- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma psikolojiktir bende onun gibiydim şimdi şimdi ilk postada partnerimi pozisyondan pozisyona sokuyorum tam geleceğim an içinde yavaş gidip geliyorum sonra yine vurmaya başlıyorum kendine hakim olsun biraz başarır bu sayede inanmazsın ilişkili sürem 1 saat ise 5 saat devam ediyorum deneyin farkı görür
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu öğrenmeyi beceremedik biz
- +1 yıl
Başarır kendini tutamıyor heyecan yapıyor ondan yaşlar kaç
Soran+1 yıl25 olacak onun yası. İkimizin de ilk birliktelikleri olduğu için de olabilir. Evet çok heyecan yapıyor
- +1 yıl
Gidip geldikçe kontrol edemiyor kendini dar olduğu içinde ilk te olunca normalidir ben ilk yaptığımda boşa gidip gelmişim oda birşey mi 😊 alışır alışır zamanla ama şimdiden kendini tutmaya başlasın bol bol Nirvana’ya ulaşmanız dileğiyle
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
İyi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet işe yarar. Hatta hergün verirsen zamanla kaybolur. Bizimki gibi ayda 2 defa verirsen düzelmesini bekleme.
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim de ayda 1 haftadan fazla görüşemediğimiz için düzelmeyecek sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyecekmisiniz?
Soran+1 yılElbette evlencez ama şimdi değil
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadar idare edin. 2. ciye devam ediyonuz mu?
Soran+1 yılEdiyoruz inmediği için bencillik yapmıyor yani
Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. etkiler
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalması kaç dakika da? Önemli olan süresi eğer penis vajinaya girer girmez boşalma oluyorsa ikinci boşalma da uzun sürmez
18 Yorumla
Soran+1 yılAçıkcası hesaplamadım bana da erken gibi gelmiyor ama o takıldı bu konuya
Cevap sahibi+1 yıl10-15 dakika sonra ilk boşalma oluyorsa normal ama hemen bosaliyorsa erken boşalma vardır
Soran+1 yıl10 15 dk sürdüğünü sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHimm 5-6 dakika sürüyorsa biraz erken boşalma olabilir tedavisi var bunun
Soran+1 yılNe gibi bir tedavi? Prezervatif kullanınca erken boşalmıyor ama takmadığında erken oluyor
Cevap sahibi+1 yılDoktora gideceksiniz bir kaç test var yapılacak ona göre ilaç alır tedavisi olur
Soran+1 yılİlaç tedavisine güvenmiyorum hormonlarına zararı olabilir diye
Cevap sahibi+1 yılHayır hormonlara zararı yok erken boşalması var ise damar genişlemesi olabilir
+1 yılyani ilk ereksiyondan sonra ki her zaman daha geç olur. bunla ilgili bilimsel filmlerde var inceleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKendini tutamamasına bağlı bu sorun hemen yapmak istiyor psikolojik yani destek almalı
00 YorumlaOral seks daha cabuk bosalmasinada sebep olabilir. Bu penise akıl sır ermiyor bazen boşalmak bilmez bazen çabucak boşalır ama tecrube kazandikca geç bosalmayı öğreniyor insan..
00 Yorumla
+1 yılikinci bosalmasi tabiki daha uzun sürer
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu sadece o günü mü kurtarır
- +1 yıl
evet ama düzenli iliski yasarsaniz mesela 2 3 günde bir vs o zaman erken bosalma sorunu gittikce azalacaktir
Soran+1 yılDüzenli bir cinsel hayatımız yok evlenene kadar ayda en fazla 1hafta gelebiliyor ama çok kafasına takıyor anladığım kadarıyla gereksiz bir biçimde. O yüzden düzenli yaşamamış şimdilik mümkün değil tabi
- +1 yıl
o zaman idare edeceksiniz böyle erken bosalmasi cokta sorun degil 2. 3. kez gelebiliyorsa
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinci sefer ayni zevki almaz.. cok farki olmaz ilki 3 dk ise 4 e 5 e cikar en fazla. gucu kuvveti yoksa kalkmaz bile dogru duzgun.
00 Yorumlaİnmiyorsa boşalmamis demektir ya da çok azgindir oral ise yarar ama acele etmeyin sıkıntı çözülür
00 YorumlaEnişte ilk mermidr pes ediyorsa sıkıntı büyük yok drvam diyorsa sıkıntı yok ama boşalfıktan sonra iniyordur iyi bak 😂
00 Yorumlaİkinci boşalma ilkinden daha geç olur. Kaç dakika sürüyor ilk boşalnası
00 Yorumla
+1 yılOlabilir zaten oral la boşaltın a normal seste 2. kez boşalacağı için geç boşalır
00 Yorumla
+1 yılYani faydası olur
17 Yorumla- +1 yıl
İnmemesi daha iyi geç boşalır işte
Soran+1 yılPrezervatif kullanınca geç boşalıyor ama korunmadığımız zaman tutamıyor
- +1 yıl
Alıştıkça uzar boşalma süresi.. dert edinmeyin
Soran+1 yılPekala sağolun
- +1 yıl
Birbirinize alıştıkça süre uzicaktır.. şimdilik böyle mutlu olun.. sende yardımcı olursan alarsınız çabuk
Soran+1 yılDenicem
- +1 yıl
Başarılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılLise bitince düzelir ergenler
02 Yorumla
Soran+1 yılLise mi? Üniversite 4. Yılım benim
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilk önce oral yap iyice boşalsın sonra ilişkiye gir daha uzun olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılikinci sefer zaten gec olur
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir sıkıntım yok çok şükür en az 40, dakika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. ikincisinde daha uzun sürer tabi
00 Yorumla
+1 yılErkeğin kendini dizginlemesi lazım
00 YorumlaTabii ki geç boşalır ikincide
00 Yorumlayaniii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakadi var :):):) sana gcmis olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEtkilemez, beni etkilemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen işini iyi bilirsin
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaEtkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilirr
00 Yorumlatecrubeszlik o
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler