Kocamda hem sertleşme hem de erken boşalma sorunu var, tatmin olamamak sinirimi bozmaya başladı, ne yapabiliriz?

2 aylık evliyiz. Bakımlıyım, çok güzel geceliklerim var ama mesela geçende birini giydim bu ne böyle her yeri açık dedi ne gerek var ki bu tarz şeylere dedi sonra normal sohbete devam etti. Kıpkırmızı ruj sürdüm, bu ne böyle ne gerek var böyle nasıl öpücem dedi. Bu davranışları sinirimi bozuyor ama beni çok güzel buluyor onu da biliyorum, bazen bir bakışın bile beni tahrik ediyor diyor ama gel gelelim seni çok arzulamama rağmen sertleşmiyor diyor. İlaçla denemeye başladı ilaçla da en fazla 1-2 dakika içimde kalıyor, sonra ya erken boşalıyor ya da hemen sönüveriyor. Ben tatmin olamıyorum, eliyle ya da bana oral yaparak beni tatmin etmeye çalışıyor çünkü kendini suçlu hissediyor, o yüzden kıyamıyorum da ama sinirim bozulmaya başladı. Bu adam daha 30 yaşında bile değil. İlaçsız hiç kalkmıyor, ilaçla da 1-2 dakika, ben nasıl kadınlığımı hissedip tatmin olucam diye düşünüyorum. Daha önce hiç cinsel ilişkisi olmamış, sabah ereksiyonları da nadir olurmuş, genelde uykuda boşalırdım diyor ama bu kadar sürede düzelmesi gerekmez miydi?

Kocamda hem sertleşme hem de erken boşalma sorunu var, tatmin olamamak sinirimi bozmaya başladı, ne yapabiliriz?