- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bir erkekle 100 kez ilişkiye girmekle, 100 erkekle 1 kez ilişkiye girmek arasında fiziksel deformasyon açısından hiç bir fark yoktur.
O yüzden seni kaç kez veya kaç kişiyle seks yapmış olduğunla değerlendiren bir erkekle zaten evlilik düşünmemelisin...
Seninle evlenmek isteyen, sana değer vermeli, yaşadığın her şeyi kabullenmeli ve senin gurur duyduğun şeylerle gurur duymalı, acı çektiğin şeylerle hüznünü paylaşmalı...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İslam ülkelerinde bu durumun değerlendirilmesi böyle Avrupa ve amerikada kizligi bozulmamişlari bu daha kız bir terslik var deyip tercih etmezler. Sen 4 kişiyle bu işi yapmışsın, bu 4 kişi sen biriyle evlendikten sonra ya sen çok iyiydin haydi vaktimizde müsait birlikte olalım dese kabul edermiydin. Buna evet dermişim esinde iyi diyemiyor mesela cevaba göre sana ayrıca cevap verecegim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret çok büyük bir problem olmasa da benim eşim olacak kadının benden önce 10 kişiyle temasta olmasını istemem ben. 1-2-3 hadi tamam ama 10 fazla diye düşünüyorum. Şahsi olarak böyle biriyle ben birlikte olmazdım.
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 farklı kişi sadece ama 10 kez ilişkiye girdim toplam
Cevap sahibi+1 yılO olabilir tabi. Düzenli bir ilişkide defalarca ilişkiye girmiş olman problem değil. Benim görüşüme göre çok farklı insanlar olmasın.
Senin dediğin çok makul bir şey bu dönem için.
Soran+1 yılTeşekkürler orsp kasar demelerinden de sıkıldım bıktım
Cevap sahibi+1 yılHahaha hayır ya bunları diyenler neler neler yapıyorda saklıyor.
+1 yılArkadaşım Seni çok fazla hırpaladılar mı yani hırpaladılar derken tam olarak Sana Neler yaptılar mesela söyleyebilir misin Ona göre daha iyi yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBen sorun ederdim hiç cinsel ilişkiye girmediğim için sende sorun ederdin tecübem olmadığı için artık sen onu tattığın için ihtiyacını karşılayamam. Sen istermiydin hiç ilişkiye girmemiş erkekelerle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne denk 10/kişiylemi olsun bekaret illaki bozulmuştur ama sorun etmem konuşalım olur tanışırız canım
00 Yorumla
+1 yılEtmeyeyeni bulursun illaki ama erkekler genelde merak eder söylersin kafaya takar ve ilişki biter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hemen hemen sayılarımız tutuyor :') benim. gibi geçmişi onemsemeyen insanlar lazım
00 YorumlaEminim bir derdin vardır. Anlatmak istersen dinlerim
00 YorumlaYani bunu ben sormam kendisi söylerse de ben de anlatırım ve ilişki biter söylemezse sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılEderler neden etmesinler ama taki görüşler değişiklik gösteriyor etmeyen de bulursun belki
00 Yorumla10 kez girerken gelip bizlere mi sordun ya şimdi gelmiş bize soruyorsun 😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olmaz, ortalık amsalak kaynıyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 abla ne güldüm ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılbencr Orsp olmussun haberin yok
10 erkeğin altına niye yattın05 Yorumla
Soran+1 yıl10 kişi ile değil 4 kişi ile birlikte oldum
Cevap sahibi+1 yılOlsun değdi mi peki 10 dakikalık zevk için
Cevap sahibi+1 yılOnlar seni yolda gördükleri zaman evlendiğinde seninle neler düşünecekler buna kac kere vurduk evlenmiş derler kullandık geçtik derler yolda gördüklerinde
Soran+1 yılÖyle mi dicekler
Cevap sahibi+1 yılBaska ne diyecekler hatta ağzından kaçtı mi eşin duyarsa boşar seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakımı niye kurmadın önce ilk 11 i tamamla sonra evlen.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsifte
Gizli Üye(30-35)+1 yılne biçim bir insansın sen arkadaş? Utanmadan hala evlenmek istiyorum diyor şu haliyle. Ya sabır
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez kimle ne yaptığım ayrıca onlarla değilde senle olsaydı böyle konuşmazdın
Cevap sahibi+1 yılböyle konusma değil kullanıp atarım zaten senle yattım diye seni mi alıcam?
Soran+1 yılSen zaten istesende beni alamazsın
Cevap sahibi+1 yılseni kimse istemez sadece mecburen alan çıkar (yokluktan)
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani bazıları sorun yapıyor bazıları yapmıyor ben mesela tecrübeli bir bayan isterdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtmezler
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🙏🙏🙏
5 farklı kişi nasıl olurum diye düşünürüm.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılSoruma cevap versen beynini kullansan
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıl11. olmak isterdim ;)
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 kişi değil iliski sayısı 4 farklı kişi ile
- +1 yıl
o zaman 5. olayım :)
Soran+1 yılBeynini biraz kullansan keşke
dürüst olursan sorun etmezler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBiri sorun etti ama orsp dedi resmen
+1 yılSana göre biri çıkar elbet
00 Yorumla
+1 yılhepsi sevgilin miydi?
00 YorumlaBattı balık yan gider 11 12 13 devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin akrabalarında mı öyle yapti
+1 yılSorun etmeyen birini bul
00 Yorumla
+1 yılBen sorun etmem bende çok kişiyle yattım o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 den sonra sayının pek bi önemi kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşmer diye düşünebiliriz 😂😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum ya alınma bişey düşünmeyiz ayrıca kimse geçmişin ile seni yargilayamaz rahat ol
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle seni seven değer veren biri bunu dert etmez inan bana
Soran+1 yılInsallah ama yorumlara bakarsak öyle denilmiyor
Cevap sahibi+1 yılYa onların hepsi bir birinden abaza düz duvara tirmaniyor rahat ol sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok hırpalamadıysa bişey olmas😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz oldu
Cevap sahibi+1 yılÇok genişleme var mı
10 kez derken 10 farkli kisi mi
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 kişi ile
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. dostum sen tam bir seks machinesin😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal 10 neden utanıyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla yüzüne bakılacak insan değildir benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 kişide utanmadında evlilikte mi utanıyorsun
00 Yorumla
+1 yıl10 ayrı kişi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır 4 farklı kişi toplam 10 kez
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunları aşın artık
00 Yorumla
+1 yılEderler.
00 Yorumla
+1 yılBen etmiyorum şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarklı kişilerle mi
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 kişi ile
Cevap sahibi+1 yılBu senin hayatin kimmse yargilayamaz ama erkeklerin cogu takar kuzum
Soran+1 yılÖyle ama bunu okuyan bile bacım kasar diyo moralim bozuluyor
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar