Senin ıslanman daha kaygan bir birleşim ve zevk demek o kolaylıkla kayganlık artacak ve zevk başlayacak ver her şey zevkin doruklarında yaşanılacak öyle olması lazım sevişme uzun olmalı çok daha keyifli olur
Olmaz bu tamam en bencillik kendini düşünüyor seni düşünmüyor ilk olarak seni hazırlaması senin ruhunu okşaması lazım seni seni zevkin en uç noktasına çıkarttım çığlıklar atarak rahatlatması lazım hatta aynı anda boşalmalısınız işte o zaman her şey çok güzel olur
Bence kesinlikle ön sevişme uzun olmali yani seks oyunlari, fanteziler olmali. Öpüşme yalaşma olmali. Kadinin bacaklari, poposu, vajinasi, dudaklari, meme uçlari emilip yalanmadan kadina dayanmamali. Ben ön sevişme ve fantazili seks yapiyorum öyle seviyorum
Adam erken bosaliyorsa boşalmadan içine gireyim diye olur aslında oralı uzun yaparsan ikinizde daha fazla keyif olur. Bosalmada daha şiddetli olur. Bol keyifli gunler
Mal işte, seksin asıl hazzı ön sevismededir, bunu yapmadan direkt penetrasyona kalkisirsa, hem partneri, hemde kendisi aeninde söylediğin gibi kuru kuruya surtunmeden dolayı tahriş olur va acı çeker
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Boşalmak üzere olduğundan, bir an önce girmek ister, daha fazla sevişir ise o anda boşalabilir.
Boşalma odaklı işimi görim rahatlim derdinde Uzak dur onlardan 😂 erkek dediğin ön Sevişmeyi uzun tutar oralı uzun tutar sonra Sekse başlar iki tarafın güzel bir ilişkisi için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seni hazırlaması lazım o zaman açı içinde secime olur buza zevk ermez arkadaşım işkenceye döner durum
Hakikaten öyle oluyor anlamıyorum yaaa
Senin ıslanman daha kaygan bir birleşim ve zevk demek o kolaylıkla kayganlık artacak ve zevk başlayacak ver her şey zevkin doruklarında yaşanılacak öyle olması lazım sevişme uzun olmalı çok daha keyifli olur
Yok Bi kaç gelgitten sonra boşalıyor ben yine kalıyorum öyle
Olmaz bu tamam en bencillik kendini düşünüyor seni düşünmüyor ilk olarak seni hazırlaması senin ruhunu okşaması lazım seni seni zevkin en uç noktasına çıkarttım çığlıklar atarak rahatlatması lazım hatta aynı anda boşalmalısınız işte o zaman her şey çok güzel olur
Bence kesinlikle ön sevişme uzun olmali yani seks oyunlari, fanteziler olmali. Öpüşme yalaşma olmali. Kadinin bacaklari, poposu, vajinasi, dudaklari, meme uçlari emilip yalanmadan kadina dayanmamali. Ben ön sevişme ve fantazili seks yapiyorum öyle seviyorum
ilişkide bencilce ve aceleci davranmak iyi değildir
yangından mal mı kaçırıyorsun sanki yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapmak varken
Adam erken bosaliyorsa boşalmadan içine gireyim diye olur aslında oralı uzun yaparsan ikinizde daha fazla keyif olur. Bosalmada daha şiddetli olur. Bol keyifli gunler
Mal işte, seksin asıl hazzı ön sevismededir, bunu yapmadan direkt penetrasyona kalkisirsa, hem partneri, hemde kendisi aeninde söylediğin gibi kuru kuruya surtunmeden dolayı tahriş olur va acı çeker
Boşalmak üzere olduğundan, bir an önce girmek ister, daha fazla sevişir ise o anda boşalabilir.
Sen bana denk gelseydin. Delirirdin artık yapalım diye. Baya uzun tutuyorum
Tecrübesiz bencil tipler kadını organzm edemez bile
Onun tadı başka, hiçbir zaman amacım sonuca ulaşmak olmaz sevişirken.
Saf olduklari işi bilmedikleri seksi boşalmak tam ibraret sandıkları için sorunun cevabı bu kadar net
Boşalma odaklı işimi görim rahatlim derdinde
Uzak dur onlardan 😂 erkek dediğin ön
Sevişmeyi uzun tutar oralı uzun tutar sonra
Sekse başlar iki tarafın güzel bir ilişkisi için
en sinir bozucu tiplerden biri
😶😶
Dimş saatlerce sevişmek varken
asla 1 saat sürer en az
Beceriksizlerle yapmayin
Ben ön sevişmeyi bitirmek hiç istemiyorum
Ön sevişme en az 1 saat olmalı.
En az 45 dakika olmalı