Evet iste flort ediyoruz vaksilar flortoz hareketler bazen tartisiyoruz bi hafta trip etiuirum sonra bana kusme diyor baristiriyor falan sonra bidaga kotu davraniyor oyle ama ask itirafi yok ama ikimizde birbirmizi sevdigini biliyoruz
Bende cozemedim ama 90% evet cunku duygusal davranislarinin ve ya iyi bi zaman gecirdigi. izin iyi enerji aldigimizin ardindan kotu davranislar geliyir ertesi gu u falan sanki hemen geri cekiliyor falan
Hayit ben cok da tatli birisiyim sen ilk iliski falan dedin ya bazen soyle sorular sordugumda abla senin tecrubeli olman lazim falan diye dalga geciyitlar da sen oyle dddin sandim
Hayir bunu ayirt ede biliyorum o bana bakti bu beni sevdi diyen tiplerden degilim hatta bi sure inanmak istemedim ilgisine normal dedim. ama cok bariz , aramizda bi seyler var ama arkadas gibi davraniyoruz. kendi kendime gelin guvey olmuyorum
Ya herkesi kendinizle kiyaslamayin ben platonik ask yasamiyorum biz birbirmizi seviyoriz ama bi iyo bi kotu oluyor kusuz ozlmisim barisalim etkilensin kotu davranmayi unutsun diye.
Acilmasi icin asla zorlamiyorum ama bakismayinca ozluyorum. zaten ben bakmiyorum kus oldugumuz icin oda gonlumu aliyor sonra ama bu sure cok zor oluyor. flortunu bile seviyorum simdi acilamaz zaten dueumlar farkli
onun durumunu senın durumunu bılmıyorum allah tamamını erdirsin bazı erkekler ilşki içine gırmek ıstemezler bu yuzden bunları dedım her erkegı aynı sanıyorsunuz
Nasil bi iliskiden bahs ediyirsun secgililik mi yoksa cinsel mi? Zaten o beni sevdi ilk basta bende sonra sevdim ve istedigi sey de ciddiyetdir biliyorum korkularida var onu da biliyorum is durumlari flaan var bisuru sey var piskolojisini de anliyorum. ama tabikide bi iliski baslayalim istiyorum artik bakis bakis biseyler soyle biseyler bi davranislar nwreye kadar yalnis anlasilmalar oluyor falan
Kendimi ovmek gibi olmasin Cok Guzelim hemde cok cazib ve tatliuim. zaten hayran hayran izler beni hep seviyor ama bazen oyle bana kotu davraniyor twrsliyor ki anlam veremoyorum sanirim duygulu bi anlar oldugundan somra yapiyor bunu
Asil onun yaptigi gunah bi iyo bi kotu bi aklimi aliyor havalara ucuyitum bi kotu davraniyor , kotu davranmasina firsat vermek istemiyorum bende akli viksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bi yandan flort demiş, bi yandan el ele tutusmamıs demiş
belki de acilmamak gerekir, illa acilmaya da gerek yok
kendiliğinden gelişir belki
Flort zaten acilmadan onceki sevgi goatergileridir, acilirsan cikmis oluyirsun. Ikimizde sevdigimizi biliyoruz bisekilde belli ediyoruz ama itiraf yok. kusuyoruz trip etiyoruz falan
Taktige ihtiyacin varsa anca baska biseyi alirsin :D
Barismak istiyorum bugunlerde bana bi kus bi barisik
Flort diyosun acilmadik diyosun barismak istiyorum diyosun. Hepsi ayni kisi mi
Evet iste flort ediyoruz vaksilar flortoz hareketler bazen tartisiyoruz bi hafta trip etiuirum sonra bana kusme diyor baristiriyor falan sonra bidaga kotu davraniyor oyle ama ask itirafi yok ama ikimizde birbirmizi sevdigini biliyoruz
Toksik bi durummus. Seni sevdiginden mi kotu davraniyor
Bende cozemedim ama 90% evet cunku duygusal davranislarinin ve ya iyi bi zaman gecirdigi. izin iyi enerji aldigimizin ardindan kotu davranislar geliyir ertesi gu u falan sanki hemen geri cekiliyor falan
Ilk iliskin falan mi olcak bu
Neden ilk? 15 yasindamiyin ben
Nerden bilim ben yaşini? Garipsin sen soguk davranmasi normal awk.
Hayit ben cok da tatli birisiyim sen ilk iliski falan dedin ya bazen soyle sorular sordugumda abla senin tecrubeli olman lazim falan diye dalga geciyitlar da sen oyle dddin sandim
Gizlisin gizli. Adamin seni sevdigini dusunmuyorum pollyanna gibi geldin biraz ondan sordum acaba neye bu kadar anlam yukledi diye duusndum
Hayir bunu ayirt ede biliyorum o bana bakti bu beni sevdi diyen tiplerden degilim hatta bi sure inanmak istemedim ilgisine normal dedim. ama cok bariz , aramizda bi seyler var ama arkadas gibi davraniyoruz. kendi kendime gelin guvey olmuyorum
Sen yasiyosun nihayetinde bise diyemiyorum dusuncemi soyledim
Tesekkur ederim , ama emin olmasam zaten soylemem zaten cok pimpirikliyim hyr negatif dusunurum secmiyor derim ama artik eminim. millet de fark ediuir
Hayirlisi
Tesekkurler
Seviş zaten flortun amacı bu ya sevişirsin sevismezse çeker gidersin vermiyorsa uğraştırma mantigi
Ona git çubuk iki çizgi de havaya uçacaktır.
Ney anlamadim
Hamilelik testi flörtüne acıdım daha zeki birine layık olabilirdi lol.
Ahahahah elim eline degmedi hamilelik?
Evlere şenlik kızınız var marşıyla o levela atlayın siz direk o zaman true love congratzz 🎉
Himm yok bir sen bir ben birde bebek diyip ustune atlicam buldum
Bravo kesin yüzde yüz işe yarar tüm herkesin önünde olsun ama bak bu.
Ahahaha oldu
😄😄
seviyorsan git konuş adamı neden konuşturmaya zorluyorsun ki
Asil ben konusursam zorlamis olurum konusma sansi da yok
insanları rahat bırak kimseyi sana açılması için uğraşma böyle kızlar çevremde de vardı iticilikten öteye gitmiyor
Ya herkesi kendinizle kiyaslamayin ben platonik ask yasamiyorum biz birbirmizi seviyoriz ama bi iyo bi kotu oluyor kusuz ozlmisim barisalim etkilensin kotu davranmayi unutsun diye.
açılmadık bırbırımize demişsin ama
Wvwt flort ediyoruz arkadis gibi ama tartisiyoruz kusup trip atiyorum bi hafta sonra kusme bana sen faland iyir ama ask otirafi yok
her neyse işte sana açılması işin zorlama diyorum
Acilmasi icin asla zorlamiyorum ama bakismayinca ozluyorum. zaten ben bakmiyorum kus oldugumuz icin oda gonlumu aliyor sonra ama bu sure cok zor oluyor. flortunu bile seviyorum simdi acilamaz zaten dueumlar farkli
onun durumunu senın durumunu bılmıyorum allah tamamını erdirsin
bazı erkekler ilşki içine gırmek ıstemezler bu yuzden bunları dedım her erkegı aynı sanıyorsunuz
mesela ben
Nasil bi iliskiden bahs ediyirsun secgililik mi yoksa cinsel mi? Zaten o beni sevdi ilk basta bende sonra sevdim ve istedigi sey de ciddiyetdir biliyorum korkularida var onu da biliyorum is durumlari flaan var bisuru sey var piskolojisini de anliyorum. ama tabikide bi iliski baslayalim istiyorum artik bakis bakis biseyler soyle biseyler bi davranislar nwreye kadar yalnis anlasilmalar oluyor falan
bende ilk adımı karşı taraftan bekleyen bırıyım
bu yüzden
Yesil isik vernek badks ama ilk adim erkekten olmali erkek naz ceker ister ikna eder
ben o erkeklerden değilim naz çekemem
Dominant bi kadin bulacaksin ozaman disil bi kadin naz yalak oster
olabilir o bulsun beni düşünürüm
Bulur isallah ne diyim
Cartttt diye aç bacaklarını sonrada kucağına atla çocuğun. Herkes şok olsun 🍕
Oldu deneyecegim 😂😂😂
Sonucu paylaş 🍕😘
Çok rahat aklını başından alabilirsin. Bu senin elinde.. Biraz düşün, sonra hareket et..
Taktik ver biraz
taytını giy önünde eğil
Hayir okadar da degil duygusunu tutkuyla beraber korukle. ej istiyorum.
Aklını almak istiyorsan fiziğini kullan
Fizigim duzgun ama cok da acik giyinmek istemem sevmiyorum oyle etkilemeyi falan. ama gecende giyinmemi cok sevmisti ve bana cok şıjsin bugun dedi
Mesela onun gibi giyinebilirsin bu etkiler onu
Nasil jeket mi giyeyim? kravat falan
Etkilendiği zaman ne giyindiysen
himmgiyimle diyorsun
E yani
Ayna taktiğini uygula😄
Nasil ya bi turlu anlamadim bunu
Aldığınız kadar verin ve sergilediği gibi sizde aynı tavrı sergileyin. Bir adım ötesi yok.
pembe ruj sür al ağzına hemen yapış
kırıt biraz aklı çıkar zaten
Valla ketun biri ben gercekten napiyim bilmiyorum bugunlerde bi iyi bi kotuyuz o gun giyim tarzimdan etkilenmisti hic de acik degildi giyimim
demekki açık giyinsen aklı uçacak eğer karışırsa var bir gelişme
Yok karismaz bende acik giuinmem zaten ve sevmiyorum oyle fazla aciklikla bi etki yaratmayi frikik falan olur da notmal ama krop giymem mesela
şöyle başın dönmüş dengesini kaybetmiş rolü yap hemen yardıma koşuyorsa ilgisi var demektir
Basim donmedi de bi sefer metrobus da baya dengem bozuldu bi turlu duramadim adam kolumu elimi tuttu bi sure
o zaman bir ilgisi olması lazım güzel bir kadınsan zaten eşşek derim ben ona kusura bakma
Kendimi ovmek gibi olmasin Cok Guzelim hemde cok cazib ve tatliuim. zaten hayran hayran izler beni hep seviyor ama bazen oyle bana kotu davraniyor twrsliyor ki anlam veremoyorum sanirim duygulu bi anlar oldugundan somra yapiyor bunu
o kadar övdün ki ben bile takıldım şimdi sbsndn
Sen takilma ona erkek olarak fikrini soyle nasil bi sok etkisi yaratiyom ya da neden bi iyi bi kotudur bana
onun psikolojisini bilemem şok etkisini de sen yaratmıyorsun sorun onda bunun tek çözümü psikolog
Oradi oyle adsm dengesiz bi gun duygussl anlar yasiyoruz ertesi gunu selam verince nevar isim var deneye getiriyor
kusura bakma sana öyle davranıyorsa umudu kes insanı değersiz hissettirir öylesi
Oyle dogru ama aramizda baska bi enerji var oda izak durmaya calisiyor farkindayim ama kopamadik bi turlu
dur bakalım bir tanışın ilk önce.
Taktik verebilirim
Ver hadi
Yaz özelden😉
Varsa alırsın
Ne varsa alirim anlamadim
Başkasıyla sevis
Hayvanat bahcesi mi burasi is yeri.
Otele gidin
Günah günah yapma🤫
Asil onun yaptigi gunah bi iyo bi kotu bi aklimi aliyor havalara ucuyitum bi kotu davraniyor , kotu davranmasina firsat vermek istemiyorum bende akli viksin
Eminim alıyorsun zaten öyle hissettirdin
Nasil hiss ettin
Yapabilcek olsan buraya yazmazdın
Ahaha dogru kanka ama sen yine de soyle bisey bi fikir ver giyim kusam davranis
Acildinmi ona
@spitzbub hayir, oyle uzaktan flort bakismalar laflar falan
Burdamisin
@spitzbub evet buyur
Ne yapiyorsun
@spitzbub selamsu an burdayim
Ne yapiyorsun yoktun
@spitzbub burdayim
ne soylicektin ogun
Sen yaparsın reıs')
Yapa bilsem burada yazmazdim
Zamanında ne anılarım var iş üzerindekilerle offf
Tecrubelerinden anlat
burada olmaz
Sagol kalsin dm
Ok by
göster
Iki frikille olmaz kast ettigim davranis laf bakis nasil bisey erkegi icten etkiler
frikikte etkiler
Nude gönder 😀
Oldu canim
Bana gönder 😀😍
Kesin miniksin de
Yoo 100 kilo 180 boyundayim hemen gonderieim bekle sen
Uyuz yalancı 🥺