Ben istemiyordum o da sürekli öpmek dokunmak falan istiyor diye tartışmaya başladık ve en sonunda ayrıldık.
Haksız olan ben miyim? Ne yapmalıyım

Ben istemiyordum o da sürekli öpmek dokunmak falan istiyor diye tartışmaya başladık ve en sonunda ayrıldık.
Haksız olan ben miyim? Ne yapmalıyım

Merhaba, böyle şeylere kolay kolay izin vermeyeceğinizi iyice anlaması gerekirdi yani sevgililikten önce bunun farkına varmış olması lazımdı ve ondan sonra sevgili olması lazımdı yani şimdi böyle bir isyan çıkarması anlamsız. Evet, istekleri çok doğal ama kimseyi hiçbir şeye mecbur edemez bence bir insan. Karısı bile olsanız baskı yapamaz. Karşı taraf da istemesi lazım diye düşünüyorum. O yüzden hak veriyorum size. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Mecbur değilsin öpüşmeye yani bunu kibarca sana sorar ve sende istemediğini dile getirirsin konu orada kapanır. Ama bunu sürekli istiyor ve ısrar ediyorsa ayrılmak değil de ben ilişkiye ara vermeyi tercih ederdim. Belki ara verdiğimiz o dönemde benim düşüncelerime saygı duyar ve bu durumu anlamasını beklerdim. Eğer ki değişen bir şey yoksa ve devam ediyorsa bu konuda ısrarına sonu elbette ayrılık olurdu.
Biz diğer sevgililer gibi değiliz bana yetmiyor falan diyor bide
Ayrılık o zaman en doğru şey olur sizin için..
hani bu sizin seçiminiz
onun da seçimi sizi öpmek..
dolayısıyla karşılıklı anlaşamama sonucun da ilişki bitmiş..
haklı ya da haksız olmanız bu durumda bir şeyi değiştirmiyor
Yani bence dokunmak istemesi de çok olağan ama en başından beri senin istemediğini biliyorsa ve sonradan sorun çıkarıyorsa burada kendisi haksız oluyor.. En baştan kabullendiyse bu durumu şimdi de ses etmeyecekti.. Beklentiler birbirini desteklemeyebilir, anlaşılamayan yerde ayrılık gayet olağan.. Keyifli günler..
Cevap
58Cevap
Haklısın o daha iyisine layık jdjdjfj
Sence ne zaman öpüşmenin vakti gelmiş olur :D
Haksız kesinlikle değilsin. Senin bedenin senin kararın buna saygı duymak zorunda. Surada seni gazlayan erkeklere de asla kulak asma burada rahibe deyip dalga geçen, ayrilirdim arkadaş miyiz tabi öperim diyen tipler evleneceği kadın söz konusu olunca tam bir iki yüzlü olarak davranıyor aşağıdaki zibidilere bakma sen.
Biz sevgili değil miyiz diyip duruyor sürekli yalnız kalmıyormuşuz yeterince ona yetemiyormuşum falan
Bir insanın kalbini ruhunu sevmek bambaşka bir şey inan böyle bir şeye sahip olduğunda bunları bile sorgulamanaa gerek kalmıyor doğru insan değil senin için ayrıl ve senin dengini bul❤️buradaki çoğu erkek sadece kendi zevklerinin peşinde olduğu için sana yanlış olduğunu senden istenilen şeylerin bir mecburiyet olduğunu soylecekler ama değil
Erkekler dokunarak sever ama cinsiyetler olarak birbirimize o kadar yabancıyız ki. Maksimum 3 ay bir kıza mühlet veririm. Utanıyordur, güvenmek istiyordur falan diye. Eğer 6 ay boyunca benle takılıp öpücük istediğimde karşı çıkıyorsa 4 seçenek var.
1- İlgi vampiri veya Golddigger
2- Beni kullanıyor. Birkaç yıl sonra daha iyisini bulunca ona "Hiçbir erkekle öpüşmedim bile ben" demek istiyor
3- Sağlık sorunları var (Travma, Black Pill vb..)
4- Erkek doğasından bi haber. Sevmeyi sadece kendi açısından gösterilirse sevgi sanıyor
Peki öpüştüğünüzü çevresine anlatan bi erkekle yaşanır mı sence
O sizin aranızda bazıları takmaz bu tür şeyleri bazıları ise ayıp olarak algılar. Baştan konuşulması gerekli
Abi ne kadar alt tabaka insan varsa burada gerçekten biri mecbur değilsin demiş öbürü senin bedenin senin kararın demiş. Çok mu tavuk yiyorsunuz acaba? ya da tavuk musunuz? yumurtluyor musunuz? anlamış değilim. İki kişi arasında ki bağı güçlendiren abartılmayacak bir eylem iyice kafayı yemişsiniz :D Sevgilim diyorsun 8 ay diyorsun ortada bir emek bir paylaşım bir vakit var seni öpmeyi istetmeyecekte kimi isteyecek :D Sevgili yapmayın arkadaş insanları aptal aptal ilişkilere sokmayın sevgili demek ikili ilişki demek iletişimin en yoğun olması gereken ilişki türü sevgililiktir. Cinselliği de apayrı tabulara koyuyorsunuz neyse yazmak istemiyorum bir şey anlamıyorsunuz zaten asjkddsffd
Sen önüne gelenle öpüş o zaman kardeşim
Çok modernsin ya aynen 😂
8 aylık sevgilin her önüne gelen oldu öyle mi ahaha aynen aynen.
😂😂😂
Evet aynen sen öpüş kardesim erkeklerin ne halt olduğunu biliyoruz
Erkeklerin ne halt olduğunu nereden biliyorsun? Kaç erkek tanıdın? Kaç yaşındasın? Her erkeği 8 ay tanıdığını varsaysam tanımaya anaokulundan başladın sanırım. Ama anaokulu terk gibisin :D kaç milyon erkek kalıyor acaba bilmiyorum ama bence genelleme yapmanı gerektirmiyor.
Gençler benim tatlı yorumumun içine etmişsiniz azcık dışarı çıkıp ortamlara mı aksanız:(
Asker arkadaşın mı sevgilin mi anlayamadım.
8 ay değildir o , 8 dakika falan olmasın? Bir kızla sevgiliyiz diyeceğim ve onu öpemeyecegim öyle mi? 8 dakika sonra biter o ilişki bende.
Ayırdığım zamana yazık valla. Halı sahada arkadaşlarımla maç yaparım daha iyi.
Neden? Sevgili olunca illa öpüşüp sevişmem mi gerekiyor anlamadım ben
Öpüşmek diye başlık açmışsın ona yorum yaptım. Sevişmek nereden çıktı? Farklı şeyler bunlar. Cinsellik istemeyebilirsin ona bir şey demem ama sevgili olupta öpüşmemek kendini kandırmak değilmi? Bence sen sevgili olarak görmemişsin hiç bir zaman o arkadaşı. Seven insan yerinde duramaz zaten yanyana gelince. Kendini de o çocuğu da kandırmışsın işte sevgiliyiz diye.
Hayır gayet de sevgilimdi sadece o istiyordu ben öpüşmedim
Yemem ben bu numaraları 😄 kandırmışsın çocuğu işte. Sevgiliyiz ayağına biraz ilgi görmek iştemişsin. Olan gariban arkadaşa olmuş. Ne hayaller kurmuştur kimbilir. Üzüldüm çocuk adına.
Sevmediğin , içine sinmeyen kimseyle bir daha böyle sevgili olaylarına girme. Ah alma boş yere 😉
Sevdim ama öpüşmedim bu kadar basit
Sen öpüşmeyi sevmek mi zannediyorsun?
Kız arkadaşım 8 ay boyunca beni öpmek istemiyorsa onu sevmemek olarak algılıyorum evet. Zaten bu sevmemektir.
Çocukla geçtin dalganı , egonu tatmin ettin. Şimdi de burada günah çıkarıp çocuğu suçlu ilan ediyorsun. Yemem ben bunları. Geçeceksin bu işleri. Çocuğa üzüldüm. Karma var karma bu hayatta.
Gerçekten aşık olduğun başka bir çocukta aylarca sana elini sürmediğinde görürüm ben seni. Buraya gelip sevdiğim çocuk elimi bile tutmuyor diye başlık açarsın bu seferde.
Abi hasta mısın ya sadece öpüşmedim diyorum ne var bunda a*k incileri mi döküldü Allah Allah ya
Sen çok sağlamsın yani 😂
Evet öyleyim
And oscar goes to... 😄😄😄
Aynnn s,, g
Sende 👍
Def oll
Selametle hacı 👍
8 aydır berabersiniz ve aranızda hiç öpüşme temas vs olmadıysa ve sırf bunları istiyor diye ayrıldıysan demek ki hiç sevmemişsin. Seven insan dokunmaz etmez lafları da yanlış asıl seven insan dokunur temas kurmak ister. Sevdiğini arzular tutkulu anlar yaşamak ister ki 8 ay az bir süre değil. Arkadaş değilsiniz sevgilisiniz öpüşmekten daha doğal ne olabilir? Madem böyle şeyler istemiyordun o zaman bunu en baştan belirtecektin çocuğun boşu boşuna 8 ayını çalmışsın yazık sana cidden.
Tabii ki temas halinde oluyoruz, boynumu öpüyor uzunca sarılıyoruz ben kucağında oluyorum bazen ama öpüşmek için sürekli hatırlatması aynı seferde öpeyim mi diye sorması saçma geldi
Ee tamam bunları yapıyorsa dudağından öpmek istedi diye neden ayrıldın o zaman? Hatırlatır çünkü ister o bir erkek. Tamam bazı şeyler anlık gelişiyor sormakla olmuyor fakat yine de çok şaçma yaptığın.
Sürekli hatırlatıp tartışma çıktığı için bana yetmiyor falan demeye başladı tartışmayla ayrıldık yoksa direkt ben senden ayrılıyorum demedim yani
Bana yetmiyor demesi hakikaten kırıcıymış onun da sabırla beklemesi gerekirdi ama 8 aydır hiç öpüşmediyseniz çok tuhaf yaşadığınız ilişki değil gibi. İlişkilerde iki tarafın da birbirini anlaması gerekiyor.
Bir de kendini karşı cinsin yerine koymak gerekiyor bu çok önemli.
Ben onun yeterince tahrik olduğunu anlayabiliyorum. Ama yaparsam da kendimi kötü hissederim hem adımı da çıkarabilir yani.
Neden adını çıkarsın ki ben de eski sevgilimle öpüşüyordum ne oldu adını mı çıkardım? Neyse ya ayrılmanız isabet olmuş bence. Ayrı dünyaların insanlarısınız.
Şu an böyle demekle haksızsın
Yalnız kaldığımız anları bile arkadaşlarına anlatıyormuş ben mi abartıyorum simdi?
Sevgilini tanımıyorum bu detayları nereden bilebilirim? Eğer niyeti başkaysa uzak dur diyecektim de 8 ay nasıl geçti madem en başında bıraksaydın o zaman. 8 ayda tanıyamadın mı sevgilini?
Uzak mesafeydi biraz birkaç ayda bir görüşüyorduk ve bu yüzünü göstermedi hiç bana sonradan anladım
Şimdi sen söyle her şeyi herkese anlatan biriyle yapabilir miyim bunları
Şimdi işin rengi çok değişti sana yüzünü bile göstermediyse ayrılman isabet olmuş benim de başıma gelmişti aynı durum basmıştım tekmeyi.
İnsan sevdiğine dokunmak, yakınlaşmak ister, ama karşı taraf bundan hoşlanmadığını dile getiriyorsa ısrar etmek tacize girer. Yani işine gelmeyen ayrılsın. Ayrılmakla çok doğru yapmışsın. Ben de böyle bir ilişki tarzını istemezdim açıkçası, ama karşımdaki kadına ısrar ve baskı kurmak yerine, kırmadan incitmeden yollarımı ayırırdım.
Ayrılman en doğrusu olmuş. Seven insan saygı da gösterir. İstememne saygı duymayan insan sana değer de vermiyordur. Çıkarlarının peşindedir sadece
Süreklilik konusunda dayatmalar gelmeye başladığı için, tiksinti duyman gayet olağan bir durum. Öpüşmek mecburiyetinde değilsin nasıl istiyorsan, o şekilde davran. 🙃
Kendini koru! Bedeninde başka erkeklerin parmak izi olmasın. Seven insan böyle bir kadını başına taç eder. Erkek öptüğü ile evlenmez, öptüğünü sevmez. Tuhaf bir ikilemdir. Sen kendini sakla...
Erkek öptüğü ile evlenmez mi? 1-erkek gelsin bizi evine götürsün, soyadını versin diye mi bir şeyler yapacağız? 2-erkeklerin bundan haberi var mı?
Ben de bu söylediğinizi fark ettim
2 dklık heves sadece
Gerçekten anlatmaya "çalışmışsınız." Yorumun tamamından anlaşılabilir ve anlatım bozukluğu içermeyen bir iki cümle bulduğuma dua ediyorum. Teşbih ya da incelik zaten yok
Bilmem, sizin yorumunuz. Ben de sordum zaten. "öpüştüğünüz adam sadece belden aşağı olmamalı" demişsiniz. Gene anlamsız bir cümle ama anladım, he ilk yorumunuzdan gene bu çıkmıyor fakat yapacak bir şey yok. Ben zeki değilmişim :D
Bence de köy orası ya asdfs
Sana acı bi gerçek söyleyim bu devirde hiçbi erkek böyle bir ilşkiye katlanmaz ama haklımıyım dersen kesınlıkle. Haklısın evlenmeden dogru degıl zaten öpsede devamı gelecekti ve kullanıp atacaktı cok iyi yapmışssın
Ayrılmak için geç bile kalmış, iyi sabretmiş 8 ay. Niye biriyle flört eder sevgili olursun ki, ailen görücü usulü evlendirsin seni, flört senin neyine? Seviyorsa dokunmaya bile kıyamazmışmış safsatası...
😂😂😂😂
İyi yapmışsın kendini öyle ucuza satmayan güçlü karakterlere hayranım.
haksız olan sensin evet cizgilerin olsun sınırların olsun ama 8 aydan bahsediyoruz ve yıl 2022 ve bitiyor rahibe teresa olayını isteyecek cok nadir istisna erkek vardır hatta vazgectim:) yoktur.
eğer 8 aydır hiç öpüşmemişseniz ben erkek olarak onun tarafını tutuyorum ama müsait olduğunuzda öpüşüyorsun ama yolda otobüste parkta v. s öpüşmek istemiyorsan haksız olan o...
Bilemedim ki şimdi saygı duymak lazım iki tarafta kendince haklı yani bir tarafa sen haklısın demek haksızlık olacaktır bu durumda en güzeli ayrılmak olduğu için doğru olanı yapmışsın.
Öpüşmek durumunda değilsin elbette. Ancak insan sevdiğine dokunmak, temas etmek ister. Dolayısıyla öpüşmek istemesi, normal bir durum. Sana da hak veriyorum sevmek illa ki, öpmek değil. Ama mesela bu konuyu onunla konuş, iyice konuşun bir çözüm bulun. Zaten sırf öpmek içinse bu durum zaten seni sevmiyor demektir.
Sevgilisini öpmek istemeyen insan iğreniyordur. İğrenen insan sevmiyordur. Ne işiniz var birbirinizle o zaman 😂
Elele tutuşurken, sarılırken, yanaktan öptürürken ayıp olmuyor, dudaktan öpünce mi ayıp?
Dudaktan öpmek çok daha ileri bi şey değil mi
Öpüşmek iki kişi arasında geçecek güzel bir şey.. Tabi ki seni hiçbir şeye zorlayamaz. Ama bunu istememen o kişi ile aranda bir bağ kuramadığın anlamına da gelebilir.
Herkes bazı ihtiyaçlarını karşılamak için sevgili olmuyor mu sonuçta.
Ben onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilim.
Eşim mi ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım Allah allah
Değil ama kime sorarsan sor böyle yani, öyle olmasa herkes arkadaş olmuş olurdu
Yalnıs bi karar altı üstğ öpişmek sadece yataga atıp bakireliğini bozmak değil ve 2 sevgili arasında en doğal şeylerden biridir öpüşmek
Mecbur değilsin tabi
Ama şunu unutma kadınla erkek ateşle v
Baruttur erkekler icin dayanmak daha zor
Sirf bunun için sana hakaret filan ediyorsa
Sevmiyordur zaten
sen değilsin sonuçta bunu yapmak istemiyorsan sana saygı Duymak zorunda.. buna uyum saglamazsa gitsin daha iyi..
suç sende demeyeceğim fakat bu ikili ilişkilerde oldukça normal bir eylem, yine de sen bilirsin tabii
8 aydır öpüşmeditsen ayrıl zaten sevgiline iyilik etmiş olursun
Neden?
Ne kaybederiz ki
8 ay ne be 😂 direkt yapışmalıydın hadi neyse ikinci buluşma da olsun 😂
Çok saçma. Sevgilin o senin arkadaşın değil. Öpüşmek istemesi çok normal. Ayrılman çok saçma
Hayır bu senin tercihin
haklı ya da haksız değilsin
sürekli derken her 5 dakikada bir dudaklarınamı yapışıyordu
Öpüşmek ztn aşkı alevlendirir ağızı sarımsak mı kokuyordu ki
Yani istemediğini söyledin ve o devam ediyorsa burada artık kötü niyet ara
8 değil , 18 yıl beklemesi lazım
Hakli olan sensin
Haklısın 8 ayda uzaktan birbirinize selam verebilirdiniz sadece
Sevgilin seni seviyorsa senin isteklerine önem verirdi onun derdi başka
İki taraf da istemiyorsa bu tacizdir. Ve gerçek sevgi zorlayıcı değildir.
Evlenmeden kabul etmeme konusunda elbette haklısınız.
8 ayda millet 3. çocuğunu yapıyor senin dediğin şeye bak
Sensin tabi asker arkadaşın mi o senin laflara bak ya
Seni kıvama getirmeden öpmek istiyor dimi halbuki sen hazır degilsin
2 sevgilimde de böyle geçti. AMA ayrılık sebebimiz olmadı bu saygı duyulur. 3 zaten eşim oldu ondada evlendikten sonraya sakladım hepsini 🤗
sevgilinin seni opmek istemesi, elini tutmak istemesi, sana sarilmak istemesi, sana temas etmesi kadar normal bisey yok! siz sevgili degil kankasiniz :D
Asker arkadaşın değil sonuçta. İnsan ister, ne var bunda?
Sen haklısın ve en doğru olanı yapmışsın. İstemiyorsan zorlayamaz, istediğini yapsaydın bir zamandan sonra o işin sonu yataktı net
Puhahaha opusmeyecegin biriyle neden sevgili olursun ona arkadaşlık de o zaman 😀
A*k sen sevgili olduğun biriyle öpüşmek zorunda mısın kafana silah mı dayıyorlar
Ne kadar geri z**alı bi zihniyet
Arkadaşım aşk dediğin şeyi sevgiden ayıran şey nedir tam olarak, anne babani da seversin kankani da seversin ama sevgilinin yeri neden farkli sence? Aynen sevgili olalım ama öyle oturalım yan yana sadece 👍
Niye ben yanlış mı yaptım şimdi
Öpüşsek ona buna anlatırdı herhalde
Ona buna anlatacak biri ise sevgili olması saçma. Yan yana oturacak bir arkadas misiniz yoksa sevgili mi
Sevgili olduysam öpüşmem mi gerekiyor bu bir kural mı öpüşmek sevişmek
Ayrılmanız en iyisi fikirleriniz uyuşmuyor ve bu konu hassas bi konu. Bakış açısı senin gibi olan birini bulman senin için en iyisi olacaktır
Cindy bebeklerinle oyna bence sevgilisi olma kimsenin. Çocuk işi değil
Öpüşünce çok bi b*k mu yapmış oluyosun marifetmiş gibi
Sensin insan sevdiğine dokunup öpmek ister mesafe iticiliktir
İstemiyomussun iyi yapmışsın herkes öpüşmek zorunda değil 😀
Yuh 8 ayda çocuk aldırırdım
Çok iyi yapmışsın
Cinsellik 9lmadan ilşki uzamaz bunu unutma
Ayrilmasanda o ayrılırdı sevdiğinden değil sevişmek seks için severler
aferin. namuslu kızım benim helel olseeen :D
Sekiz ay dayanmış mekfkfkfk
Öpüşmek ilişkide temas için önemlidir
doğru olanı yapmışsın