Bir süre sevişmesek daha iyi.
Belki işler değişir.
P.S. ben sert sevişmeyi değil güzel güzel sevişmeyi seviyorum normalde. bunu da ona anlatsam iyi olur. o neyse ben de oyum yani aslında.
yalnızca beni arzuladığı zaman kendi arzusunu tatmin..
Bunu onunla neden konuşmuyorsun? Ben bağırdıkça iyice kökle, vur, çarp evir çevir öyle becer beni desen nasıl olur? Belki sen bağırdıkça o da istemediğini sanıyor. Söyle de parçalasın seni, fazlasını istediğni beklirtmelisin. Yoksa tatminsiz takılırsın böyle.
Seni daha çok zevklendiriyor ve bırakıyor..
Bu hoşuna gidiyor anlaşılan..
Onu daha çok istemen için olabilir..
ama daha az istiyorum. bunu ona izah etmem lazım. ya da kafasının etini yicem yani
Daha azmı az olsaydı istemezdin..
Eyer onu düzeltmek istiyorsan yapmayacaksın hiç..
Ya diyeceksin adam gibi yap yapmayacaksan hiç olmaz..
Yoksa düzelmez..
senin duvardan duvara vurulmaya ıhtıyacın var hatun yoksa bu azgınlık senı bıtırır benden sölemesı...
:))
Ben de öyleyim desene giz:)
Cevap
32Cevap
evlilik dışı oldugu zaman şeytan önce bir vesvese ve heycan verir.
Sonra şeytan sen kötü birşey yaptın ben senden uzagım der (Sanki kendisi iyi bişey yapıyormus gibi) Uzaklaşır (çeşitli nedenleri var derin konu ) kısa tutacağım.
Sevişme sonrası bir iç sıkıntı ve bunaltı , nedeni bilinmeyen bir pişmanlık hissi gelir.
Tahminim bu histen olabilir.
herkes farklı bir sevişme tarzından hoşlanır. ben mesela duvara vura vura becermeyi severim, arada bir vajinadan çıkarıp anüse daldırırım mesela, tecavüz eder gibi yapmayı severim. herkesin ayrı bir tarzı var. bir ortak nokta bulun işte
daha yeni verdin vucudunu tanımadan daha sert istediğini anladın çok şaşırtıcı :) kızlığını aldığım her kız acıyor acıyor demekten bir şey yapamıyorduk. sende şartteller karışmış.
ben ne anlatıyorum sen ne diyosun.
Sen herifin numarasını ver
Ben ona öğretirim
Bak ertesi günü bezbol sopasıynan dalıyomu dalmıyomu gör
kıyamıo olabilir, sandığın kadar hoşlanmıyor olabilir canını yakmaktan ya da çok tahrik olup sakinleşmeye çalışıyor olabilir
Ama artık üzülmeye başladım kaldı ki şu anda son kendini tutmasından sonra eskisi gibi arzulamıyorum :S
Bu isteğim geri gelir mi
Ya adam acaba benim çok arzulu olmamı mı istemiyor:S
ilerde kıskançlık yaratır diye felan :S
korkuttun mu kız adamı
gece uykumda ona, "ya ben seni aldatırım," demişim. aldatır mısın? demiş. "evet, aldatıyorum da." demişim. sonra ona benimle sert sevişmesi için yalvarmış, tecavüz etmesi için istekte bulunmuşum. Sonra nolursun, her istediğini yaparım vs demişim...
Aslında aldatmam. Aldatmıyorum da.
Ama korkmuş olabilir :( canım ya
uykunda biraz fazla konuşmuşsun :) ancak bu dediklerin kafasına takılmışsa sevişirken odaklanamadığı için böyle bir şey olmuş olabilir
ya panpa :D oyle bagrinca bende duruyom kiz aci cekiyo dye anlamadgm bagrinca dahami cok sertlesmelyiz ha :D?
hiçbişey olmamış gibi devam etmelisiniz hasancım.
ritminizi bozmadan, kadınınızı bağırırken yüz mimiklerindeki değişimlerle izlemelisiniz. çok fena olursanız pappp şampanya gibi boşalmalısınız. canınız ne istiyosa yapmalısınız.
yapma çok yanlış yapıyosun. cinselliğinizin içine edersin bak demedi deme.
Allahım yaratıyorsun barı takıp et...neyın kafasını yasıosun sen kızım ya bıyerının morarmasını canının yanmasını ıstıosan kafanı kolarını bacaklarını vur yere mazoşistmısn sen:))
mazoşistim lan! sevgilimse kahrımı çeksin. bana da çektirsin. üf ne zormuş ya
yahu ıyıde sence bunun yerı burasmı snce burdan geelcek cvplarla sevgılın daadamı masosıst olacak:)) bence eger ılla oyle bır sevgılı arıosan soyle yap burada gızlenmeden butarz bır soru sor baslıgıda soyle at mazosıst her sevısmemızde benım sagımı solumu morartacak az kullanılmıs bır erkek adayı arıyorum...bak ozamn sana kaç mazosıst erkek yazıorr:))
kabalaşma ben gayet duzgun cevap verıyorum...mazoşıstmısn nesınn:))
ya ben onu istiyorum olayım o. kaldırtmışsın yorumu:))
kadınlar genelde basacıkamayacagı erkeklerden ya kacarlar ya da kabalasırlar..hakaret ederler..bence benden ustukkuk saglamalın basıtlıgın hıc bır seklını sevmem zor olan guseldır...zoru gorunce kacmak yerıne mucade etmleısn nokta...
ya sence ben basitmiyim.
ben bu konuda yotrrum yapmamam...senı tanımıorm bıle bu kararı sen vermlısın basıtmısn deılmsın?
bilmiyorum. sevgilim bana saygı duyuyor. geçmiş herşeyimi bilmesine rağmen. ama ben bazen basitlik yapıyorum dün mesela ve şu an çok üzgünüm.
derın ve ozel mevzularr:))
:( ok.
yanlış anlama burada bu konuyu uztmak ıstemdım konuşmak ıstıorsan mesaj atabılrsın...
ya beni üzebilir bazı yaklaşımlar. ondan tadında kalsın:) boşver
ben bugüne kadar kımseyı üzecek yaklaşımlarda bulunmadım...sız uzuldugunuz ıcın oyle soyledım sadedce sanırm yanlış anlaşıldım kusura bkmayın paylaşım ıcın tsk ederım
bu yorumun biraz sert geldi mesela:) bir diğer sorudaki bir yorumun da öyle:)
ondan. yanlış anlaşılıyosun sanırım. ben de teşekkür ederim
yanlış anlaşıldım dıe ozur dılıorm bu sert bır yorummu oluyor yanıı bu kadınları cok ıyı tanıdığımı sanırdım bazen arada ıstısnalar cıkabılyormus:(
sen çok mu iyi tanıyosun kadınları? hiç sanmam sen bence duygulardan stratejik olabildiğin kadar iyi anlamıyosun. bence soğuk nevale gibi bir şey olabillir misin
hhıhı sna gore soğuk nevale gıbımı gorunuorum:)) kımıne gore soğuk nevale kımıne gore kadınalrı hıc sallamayan bır erkek ona gore çok karmaşık bana göre kadınları ıyı tanıyan kendıne güvenen bı erkek :)))
bence senı tatmin edemiyor korkuyor :D
ona izin ver zincirlerini kırsın
daha sert diye sen söyle
söyledim :D evet zincirlerini kırması lazım. benim de kırmam lazım. söylesem anlar mı
kadındır mesele derken?
ya bana yardımcı olman lazım :) ben ki adama bir süre vermemeyi falan düşünüyorum.
içindeyken daha hızlı daha sert s.. falan de, o zaman mutlaka istediğin şekilde yapmaya başlar :)
aslında mesele uzun süreli aynı tempoda olması sertlik de diil.
Mesele, erken bile boşalsa arzu ettiği şeyi tak diye yapması.
Masaya yumruğunu vurması.
Erken boşalmaktan korkmamalı bir erkek.
her tarafımı dağıtması gerekiyodu ama yapmadı diyosun. ben meselenin sertlikle ilgili olduğunu düşünmüştüm o yüzden. sürekli aynı tempoda gidip gelmek sıkıcı olabilir evet, arada yavaşlayıp hızlanmak zevki arttırır mutlaka. sevgilin erken mi boşalıyo ki?
evet ama erken boşalmıyomuşçasına uzun tutuyo:) bir süre erken boşalsa alışır aslında :)
sevişmeyi falan uzun tutuyo heralde erken boşalmamak için. evet düzenli yaşadıkça boşalma süresi de uzuyo ya. ben şu an yapsam mesela 2 dkda boşalırım ahahah :)
meselem sertlik ve ya hızla alakalı değil. sert sevişmeyi değil güzel sevişmeyi seviyorum aslında. mesele, onun istediklerini eyleme koymasından keyif alıyorum. ama sanırım artık ona o gözle bakmıyorum. bir süre sevişmesek belki durum değişir, anlattıklarımı göz önünde bulundurur. sence?
belkide erken gelip seni yarı yolda bırakmamak için stes yaşıyordur..ara sıra durarak zamanı uzatıyordur
erken geldiğinde daha çok zevk alıyorum :( kendini tutamaması kendini tutabilmesinden daha fazla zevk veriyo.
bunu onunla paylaşmadıysan diyorum, adam ne bilsin? gereksiz strese giriyordur kafasında.
hemen bosalmak istemiyodur zevkini yaşamak istiyor olabilr.
E bağırıyosun sana kıyamıyo ondan. Baştan söyle ne kadar bağırsamda yalvarsamda durma de bne ondan zevk alıyorum de. Ama sonrada altında ağlama :)
bunu biliyorum ya:))
Bence bunu ona söyle.
''Endişelendiğin birşey varsa ben endişelenmiyorum, yap şu işi!''
demen yeterli olur sanırım.
belkım sen bagırıyon dıye komsular duymasın dıyodur kanks
ysun ya duysun demeli ya :S herkes duysun demeli :( çok üzer beni aksi halde olursa tutumu :(
dayanırlarsa da ne vardı? diye terslemeli
Vaybe adama bak. Altindaki kızın degerini bilmiyor. Sen onunla anlasamazsin soyliyim. Yatakta seni mutlu edemiyoki normalde nasil etsin.
seni sevdiği için canın acımasın diye yapıyor.o zaman se üste çık ve göster.sonuna kadar sok.
Hadi lan ordan kolpa.
yorumunu al, * git burdan.
Zoruna gitti değil mi. Çünkü kolpasın.
Kolpasın oğlum işte sahtesin ve aciz sin.
hayallerini mi yıkıyorum, ergen?
yaş farklarına bak sonra ergen de. Hayali hikayelerle biz tatmin yolları aramıyoruz. Kolpa. Bu sana özgü.
salak. puşt.
Olum sen harbi den kolpasın be. Ruh hastası mısın nesin.
acıma lan bana o... çocuğu de bak ne yapıyor :))
içindeyken bunları söylüyormusun ona?
ya söylemez miyim sonra tam hızlandığı an ben heyecanlanıyorum tamm sonra...kesiyor, hevesim kursağımda kaldı çok üzüldüm bu sabah o gidince.
onu arzulamamı sağlayacak bir yarım kalma diil. cinselliğimi öldüren bir tür yarım kalma :S
ya kendisi olsun isterdim :S erken bile boşalsa. öyle diyeyim.
ne gibi?
Allah akıl versin sana ya ne ayaksın sen?
hiç de beddua etmiyorum dua ediyorum daha NE
partner seçimin yanlış bence
açıklayıcı olsan daha iyi olur. teşekkürler
tutmaması rahat olması lazım
ya gidip gelmiyo bile bazen :( neden tutuyo kendini?
işi bilmiyor demek ki
IIIIIIIIIIIIIIII'''''%/98 ibret alınıyor...
mazoşistmisin sen :))
evet:)) eğilimim var, ama yeni keşfediyorum.
belli zaten :) ben olsam tutmam o ayrı :)))
sana ben gerek bütün fetişleri uygularım sana:)
Penisi icindeyken napiyor :)
sankı bakkaldan peynıs verıyo " Verdim gitti" :))
:)) haklısın. olmamış. çok direndim de
:) devm et demelisin :)
Gel sen erkek gör Sert istiyorsan ankaradaysan yaz
canının yanmasını istiyorsan arkadan ver
Vur vur joker :D :D
Tövbe tövbe.
degistir sen onu.
bırak habu işleri.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar