Böyle bir şey yapmadım arkadaşlar cevaplarken beni baz almayın sadece soriyim dedim :D
Üzülürüm 😕 o kadar mı yalnızmış
Kendi vücudu kendi kararı istediğini yapabilir 💪🏼
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi bakireliğini kendi bozmuş bir kız hakkında ne düşünürsünüz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle bir kız elbette ki bakiredir. Çünkü bekaret zar demek değildir. Böyle bir kız zevkine çok düşkün demektir. Çok istekli demektir. Eğer başka erkeklerle bir ilişkisi olmamışsa benim tam da evlenmek istediğim kızdır. Hayalimde böyle istekli, vibratör gibi oyuncakları seven fantezilere açık bir eşle evlenme hayalim var. Böyle bir kız candır can 😊😊😊
Bu saatten sonra bekarete önem veren erkekler.. benim gözümde sıfır dır.. bekaret bacak arasında değil bekaret insanın beyninde olması lazım.. hadi kız olan kız aldı evlendi.. kız bunu aldatmaya başladı nasıl olacak. Önemli olan bir kızla bir erkek bir birini sevdikden sonra ki zamandır..
Çünkü empatiyi birak, tam bir kız gb yorum yapmissin... E sonra sizin yorumlari gorup bizden de ayni tepkiyi bekliyorlar ama bir erkegin senin gb dusunmesi cok zor coook
@onurtig sen onu la bununla yata aksın sabahları sabah edeceksin yattıkca erkek olacaksın. Erkeğim diye gezecek yaptıkları arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatacaksın sonra gelip diyeceksin ki ben kız olan kız istiyorum. Öyle olmuyor işte. Allahın adeleti vardır.. unutma bunu.. onunla bununla sabahlamış yemediği halt kalmamış evilik yoluna girmiş bir kız gider diktirir sana kız olan kızım diye gelir.. sende sanarsın kız olan kız aldım.. sanarsın.. alsana senden beklenen..
Senin dediğin gb onunla bununla yatabilirim ama asla bekaret almadim. Kimseye de ballandira ballandira anlatma gb bir niyetim yok hic anlatmadim da. O soyledigin hiyarlarin kobusnaya hakki olmayabilir ama bence benim var
@onurtig bekareti olmayan kıza kardeşim niye yapmadın benimde bekaretimi alma ben bekareti olan kişiyi bekliyorumndiyemedin mi. İlla kız değil diye yatman mı gerek ti.. bu hayyatta önce iğneyi kendine batır.. sonra başkasına batırdığında acıaını bilmiş olur karşındakinidr anlamış olursun.. sen ne deaen boş benim için inşallah karşına bekaretinş vermemiş biri cıkarda mutlu olursun. Ama allah dengi dengine yartmış..
Kişi kendi bekaretini bozamaz. ( bakir/bakire: Cinsel ilişkide bulunmamış kişi bknz. tdk. gov. tr) O senin dediğin hymen ya da zar denilen dokunun zedelenmesidir ve o bahsettiğin kız hala bakiredir. (taa ki cinsel ilişkiye girene kadar)
Tabiki her şey mümkün başınıza gelebilir böyle bir şey ve hayat devam ediyor. Ben seninle ilgileniyorum. Şimdi ve bundan sonranla ilgileniyorum... Geçmişin bırak orada kalsın. Sen tertemizsin, benimsin, seninim...
Kendi fünyasına çekilmiş ve dış dünya ile beyin bağlantısını kesmiş bir kişiden bahsediyosun burda o kızlığı kişi kendi o kadar cesaret gösterip bozması çok zor
yapanları biliyorum genelde evleninceye kadar bakire kalmak isteyip mast yapmayı seven kadınlar yapıyor :) parmağına engel olamıyorlar :D bence hala bakire ruhu olarak :)
Meraktan böyle yapan ve vücudunu tanimayan o kadar kiz var ki, bir tanesi bozmus bana dedi ki erkek skse en azindan erkekle oldum der zevk alirdim ama parmagimi soktum dedi sasirdim 😨
En İyi Cevaplar