar sekstung yapıyor burada de onu kız olarak kullanamaz seven yanağından olemezmis yokya ozamn erkekeler esc neden gidiyor ben çok gördüm normal foto bile istemeyip sevince gormeknisteyen
Seven erkek milyonda bir ihtimali düşünür istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılYahu deli olucam nerden buluyorsunuz bunlari? Benim gibi binlerce efendi adam var bu memlekette.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer şrfsiz bir erkek değilse kullanmaz ama hep atma derim sonra atmayınca sinirlenip o... u diyorlar o.. u olmadığın halde ben bunu yaşadım dahada atmam etmem
00 Yorumla
+1 yılIsrarcı olması sıkıntı. Evli değilseniz atmamalısın bence.
00 Yorumla
+1 yılneticede sen daha ıyı tanırsın yaşlar kac pekı
00 Yorumla
+1 yılİnternette milyarlarca nude var senden niye istiyormuş mmal 😄
00 Yorumla
+1 yılEvet sizi tehdit eder kullanmaya çalışır atmak istemiyorsanız atmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılİstemesi değil de, sürekli ve de zorla ise sevmiyordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün gözükmüyorsa hiçbir şey olmaz internetten bulup attın belki kim anlar VHKBJLKADOPHIKJBHAS
00 Yorumla
+1 yılbana da atsana son 2 senedir kimseden nude resim almadım ne hale düştük be:P
00 Yorumlaseni sevmiyor kullaniyor hala farkinda degilseb devam et
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sürekli ve zorla istiyorsa sevmiyordur. yüzünüz gözükmese bile atmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötüye kullanıyor mu dediğine göre bu kişiye güvenin tam değil.. aklında bu soru işaretleri varsa atma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden resmini atıyorsun çok saçma yapma bunu hatta yan yana gelince al telefonu hepsini sil ilerde başına bela neden istemediğin bir şeyi yapıyorsun ki bir erkek için
17 Yorumla- +1 yıl
@bekar01 namus kavramı herkes için farklı sen ve cevrendekiler mezara götrmeyip herkese veriyor olabilir. Ama herkes aynı değil iyi ki de değil 😏
- +1 yıl
Parmaklamak😏 böyle şeyler bildiğine göre o acizlik sana ait canm. Çok şükür sevenim değer verenim var senn gibi kimseye kendimi kullandrmaya ihtiyacım Yok. Sende ona buna ver çok modernsin çünkü midesizz.
- +1 yıl
Aynen kullandrtmak oluyor. Modern kafanıza sicim ben sizin yazık ki çocuklarınz da sizin gibi namus yoksunu olcak
- +1 yıl
Aileden görmemişsen namus kavramini bişey diyemem iflah olmazsn sen. Ayrıca kim kezban belli. Profilinden ne kadar özgüvenli olduğun belli oluyo.
- +1 yıl
Kalicam tabi. Sende kendini kullandrip caktirmaya devam ett yaşam tarzınız bu çünkü midesiz modern tiplerrr😂😂😂
- +1 yıl
Kes be malll beyinsiz zamanımı harcama hala cvp vermeye calisio canım
- +1 yıl
Sen yapmışsındir ya sana yeter pis midesiz mahlukat
Gizli Üye(25-29)+1 yılatman zaten basit biri olduğunu gösterir ne diye atıyorsun ki? seven insan böyle bir şey istemez az akıllı olun ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk seni becerdigini düşünerek bosaliyor iste bunu sevdigi insan ile dusunmek daha cok zevk veriyor he karaktersiz ve paylasan biri mi bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiğinden böyle şeyler istemez hele ki zorla, bence atmamalısın bir daha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorda olabilir ama foto atma yinede sevgisi bitince herşeyi yapabilir
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor bence ilk çıktığım erkek istemişti bnden bende arkaslarin aklina uyup attim internet ten bulup sonra başkasıyla evlendi zaten
11 YorumlaSenin gibi aptallar bence manita yapmasın sonra çok üzülüyorsunuz
20 YorumlaYüzünü göstermediğin doğru bir kara ama nude sıkıntılı bir karar olabilir insanlar kötü niyetli de olabiliyor dikkat etmekte fayda var
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapmak İçin istiyor. Millet ne yapsın senin göbeğinin deliğini. Açar internetten izler istediğini.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaaa iyimisin sennnn birde zorla fotograf istiyor gerçekten seni sevdiğini düsünuyormusun seni kullanıyor sakın ona resim atma hicbirsekilde yapmayın böyle şeyler onu kaybetmemek ixin böyle şeylere kalkışmayın
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 😇
+1 yılseni seven değer veren biri böyle seni zor durumda bırakacak şeyler yapmaz
10 Yorumla
+1 yılOooo çok seviyor seni tabi sevmiyor ya onun tek derdi nude almak
00 Yorumla
+1 yılDikkat et yarın bir gün bir tanıdığına, ailene vs atmasın sohbeti.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem