+1 yılMaalesef erken boşalan erkek düzeltmez durumu düzenlemez demiyorum ama düzeltmez bu böyle gider , zamanla ne yapayım böyle işte abartma sende çok istiyorsuna kadar gider sen daha sık hatırlatıp bunu çöxelim ben tatmin olmuyorum dersen bu beni aldatıyormusun sen o.. musun gibi sonuçlara da çıkar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorun bende de var organlar birbirine değer değmez boşalıyor daha içime giremedi tecrübesiz de değil neden böyle oluyor anlamadım bu sadece bize özel mi oluyor genelde de böyleler mi ben de anlamadım kafamda manyak sorular ben de kırmak istemediğim için konuyu hiç açmadım zaten yeterince morali bozuluyor yetersiz hissediyor o da farkında ve cinsellikten kaçmaya başladı artık sürekli tekrarlanınca haliyle…
03 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gitmeyi düşünüyor mu peki
Cevap sahibi+1 yılBu konu hakkında hiç konuşmadım kırılmasın diye sonuçta çocuk değiller farkındalar her defasında böyle rezil duruma düşmektense kendisinin düşünüp gitmesi gerek sen konuştun mu peki
Soran+1 yılben tek kelime bile etmeden görünmem gerek dedi zaten.. onu dedide ben şu an tekrar seks istermiyim bilmiyorum aşırı beklentideydim galiba böyle olunca Arzum azaldi.. seninki kendi gitmeli aslında ya da başka yollar aramali..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erken boşalma sorun değil tekrar kalkmaması sıkıntı bunu da senin yapman lazım oralla devam etmelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılbu bir sorun... çünkü yarım. kaliyorum.. devam ettim kalkti tekrar girdi ve yine boşaldı iki dk 🤦
Soran+1 yılalıyor cok aşırı farkındayım daaa. ama bende kalıyorum zirvedeyken 🤦
Soran+1 yılbu konuyu hiç acmasam nasıl hisseder acaba?
+1 yılSizin olay ereksiyonun olmaması mı yoksa erken boşalmamı?
05 Yorumla
Soran+1 yılher ikisi de
- +1 yıl
O zaman ilk ereksiyona geldiğinde şunu dene oralla onu boşalt sonra inmezse 2. postayı içine girsin eğer inerse bir dahaki sevişmeye durex geciktiricili prezervatif alın onu taksın çok etkili
- +1 yıl
Zaten boşalmazsa da inmez
- +1 yıl
Saçmala ma bu konuyu konuşmazsan tabi kötü olır
- +1 yıl
Özele gel de akıl vereyim konuşalım
+1 yılDuzeltilebilir tedavi ile ama once onun kabul. etmesi lazim. Birde on sevismeyi uzun tutun
07 Yorumla
Soran+1 yılaslında baya da uzun bir ön sevişme yaşadık.. tekrar istemeye korkuyorum.. o da Farketti görünmem lazım dedi zatende
- +1 yıl
Bence gorusunsun ama tekrar deneyin birde pozisyon onemli sen uste olursan o daha gec bosalir onu deneyin
Soran+1 yılüste cikana kadar iniyor
- +1 yıl
Nadil ya bosaliyirmu iniyormu
Soran+1 yıliniyor.. tekrar kaldırdim girdi iki dk sonra da bosdi
- +1 yıl
Eklermisin bir. kac tavsiyem var
- +1 yıl
Bence once seni oralla bosaltsin somra kendi isine baksin
+1 yıl- Erken boşalma için kegel egzersizi sen ona yap
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidin erken gelmemesi için ilaclar verecektir saygilarimla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu önemli ama seven biri için bu ikinci planda olmaz mi
010 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum sevmiyorum diyemem ama bunu da istiyor canımim sıkılmasi sevmediğimimi gösterir
Cevap sahibi+1 yılEvet bence öyle olayı detaylı anlatmak ister misin
Soran+1 yıl. detayli anlatmak değil de.. birsey sorcam.. bu konuyla ilgili kendimi geri ceksem nasıl olur?
Cevap sahibi+1 yılBence kendini geri çekmelisin hatta uzaklaş sevmiyorsun zaten
Soran+1 yılseviyorum onu cok
Cevap sahibi+1 yılBaşka biriyle sevişip kıyasla onu
Soran+1 yılkiyasa bakarsam kötü
Cevap sahibi+1 yılKaç saat sevismeyle tatmin oluyorsun peki
Soran+1 yılbir saat yeterli. sevişmede sıkıntı Yok ilişkiye girince sönüyor işte
Cevap sahibi+1 yıl1 saat güzel süre aslında iyi bi sevişmeden sonra 20 dk bile yetiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla tedavi edilebilir sen ona seni rahatlatmasını söyle el ile ya da dili ile
03 Yorumla
Soran+1 yılsöylememe bile gerek var mı aslinda düşünmesi gerek değil mi? o an baya yukselmistim çünkü kaldim öyle mall gibi resmen
- +1 yıl
Belki oda utanmıştır o an düşünmemiştir 2nci denemenizde ilk kendini boşalt
- +1 yıl
Bi mesaj atsana bana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ilk seksi mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayir birçok kez yapmış
- +1 yıl
O zaman böyle devam eder. Düzelmez yani
Soran+1 yılama uzun zamandır ilişkiye girmemiş üç yıl kadar ve o kadar zaman sonra ilk defa benimle oldu
- +1 yıl
Farketmez ki. Abaza değilse böyle olmaması lazım
Soran+1 yıldegil ya abaza falan normal seviyeli ağır biradam yanii
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. büyük hayal kırıklığı.. allah baska dert vermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin ve beklentin yüksek iken bu benim için hayal kırıklığı.. senin için olmayabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ten uyumu yok maalesef. Cinsellik siradanlastı benim için
01 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu yoksa zor..
+1 yılSeninn budurumm baska penise giderr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bu senin için yıkım oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yıltekrar istemeye çekiniyorum.. çünkü onu kırmak da istemiyorum ama bende bu kadar istekli iken yarim kalmak geriyor beni
Cevap sahibi+1 yılBaşka partner bulacaksın o halde çünkü buda ihtiyaç
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi seks 3. dür
13 Yorumla
Soran+1 yıldüzelir mi diyorsun.. bunu tekrar denemeye korkuyorum çünkü yüzüm düşüyor nister istemez. onu da kırmak istemiyorum
- +1 yıl
Biraz düzene binerse sorun kalmaz kuzumm
Soran+1 yılahh umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu ki?
06 Yorumla
Soran+1 yıldetayi okursan
Cevap sahibi+1 yılEreksiyon sorunu mu?
Soran+1 yılerekte oluyor çabuk boşalıyor.. tekrar kalktığında da üste çıkmak istiyorum o ana kadar tekrar iniyor.. sorun bendenmki kaynaklı acaba
Cevap sahibi+1 yılSenden kaynaklı bir sorun neden olsun ki? Ben ikinci defa boşalmama rağmen hala erekte hâlde oluyorum. Eski partnerim nasıl bir türlü inmiyor falan demişti. 😄
Soran+1 yılbu kadar hemen inince bilemiyorum ki.. herşeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılGel özele biraz taktik vereyim sana. 😌
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar