hemen ıslanıyorum .. yaşamama gerek yok düşünmek yetiyor bazen bir filmdeki öpüşme sahnesi bile beni etkiliyor .. uff nefret ediyorum bu durumdan .. ilişkiye girerken sorun olmaz gibime geliyor ama oral yaparken sevgilim için sorun olur mu ? tiksinir mi bu durumdan?
Cevabın nedir?
+1 yılÖnce uzun uzun seyredersin.. Burnuna çiçek kokuları gelir. Issız bir yerde, ansızın beliren bir vadidir bu. Çağlayan ırmağın sesini ve çiçek kokularını taa uzaklardan alırsın. Dudakların ufak ufak kokuyu takip eder, burnun şarap gibi içine çeker.. Dilin, kıvrımlı labirentlerinden seke seke inerken o patikadan, ırmağın çağlayışı kulaklarındaki pası siler. Kendini, çiçeklerle bezeli bir vadide, az ilerdeki tepeye ilerlerken bulursun. O tepeden bir pınar doğar.. Aşk deresi, az ilerde ırmak olur çağlar. Dudaklarını pınara dayar, kana kana içersin, soluksuzca. Kalbin sanki yerinden çıkacak gibi olur..
Kim şaraptan tatlı, baldan özlü, sevdiceğin aşk ırmağından kana kana içmek yerine, çöldeki iki damla suyu ister? Bırak, tutma kendini. Bırak özün deniz olsun, sevgili boğulsun aşkla. İki damla suyla avutacağına, bırak içi senle dolsun.
Hiç sorun olur mu anlattığın? Doya doya içmek varken, iki damla mı muhtaç edeceğin? Bırak sevdiğin seni kana kana içsin.12 Yorumla
Soran+1 yıl:) sen anlatırken çok güzelde acaba herkes senin gibi düşünür mü :s
- +1 yıl
Bilmem herkes böyle düşünür mü, ama bazılarımız için ne oral seks, ne çiçeğinin balı kötü değil, oldukça güzel birşeydir ^^ Umarım gönlüne göre bir partnerin olur.
+1 yılMerak etme hiç birşey olmaz. Hoşuna bile gider. Zaten amaç kendi ve senin zevkindir. Seni ıslatmak için kendide ıslanmak için yapıyor. Durmak yok ıslanmaya devam : )
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı durumdayım ama bizimki ıslaklığı gördüğü zmn ıylıyor çok onur kırıcı bi hareket bunu onada söyledim bi kere dedim ama çok ıslaktı dedi ne yapalım muslukmu bu kapama yeri yokki :D hiç takma canım burda biri yazmıştı sevgilime oral yaptığım halde akmıyor bende bi sorun mu var falan diyordu mutlu olcakları yerde iğreniyorlar onlara kalmış bişi şekerim boşver =) Hem belki sevgilin böyle şeylerden mutlu olıcak biridir belki sitem yapma kendine
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım :) senin adına üzüldüm yaa ama dimi musluk diil bu kapayalım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yıldaha fazla tahrik olur genelde erkekler sorun olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
Sevdiğin bir erkek varsa bu çok normaldir, Nunun için özel pedler var. Bazı kadınlar aşırı ıslanma olduğundan normal zamanlarda o pedleri kullanıyor. Internette biraz araştırırsan veya eczaneye gidersen verirler. Engellemen mümkün degil bunu
00 YorumlaBu Durum Sizin Sağlıklı Bir Bünyenizin ve Ostrejen Hormonu Seviyesinin Normal Düzeyde Olduğunu Gösteriyor...Sağlıklı Her Bayanda Oynı Islanma Oluyor...
00 Yorumla
+1 yılO senin hazzının fiziksel göstergesi, tiksinmek bi yana, daha da istemesi lazım seni, çünkü o senin ne kadar istediğini görüyor, senin ıslanmanla. Kadın dediğin ıslanır normal.
00 Yorumla
+1 yılbu sorun erkeklerde doğustan war bizi rahatsız etmio bnce snde alışırsın zamanla ha bide oralda böle bişe olması zevk verir partnerine benim görüşümce. :)
00 Yorumlaen güzeli kızım ne takıyorsun ! 10 kişiden 1 i anca tiksinir...
10 YorumlaSevgilin zaten oral seksi sana ıslanasın diye yapıyor... :))
00 Yorumla
+1 yılEğer aşağı tarafta biraz da olsa kötü kokuya neden olacak bir rahatsızlığın yoksa tiksinmesi güç .Ama koku varsa işler değişir.
00 Yorumlao Kişiye göre değişir kimi tiksinir oral yapmaz kimide bunu takmaz devam eder...
00 Yorumla
+1 yılzaten oralda kız ıslanır, suyun bol olması daha çok zevk de verebilir tabi bölgeniz temiz olması ve tadıda önemli :)
00 YorumlaÇok oluyorsa partnerin yanına bir peçete yada havlu alsın silsin öyle devam etsin. Ama zaten düzenli seks yaptığın zaman bu ortadan kalkacaktır.
00 Yorumlahayır güzel kardeşim tiksinti yaratacak bir durum yok ortada için rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılHer yiğidin bir yoğurt yemesi vardır. sahsen ben tiksinmem ...
00 Yorumla
+1 yılsence sevgilin oral yaparken neyın tadına bakıyorkıı senınkının tadııı ball kavunn gıbı geliyodurr onaaa
00 Yorumlayoo hiçte olmaz sadece ilişki sırasında kokan vajinanızı öpmekten kurtulur erkekler :)) kaylaşmayı kolaylaştırır :))
00 Yorumlasorun olcağını zannetmem belki sevgilini hoşuna bile gidebilir
00 Yorumlaben olsam tiksinmezdim kafana takma önemli problem değil :)
01 Yorumlaaşırı tazyikli ıslanma olmuyorsa sorun olmaz ama sevgiline sormak lazım. Şahsen ben severim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. bence denemeden bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılHastalık bu Güzelim Dikkat Et :D
00 YorumlaTiksinilecek bir durum yok, hoşuna bile gider.
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. daha ne yemede yanında yat :=)
00 Yorumlaşahsen ben bayılırm emmeye tatmaya falan :D
00 YorumlaIslaklıkdurumu ne kadr?
015 Yorumla
Soran+1 yılçok ve sanırım benim istek tavan noktada heran hazırım :/
Soran+1 yılhayır düşündüğüm zaman
Soran+1 yılsevgilimle yaklaşmama gerek yok ki .. diyorum ya tv de bir öpüşme bile etkiliyebiliyor beni .. ped kllanmıoyrum sağlıksız buluyorum çamaşırımı değiştiriyorum neden ?
Soran+1 yılhayır hiç yapmam
Soran+1 yılboşver lütfen kim olduğumu bilmeni inan istemem :) ayrıca normalde de ekli diilim sende görmemişsindir hiç
Soran+1 yılyoo :) sadece yorum yapınca kendini yorum yapmak zorunda hissetme diye yorum yapmıyorum :)
ıslak vajina tercihimdir..
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gidiyordur bilakis...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok fena oral yapasım geldi
03 Yorumla
Soran+1 yılsana ne oldu hayırdır :)
daha güzel olur ıslak vajina daha rahat olur
00 Yorumla
+1 yılSevgiline sorman daha doğru.
00 Yorumla
+1 yılOlaya tat katar =)