Cinsel Yaşam Libidonun fazla olması sizce itici bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Libidonun biraz fazla yüksek olması Libidonun fazla olması sizce itici bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bazen. Çünkü Beni olmaması gereken, yapmamam gereken şeylere ittiği için bazı durumlarda itici olabiliyor. 1 0 Yorumla
Nigrum_Umbra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hayır itici değil. Uygun teknik ve metodlarla kontrol altına alabilirsin rahatsızlık duyuyorsan. Dişil enerjisi yüksek olanlar sıkça yaşarlar 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. olur mu öyle şey paşam bizde severiz kaymak üstü bal yemeyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla İnflames2626 +1 yıl Yani diyorumki yüksek libido muhteşem bir şey Yorumla
Arif_89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İtici değil çekici ama itici olduğunu mu düşünüyorsun? 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl Bence çok güzel bir şey, daha fazla seks yaparsın. partnerini doyurursun. 0 0 Yorumla
saltoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl İtici değil ama yükseltip yükseltip vermiyorsan o sıkıntı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Benim için iyi bir şey ama biri olmadığı için hayatımda kötü bir durum 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır değil hatta libidosu yüksek olan için iyi bir şey. 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayir değil tabi ki. Bana kalırsa her iki tarafta aynı seviyede ve yüksek olmalı. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aynı libidoda adam bulursan hayır düşük seviyede bi adama denk gelirsen evet 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Yo yerinde kullanıyorsan sorun etmezler 1 1 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Libido sikinti. olur mu guzel bence Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Öyle bir kadın yok bence 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Benim partneriminki düşükse olmaz zaten 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Abartilmadigi taktirde gayette güzel 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cekici birsey severim 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır değil güzel güzel 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyidir ilişkiyi sıcak tutar. 0 0 Yorumla
detaysevenbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl evet 1 2 Yorumla detaysevenbiri +1 yıl insanlar atıp tutmayı seviyo Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Abazanlıktır o. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var Yorumla DeAngelo +1 yıl Hayatım haftada 2-3 defa seks yapmıyorsan ona libido değil abazanlık denir. Yorumla Soran +1 yıl O zaman abazaymışım okey Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence çekici bir şey 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Değil, bayılırım 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bazen. Çünkü Beni olmaması gereken, yapmamam gereken şeylere ittiği için bazı durumlarda itici olabiliyor.
Hayır itici değil. Uygun teknik ve metodlarla kontrol altına alabilirsin rahatsızlık duyuyorsan. Dişil enerjisi yüksek olanlar sıkça yaşarlar
olur mu öyle şey paşam bizde severiz kaymak üstü bal yemeyi
Nasıl
Yani diyorumki yüksek libido muhteşem bir şey
İtici değil çekici ama itici olduğunu mu düşünüyorsun?
Bence çok güzel bir şey, daha fazla seks yaparsın. partnerini doyurursun.
İtici değil ama yükseltip yükseltip vermiyorsan o sıkıntı
Benim için iyi bir şey ama biri olmadığı için hayatımda kötü bir durum
Hayır değil hatta libidosu yüksek olan için iyi bir şey.
Hayir değil tabi ki. Bana kalırsa her iki tarafta aynı seviyede ve yüksek olmalı.
aynı libidoda adam bulursan hayır düşük seviyede bi adama denk gelirsen evet
Yo yerinde kullanıyorsan sorun etmezler
Libido sikinti. olur mu guzel bence
Öyle bir kadın yok bence
Benim partneriminki düşükse olmaz zaten
Yer ve zamana göre değişebilir gibi
Abartilmadigi taktirde gayette güzel
Cekici birsey severim
Gayet güzel alev alev bence güzel
Hayır değil güzel güzel
Hayır yavrum, olsa her gün basarım
İyidir ilişkiyi sıcak tutar.
evet
insanlar atıp tutmayı seviyo
Haklısın
Hayir neden olsun
Abazanlıktır o.
Ne alakası var
Hayatım haftada 2-3 defa seks yapmıyorsan ona libido değil abazanlık denir.
O zaman abazaymışım okey
Ben böyle biriyle evlenmek isterdim
Bence çekici bir şey
ne kadar ama mesela anlatsan bi
Bende hep öyle bu durum
Evliyken değil
Öyle birine denk gelmedim henüz
Bence güzel
Değil, bayılırım 😊
Yoo güzel
değill
Güzel benimde yüksek