AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
21 24 yaşında nasıl 7 yıldır evlisiniz 14 yaşında mı evlendin
Hatta 8miş yuh
7 yıldır evliyiz diye bir şey söylemedim ben sen sorumu iyice okuduguna eminmisin?
En başında 8 yıllık evliyiz o 21 ben 24 yazmışsın ya niye inkar ediyorsun
Özür diliyorum 8 aylikmiş canım daha çocuksunuz olur öyle şeyler
Yanliş okumuzsunuz 8 yillik yazmadim 8 aylik yazdim.
Seni doyurmasi lazim sende biseyler yap yatakda bos durma sana öğretirdim ama nasillll
Bana kimsenin birsey ogretmesine gerek yok ben zaten eşime yeterince yetiyorum ve onun istedigi herseyi yapıyorum. Konu ben degil eşim.
Sende is bitet fazladan biseyler kat
Tamam
Ondan sonrada yine ayniysa seni aldatiyor demektir bana gore baska aciklamadi yokkk
O senin dusuncen 😂😂
Bende erkeyim unutma... ya da senden tiksinmişde olabilir. seks aninda yaptiklarini bilebilsen sana net konusurum byyy
By
niye başkası ile mi sevişiyor
Ben baskasi ile sevisiyor demedim? Sacama sapan yorumlar yapmayin
eşini istemeyen erkek ya onu beğenmiyor cinsel anlamda kötü olduğun için ya da seni aldatıyordur
Cinsel anlamda falan kotu degilim bizim sorunumuz ve konukuz bu degil yalniz? ben eşime o lafi soyledikten sonra esim bir anlik sinirle onu soyledi ama gelip gonlumu zaten aldı. Nerenden okudun sorumu?
peki cinsellik hayatınız nasıl ayda kaç kez ya da hafta kaç kez birliktesiniz
Cinsellik hayatimiz gayet iyi birkac pürüz disinda. Haftada 4 kere yapiyoruz.
pürüzler neler
Onsevişmeyi uzun tutmuyor ve temposu yavas
ama bunlar konuşularak yapılan şeyler düzelir temposu belki kilosu yüzünden ya da kalp ritminden kaynaklı olarak nefes nefese kalmasına sebep olabilir
Kilolu degil eşim gayet fit sporda yapiyor. Galiba hizli yapmak istemedigi icin tadini cikarmak istedigi icin boyle yapiyordu ama duzelttik sorunlarimizi
ama bazen kadınlar seks esnasında erkeğinin vajinasına hızlı gelip gitmesini ister
Evet ister zaten. Ama biz duzelttik bunlari cozduk sorunlarimizi
ne güzel artık senin istediğin performansta mı kendisi
evet mutluyuz
hiç yabancı erkekler sanal seks yaşadın mı ya da seviştin mi
Tabikide hayır neden boyle birsey yapayim?
bazen kadınlar boşlukta eşinden zevk almadığı zamanlar bu tarz şeyler yapıp kendilerini tatmin ettikleri için merakımdan sordum sadece
Ben yapmam
tatmin olmadığın zamanlar da ne yapıyor idin
Ya soru sormayi falan biraksanizmi artik sizene ne yapıyordum ne yapmiyordum
maksat seks konuşmak senin ile :)
Git baskasiyla konus terbiyesiz
evli kadın olduğun için seni istedim
İşte siz evli kadinlari bile isteyecek pislikte ve duzeyde insanlarsiniz. Kendi pisliginizj goz onune acikca seriyorsunuz. allah sizi islah etsin. Namussuzlar.
evli olup bekar erklere ya da evli erkekler ile konuşan sevişen bu yüzden boşanan kadınlarda çok
Onlar beni ilgilendirmez
ama eşinden başkası senin ilgini mutlaka çeke bilir
Hayır çekmiyor tabikide. Ben iradeli bir kadinim neyin ne oldugunu dogruyu ve yanlisi bilen bir insanim. Ve eşimi cok seviyorum onu ne aldatarim nede bir baskasi ilgimi çekebilir. İnsanlarin karakterleri farklidir. Herkes bir değil.
peki sana ilgi gösteren illaki erkekler olmuştur evli iken nasıl bir tepki verdin onlara
Hayır bana ilgi gosterej erkekler olmadi. Olursada tepkim gayet sert olur. Oyle birseye kimse cürret edemez
ben görsem seni isterdim :)
Ben istemezdim. İyi gunler
neden belki sekste iyim dir ya da kadın iç giyiminde sana yardımcı olabilirim :)
İster sekste iyi ol ister kadin ic çamasiri giyiminde beni ilgilendirmiyor.
o zaman sen daha çok dominat kadın tiplerindesin
Ben tanımadan yorumla ve konuşmayı burada bitir.
konuşmayı aslında dmden devam etmek isterim canım :) bu arada dominat olduğun kadar a sekse çok düşkün ve doyumsuzsun
Ben istemem bak işind
iç giyimin gündelik hayatta nasıl
Seni ilgilendirmez
merak ettim tarzını sadece
Seni ilgilendirmiyor benim tarzım
galiba dantelli giyiniyorsun
Ne duşunursen duşun umrumda degil
ama ne var söylesen çok merak ediyorum dantelli mi sade mi tanga mı giyorsun diye
sanane
ya sadece merakım ve ilgim var o kadar lütfen
banane
sanki giydiğin külotu söylesen ölürsün
evet olurum
kim nerden bilecek canım sende kocan görmez okumaz
Karaktersiz
ne alakası var ki yani öğrenince seni düşünüp 31 çekecek değilim benim ki sadece bir hobi merak ilgi o kadar
banane?
başkası ile seks konuşmak bile eş ile ya da sevgili ile yaşanan seksten bile zevkli ve heyecanlı olur bunu unutma hatta görüntülü yapmak kaçak olarak daha zevkli düşünür isen bir gün beklerim seni canım by
Ya sxktir git ya gerxiekali
bence halen kocan ile sekste sorunların var bence
Tamam o sence 😂😂
bence aranıyorsun :)
Bence annen aranıyor :)
senin kadar değildir ama öbür tarafı bilemem görmediğim için :)
bak işte arandığını kabul ediyorsun
evet seni arıyorum
Bak aranıyorum diyorsun 🙂
tamam ara beni o zaman
Seni kara lise arasın :)
ben evli kadın seviyorum be gülüm onlar ile seks yapmak seks muhabbeti kurmak hoşuma gidiyor özellikle yaşını göstermeyen vücuda sahip olan kadınlar ilgimi dikkatimi çok çekiyorlar
Malesefki ne yazdiysan okumadim 🙂🙂
diyorum ki fiziğin yaşını göstermiyor ise senin ile sevişmek isterim ama fiziğin kötü ise istemem
Bunuda okumadım. Çünkü gereksizsin benim için🙂
o zaman içini doldurayım senin by :)
Anneninkini doldur by🙂
ölen ( yani gerçek anlamda öldü) dolmaz ama senin ki canlı
Ha yaşasaydı yapardım diyorsun 🙂
öz annemi hiç bilmiyorum ama rahmetli üvey annemin maşallahı var idi :)
Öz annenide yaparsın sen
sana hiç cinsel yönden istekli olan bir akraban oldu mu
dm ye gel de oradan konuşalım bari
Sxktir git :)
13 yaşında mi evlendin ben şok
13 yaşmı? Ne sacmaliyorsun?
Boşanma sebebi ya da aldatilma
hayir hickimse aldatilmayi hak etmez
O sana göre
Bana gore degil herkese gore bu. Aldatacaksaniz ayrilinca o b*oku yiyin. Kimsenin gururunu beraberken incitmeyin.
Bana göre değil sen herkes olarak kimi ele aldın?
Ben karaktere göre değil topyekün hepimiz birer insan olduğumuz için bizi, insanları ele aldım. Bir insan aldatacaksa ayrilır ve bunu bu sekilde yapar. Aldatacaksan bir ilişkinin yukune girmeyeceksin.
Emredersin küçük abla ok
Kimseye emrettiğim yok. Bunu anladığında konuşmayı tercih ederim.
Karar benim fikir benim neyi konuşacaksin tamam de geç herkes senin ahlak kurallarina uymak zorunda degil kaldi ki etik degil kim senin düşünce tarzına alkış tutmak zorunda da degil anlaştik mi şimdi?
Kimse benim ahlak kurallarıma uymak zorunda değil. Bu benim düşüncem uyan uyar uymayan uymaz. Bende senin duşunce tarzini etik bulmadığımdan dolayı o yorumu yaptım.
Ayrilinca o b. ku yiyin diyerek haddin olmayan hadsizligi yaptin ki ben de gelerek sana ahlaklarin fikir düzeyinde farkli olduğunu söylüyorum ısrarla dikte ediyosun amaç konudan saptı kişisel yorumum bu dur.
Kendisine ywdiremi di galiba gurur yapmış ama macun ver sorun hiç olmaz bende öyle idim sorun çıkmaz kaç saaat yapiyoki yetmiyor
24 mü 14 mü belli değil.
olsun ben onu cocuklaşmasiylada seviyorum 🥺
Bi cuckold daha geliyo
Anlamadım? ne saçmalıyorsun?
Görürsün yakında doyumsuz kadın
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gel anlatım anlarsın o zaman
Gerek yok
Gel dedim uzatmaö
Ne sacmaliyorsun ya ne diye gelecekmisim kölenmiyim ben senin uzatma diyorsun birde bak işine
Nasılsa geleceksin.
Bak şu an geldim 😂😂 allahim ne manyaklar var ya
Kocan da gelse burayla yetinmesen keşke
Bak işine
Bakacam gelırsen.
Gerizekxali
Düzgün konuş insan gibi geldik
Gelme
Aynen sen yarım kocana git hadi.
Sende yarım beynini tamamla
Ya sen her şeyin yariminı görmüşsün ben sana fazla gelirüö
Ahhaha. yazık sana. By
Bi ömür yarım kalacak olan sensin sana yazık
Ahhhahhhh 😂 kız kızma ama çok komik geldi
Çok garip araştırmak lazım
Gece performans sergileyecek
Bunu burada anlatmak doğru değil
Troll olsun lütfen bu soru.
seni seviyor aşarsiniz yaa sevgi olduktan sonra
Sabırla anlayışla olacaktır
Üstüne oyna devam et sürekli cesur ol evde
Tam olarak sorun ne
Hikaye bildiğin tırtt olmamış
Insallah evliligimde boyle bir sey yasamam
kaç dk sürüyor ya da ne sıklıkla kaç kere oluyor
Aldatacağını düşünmüş olabilir
Aldatacagimimi? oyle birsey dusunmez benim eşim.
Sana yardımcı olabilirim
nasil, m
İyi niyetle yazıyorum burada ban yerim bna yaz
Burdanda soyleyebilirsin
Emin ol ban yerim kötü niyetim yok yardımcı olmak isterim
Kotu bir niyetin yoksa burdanda yazabilirsin ban falan yemezsin yani?
Kardeşim bişey nönerecem reklam olacak ban yerim daha önce başıma geldi anla
Peki tamam
Yz yzmyrsn tkp at ben yazarım
takip attim
Kendini yetersiz mi hissediyor acaba
Çünkü ihtiyacı var 😂
Biz birbirimizi ihtiac olarak gormuyoruzm
Ablacım öyleyse niye yetmedigini soyluyorsun adama? Yetip yetmemesinin ne önemi var ihtiyaç olarak gormuyorsaniz
Konu ihtiaç değil çünkü? Yetmemesi demek beni tam hosnut etmemesi demek. Tamamen hosnut edemiyor demek. Tamamen etse ikimizde daha mutlu olucaz bunun ihtiacla bir ilgisi yok.
Nasıl ihtiyaçla ilgisi yok? Biz birbirimizi ihtiyaç olarak görmüyoruz demek cinsellik çok da fifi demektir. Adamla ilk yıl dolmadan aranizin açılma sebebi cinsellik iken ihtiyaç vs yok diyon
Bak sen şunu anlamamakta ısrar ediyorsun. Biz cinselliği ihtiaç olarak görmüyoruz. Bu fifi ettiğimiz ya da boşverdiğimiz anlamına gelmiyor. Cinsellik bizim için ihtiac değil sevgi göstergesi birbirimize dahada bağli olma dahada kutsal olma gostergesidir. Bu bizim icin boyle.
Öyleyse eşine de ki uzun sevişelim. Sevişmektir asıl sevgi göstergesi yiyismek değil.
Sevişmek ve yiyişmek bizim icin ayni anlamlara geldigi icin sorun yok. Tesekkurler yorumunuz icin
Sana bir abi tavsiyesi her şeyi yap ama eşinin yetersizligini bir daha belli etme. Bir iki sonunda soğur bir daha tutamazsin elinde. Gerekirse kendini tatmin et ama belli etme
Ya neden belli etmiyeyim? Bu sorunu beraber cozmek varken neden belli etmeyip yalanciktan zevk aliyormus gibi yapip sojunda mutsuz olayim? Bu işi cozmek varken ustunu ortmek cok sacma. Sogumak yerine esim benimle bunu cozmek zorunda. İkimizde mutlu olmaliyiz bunun sonunda o zaman ne anlami kalır?
Üslubunu güzel tut öyleyse. Kırmadan yap. Bu arada sacmaladim evet haklısın son yorumunda. Bir an önce çözün buni
Yok zaten boyle uzucek ve kiricak kucuk dusurucek sekilde soylemiyorum. Guzelce ifade ettim cozebilirirz dedim sonuc olarak birbirimizin ilkiyiz dedim
Ha güzel o zaman. Bu şekilde devam. Uzman desteği alalım dedin mi? Tepkisi ne
Uzman destegi almamiza gerek yok aslinda. Zaten aramizda cozucegimize inaniyoruz
Problemi ne? Erken gelmekse aranızda çözmek biraz zor
erken gelmek değil hız problemi var ve ön sevişmeyi uzun tutmuyor
Ön sevişmeyi uzun tutmamasi halledilir. Hız derken? Yavaş mı gir çık yapıyor
Evet. Herhalde o anki zevki tam anlamiyla yaşamak istedigi icin boyle yapiyor. Ama Allahin izniyle cozucez
Kontrolü sen al birkaç sefer. Biraz hızlı ol. Adapte olsun bu duruma.
Peki tesekkurler
Rica ederim. İnşallah yakın zamanda düzelir. Zaten sandığım gibi problem de yokmuş. Ön sevişmeyi uzatmak ile başla işe
tesekkurler
Rica ederim
Pişman olmuş gibi ama belli olmaz.
Sokmadan bosaliyor mu
Çünkü sen olmasan o da yaşayamaz bunu.
Baktı diğeri âdet 😅sana yöneldi 😂
O yaşlarda vazgecemez
Fucbody bul sende
Ben oyle iğrenç şeyler yapmam midemi bulandirmayon
sen benle takıl
annenle kim takilicak
İlginc ama
ilginc evet
Evliliğn nasıl gidiyor
iyi yani bu problemden baska bi problemimiz yok
Buda büyük problem aslında
cok buyuk bir problem değil aslinda ama cozulmesi gerek bi konu
Yani sizin doymanız büyük değil mi
evet bi sorun ama cok fazla buyuk aman aman bir sorun degil bu
Anladım
İlişki esnasında kendini uyaracak şeyler yap
Kendim degil kendim zaten yeterince yapiyorum esimin yapmasini istiyorum
Sorun ne erken mi boşalıyor yoksa penis kısa ince mi
Hayır penisi gayet iyi. Boyu uzun oldugu icin peniside uzun ve ideal kalinlikta o yandan bi sıkıntım yok. Sadece Ben tam doymadan o bosaliyor
Ön sevişmeyi uzun tutun ve eşin başka şeyler düşünsün sende zevk almayı düşün ortalama aynı anda boşalırsınız ilgisini başka şeye çekmeye çalış müzik vs ile
Peki
Konuşmak istersen yazarsın
Gerek yok teşekkürler
On numero
Sorunlııı
Sana oral piomu peki
Bu duruma kendini hazırladığını gösteriyor
oha çok çocukça
Haha yazık adama be , 😀
durum garip
Kendine sinirini senden çıkarmış
Ozlemistir
Özlemistir
Büyük değilmi y*ragi
Hayır gayet buyuk ve ideal uzunlukta
Peki ya sorun nedir?
On sevismeyi uzun tutmamasi ve yavaş tempoyla yapmasiydi. Ama biz bunlari duzelttik sorun yok
Bunu kocanla paylasman cok hoş direkt aldatanlarda var
Ben oyle igrenclikler yapmam. Bazilari yadirgamis kocana neden boyle diyorsun gururunu incitiyorsun diye. Ben sadce sorunlari cozmek istedim
Bencede yaptigin normal. akil seviyesinde ki bir insanin yapabilecegi bir davraniş ama kocanda biraz duygusal yaklasmis basta
Olsun ben onun bu bebeksi tavirlarinida seviyorum ama hallettik aramizda eskisinden daha iyi hersey
Harika iyi si*kişmeler size skkfkkfkhkkskkgid haftada ne sıklıkla oluyo
Biraz uslubunu duzelt terbiyeszilik yapma
Pardon özür diliyorum
Döve döve yapması lazım yoksa doyamazsın
Pardon dove dovemi? beygirmiyim ben?
Bilmiyorsun sende
bence sen birsey bilmiyorsunda neyse
Boşansanız iyi olur aslında, ne sen nede o bilmiyorsunuz. Bilmediğiniz gibi öğrenmeye de açık değilsiniz. Birbirinizin vaktini alıyorsunuz.
Boşanıp boşanmiyacağımıza sen karar veremezsin. Biz birbirimizi sevdik ve onkadar badirelerin üstesinden gelipte evlendik. Bu sudan sebep için neden boşanalım? Bilmiyorsak tecrube ede ede ogreniriz. Konu bilip bilmemekte değil, Yeterince hersey biliyoruz. fakat isin sonunda ben fazla hoşnut kalamıyorum ve bu durumu çözmek yerine ne için boşanicakmişim ben kocamdan?
Çözüm yoluna kapalısın, doğruya dahi tepkilisin, nasıl çözmeyi düşünüyorsun? Çözme niyetinin olup olmadığını sorgula. Yalnızca şikayet ediyor olabilirsin. Çözüm aradığın konusu muğlak.
Sorumu iyice okuduguna eminmisin? Ben yalnızca şikayette bulunmuyorum? Bunu kocamla çözebilecegimide ifade ettim? yani çözüm odaklı olmasam bu soruyu neden sorayım? Sen bence sorumu iyi oku.
doyurun şunu
İlk anneni doyurmaları lazım annen bendende fena
klhflşwkjflghl
Yazık. Konuşmayı öğrendikten sonra muhattaplaşalım. 👍🏻
tamam tatlım
Döner merak etme
Olabilir
Ne oldu sonuç?
Neden öyle dediki
Cunku tam olarak doymuyorum cunki oyle soylemek hakkim
bir şey sormak istiyorum
Acemidir
ne sorucaksin
Çok şey
Gerek yok sorma
Peki sen bilirsin
Dürüstçe samimi olarak bir şey soracaktım hepsi bu
Sizin bana birsey sormaniz umrumda degil Şu an burada soruyu soran benim siz ne dige soru soruyorsunuz
Haklısın ama olgun biri olarak bilgi paylaşımı amaç
Gerej yok
Yerim ya seniiii
Gerizekxali
Niye yavru
Çocuk mu ne
Nasıl doyuramıyor
Tam nirvanaya ulasamiyorum
Klitorisini eliyle okşasın o zaman ulaşırsın
Peki deneriz