Benim için bunun cevabı dopdolu dolu dolu meme olmalı ( Kadınların çoğu göğüs demeyi benimsemiyor :D ) . Uyarıcı etkisi var gerçekten. İstemsizce herşeyi çağrıştırıyor. Sizde neler?
Libidonuzu en çok yükselten şeyler nedir? VE NEDEN?
Erkeğin bacakları açarak oturması. Bacak boyu da uzun olunca güzel görünüyor libidom fırlıyor ahaha. Ama otobüste falan yapmasın bir zahmet. Bir de kol kası.
Sevdiğim insan beni fazlasıyla yükseltir herhangi bir çaba içersinde girmesine gerek yok öylece durması bile beni ona çeker zaten bu doğanın bir kanunu kişi sevdiğini arzular fıtratta var bu yeter ki yanımda olsun onu kendimden bile sakınırım eğer bana şu iki sihirli kelimeyi söylerse seni seviyorum derse uçarım var ya sevgi güzel şey ya insana yaşama sebebi veren bir şey.
Siz erkekler niye böylesiniz ya şahsen ben hatta burda yorum yapan bi çok kızda cinsel açıdan bakmıyoruz duruma. sevdiğim erkeğin hiçbişey yapmasına gerek yok, bi fiziksel özelliğine falanda gerek yok. öylece dursun beni sevdiğini söylesin bakışları konuşsun ve beni sevdiğini hissettirsin.. gelde düşme 😄