8 aylık evliyiz biz ben 21 o 24 yaşında. Yatakta bazen beni doyurdugunu sanıyor ama aslında öyle değil kirmamak icin bir kac defa soylemedim bunu. En son 3 gün once dile getirdim. Beni fazla doyurmuyorsun bunu duzeltelim dedim sinirlendi. Sinirlenme nolur dedim cozulebilecek bi durum sonuc olarak birbirimizin ilkiyiz cok doğal dedim. Oda ağladı tamam birdaha cinsellik yaşamayalim deyip çocuk gibi küstü bana 🥺 Aslında ne için uzuldugunu anladım onun bana yetemediğini düsündüğü için. 3 gündür konuşmuyor benimle fakat bu sabah kahvaltı hazırlarken geldi sarıldı saçlarımı kokladı tezgaha sıkıştırdı hoşumada gitti. o sırada annesi zili çaldı kahvaltiya çağırmıştım gittim kapiyi actim. Neden boyle istemeyip bugun geldi sarildi bana kendine bastirdi pişmanmi oldu o lafi soyledigi icin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapay Penis Alsın Kendi Penisini Onunla bir süre Tatmin Etsin Ama Taşş. aklarında Sperm Kalmayana kadar Tatmin Olsun Her Seferinde Çünkü Penis O Vajinaya Hemen Alışacak Seninle Birliktelik Yaşayacağı Zaman Erken Boşalmayacak Bu Sayede Mutlu Bi Evliliğiniz Olacak Beni Dinle Mutlu oL
Ve Bu dediklerim Gercekleşip Mutlu Olduğunuzu Mutlaka Bana Söyle.113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoymayan bir kadın Zamanla Vajinasının isteklerine yenilip Kocasını Aldatmaya Başlar
Vajina Çok Tehlikeli bir Organdır insanı Çöple Pislikle Kokuşmuşlarla birlikte olmaya Mecbur eder
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılHayir asla yapmam bunu. ustelik bizim sorunumuz erken bosalma degil
Cevap sahibi+1 yılEşim de istek mi yok İsteksiz mi seni nasıl duyurabilir bunu tarif et yardımcı olalım
Soran+1 yılon sevismeyi uzun tutmuyor ve yavas tempoyla yapiyor
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yılsoruda belirttim
Cevap sahibi+1 yılNormal de Pestilini Çıkarması Gerekiyor
Peki Sadece Seks Kaç dakika sürüyor
Ve Sevişme Ne Kadar Sürüyor Ayrı ayrı Yaz
Cevap sahibi+1 yılSizin boylarınız Kilolarınız da Seksi Etkiler
Bunları da Belirtirsen Bu Evliliği Kurtarmak isterim
Soran+1 yılBizim evliliğimizde zaten kurtaricak bir sorun yok bizim sorunumuz sadece on sevişmeyi uzun tutmuyoruz ve tempomuz yavaş sadece. Bunlarida ona tekrar soyledim dunde gonlumu aldi ve bu sorunlari cozduk biz. Yani boyumuzun ve kilonuzun seksle bir alakası yok biz boyumuzdanda kilomuzdanda memnunuz. Seksimiz 1 saat sürüyor ön sevismede 10 dakika
Cevap sahibi+1 yılNeye Alışırsan Devamlı onu Ve Daha Fazlasını istersin
Cevap sahibi+1 yılSen Bizden Daha Fazla biliyorsun
Sana bir şey demeye Gelmez
Soran+1 yılbenim birseye alistigim falan yok konumuzun bununla ne ilgisi var?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. onunla konuş. her şeyin çözümü var. bizler cinsellik uzmanı değiliz
zamanla birbirimizin isteklerine uygun davranarak daha mutlu olabilir. sen benden ne istiyorsan söylersin ben senden ne istiyorsam söylerim düzeltiriz. küsmeye gerek yok küsmek çözmüyor hiç bir şeyi de. ayrıca küsecek bir durum yok
lokantaya gidiyoruz yemek söylüyoruz. tuzu az olmuş desek lokantacı küser mi bize. buytun tuz atın der olayı çözer.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaftada kaç kere birlikte oluyordunuz. Birde neden kendisini düzeltmek iyi hale geitemk yerine bir daha yapmayalım diyor çocuk mu bu adam? İlişki esnasında tatmin edemiyorsa dili var eli var nedne bunlarla tatmin edip doyurmuyor ki? Hiç yapmayalım demek ne saçma bir şey senin başkalarına yönelmek isteyeceğini tahmin etmiyor mu. En basit kendini burada kendini tatmin etmeye çalışırsin istemsizce
031 Yorumla
Soran+1 yılOyle birsey yapmam esimi aldatmamda ama diger dediklerinde haklisin
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yaparsın demiyorum ama bir süre sonra insanın aklına ister istemez gelecek sana dokunan birisi yokken
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazıp durumu tamamı ile anlatır mısın burdan detay vermek zor olabilir bende yorumlarım ilişkinizi 8 ayda bu duruma gelmesi dokunmam o zaman demesi çok garip ve saçma
Soran+1 yılDurumun tamamini anlatmaya gerek yok sadece gururu incindi ve biranlik sinirle onu soyledi ama belliki pisman oldu eşim. Zaten cinsel anlamda cok sorunumuz yok sadece on sevişmeyi uzun tutmuyor ve temposu yavaş. Ustelik ben ister istemez degil hic istemem aklimda baskasini canlandirmayi. İradeli bir kadinim.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi evet irade ama bencil kocan sende kabul et
Soran+1 yılKocam bencil değil sadece cinsel hayatimizda bir kac noktayi atlıyor? sorunumuz sadece bu ve bunu duzeltebilecegimize inaniyoruz.
Cevap sahibi+1 yılSen inanıyorsun kocan değil şu an sadece sorunlardan kaçıyor o ve bencil derken cinsel anlamda bencil olduğunu söyledim çözüm üretmek bssitken neden kaçıyor ki
Soran+1 yılO an sinirlendigi icin. malesefki
Cevap sahibi+1 yılMesela ondan sonra seninle hiç ilgilendi mi? ya da birlikte olduğunuz zaman seni doyurmak için bir şey yaptı mı? İnsan erken boşalır ona sözüm yok ama seni doyurmak için ekstra bir şey yaptı mı mesela?
Soran+1 yılO gunden sonda zaten cinsel iliski yaşamadık. Ama bu onumuzdekileri gozlemliyecegim
Cevap sahibi+1 yılSence normal mi kaç gün geçmiş hala sözünü yutup sana yanaşmiyor ki dile getirmişsin cinsel açlığını
Soran+1 yılSoruda belirttim ben mutfaktayken bir an geldi yaklasti sarildi optu kokladi kendine bastirdi o an bir şey olacakti çat kayinvalide geldi 😄😄
Cevap sahibi+1 yılEe şimdi mesela ya da o gittikten sonra neden yanasmadi ve şu an kendisi işte mi?
Soran+1 yılEvet işte. O gittikten sonra zaten vakit olmadi anliyacagin
Cevap sahibi+1 yılKaçta gitti kaynana?
Soran+1 yılSabah 10 da geldi öğle 1 de gitti. zaten 12 dede eşim gitti işe
Cevap sahibi+1 yılÖğlen 12 mi gece 12 mi?
Soran+1 yıloglen 12
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyor kanka öğlen gitti hala işte
Soran+1 yılGece vardiyasina kalıyor bazen bugunde gece vardiyasında bacalara taş yünü dolduruyorlsr
Cevap sahibi+1 yılKanka özelden yazabilir misin
Soran+1 yılneden ki
Cevap sahibi+1 yılSohbet muhabbet ve bazı öneriler veririm ilişkiniz için
Soran+1 yılYa oneriye ihtiacimiz falan yok zaten buraya sohbet amacli yazmadim
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç bir şeye ihtiyacın olmasa fikir ihtiyacı duymasan buraya soramazsın sadece sen bile kabul etmek istemiyorsun
Soran+1 yılHayır zaten yeterince bilgi sahibi ve fikir sahibi oldugum bundan sonra ne yapmam gerektigini biliyorum ve esimle bu sorunu asacagimiza inaniyorum tesekkurler yinede
Cevap sahibi+1 yılKendini çok fazla kapatıyorsun dışarıya bilgi almaya fikir almaya vs ama en fazla 1 hafta hatta eşin işten gelince eğer seninle ilgilenmezse yine akşama soru soracaksın
Cevap sahibi+1 yılBence sen öncelikle kendini kandırmaktan vazgeç yoksa üzülen sen olacaksın hem şikayetçi olup ki kötü bir şey değil bu sitem etmen hemde yeterince biliyorum deyip aslında içten içe burdan bu durum için bilgi almak istemen kendinle celistigini gösteriyor
Soran+1 yılHayir ben kendimi disariya falan kapatmiyorum gereken fikri ve öneriyi aldigimi ve uugulayacagimi dile getiriyorum sadece? Ustelik ben bu soruyu sorduktan sonra yeterince biliyorum tamam diye birdeyde demedim. Bu soruyu sordum ve gelen bir sürü yanıt üzerine bir çok fikir aldım ve bunun bana yeteceğini soyluyorum. Bunun nesi yanlis, m
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım. Umarım dediğin gibi. Dünden sonra bugün belli olur sana yaklaşımından falan her şey
Cevap sahibi+1 yılburada dile gizlice olsa dile getiremeyeceği şeylerden dolayı söyledim insanın fikri neyse zikride odur kelimesini anlatıyorsun. Gözünüzden düşmek için bir şeye gerek pembe profil olarak hemcinslerim yeterince egonuzu kasıyor zaten sizin ve böyle triplere giriyorsunuz. Fake de olsa fotonu böyle tavırlarınız değişmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek için kırıcı bir laf oluyor çünkü erkekliğini zedeleyici bir durum. Keşke direk öyle beni doyuramıyorsun değil de canım ben bu seksten verim alamıyorum, doyamıyorum artık deseydin biraz daha hafifletici olurdu.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyle dedim tatli bir dille dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha asla yaşamayalım diye bir şey yok bal gibi de yaşar orasını geçecek bir laf yapmış heleki 24 yaşında bir adam biraz daha sağlıklıysa var ya her gün bir şeyler yapması lazım.
Senin ilkin olduğunu söylüyorsun yani doyumsuzluk senin için imkansız bir şey bence o sana hitap edecek şeyler yapmıyor ilişkide pozisyon olabilir ön sevişme süresi olabilir oral seks olabilir ne bileyim daha değişik şeyler olabilir yetersizlik diye bir şey yoktur aslında istekleri yapmayan partner diye bir şey vardır.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Normaldir erkeğin de ikkiysen erkenden boşalma ve seks de ne yapacağını bilememe sorunu olur... Sen daha önce mastürbasyon felan da yapmadiysan sen geç bosalirsin o erken ya da kalkmaz ya da sen sert ve hızlı istersin ama o ne zaman denese anında boşalır bu sık cinsel hayatı olana kadar ve farklı farklı yöntemler ile kendini toparlayana kadar devam eder ama o sıra da sen dayanabilirmisin işte bu doyumsuzluga
00 YorumlaKızım daha gençsiniz. Küssede cinsellik ağır basıyor. Emin ol kendini geliştirecektir. Bence iyi yapmışsın. Fakat sende kendini keşfetmelisin. Hangi posizyonlardan zevk alıyorsun. Neler yapılmasından hoşlanıyorsun. Eğer onu yönlendirirsen. İşlem tamam. İkiniz de zirveyi yaşarsınız. Top sende. Olay sende bitiyor. Üzme çoçuğı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkinizde acemisiniz birbirinize oral yaparak değişik pozisyonlarda ilişki yaparak yer ve mekan değiştirerek seks hayatınıza renk katabilirsiniz çocukça keserek değil birbirinizi anlayarak konuşun uygulamayı yapın illaki ikinizde bu işten keyif alirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak senin söylediği laf biraz kırıcı bir laf üslubun çok yanlış sonuçta birbirinizin ilkiyseniz daha anlayışlı olman gerekirdi. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor bu işleri herkes tecrübe edindikçe öğreniyor.
Beni doyuramıyorsun demektense şey diyebilirdin; hayatım acaba biraz da sert mi olsan ilişkide bide o şekilde deneyelim sert ve uzun uzun yapalım bence öyle de çok zevk alırız” gibi.
Ama sen gidip adama direkt öyle bir şey dersen üzülür tabii ki07 Yorumla
Soran+1 yılKonu benim dememmi yani? Kac seferdir boyle oluyor ve ben sikilmaya basladim bunu dile getirmek gayet dogal. Ben gidip adama direkt sen beni doyuramiyorsun demedim. Bunu cozebiliriz birbirimizin ilkiyiz gayet dogal dedim. Uslubum falan gayet iyiydi
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin gururunu kırarsan seni öyle bir aldatır ki başka bir kadına erkekliğini öyle bir hissettirir ki ve sırf gururu kırıldığı için yapar bunu sende ezik gibi ağlarsın
Soran+1 yılYa sen ne sacmaladigini zannediyorsun? demekki seni daha once biri aldatmiski kuyruk acın var. sen beni taniyamazsin ve esiminde nasil biri oldugunu bilemezsin bu yuzden gereksiz yargılarini kendine sakla. Ben onun gururunu kirmadim gayet duzgun bi dille ifade ettim düzeltebilecegimizi birbirimizin ilki oldugumuzu naifce belirttim zaten sonra gonlumu aldi birbirimizi mutlu ettik esim kendini duzeltti aramiz duzeldi?
Cevap sahibi+1 yılYoo beni kimse aldatmadı ben erkeklerin yapısını bildiğim için söyledim bunu Kızım senin gibileri çok harcar kocaları sen de bu yoldasın hadi bakalım
Soran+1 yılHahahah 😂 Seni kim uzmuşse bilemedim simdi. Benmi esimi iyi bilicem senmi? 😂 Ustelik ben kocami ne diye harciyayim senin kafan yerindemi? Diyecek soz daha bulamiyorum ve kaale almayacağım seni yahu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKocan seni harcar diyorum anlama kıtı mısın
Soran+1 yılSenin gibi cok harcar kocaları yazmişsin? bence senin klavye kullaniminda bir problem var duzeltmelisin.
+1 yılevet pişman olmuş olabilir ama sende bunu bu şekilde dile getirmemeliydin çok fazla kırıcı olmuşsun bence hangi erkek olursa olsun bu durum gurur meselesidir asla hiç bir erkek bunu kendine yediremez
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama ben nasil fazla kirici konusabilirim aksine elimden geldigince daha kirici olmamaua calistim bunu duzeltebiliriz dedim birbirimizin ilkiyiz dedim yani bunun neresi kirici?
- +1 yıl
yetersizlik kırıcı bir kelimedir
Soran+1 yılAma daha ne kadar guzel anlatabilirim herseye aliniyorsunuz sizde yahu
- +1 yıl
konuşmak ister misin?
Soran+1 yılHayir trsekkurler
- +1 yıl
ok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa o senin kocan. Bakma tirip atıp küstüğüne. Hem bugün yanına gelmiş belki kayınvaliden gelmese barışacaktınız. Bence seni özledi. Sen onun gönlünü almaya çalış sevdiği yemekleri yap. Sürekli dibinde ol onunla konuşmaya çalış ilgilen. Hem daha yeni evliymişsiniz. Uzun süreceğini düşünmüyorum bu küslüğün konuşmadan duramaz.
01 Yorumla
+1 yılOda haklı erkeklik gururuna dokunmış
Sende haklısın o anı yaşarken doymamak en büyük eksikliktir
Onun daha istekli ve güçlü olması için senin bişey yapman lazım yoksa evliliğin biter.💖🌼01 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğim falan bitmezde bu sudan sebep yuzunden. Ama cozucez Allahin izniyle tesekkurler yorumun icin
+1 yılErken yaşta evlenmekle zaten başta hata yapmışsınız. Daha gençsiniz hatta çocuksunuz. Bir insanın karakterinin oturmadigi yaşlarda evlenmesi çok yanlış.
11 Yorumla
Soran+1 yılKarakterin yasla bir ilgisi yok. Bizim karakterlerimiz gayet iyi ve yerine oturmuş durumda. Bizim bu cinsellik pürüzü haricinde evlilik hayatimizda baska bir sorunumuz yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDüşününce sana hak verdi demekki.. sonuçta sen ona doğruyu söylemişsin yalandan yapmacık zevk almaktansa bu işi çözüme ulaştımanız farklı yöntemler denemeniz hem ilişkinizi hemde cinsel hayatınızı güçlendirebilir..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Illaki pişman olmuştur ve yeni seyler yaşanacaktır. burada olumsuz yazanlari boş ver sen. Bir sonraki ilişkinizde de sen neyden zevk alıyorsan onu yönlendir ne yapması gerektiğini sen söyle böylelikle sorun kalkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılSiniri gururundan istemiyorum demiş oysa istiyor dayanamamış o an 😅
Çözülmeyecek sorun değil bir birinize kibar olun bir birinizi sevin zamanla cinsellikte düzene girer ilksiniz hemde ne güzel
00 Yorumla
+1 yılBir anlık sinirle " madem seni doyuramiyorum, artık seks yapmayalım" demis. Ancak daha sonra durumu sakin kafayla düşününce gereğini yapmak için adım atmış
00 YorumlaPişmanlık değil seni seviyor ama gururu incinmiş belliki, düzelir zamanla, sorunları görmezden gelmeyin güzel yapmışın, boşanma kararı alırsanız fa KS ye özel indirim uyguluyorum 🙈
00 Yorumlaİkinizde daha çocuk yaşta ewlenmissiniz neyin merakı neyin sevdası nasıl bir kafa sizinkisi ben gerçekten anlamıyorum 😏
03 Yorumla
Soran+1 yılGayet normal yasta evleneik ve mutluyuz
Soran+1 yılCinsellik disinda ki birkca puruz haric normal yaşantimizda biz memnunuz? m
+1 yılBukadar saf olmayin bir insan sevdigi insandan nekadar uzak kalabilir ki? max 1-2 gun ondan sonra gelip yine bulur seni.. sevgi guclu biseydir oyle-boyle degil.. :)
00 YorumlaBiraz çocuk psikolojisi gibi geldi, sabırlı ol. Biraz da azdır adamı, tahrik et adam da istek uyansın. İşimden bir his aseksüel bir erkek izlenimi veriyor. Mutluluklar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuksunuz. Belirli olgunluğa erişene kadar buna benzer saçma sapan sorunlar yaşayacaksınız. Çok erken evlenmenin dezavantajlarını yaşamanız olağan.
08 Yorumla
Soran+1 yılKatilmiyorum. Ben cocukca degilim. Cocukluk veyadda erken evlenmeklede ilgisi yok.
Soran+1 yılbu senin dusuncen. Ben sana katilmiyorum.
Soran+1 yılOlgunluğu sayılarla rakamlarla özetlemeyi bırakmayı öğrendiğiniz zaman muhattaplaşalım. İyi geceler.
Soran+1 yılYanlışı anlamak yerine kendi doğrularımı savunuyorum. İyi geceler 👍🏻
+1 yılAnladığım kadarı ile şuradan cinsel hayatınız var oyuncaklar ve ilişkiyi hard şekilde yaşamak faydalı olur burada daha açık yazamıyorum yazarsam KS bana kizar😁
00 YorumlaDaha eleştiri kaldıracak bir olgunlukla değil bu konularda galiba. Direk söylemek yerine önerilerde bulunup yönlendirme yapsanız daha yararlı olacak gibi duruyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılKırma dikkat et.. ama. acimca. konusun.. yanlış degil.. önemli şeyler.. sen biraz ov onu. begeniyeoum falan de.. sakın kopmayin tempoda dusmeyin
00 Yorumla
+1 yılÖzlemiştir o an ön sevişme yaptığınızda bırakacak olduğunu anladığınızda biraz daha çok iyisin dvm et gibi cümleler kurun sizin zevk aldığınızı hissetsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tecrubesiz olusundan dolayi uzulmustur, sana yetemedigi icin, belki de buyuk ihtimalle bunu telafi etmeye calismistir..!
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten gecmisinde tecrubeleri olsa evlenmem ki ben onla. Biz birbirimizi kendimize sakladık ve tecrubemizi birlikte edinmek istiyoruz
- +1 yıl
Biraz daha caba harcayacak o zaman
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Yeni evlisiniz 3 gün küs durulurmu hiç adam pişman olmuş gelmiş annesinin gelmesi iyi olmamış bu gece doyurur seni
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnesini ben cagirdim aslinda kahvaltiya o an gelicegini bilsem cagirirmiyim ya 😂 Ama o küs durdu ben değil🥺🥺
Soran+1 yılOyle gorunuyor
Soran+1 yılO kadarda degil ne diye sana anlatayim
Soran+1 yılHayir gerek yok sana anlatmama falan
+1 yıl24 yaşındaki bireyden başka ne bekliyorsun anlamadım :)
18 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık yaa 🙏
Soran+1 yılBunun yaşla ne ilgisi var? ve alta yorum yapan kardeş, Bunun tebrik edilecek bir kismi var mı ?
- +1 yıl
Bak kardeşim sizler daha çok genç yaşta evlenerek zaten hatanın en büyüğünü yapmışsınız daha bu yaşlarda ne kadar verim ve haz alabilirsiniz ki bu yaptığınız her evlilikteki sekste biz bu açıdan baktık olaya
Soran+1 yıl@SercanKurt Bunun yasla bir ilgisi yok evlenmek icin hazir oldugumuzu dusunduk ve evlendik mutluyuz. cinsellikte birkac pürüz haric geri kalan herseyde cok mutluyuz. Kimse bunu yorumlayamax
- +1 yıl
Yaşla ne ilgisi var demişsin de birincisi daha çok ama çok gençsiniz her ne kadar olgun olsanız bile o dürtüleriniz, duygularınız tazecik yani siz birbirinizi sevseniz bile birkaç olay ya da yıldan sonra hayata karşı bakışınız değişebilir. Her sene bize bir şeyler katmıyor mu? Yeni şeyler öğreniyoruz, yeni insanlar tanıyoruz, tecrübelerimiz oluyor bunlardan yola çıkarak daha tam olarak evliliğin sorumluluğunu 24 ve 21 yaşındaki bireylerin kaldırabileceğini pek sanmıyorum. Özetle fikirler değişmeye mahkumdur, sen her ne kadar inkar etsende bu böyle.
- +1 yıl
Hem ayrıca sen mutluyuz, birkaç pürüz çıktı gerisi güzel diyorsun da sen evlendiğin şahısla duygunu paylaştığında çocuk gibi trip atıyor, küsüyor. Neden? Önce bir düşün bence sonra evliliğini gözden geçir. En ufak şeyde bunu yapan insanın büyük bir olayda gerçekten seni anlayabileceğini mi düşünüyorsun?
Soran+1 yılBiz birbirimizi huylarimizla sevdik. Dusunceler degismeye mahkum degildir. İnsanin karakteristik yapisi duşuncelerini ve fikirlerini hep daim tutar. dogru haklisin ileride ogreneceyimiz daha cok sey var fakat biz şuanki evlilik hayatimizdan mutluyuz. Sadece cinselliğimizde bir kac sorum var ve bunlari cozucegimize inaniyoruz.
- +1 yıl
Ne ala, çözeceğinize inanıyorsanız bizim bir şey deme hakkımız yok öyle değil mi @SercanKurt :)
+1 yılDesteğe ihtiyacı var birinin ona cinselliği öğretmesi lazım
29 Yorumla
Soran+1 yılKimse ona cinselliği falan ogretemez orasini bi gecelimde. Biz birbirimizle tecrube ediniyoruz
- +1 yıl
Tamam geçelim canım
Kendi kendinize öğrenin
Kltorisin nerede olduğunu bilmeyen o kadar çok erkek var ki zamanla öğrenirler
Soran+1 yılO biliyor. onsevişmeyi uzun tutmuyor sadece
- +1 yıl
Bilse uzun tutar kendisinden çok karşısındakini doyurmak la yükümlü olduğunun bilincinde olur
Soran+1 yılBunu bilmemesi hiçbir şey bilmedigi anlamina gelmiyor
- +1 yıl
Meyvelerin tadını alamamış daha demekki
Soran+1 yıl@yalnızkişi34 ne sacmaliyorsun
- +1 yıl
Saçmalamadığımı anlamış olsan bunu zaten sormazdın
Soran+1 yıl@yalnızkişi34 Yani saçmalamişsin?
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya düzeltecek ya seni kaltiricak sonuçta adamın kafasında bu var si. emeyenin malını si. erler
026 Yorumla
Soran+1 yılSen kendi kadinini paylaş bi kere. Bizim icimizde oyle igrenclik olmaz. Bir erkek ve bir kadinin icinde aldatmak varsa zaten yapar ve ben esimi aldatmam.
Soran+1 yılBanane onlardan bana ne diye anlatiyorsun elalemi?
Soran+1 yılYa banane yapan yapsin ben karakterjmi bildikten sonra kimse benim umrumda degil
Soran+1 yılNerde duyarsan duy. insanlarin karakterini anlayamazsın
Soran+1 yılYa ne cuckold istegi neyden bahsediyorsun sen? Ben sevdigim insanla bu sorunun ustesinden gelmeye çalişmaya ve bu sorunlarimizi cozucegimize inaniyorum. Cuckold istegi niye baslasin simdi bu adamda? bu adam ne diye sevdigi kadinini paylaşsin yahu? sen oyle olabilirsin ama benim erkegim oyle bir erkek değil. Ben insanca gelip eşime cinsel ilişki sirasinda fazla doyuma ulasamadiğimi ve bunu duzeltebilecegimizi soyledim. Bunda neden olacak bir durum yok
Soran+1 yılSen yazmayı ögren ilk önce avam insan.
Soran+1 yılAnnen herkese veriyor kos arkasindan 🙂
Soran+1 yılAnnen veriyor herkese☺️☺️☺️
Soran+1 yılSeni kale bile almiyorum coluklu cocuklu birisin yazik karin bosamis seni. Bayy😄💅🏻💅🏻
Soran+1 yılAnnenimi tanitiyorsun😂😂 al muz ye 🍌
Soran+1 yılOkumadim bile😂 al muz ye🍌
Soran+1 yılAl muz ye 🍌
Soran+1 yılSen seversin geysin zaten al muz ye 🍌🍌
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana bşraz trip atmak istemiş ama geçer o merak etme. Ön sevişmeyi uzun tutmanız lazım. Zevk aldığın şeyleri ona söyle. Acele etmeyin. Erken boşalıyorsa onun da çözümleri var yeter ki farkında olsun ve düzeltmek istesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl''tamam birdaha cinsellik yaşamayalim deyip çocuk gibi küstü bana''
Kocan doyurmazsa seni bir başkası doyurur aklını başına alsın çocuk gibi küsmek de neyin nesi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbaskasi mi doyurur? ben başkasini ne yapayim kardeşim? Ben eşimi aldatmam
+1 yılbu kadar erken yaşta nasıl evlendiniz? Aileniz mi zengin yoksa okul falan mı okumadınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır okul okudum güzel sanatlar fakültesinde resim bölümünü okudum. Evlenmeyi ben istedim çunku seviyorum ve evlenmek icin yasimin ideal oldugunu dusunuyordum
- +1 yıl
oke, mutluluklar
Sadece erkek testeron seviyesi yükselmiştir. Boşalıp geri düşünce hormonları kaldığı yerden devam eder, fazla anlam yüklemeye.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına istediğini vermezsen mutlu olmaz önsevişme en başta uzun tutulmalı oral yapılmalı kadınaki onu zevke getirip hazzın doruklarına çıkarabilesin eşin bunları yapmıyormu.
03 Yorumla
Soran+1 yılon sevismeyi malesefki uzun tutmuyor. Ama bunu aşicaz bizde
Cevap sahibi+1 yılÖnsevişme çok önemli aşmanız ikiniz içinde güzel olur hem o kendini eksik hissetmez hemde sen istediğin gibi haz almaya başlarsın orgazm olur boşalırsın.
Soran+1 yılevet
Senin haklı olduğun kanaatine varmış. Bir nevi Sevgisi ni böyle göstermiş. İyi adama benziyor. kıymetini bil sorunu beraber çözüme kavuşturun
00 Yorumlasana yetmıyorda eşin genç ben 30 yasındayım 4-5 sefer girerim 2 gunde bir kaç kere ilişkıye girior senle
09 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan kac kere iliskiye girdigimiz degil ki. Gunde 2 defa iliskiye giriyoruz
Soran+1 yılBak konu kac kere iliskiye girdigimiz degil. yani sorunumuz bu degil bizim. Konu on sevişmeyi uzun tutmuyor ve yavaş tempoyla yapiyor. Bunlari halletse aslında 4-5 kere girmemizede gerek kalmaz. Bir kere doydukmu tamam 1 gun sonra zaten yapiyoruz
Soran+1 yılZaten ön sevisme oral oluyor? ayni şey. Ustelik sert yapmak degil mesele. Onemli olan zevk almak. sert olsan ne ise yarar oyle beygir gibi olmaz. Onemli olan ondan zevk almak
Soran+1 yılhayir gayet ideal boyda boyu uzun oldugu icin penisi ideal uzunlukta ve kalinlikta. Cok yavaş tempo ile yapıyor. Ve on sevişmeyi uzun tutmuykr mesele bu
Soran+1 yıldile getirdim bu durumu halledicez
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin en hassas olduğu ve en korktuğu olay , eşini cinsellikte doyuramamak. cinsel terapistlere gitmeli bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuzelttik tesekkurler yorumunuz icin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalan ya nerde bi daha yaşamıyormuş, bi de daha 8 aylıkken ne bu sorunlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere kabahatlerinin yüzüne vurursan Çok pişman olurlar ve eşlerine yetmediği zannederler
00 Yorumla Daha yaş olarak çok küçüksünüz olur böyle şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gururu incindi ama sonradan toparlandı. Onunla konuşmaya devam edin. Sorun ne peki. Erken boşalma mı
00 YorumlaÜzülmüş ama o sabah libidosu yükselmiş dayanamamış, kendine bastırmış. Tükürdüğünü yalamak üzere.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yerde hata yapmışsın. Normal bir anda ciddi bir şekilde söylediğin için gururuna dokunmuş. Ama bunu ilişki sırasında sonuna güzel cümleler ekleyerek söyleseydin seni doyurmak için çabalardı eminim. Hem o an güzel geçmiş olurdu hemde ona istediklerini söylemiş olurdun öyle değil mi
00 Yorumla
+1 yılTazecik şeftalinin tadını bilememiş o adam.
00 YorumlaTecrübesiz olduğu için gururu incinmiştir seni doyuramaması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Seni arzulamış doğal olarak. Konuşmaya devam et, çizebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle erkekler karisini güvenilir biriyle paylaşır karısının mutlu olmasını ister ilişkiye doymadınız ister... bana böyle bir iki yazan olmustu
01 Yorumla
Soran+1 yılİgrenclesmeyin
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence fevri davranmis sonra da pisman olmus. pes etmek icin cok erken duzeltirsiniz
00 YorumlaBunlar senin ilk tecrübelerin ise doyup doymamayı nasıl anlıyosun?
032 Yorumla
Soran+1 yılNasilmi anlıyorum? bende bir insanım ve vucudumun bu zevkten yarida birakildigini hissedebilecek bi duyguya sahibim oyle degilmi?
- +1 yıl
Valla ben bilmem. İlk tecrübe olayı şüpheli göründü bana şu an. Öyle doyummuş bilmemneymiş haberinin olmadığı konular olması lazımdı. Eşine acıdım doğrusu. Bırak adam kendi zevkine baksın. Sen doymazsan doyma. Eğer doymazsan gider mastürbasyon yaparsın kardeşim adam senin zevkinin kahyası mı? Kimse kimseyi doyurmak zorunda değil. Seks kölesi arıyosan başka kapıya hadeeeeee...
Soran+1 yılPardonda sen ne saçmalıyorsun aklın başındamı senin? Ben kendimi kimseye ispatlamak zorunda değilim daha ismimi bile bilmeyen biri kalkmış bana bu konuda sallamasyon eleştiri yapıyor komik! Sen hiç birisinin su içmediğini düşün, O bünye o suyu o açlığı sana yansıtır değil mi? Bunu böyle düşünmek yerine neden olaylara negatif yönden bakıp yargılamayı tercih ediyorsun? Bir insanın cinsel anlamda doyup doymaması edindiği tecrübeye bağlı bir konu değil. O zevki tam alamadıysam ve bir boşalma yaşamadıysam bunu bedenen ben hissederim değil mi? biraz aklını ve fikrini kullanabilsen anlarsında.. Üstelik doymazsan doyma ne demek? biz birbirimizin eşiyiz öyle bir şey söz konusu olabilirmi? Cinsel ilişkiden bende haz ve mutluluk almalıyım bu tek taraflı olmaz siz yabani falanmısınız? O benim eşim ve cinsel açlığımı o bastırmayacakta başka kim bastıracak? Biz ne için evliyiz birbirimizi tamamlamak için değilmi? çok saçma bir yorumda bulunmuşsun. Trajikomik.
- +1 yıl
İspatlaman gereken kişi ben değilim bu arada bana söyleme onu.
Ne ulan yemek yapma konusunda ev temizliği konusunda laf edince "hizmetçiniz yok sizin" diyip yapmayı reddetmeyi biliyonuz ama adamı seks kölesi olarak kullanma fikrine karşı çıkınca böyle afra tafra yapıyonuz valla bu kadınların ikiyüzlülüğüne katlanamıyorum cidden bu kadarına pes yani be bi iki dakika şirazede duran bi kadın görmek istiyorum artık ya hep bi dengesizlik var hep bi ne istediğini bilememe var hep bi gurur meselesi hep bi kibir var yani burama kadar geldi artık. Ne çektik sizden be bi rahat bırakın erkekleri artık bi rahat bırak rahat bırak!!!
Soran+1 yılSeni kim üzdüde bu kadar nefret dolusun? ben kime ne yaptım? adamın derisinimi yüzdüm ben? ben hiçbir zaman "hizmetçin yok senin" diye bir cümle kullanmadım. Ben hep eşime hizmet etmekten mutluluk duyan bir kadınım. Herkesi genelleştirmeyi bir bıraksan sorunun kaynağını anlarsın ama nafile... Üstelik şu seks kölesi olayına gelicek olursak; Ben eşimi bir seks kölesi olarak görmüyorum. O benim eşim ve bu hayattaki en değerli hazinem. Ben sadece cinsel anlamda hoşnut olmak istiyorum doymak istiyorum. Ben nasıl eşimi doyuruyorsam ve mutlu ediyorsam oda beni etmeli öyle değilmi? Bu iş tek taraflı olmaz? Benim amacım cinselliğimizi tecrübe ederek geliştirmek ve bu sorunlarımızı çözmek. Şimdi soruyorum sana, Seks köleliği bunun neresinde? Bir nefrete dayalı yorum yapıyorsun ama bu yorumları yapacağın yer bu sorunun altı değil. Kime kızgınsan ona gidip derdini çöz.
Soran+1 yılKimin ne düşündüğü ve seninde ne düşündüğün inan pek fazla bir önemi yok. Eşimi seviyorum ve ona hizmet etmek ne zoruma gidiyor nede gocunuyorum. Aksine hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
Bak hele ben feminist değilim ama onlara yaranmak için onlardanmış gibi görünmek zorundayım. Benim imajımı, itibarımı ve saygınlığımı zedeleyecek bir şey yapılmaması lazım. Her şey pamuk ipliğine bağlı anlıyo musun beni? Çok dikkatli olmalıyız şu noktada. Git istediğin kadar hizmetçilik yap banane yani ben bir şey diyemem feminist olmama rağmen.
Soran+1 yılYani bir karakterim yok ve insanlara yaranmaya çalışan ve onlara ayak uydurmaya çalışan biriyim diyorsun? Güzel. Öyle olmaya devam et. Kaldıki senin sorunun ne ben onu anlamadım. Benim tanıdığım iyi bir psikolog var gitmek istersen yardımcı olurum, Bu iyiliği yaparım emin olabilirsin.
Soran+1 yılMalesefki bu olumsuz ekonomi şartlarında bir kişinin daha psikiyatri masraflarını ödeyemiyeceğim. 🙂 Kendini seviyor ve değer veriyorsan gidersin ☺️
Soran+1 yılMalesefki sizi o diğer gruptan ayırmak zorundayım, Aksi taktirde onlarında gıdım kalan psikolojisini mahvetmenizden ve paramın çöpe gitmesinden korkuyorum. Size ayrı bir psikoterapi yapılması taraftarındayım. Kahve makinem var fakat mocha yapmıyor. Küs şansına tüh.
- +1 yıl
Heeeee anladım paran yetmiya. Olsun dert değil fakir kardeşim psikoterapi gibi boyunu aşan işlere girişmezsin olur biter. Şansımla da barışığımdır. Beni oraya göndermiyos bi bildiği vardır. Sen tehlikeli birine benziyosun. Makinen mocha yapıyor olsaydı bile sana güvenmemem gerekebilir.
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Kes laaaaaaaan!!! Sen ne biçim konuşuyon benimle böyle? ? ? Cinnet geçiricem artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bayılıcam artık yeter bıktım kardeşim yoruldum 26 yaşına geldim şeker tansiyon var bağırmaktan bıktım yanda asansör var şikayet gelmesinden bıktımmmmmm dakka başı kapıma polis gelmesinden yoruldum ayğğğğ bayılcam
Soran+1 yılBirde bayıl istersen feriha?
Soran+1 yılgel böyle 🪑
Soran+1 yıl🍭 şekerle kandırıp kaçırırım seni
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl💆🏻♀️
Soran+1 yılNe diyeyim
Soran+1 yılNeden ağliyorsun peki?
Soran+1 yılne seni sinirlendi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin iyi biriymiş elinden geleni yapıyor. Gösterdiği olgunluktan ötürü tebriklerimi iletirsin 😅
00 Yorumla Bizde de yalandı benzer bir olay gururu kırılmış eiimin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence seni seviyor ama bu konu hassas konu gururu inciniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin bu kadar çabuk küsmesi ilginç olmuş.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha doğru zamanda daha uygun cümleler ile anlatmalısın
00 Yorumla
+1 yılGururuna yedirmemistir de daha toy düzeltir. Elemanı biraz gazla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilenin en özelini bile burada paylaşıyorsun sen yazik
026 Yorumla
Soran+1 yılBen burada gizlice bir soru soruyorum ve cozum aramak icin yazdim. Sana sorgulamak duşmez
Cevap sahibi+1 yılZen özelini aciyorsan herkese bende sorgularım karisamazsin
Soran+1 yılBen buraya sorgulayın diye soru acmadım hadsizlik yapma. ben buraya bu konu hakkindaki degerlendirmeleriniz neler bunlari okumak icin soru actim. Ahlak bekciligi yapma
Cevap sahibi+1 yılEsin seni sağlam düt vay efendim ne oldu zevk mi alamadın bu kafa ile başkası ile de olursun
Soran+1 yılYazık sanada. Kaç çocuklu adamsın üstüne üstlük 3 karın var ve burada gelip kadınlara zarf atıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılKaç çocuklu sesli güldüm ben bekarım kimsem yok ama olsaydı emin ol bunu kimseye anlatmazdim
Soran+1 yılYalancı seni 😂 coluklu cocuklu adamsin hala gelmis ne isle ilgileniyorsun
Cevap sahibi+1 yılYazik zoruna gitti dimi dediğim doğru konuyu değiştirmeye çalışıyorsun 2 5 senedir hiç kadınla olmadim 2015 te bosandim
Soran+1 yılyalann😂😂
Cevap sahibi+1 yılIspatlarim ispatlarsam ne yapacaksin
Soran+1 yılİspatlayamazsin cunki yalan 3-4 cocugun var seni yazik
Cevap sahibi+1 yılEğer yalan isnat etmekten seni Allah a havale ediyorum
Soran+1 yılBende seni Allah'a havale ediyorum. Bak nasilmis birini tanimadan yargilamak ve konusmak? sende bana sen baskalariylada birlikte olursun dedin. Nasılmış bakalım?
Cevap sahibi+1 yılTamam kabul ediyorum ahirette konuşuruz
Soran+1 yılSenle konuşucak hicbirseyim olmaz benim
Cevap sahibi+1 yılAhirette mecbursun merak etme
Soran+1 yılAllah inşallah seni karşima cikarmaz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHakkımı helal etmiyorum yalan isnat ettin
Soran+1 yılHahah bende sana hakkımı helal etmiyorum sende bana yalan isnat ettin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİnşallah Rabbım cezanı verir
Soran+1 yılİnşallah rabbim seninde belani verir
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah bedduan da sana doner
Soran+1 yılSenin bedduanda sana geri döner
Cevap sahibi+1 yılAmin haksız isem dönsün
Soran+1 yılaminn
Cevap sahibi+1 yılAmin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem sana küsüyor yap makyajını, giy en ateşli iç çamaşırlarını yat yanına uyu bacım uyuyan şeytan uyansın... Küsmenin bedelini ödesin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. daha çok yenisiniz birbirinize alışmanız yıl sürebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgururuna dokunmuştur seni sevdiği belli düzelir inşAllah
00 Yorumla
+1 yılKalkmıyor. Daha önce hadim edilmiştir. Cinsel sorunları vardır bilemezsin ki? Ben de * bosaloyorim ama kalkmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılSertleşme sorunumuz yok bizim.
- +1 yıl
Kimyasal hadım edildim düzenli ilaç alıyorum. Bilemezsin. Depo provera lucrin kullanıyorum
- +1 yıl
Girdiğinde suyu akıyor mu? Döllenme yapıyor mu sana?
Soran+1 yılNe demek bilemezsin adaminki kalktigi an taş gibi oluyor yani bilemessin diye birsey yok ben onun karisiyim benden iyi kim bilecek sertleşme sorunumuz yok bizim. girdiği zaman dollenme falan olmuyor
- +1 yıl
Kısır olabilir ama ben de aynıyım. Ilac kullandım hadım edildim psikiyatri sorunlar yüzünden. Kalkar girer ama boşalsa da döllenme yapamaz yersin malı da ama dölü atamaz sana. akan semen suyudur
Soran+1 yılBizim kisirlik gibi veyadda boyle hastaliklar gibi bir sorunumuz yok bakın bunu anlamıyorsunuz. Gayet sağlikliyiz sadece onsevişneyi uzun tutmuyordu ve hizli yapmak yerine yavaş yapiyordu. Biz bunlarıda cozduk ama bir sorunda yok bir hastalikta yok. Senin hastaligin olabilir ama bizim yok işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılTezgaha da sıkıştırdı Hoşuma da gitti ne ya :) sapık karı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani gizli bile olsanız burada evli kadınlar eşlerini çok fazla anlatıyorlar
Eşine üzüldüm
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne