Size yaptırıp kendisi oral yapmıyorsa;
Kendisi yapıp size oral yaptırmıyorsa;
- Bir zaman sonra sıkılır mısınız?

Size yaptırıp kendisi oral yapmıyorsa;
Kendisi yapıp size oral yaptırmıyorsa;

oral seks karşıyı mutlu etmek için yapılır
oral yapan kişi zevk almaz ve oralı hep aynı kişinin yapması aynı zamanda bir bencilliktir
bencillik olmaması ve sıkılma durumu söz konusu olmaması için karşılıklı oral yapılması daha güzeldir
Aslında şartlar çoğu zaman bunu gerektiriyor. Sebebi söyle açıklayayım.
Genelde günümüz ve ülke çoğunluğu genital akıntının farkında değil günlük ped ne işe yarar bilmiyor vajinanın kimyasal herhangi bir şey ile yıkanmamasi gerektiğini bilmiyor buna benzer bir çok eksiklikleri sayabilirim sonucunda
Vajinal akıntı oluşuyor koku vs.. derken bunlardan kimi insanın haberi bile yok
Sonra erkek neden bana oral yapmıyor sonucu doğuyor. Ama bakımlı hatuna denk gelince zaten sormaya gerek bile kalmıyor keyifle yapıyor insan.
Ve buradan yebiden hatırlatmak isterim ki:
Erkek ya da kadın farketmez lütfen ama lütfen bakımlı ve hijyenik olalım genital bölge bakım temizliği nedir nasıl yapılır lütfen araştıralım ve seksin zirvesini sürekli yaşayalım.
Bu bilgi ve hatırlatma dolu güzeliiimm görüş için teşekkürleeerrr
Bencil olmadıktan sonra problem olmaz. Kimse bedavadan yorulmak istemez sanırım. Karşı taraf istemiyorsa da zorla yapılmaz. Resimleri nerden buluyorsun merak ediyorum. Ard arda gelen sorularda cabası. Fenomen olmak bunu mu gerektiriyor.
😅
Soruları kaydetme özelliği var sitede😄
Kaydediyosun soracağın zaman soruyosun
Görseller de sır :))
O zaman senin hallerine göre zamanlama yapiyosun 🤣 aklıma bundan başka bir şey gelmedi
Aktiflik genelde 23.00 da ve sonrasında daha yoğun sitede :))
Bende bir fenomenim, bunlar önemli şeyler.. Sorularıma ya da görüşlerime olan ilgi bı hayli hoşuma gidiyor..
Bugün dayanamadım ard arda sordum sorularımı erkenden :))
Millet erken uyur o zaman bu gece 🤣
Ben bı yolunu bulur hatırlatırım kendimi 🤓
Kendini feda etme sende 🥰
bu alışveriş her zaman iki taraflıdır. Tek taraflı olanı keyifsiz gelir, insana kötü hissettirir
Cevap
28Cevap
Yek taraflı oral sekse karşıyım ben. Bana yapmayana ben de yapmam
Evet sıkmaya başlar bir süre sonra
Bunlar nasıl bir soru 😳
Neyini beğenmedin?
Karşı tarafa oral seks yapmayan ağzının tadını bilmiyordur bence. Özellikle yapmak istiyorum, aşırı hoşuma gidiyor. En güzeli karşılıklı olanı tabi, tek taraflılık bir süre bencilce duygular uyandırır. Bu da ilişkinin tutkusunu yitirmeye neden olur.
Kadin sağlıklı ise bu iş karşılıklı olması gekir. Kadında akıntı falan varsa yapılması sağlıklı olmaz.
Yani ben eski sevgilime 10 kere yaptıysam o bana 1 kere yapıyordu ama umursamadım, ben yapmayı seviyordum
Ben asla oral yapmam. Bunu kabul edecekse öyle ilişkiye gireriz yoksa güle güle🤚🤷♀️
Hayirr kadının penisimi yalamasi umrumda değil yeter ki ben vajian yalayayim sujddj
Tek taraflı olan hiç bişey tatmin edici olmaz
oral yapılmasına bayılırım en cok aracta.. bende en cok mutfak tezgahında bacakları omzuma alıp severım yalamayı
Tek taraflı asla yapmam. Yaptırmam da. Karşılıklı olmali.
Aksine ben partnerime yapmayı çok seviyorum ama bana ypaılmasını %20-30 oranında seviyorum diyebilirim.
İnsan üzülüyor o kadar yapıyorum ama karşılılık olarak yapmıyor.
neden yapmıyor
Ne güzl öpüp iniyo lâ :)) içi bi hoş oluyo insanın.
bizde öyle maalesef... tadını özlüyorum bazen
Kimi kadın sorguluyor kimisi de çekindiğinden böyle iyi diyor (tüyler, koku gibi durumlardan)
Sıkılmaktan ziyade yapmayı/yapılmasını arzularız..
Elbette öyle olur
Kürekleri tek taraflı asilmaya benzer
Evet bencilliğe tahammül edemem
Oral da olsa karşılıklı olmalı?
tam tersi eşim bana yapıyor kendi yaptırmıyor
Sıkmaya başlamaz ama bencillik insanı soğutur.
sırf bu yüzden aldattım
Partnere yaparım tek tarwflı
Evet sıkıldım
Aynen
Ben sıkılmam
Elbette.
Evet sıkar
Yaptırmam yaparım
Iyy oral iğrenç
Tek taraflı olmaz