2 kez tek gece lişki yaşayan ve toplam 10 kişiyle yatan bir kız hakkında ne düşünürdünüz ve bu kız şimdi yuvasını kuruyor?
Olağan bir durum
İyi şeyler düşünmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seceresini tuttu ise olağan bir durum değil , skora oynuyor :)
Eğer önemsemiyorsa , gerçek sevgi aşkı arıyor ise geçmişi bizi ilgilendirmez , güzelce bir gelecek herkesin hakkı, herkes mutlu olmayı ister,
Kimi çeşit çeşit insanla yatar
Kimi tuvale boya yapar
Kimi futbol maçı izler
Bu hayatta "Mutlu olmak" için yaptığımız şeyler zaten çok çok az, paranın , geçimin , sistemin kölei olmuşuz.
Umrumda değilde
onu o şekilde kabul edip evlenende zaten onunla ayni zihniyete sahiptir
her ucuz malın, ucuz bir alıcısı çikarmiş.
teşekkür
Ülkemiz şartları açısından düşünürsek ben öyle bir kıza güvenmezdim. Ayrıca ileride eşiyle ya problemler yalar ya da onu aldatabilir.
Herkes kendisi gibi birine layik olsun derim..
Insallah bende benim gibi birini bulurum ❤❤❤ bunu rahatlikla söyleyebiliyorum..
Cevap
86Cevap
Neden iyi şeyler düşünmem. Çünkü biz zor beğeniriz kalbimizi kaptırdık mı sonuna kadar gideriz erkekler gibi şıpsevdi değiliz diyen bir cins varlık bunlar. Heleki 10 ve daha fazla biriyle yatmış bir kıza asla ve asla güvenme arkana bakmadan kaç git.
bu kız yuvasını kuracağı kişiye bunları anlattıysa kötü düşünmem erkeğin çapkını hovardası olduğu gibi bayanlarında olabilir hayat bu herkes özgür
Adam sormsmış bugün bugüne geçmişini
Bunu bir İngiliz leydisi yapsa olağan derdim. Onların kültüründe sıradan ama Türkiye'de cinselliği bu kadar tabu olarak gören bir toplumda bu genişliğe ulaşmış kız bana güven vermez açıkçası.
Eşini aldatacaktır.
hakkında bir şey düşünülmesi gerektiğini düşünmüyorum.
önemli olan kimle nerelerde neler yaptığı değil yaşadıklarının sonunda kendi payına düşen olgunluk tecrübesidir hatayı yanlışı doğruyu kendince benimsemişse yeterli kimse doğruyu ordan burdan görüp duyarak anlamlıca öğrenemez :)
diğer 8i neyse de tek gecelik ilişkiler sıkıntı, benle iken de tek gecelik ilişki yaşamayacağını nerden bilicem? demek çabuk teslim olan bir yapısı var derim, soğurum
yuva kuruyorsa gıyabende olsa yargılamak çok etik değil.
umarım bu yuva onun için yeni bir sayfa olur ve geçmişinden bağımsız mutluluklar karalar o sayfalara :)
Eski sevgilisiyle dayanamayıp bir şeyler yaşayanı hoş görebilirim de
"one night stand" yapacak kadar midesiz bir kızı kabul edemem..
İsteyen istediğiyle yatabilir. Kimsenin ruhu ve bedeni kimseye ait değil. Buna kimse karışamaz. Allah mesut bahtiyar etsin yuvasında.
ırıspının tövbesi hıyarı görene kadar der 10 u yapan 11 i de yapar düşünürüm
Kapı zili gibi basan kaçmış basan kaçmış diye düşünürüm
Eşi kabul ettiyse bize laf düşmez
Birlikte olan kadınları or. pu yerine koymaktan vazgeçin artık
Bizim ne dusundugumuzun önemi yok Allah mutlu mesut etsin.
Allah mesut bahtiyar etsin der, tercihlerine ve yaşadıklarına saygılar dilerim. Afedersin ama bize bok yemek düşer, hayat onun hayatı sonuçta.
tek gecelik kısmına karşıyım erkek içinde bayan içinde ama severek beraber olduğu insana karşı değilim
Sevişgen biri olduğunu düşünürüm ve sıramı beklerim :))
ne düşüneyim. aşık olmuşsa ebediyen mutlu olsun sadakat önemli
Hiçbir şey düşünmem benimle birlikte olamaz yanıma dahi yaklaşamaz.
normal birşey, herkes yuva kurabilir. Eğer geçmişini beğenmiyorsa eşine daha sadık olur o kız ama geçmişinden zevk alan biriyse evlense de o zevki yaşamaya devam eder..
Kötü birşey düşünmüyorum ama önceki birlikteliklerindeki düşüncen ve su anki duygularını bilmem gerekiyor
buna olağan bir durum diyen3 38 erkek siz bu kadar geniş misiniz birader olağan ne lan
yuva kurduğu erkeğe de anlattysa bunları ikisi arasındaki mesele
ben çok kişide gördüm senin önceki hayatın beni ilgilendirmez diyor... ben bu tür biriyle evlenecektim kıza sordum daha önce arkadaşlıkların ne derecedeydi diye.. anlatmadı normal arkadaşlıklarım oldu dedi.. ama ben araştırdım normal yanında masum kalır çok ileriye gidilmiş. kız bana yattım dese evlendiğimizde devamlı kafamda sorular olurdu heralde.
Allah mesut bahtiyar etsin önemli olan bundan sonra ne yapacağı..
Motor olduğunu düşünürüm şahsen o kızın yuva kurması tehlikeli alışmış kudurmustan beter olur çünkü
Ben ne birliktelik ne de evlilik yaşayabilmiş kaybedenim, :( :(
11. veya 9 kişi olması çokda önemli değil.
Önemli olan hiç olmamış olması.
Kendi hayatı ve tercihleri , yadırganacak bir durum yok , seks hayatına bakarak kişilik konusunda karar verilmez
11. Kocasımı oluyo 12-13. Kişileri merak etmiceni nasıl bilcez
Bende erkek Olarak 100 kadınla yattım benim durum nedir
Bunları bana neden anlatıyor benden önceki geçmiş
Önemli olan benden sonrasi
evet perşembe günü evlenen benimde tanığım bir kız böyle evlendi kocasıda biliyor. alan razıysa yapcak bişi yok ama kız KS de gördüğüm en güzel kızdı
hcan çıkar huy çıkmaz derler bu kız bir kişiyle yetinemez diye düşünüyorum
Karşıma Çıkması Lazım Doyumsuzdur O Doyuma Ulaşması Lazım :D 10 Kişiyle Değil 1 Kişiyle Yaşar :D
neden kurulmasınki herkes kimseyle yatmadımı sanılıyorr
Bu kız eşiyle büyük bir kavga yaşadığında da tek gecelik ilişki yaşama ihtimali muhtemel.
Ben bir o kadar kisi ile yattim onuda normal karsilarim
İyi şeyler dusunmem ama mutluysa evlenecek kişiyle onada bisy diyemeyiz
Diğerleri s*çmş kocası sıvayacak bundan sonra
Veren el ol alan el olma deyimini yanlış anlamış diye düşünürüm 😀
Allah uzak tutsun benden öylesini. Hiçbir şekilde çıkmasın karşıma. Kirlenmiş birini istemem.
10 kişi ile yatan erkek ile eş değer
tecrübeli olduğunu düşünürüm
benim olmalı diye düşünürüm
herkesin kendi görüşü ve düşüncesi saygı duymak gerekli
Neden 11 değil diye düşünürüm :D
Allah mesut etsin bana ne.
yuva kurmadan önce 10 tane az bana göre.
Kendi hayati saygi duyarim
o kızla tek bir şey düşünülür artık...
Allah mesut etsin bu kız senmisin peki
@sorannnn bir arkadaşın olabilir diye dedim :)
@sorannnn aklıma bir replik geldi " Ankara çık aradan "
@sorannnn ben bakireyim ama yuvadını kuran o, uzayda mı ysşıyorum ben acaba, evliliğin yolu böyle bir ilişkiden geçiyor demek ki artık
Ben anlamadım bu soran sevişmeden evleneceği için mi üzülüyor yoksa o dediği kişinin çok sevişip evlenmesine mi :)
@Nickbulamayanherif hem birliktelik yaşamadığım hem de evlenemediğim için üzülüyorum
Ben ilgilendirmez bir şey düşünmem
3 basamaklı sayılara ulaşmasını temenni ederim
Gayet normal bişey.
Yuvayı dişi kuşun kurduğunu düşünürüm
alcak olan kişin kesin godoştur
saglam motormus derim ne diyelim
Vay anasını sayın seyirciler derdim.
Banane naparsan yapsin😃
bize ne tabi :)
Bugün pek bir maydonoz sun😃
olmayayım mı :) sana yakın olmayı seviyorum
Çokta sevgi dolu
öyleyim :)
Mutlu mu acaba dıye dusunurum
Kaşarın teki ne düşünecem ki
Sana hakaret davası açabilir
Kim bu kız sensin buyuk ihtimal
Keşke yuva kuran ben olsam, birliktelik yaşamadığım için doğru dürüst bir ilişki bile kuramıyorum ama onlar yuva kuruyor
Artık birliktelik yaşamam gerektiğini düşünüyorum, tanıdığım bir insanla... genç değilim artık 20 dinde. Evli de değilim. Doğru düzgün erkek arkadaşım bile olmuyor bu yüzden, erkrkler bakirelere yaklaşmıyor. Üzülen gene ben oluyorum
Yanlış anladın galiba, ayıp ettin, burası bryin fırtınası, fikrini beyan edersin, o kadar
Geçmiş geçmişte kalmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar