Kadınlar takıntı yaptığı için erkekler kendi penis boyutunu takıntı haline getiriyor falan demeyin bence çoğu kadının umurunda bile olmaz boyutu falan asıl sorun edenler erkekler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende anlamıyorum gerçi zamaninda bende öyleydim lakin bunun konuşmalardan çevreden kaynaklı hayatımda hiç penis görmemiş ben. İlla büyük olacak diye havalar atıyordum. Hahahaha sonra ne mi oldu eşimin kocaman ve kalın sonuç ağrı aci veriyor bana açıkçası çokta tatavasi yok yani aslında boyunun uzunluğu değilde kalınlığı açısından evet bir nebze olabilir. Lakin çokta takılacak bir şey değil kadın parmaktan zevk alacak bir varlık. Hep bu prono saçmalığı dan kaynaklı tıpkı erkeklerin o kadınlar gibi performans beklemesi gibi
21 Yorumla- +1 yıl
kocamandan önce ve kocamandan sonra diye bir başlık atılabilir bu yoruma :))
En İyi Cevaplar
+1 yılerkeğin penis boyu takıntısı kadının meme boyutu takıntısı ile aynı durumda
kadınların boyuta önem verdikleri çok açık aslında
bu durum da ister istemez erkeği tedirgin ediyor
ve aşağılanmaktan korkuyor
her kadın bunu sorun etmez ama sorun edenlerde var
her erkekte meme boyutunu sorun etmez ama sorun edenler de var
işte bu sorun edenler yüzünden bu takıntı durumu10 Yorumla
+1 yılKadınların göğüslerini takıntı haline getirmeleri gibi diyelim buna, neden daha güzel, neden daha büyük değil, neden daha dik değil ya da neden uçlarının biri sağa biri sola bakıyor vs gibi soruları kadinlar kendilerine sorarken, erkeklerde neden daha uzun değil, neden daha kalın değil gibi soruları kendilerine soruyor
11 Yorumla- +1 yıl
@sinemnur26 teşekkür ederim
+1 yılBeni hep onun için sevdi kızlar bu yüzden başkasına giden oldu boyutu önemsiyorlar bana 19 cm olmalı diyen var 16 benimki olmaz küçük dedi kızlardada meme boyutu takıntısı ve kalça boyutu takıntısı var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. p*rno erişim kolaylaştıkça böyle oldu. Yoksa eskiden kimse takıntı yapmazdı. Ne demişler el penisini görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanır. Öyleydi yani.
00 YorumlaSanırım özgüven eksikliği veya ufaktan cinselliğe aç yetistirilme yüzüne...
Bizim toplum ufaktan cinselliğe karşı farklı bakış açısıyla yetiştirdiği için büyüdükçe bu durum açlığa sebep oluyor ve erkek de özgüven eksikliği yüzüne hep bir eksiklik veya özgü içinde oluyor...
Diğer sebepte bence ; erkeklerin bunu (penisi) hayatının en önemli parçası olarak görmesi...( Anne babalar erkek çocuklarına çıkar oğlum göster amcaya/dayiya... derler ; kız çocuklarına ayıptır günahtır) ❗❗❗
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılPenisi büyük olan daha erkek olmuyor maalesef. Bize adamlık lazım önce
20 Yorumla Benim 15 cm, sert, kalin. Takinti etmiyorum, zevk verdikten sonra
00 Yorumla
+1 yılBunu takıntı yapan erkek ya da bununla övünen erkek eziktir nettt
00 Yorumla
+1 yılBence kadinlardan da eden var en azindan 10 15 arasi istiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet böyle bir durum var takıntı haline getirip kendi psikolojilerini bozuyorlar
00 Yorumla
+1 yılbayanların kriterleri aşırı yüksek tutmalarından dolayı sanırım erkeklerdekı boyut takıntısı
00 YorumlaSırf büyük kalın olduğum için görüşmek isteyenler oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Kadinlar penisin buyuklune takiliyorda erkeklerde vajinanin asimetrine takildiklarini biliyorlarmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi kadın 10 cm penisi kabul eder ki 🤔🤔🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bi ara takıyodum ama artık takmıyorum, Çokta küçük değil zaten penisim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek egosu. Herkes de fil gibi maşallah.
00 Yorumla
+1 yılPenis boyunaa gelesiye daha cok sey var
00 YorumlaAsıl sorunun kaynağı bu site
00 YorumlaÖnemli olan kullanabilmek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben memnunum takıntı yapmıyorım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben daha erkeğim aklı işte
00 Yorumla
+1 yılNerde senin gibi akıllı kızlar yahu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen gayet memnunum tatlım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Hep o lanet olası p*rno yuzunden
00 Yorumla
+1 yılcok doğru iş giriyormu yeter değlimi
00 YorumlaÖnemli bence
00 YorumlaErkek adamin kol gibi ya ragi olur
00 Yorumlaİş görsün yeter.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel bir şey sormak istiyorum ama ulaşamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSizdeki göğüs neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana 11 yeter:)
00 Yorumla
+1 yılsorun yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi