Arkadaşlar ben 18 o 24 aşırı iyi anlaşıyoruz kopyam gibi ama yaşı beni bi tık geri çekiyor sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
neredeyse on yaşa yakın ve maalesef ki olmaz ben 20 yaşındayken 30 yaşındaki biriyle sevgili olmuştum ve fazlasıyla olgun biriydim o ise gelisememisti ben yönlendirmeye çalışıyordum düşün ama çoktan yaşından dolayı yaşlılık psikolojisine girmişti ama kafası ergendi sonuç olarak ben üniversite de vs kendi yaşıtlarıma çekilmeye başladım kendi yaşıtlarımdan da pek iyisine rastlamadım sonuç olarak şu an kendimden baya bi küçük birinden hoşlanıyorum ama olmucagini da biliyorum 😂 aslında aşk yaşta değil başta önemli olan kaderine nasibine rastlamak
04 Yorumla- Soran+1 yıl
6 ve 10 yaş arasında bi tık fark bar be kişidem kişiye umarım değişir mxnsmnsmsns kafam çpk karışık
- Cevap sahibi+1 yıl
hayırlısı olsun 😂hemen kendini koyverme biraz gözlemle yakında kendini belli edecektir nasıl biri olduğunu
- Soran+1 yıl
Tamamdır 😅
En İyi Cevaplar
Ben de yeni reşit oldum senin gibi ve yaşıtlarımla yaşıt olmadığımdan sohbeti bile y kuşaklarıyla yapan biriyim sana da o hitap etmiş demek ki sakın aklında bi şüphe olmasın sen doya doya yaşa ilişkini zaten bitmesi gerekiyorsa biter doğru kişiyse de her türlü evren sizi bir araya getirir 💁🏻♀️
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaa çok teşekkür ediyorum
6 yaş çok bi fark sayılmaz. Ama 18 yaşında birinin yeterli olgunluğa erişmiş olduğunu zannetmiyorum. Her ne kadar çok olgun biri gibi gözükse de en fazla gözükür rol yapar. Olgunluk yaş gerektir. Olgun olmayan biri için de ne sevgililik ve evlilik doğru olmaz bence
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende her nekadar olgunum desemde mallıklarım oluyodur heralde
- +1 yıl
E yani sjsjsj
- u+1 yıl
Merhaba, aradaki yaş farkı çok değil yani buna takılmamanızı öneririm. Bence aranızda iyi bir iletişim varsa sırf yaşa sebep bu işi bozmayın yani takılmayın buna. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
55Cevap
- +1 yıl
Merhaba
Aranızda geri cekilmenize gerekicek bir fark yok. Olması gereken yaş aralığı. Erkeklerin daha geç olgunlaştığıni duymuş muydunuz bilmiyorum ama gerçektir. Kafa yapınız uyuyor sana iyi geliyor birlikte güzel fakit geçiriyorsaniz ve isteğiniz devam etmekse devam edin her şey normal
00 Yorumla - m+1 yıl
Olur niye olmasın ya arada çok bir fark yok ki altı yaş gerçekten fark değil
20 Yorumla - +1 yıl
Zaten öyle olmalı yani şu an için çok normal erkek dediğin geç olgunlaşıyor Dolayısıyla kadınlarda kendinden büyük erkeklerden hoşlanıyor bu dünyanın hangi ülkesine gidersen git böyledir
00 Yorumla - +1 yıl
Anlaşıyorsanız neden olmasın ki? Yaş farkı da iyi görünüyor. Tam ideal
10 Yorumla - +1 yıl
Bence yaş farkı çok değil ama siz anlaşıyorsanız yaş farkında bence çok sorun yok.
00 Yorumla - +1 yıl
Senin yaşındayken Aynı şekilde benim de erkek arkadaşım 24 yaşındaydı. Kalbini kırmak istemem ama olmaz. Yani o ilişki kalıcı olamaz. Çünkü yaşı büyük erkeklerin gözü ne kadar iyi ve güzel olursan ol dışarıya kayıyor, olgun kadınlara. Bunu nasıl anlamam dersen. Trip at 1-2 gün üst üste. Sana sabrı yoksa. Ergen misin, çocuk musun? gibi cümleler kuruyorsa seni daha çocuk olarak eğlence amaçlı kullanıyordur. Beni dinle ablacım. Tecrübeyle sabit. İnan bu dediğim çıkacak. Üzülmeden ya ayrıl, ya da ipleri eline al.. yoksa sadece seninle zaman geçirecek. Sende kendimi gördüm bu yüzden üzülmeni istemiyorum. 🙏🏻💔
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederimm görüşün için şu * aramızda bi sevgililik durumu yok ama o öyle istiyo gibi yaklaşıyo bende yaş sıkıntısından ipleri salamıyorum direkt düşüniceö bakalım
- +1 yıl
Yaş farkı çok değil fakat sizin yaşınız da uygun değil. On sekiz yaşında birisi, büyük ihtimalle birkaç yıl içerisinde belli oranlarda değişecek ve gelişecektir fikirsel olarak. İşte bunlar olduktan sonra daha iyi olur bu ilişki. Yani birkaç yıl öncesine göre fikriniz değişmiş olabileceğinden kendinizi bağlamayın bir ilişkiye olgun değilken.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kaç yaşında olursa olsun, iyi tanı sevgilini. Çok gizemli duruyorsa ayrıl. Haberlerde hep görüyoruz cinayetleri, arada yaş farkı 5-10-15 civarı oluyor. Psikopat da çıkabilir adam gibi adam da. Kusura bakma realist ve acı taraftan bakanlardanım ama bunları düşünmen gerek. Ben içki içen kadınla bile beraber olmam çünkü içki içmiyorum. Huyu, suyu iyi olsun yaptıkları da dedikleriyle tutumlu olsun. Hata yapabilir, hata affedilir.
00 Yorumla Aşkım inan olmuyor. Ben 20 yaşındayım sevgilim ise 27. O hayata karşı daha sağlam duruşlu. Ben biraz daha havai biriyim. Yetişemiyorum ona. Bazen beni küçümsediği de oluyor. Sinirlerim bozuluyor kavga ediyoruz. Çok fırtınalı bir aşk yani anlayacağın.
47 Yorumla- +1 yıl
Niyeymis Aşkisi Sen demek herkes demek sen dedin olmadı oda olmayacak :), kiz kopyam diyor okusan :)
- +1 yıl
Nefret ediyorum insanları böyle yönlendiren bu olur bu olmaz diye kategorilere çizenlere Allah hepinizin belasını versin
- +1 yıl
Sorry ya biraz gerginim ama toz pembe değilde bommmbokk bakar oldum, yani insan can havli ile biraz kopuyor diyelim, kusura bakma
- +1 yıl
Sen büyüyünce :))
Bana kalırsa 25 yaş üstündeki kişiler için yaş problem değil en azından artık ne istediğinin farkında oluyor insan ama senin daha çok kendi yaş grubunla takılmanı öneririm.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi yaş grubum çok ergen ve çocukça davranıyo nezaman güzwl bi şeylwr anlatsam tavsiye versem nediyon ne anlatıyon diyolar yapcam bişey yok
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Neden olmasın benim eski sevgilim 32 yaşındaydı gayette iyi anlaşmıştık
10 Yorumla - +1 yıl
Çok ideal bir yaş farkı bence daha aşağısı biraz sıkıntılı olabilir.
10 Yorumla - +1 yıl
Onun yaşını boyunu kilosunu ya da herhangi birşeyini takıntı yapıyorsan gerçekten sevmiyorsun demektir❗️🙂
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru :”)
- +1 yıl
Yani 🙂
Büyüklük ya da aynı yasta olma meselesi değil bu tamamen kişinin kendisine bakar ona bağlı yani anlaşıyoruz diyosun bence bu yeterli bı sebep olmanız için
00 Yorumla- +1 yıl
Evlenecek değilsin ya bir bakın :) insanlara bakarsan oooooo senin ağzına sicacak kişiyi karşına dikerde ikinizden olur derler, serefffffffsizler? Kendine sor baskasina sorma olur mu olmazmi
00 Yorumla Bir 10 sene sonra olsaydı yaş farkı çok olmazdı ama ciddi bir şeyler düşünüyorsan daha yaşın çok küçük.
10 YorumlaReşit olman iyi. Onun dışında yaş sadece bir sayı önemli olan mutlu olmak ve anlaşmak. İnsanların bu cahil toplumun ne düşündüğü çokta önemli değil.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Öncelikle ilişkilerde kızın erkekten ufak olması iyidir çünkü kızlar yapısı gereği erken olgunlaşıp yıpranmaya başlıyorlar. Önemli olan yaş farkının çok uçuk olmaması ve sizin aranızda sadece 6 yaş fark var gayet iyi.
00 Yorumla - +1 yıl
benim sevgilimde 6 yaş büyük arada sorun oluyor yaşından kaynaklı
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi mesela
- +1 yıl
eğlence açısından ya da hayaller açısından daha farklıyız ben her istediğimi yapabileceğimi düşünüyorum o ise daha gerçekçi ve umutsuz bakıyor onu yapamazsın bu olmaz vs diye hevesimi kırıyor yaptığım bazı şeyleri ya da tavırları çocukça buluyor banada o sıkıcı geliyor benden büyük diye daha fazla şey bildiğini idda ediyor ama değil aşırı korumacı ve diğer kişilere karşı da şüpheci davranması cabası sanki her an biri bana zarar vercekmiş ben kendimi koruyamayacakmışım gibi davranıyor güçsüz görüyor aslında bi nevi, kendi kabul etmesede
- Soran+1 yıl
İşte beni korkutanda bu sanırım her şeyden emin olmadan adım atamam
yaslanırınız normal sorun olacagını sanmıyorum sonucta sende resıt bır bıreysın arada fazla bır yas olsa sorun olmaz anlasmak daha önemlı yastan bence
00 Yorumla- +1 yıl
Kendinden büyük erkekle olur ama 18 yaşında bir ergenle olmaz
06 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte öylw biri olsam bende böyle bi ilişki kabul etmem ama 18 yaşımdan fazlasıyla olgunum iyi mi kötü mü oda bilinmez tabiki…
- +1 yıl
Kimse ergen oldugunu kabul etmez ama ergen olduğu apaçık ortadadır
- Soran+1 yıl
Yaş gereği herkesin aptal aptal hareketleri olur ama bu 24 yaşındaki bi erkeğin olgunlar olgunu olduğunu kanıtlamaz önyargı bilirsin ki her şeyi kırar
- +1 yıl
Ben seninle 24 yaşında bir erkeğin agziyla konuşmuyorum. 30 lu yaşında bir erkegin fikriyle konuşuyorum
- Soran+1 yıl
Bende o kişinin adına burada konuşup yardım istiyorum ya zaten
- +1 yıl
Niye herkes sanki hayattaki tek erkek ya da tek kız o kisiymis gibi davranıp soruyor böyle şeyleri
- +1 yıl
Çok yaş varmış gibi hissetmiyorsan sorun yok oda genç sonuçta
10 Yorumla - +1 yıl
19 yaşında olsan olabilirsin yine de pek olman doğru değil
00 Yorumla - +1 yıl
Siz anlaştıktan sonra birbirinizi sevdikten sonra fazla bir yaş farkı saýılmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bizim aramızda da 11 yaş vardı, ben 20 yaşındaydım. Her anlamda uyumlu olduğumuzu düşünüyorduk sonra ilişkinin dengesi şaştı, yaş problemini aşamıyorum diyip küçümsemeye başladı ve ayrıldık
00 Yorumla olur olurr. baban yaşında dğeil. abin yaşında. gayet iyi
00 Yorumla- +1 yıl
Aranızda fazla yaş farkı yok ki neden kafana takıyorsun
00 Yorumla Erkekler zaten geç olgunlaşıyor bence sayılara çok takılma eğer anlaşıyorsanız gerisi önemli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı. çok yaşlıymış emekliliğine ne kalmış şunun şurasında takıl bence
00 Yorumla- +1 yıl
Bence olur bende 25 yaşındayım şahsen 18 yaşında biriyle olabilirim
00 Yorumla - +1 yıl
Olur neden olmasın.. Saygı olsun sevgi olsun. Yaş farkı çok yok..
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Makul bir yaş aralığı fazla değil bence gayet normal hem bazı insanlar yaşından çok olgun olur belki sende onlardan birisidir istiyorsan olur.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum :”)
- Cevap sahibi+1 yıl
Mutluluklar dilerim
Yaşın ne önemi var, anlaşıyorsanız sorun yoktur
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sorun cok sacma geldi 24 büyük bir yas degil gayet iyi neden olmasin anlayamadim
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmem çevrem hep saçmalama çok büyük abin yaşında diyip gözümü boyuyo
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne alaka ya benim bi arkadasim var 20 yasinda kocasida 29 yasinda ve 3 yillik evliler cokta mutlular 9 mesela cok fazla bence ama onlar bile anlasiyor 6 yas bisey degil yani gayet iyi
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen cevrene bakma anlasiyosaniz kacirma derim anlasmak cok önemli
- +1 yıl
Neden olmasın sevince olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. mükemmel olur. olması gereken erkeğin olgun olması
00 Yorumla- +1 yıl
Normal yaş farkı
00 Yorumla Erkeklerin kızlardan yaş olarak daha büyük olması gerektiğini düşünüyorum. Erkekler daha geç olgunlaşıyor bence.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Artık o yaşlar normal görülüyor az büyü zaten bu tarz yaş farkında erkek tercih edeceksin
00 Yorumla Erkeğin 5 6 yaş buyuj olması iyidir çünkü genelde erkekler daha geç olgunlaşır ama kadınlar daha erken olgun bir kafaya sahip olur
00 Yorumla- +1 yıl
Zaten olması gerek yaş sınırındasınız. Aranızda uçurum bir fark yok 28 dahi olsa normal olabilirdi.
00 Yorumla - +1 yıl
Erkek geç olgunlaşır o yüzden ne kadar büyük o kadar iyi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede ya
6 yaş büyük bir yaş farkı mı ya saçma geldi. 🤨24 18 arasında bir fark yok
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmem ilk defa böyle bi olayın içindeyim oyuzden kaldım dımdızlak
- Soran+1 yıl
Ödmdmsömsmsmsösmsö
Kendinden büyük erkekle olurda ama evlilik olur başkasını bilemedim!!!
00 Yorumla- +1 yıl
Yaş farkı normal ben 10 yaş farkı olup evli çiftler tanıyorum
00 Yorumla Çok da büyük değilmiş tıpa göre 5 sene olmasi gerek arada zaten
00 Yorumla- +1 yıl
İmkansız ne demek bilir misin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bunu sorduğun için. Sevsen umursamazdın zaten
- Soran+1 yıl
Daha 6 günlük bi tanışmışlık var çok hoşlandım fakat yaş bi tık korkuttu okadar
- +1 yıl
AA pardon ben uzun süreli zanettim,,
- +1 yıl
Fazla bir yas yok bence problem etme
00 Yorumla - +1 yıl
Yaw nolacak? Takilmayin yaşa bu kadar!!
00 Yorumla Bence yaş farkı güzel, ideal
00 Yorumla- +1 yıl
Erkeker zaten kadından buyukk olur, olmali
00 Yorumla - +1 yıl
Olur birbirinizi seviyorsanız
00 Yorumla - +1 yıl
kendinden büyük erkekle oluyor zaten
00 Yorumla İdeal bence sizin yaş
00 Yorumla- +1 yıl
Çok değil yaş farkı
00 Yorumla - +1 yıl
Çok da önemli bir şey değil
00 Yorumla - u+1 yıl
Olur bence önemli olan anlaşabilmek
00 Yorumla - +1 yıl
6 yaş fark çok da önemli değil, oyna devam.
00 Yorumla sanki 20 yaş var gmgmvk
00 Yorumla- +1 yıl
Normal yani nevar yaşında
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi