Bir erkek arkadaş var. Yakisikli, boylu poslu, sportif, cekici bir erkek. Beraber çalışıyorduk bas basa. Daha önce ona karsi libidomun yukseldigi oldu ama bu kadar degildi.
Bu aralar genel olarak fenayim zaten. Resmen tutamadim kendimi. Çalışırken, o bir seyler anlatırken hızlıca birden dudaklarina yapıştım geri cekildim. Devamini getirir diye bekledim. Duraksadi ama bir sey olmamis gibi anlattigi şeye devam etti.
Sonra elimi bacagina attim, gezdirdim. Elimi tuttu.(engellemek amaciyla) Tamam bugun calismayalim baska uygun zamanda bakarız, kalkalım dedi. ayaga kalkti.
+Beni cekici bulmuyor musun dedim. -Mesele cekici olup olmama degil. Arkadaslarima o gozle bakmiyorum dedi. +Hic mi bakmadin dedim. -Yanlış olan seylere evet dedi. Tekrar dudaklarina dogru yaklastim geri cekildi. -Zorlama beni, sınırlarımı zorlama. Bunun devami olursa seni taniyorsam en cok sen pisman olursun. Pisman olacagimiz seyleri yapmayalım, ben gideyim dedi.
O an o istekle, libidoyla cok düşünmedim. O anı bilirsiniz. Sonucunu pek dusundugunuz bir an olmuyor ne yazik ki. şu an rahatladim, beynimle dusunebiliyorum ve cok cok utaniyorum yaptiklarim karşısında.
Adamin yüzüne nasil bakacagim? Arkadaşlığımız zedelenmez umarım. O an kendisi engel olmasa belki yanlis ve gercekten dedigi gibi cok pisman olacagim şeyler yaşayacaktım.
Gercekten zorladım, biraz nefes alışverişi degisti ama yine de iradeli davrandi. Baskasi olsa bu kadar direnemezdi muhtemelen. O yuzden de cekti gitti galiba, biraz daha durursam bir seyler yaparim diye. Bu olaydan beri de görüşmedik.
Ne yapacagim? Bir daha boyle seyler yasamamak icin ne yapmam lazim ve nasil davranmaliyim? Yasanmamis gibi mi? Ya da kusura bakma, unutalim gitsin, bir daha olmayacak vs gibi bir konusma yapip konuyu tamamen kapatsak mi daha uygun?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer