kimse ile yatmamış temiz kız
kendi kendine bozmuş ne düşünürsünüz bu kişiyle evlenmek istemez misiniz?
kendi kendine bozmuş ne düşünürsünüz bu kişiyle evlenmek istemez misiniz?
bu devirde kimseye inandıramaz çünkü ortam belli ben şansen kızın yüzüne baksam masum olup olmadığını anlarım çünkü karekter okuma özelliğim var , kendi kendini bozan eliyle veya kaza sonuçu mast yaparken bozan kızlar var gerçekten masum ama karşı tarafa inandırmak güç çok ama çok anlayışlı biri olmalı
Kardeşim kızlık zarı ille o işte bozulmuyor küçük bazı insanlarda çok ağır kaldır bazılarında yüksek biyerden atladığı da olabilecek şeyler (inanmayan araştırsın) sen sakın olmadan karşı tarafı ikna edersen korkma yapmışlar yapmamış arasında ki şeyleri saten çoğu kişi ayırabiliyor korkma
ya çpcukluğumda olan bişey alnım ak kimse ile birlikte olmadım korkudum kolladım kendimi
dediğin gibi bunun örnekleri var oluyı
ki geçerten biri ile olan gider diktirir farklı yol denetki sonuçta biri ile yatmakla farklı durum
Salak olduğunu düşünürüm kimsede yemez bence bunu doğruysa bile
Kimseyi inandıramazsın ancak cerrahi tespit olursa belki
Cevap
33Cevap
Siz kız olarak sevdiği veya hoşlandığı biriyle yatanı pis olarak düşünüyorsanız , erkelerin size böyle pis kız muamelesi yapması çok normal. Temiz kız ne demek , Sevdiği biriyle yatan milyonlarca temiz kız var. Bu temizlik işi kızlık zarıyla olmuyor , beyniyle , kalbiyle oluyor. Ben ne kızlar tanıyorum sevgilisi evlilik vaadiyle anal , oral herşeyi yaptırıp sonra ayrılmış Şimdi bu kız pis kız mı? Bakireymiş , diğilmiş ergenlerin uğraştığı boş şeyler bunlar. Bu soruyu bir kızdan duyduğuma inanamadım ve yakıştıramadım
25 yaş üzeri hatunlarda ve yobaz ailelerde yerişen hatunlarda görüyorum bu tarz soruları. cidden zavallisınız.. malını pazarlamaya çalışan esnaflar gibisiniz ama bu durumda mal da sizsiniz yazık... insan kendini bu kadar alçaltmamalı
isterim olabilir :) parmaklamış yanlışlıkla skıntı yok :)
Kafam uyarsa dogrular her zaman baş tacıdır tanımak ısterım ki mutlu olucagıma emin olurum
Bunu karşındaki kişiye sorman lazım ama buna inanan çıkarmı bilmiyorum
Evlilik için bekâret bir ölçü değil bana göre ama kendi kendini bozduğuna kimse inanmaz yalan söylüyor diye düşünür
kendi kendisini bozacak kadar ne sokmuş olabilir içine o kadarmı azmış
Birisi ile yatsa evlenirdim ama kendi bozdu ise evlenmem.
neden
kımse inanmaz buna :)
dogru olmaz demiyorum illaki dogrudur ama inanan cıkmaz pek.
kizin temizi kirlisi olmaz. isterse yatar isterse yatmaz. isterse bakiredir ya da degildir
Aslında var ya o ölçü kabül edilemez bakirelik beyinde olmalı benim bildiğim niceleri var anal seks yapıp bakire olarak evleniyor dürüstlükmü
hayır değiş
Bencede değil benim eşim tecavüze uğamış ben bu şekilde kabul ettim istem dışı bir olay
haklısın
Teşekkürler
Neden istemeyelim. Ayrıca kimseyle yatmamış temiz kız ne demek. Biriyle beraber olmuşlar pis kız mi kötü kız mi oluyor
İsterim sonuçta önemli olan ruhunun temiz olması 😊
şaka yapıyor olmasılın. bozulan bir kız kesinlikle rahat durmaz
doğruysa gerçekten düşünürüm açıkçası net olması önemli nasıl bozar ki kendi kendini
Hayır isterim evlilik ask sadece cinsellik mi ki? Değil.
Kızlık zarı dikimi var git diktir
kimse ile olmadımki sonuçta
Kendi kendini bozduğuna nasl emin olabilirimki?
Bunu kimseye inandıramazsın :)
İnsanın karakteri önemli bence takılma buna
Bizde ayni bahaneyi kullaniyoruz 😏
sonuçta penis farklı bişey daha gevşer farklı olayki
Siz derken birlikte oldunuz sonuçta o anlaşılır
Orasi oyle zaten
Sence buna kim inanır
Kendi kendine kimse bozamaz.
Kimse inanmaz ona kolay kolay
herşey cinsellik değil
Nasil bozmus.
Azarak birseymi sokmus