Arkadaşlar 2-3 kere üst üste yaptıklarımız dilan oldu ya da geç boşalanlar da oldu ama şuana kadar en orgazma yaklaşıp uzun kanter içinde tutkuyla yaptığımda bile net orgazm olduğumu düşünmüyorum. Bence bu nedenle zaten her erkekten birkaç haftada soğudum. Yani onlar benden çok zevk alıyordu vs vs ama onlar tam bana o zevki veremediği için ben hep başkalarıyla da olmak istiyordum ve açıkça bunu diyip terk ediyordum. Niye tatmin eden erkek zor bulunuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlişki esnasında vajinal orgazma ulaşmak baya zordur aslında ondan olabilir benim partnerimin en sevdiğim yönünü bu olduğumu söylüyorsun girip çıkma sırasında orgazm olması ve bencil olmamam zaten başlamadan önce dilimle kesinlikle 2 kere falan boşaltırim ilişki esnasında orgazm olamazsa eğer benden sorna sıra onundur ve parmaklarım ve dilim ona aittir. Yaş kaç bu arada doğru partner bulamamış olabilirsin belki ya da çoğu bencildi
013 Yorumla- +1 yıl
Yani sana tavsiyem kendini ilişki esasında kasman ve yapamadığın şeyleri hayal etmen kurman falan olabilir çok zevk almadığın zamanlarda bu hazzını artıracaktır senin ve klistoristine kendin masaj yapabilirsin partnerin girip çıkarken tam yapamıyorlar son noktayı kendin koyman gerekebilir
Soran+1 yılYok ya ben hep erkekten oral ve çnsevişme masaj isterim zaten asla tamamen bencil biriyle olmam. Ön sevişmeyi kısa tutan ve oral yapmayan beni boşaltmakla uğraşmayan erkeklerle bir kere birlikte oldum bir daha da görüşmedim. Uzun görüştüklerim zaten bana zevk vermeye uğraşsın saatlerce sevişen tiplerdi ama yine de tam doyuramadılar işte. Bi tanesi vardı o baya boşalmıyordu ya da yaparken klitorisime de masaj yapıyordu ya da hep girmeden oralde de boşaltıyordu onla çok yaklaştım ve zevk aldım ama yine acayip uçmadım. Daha iyi olabilirdi. İşte olay verici olmakla alakalı. Çoğu erkek mal gerçekten.
- +1 yıl
Ya sorma bende burada görüyorum çoğu kadın kocasından sevgilisinden şikayetçi ilgileniyorlar kadınlarla. Kendimden daha çok karşı tarafı düşünür ona göre hareket etmişimdir bu zamana kadar. Yani uçmak istiyorsan aslında farklı şeyler deneyebilirsin denedin mi bilmiyorum fantezilerin var mıdır yapar mısın falan
Soran+1 yılYok öyleyim ve baya farklı inşam ve fantezi denedim. Çekinmem ama karşımdakiler hep renksiz düz sıkıcı mal tiplerdi işte. Ondan sıkılıyordum.
- +1 yıl
İşte karşısında ki kişi çok önemli ya ne kadar iyi olursa olsun içine dümdüz girp çıkıyorsa sadece iyi olmaz zaten. Basit örnekler veriyorum saçlarını ellerine dolayıp başını yukarıya doğru çekecek belinden bastırıp girip çıkarken g noktasına klistoristine baskı uygulayacak seviyorsan tokatlayacak o esnada ne bileyim konuşacak seni ruhen ve bedenen de doyurmasi gerekir. Deneyimlerini dinlemek isterim anlatırsan ve denedigin fantezileri daha fazla açık yazmamayayim ban yiyeceğim artık 😄
Soran+1 yılArkadaşım kimse düşmüşüz girip çıkmıyor mal mısın fabrikada alet mi takıyoruz lan.
Soran+1 yılMal zaten yapıyorlar elleri ile bi şeyler ama öyle çok uçuramadılar işte
Soran+1 yılYa bas git defol
En İyi Cevaplar
Zevki sadece bosalmak zanneden erkeklerle olursan onlar sadece boşalınca zevk alınacağını zanneder.
Halbuki kadın önce tutkudan sonra vücudunun kesfedilip uyarılmasından orgazm olur.
Diliyle klitorisinin yerini bulamayıp dudaklariyla emmeyen bir erkek tabiki seni orgazma ulastiramayacaktir.
Ve bunlar yapilirkende aklını dizine indirecek sözlerde kullanmalı ki hem vajinal hem klitoral orgazm yasayasin.
Sözleriyle seni zevke getiremeyen bedeniyle hiç getiremez.
08 Yorumla
Soran+1 yılSözleriyle çok konuşan dil döken oldu ama tamtersi soğudum mallıklarından. O klitoris yalama emme dudakla yapma tarzı güzel oral yalanlar oldu evet baya zevk aldım ama ne bileyim tam orgazm değildi ya da birkaç kez oldum hep değil.
Soran+1 yılAynen öyle işte ben de diyorum ta genel erkekler mal ve beceriksiz. İyi olanlar da zaten kapılmış ve mutlu iyi ilişkileri var. Piyasada zaten kadın bulamayan ve bana denk gelen mallar da işte kadın ruhunu bedenini bilmeyen her kadının birkaç haftada postaladığı mallar.
- +1 yıl
Valla ne desen haklısın aslında. Bende bir kere kız hesabi açmıştım burdan 🤣 çok net gördüm bazı olan şeyleri 🤣
En basitinden adam benim tüm kimliğimi istiyor tabi bende sallamasyon söylüyorum. Sonra diyorum ki sende kendini tanıt. Ne yapcan diyor boş ver domalsana diyor.
Yani benim bile sinirim bozuldu. Böyle karşı tarafı mal gibi kullanabilecegini zanneden öküzler gerçekten sekste zaten seni mahverder.
Soran+1 yılOha o kadar beterini hiç görmedim. Çüş artık ama mal işte çoğu erkek tipsiz beceriksiz.
Soran+1 yılHahahaha oha çoğu erkek sevişemez o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence alet boyu büyük olan biri, önce oralla seni sulandiracak öpulmedik yerini birakmadan önce yavaştan başlayıp gittikçe hızlanan tempoda ve kalçayı tokatlayarak çok sert yapacak, boşalırkende kanırta kanırta dikerek boşalsa böyle bir ilişki tatmin edermi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle vurma sevmem ama diğerleri aynen öyle olurum yeni her yerimi öpüp yalayıp oral yapacak sonra da yavaştan hızlıya yapması lazım ama ben gelmeden gelmemesi lazım.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltatmin eden erkek neden zor bulunuyor?
çünkü muhtemelen klasik eşyler sana zevk vermiyor.
yapılmasını istediğin ama hiç yaşamadığın bir şey var bence.
bunu sana yapacak olan erkek ile beraber olduğunda da böyle bir sorunun kalmayacak ;)04 Yorumla
Soran+1 yılYa çünkü çok güzel ortam hazırlayan Zeki genelkültürlü temiz ve seksi erkek gerekiyor ve hepsi bir arada bulamıyorum kimsede
- +1 yıl
bu dediklerin de göreceli tabi ki :)
hepsinin bir arada olması ihtimali baya zor ihtimal sanırım :)
Soran+1 yılEvet öyle zaten ben ve tüm kız arkadaşlarım dahil daha hiç TSM istediğimiz Seksi yapamadım ve orgazmı olamadık çünkü erkekler mal beceriksiz tipsiz penisi kötü vs vs
- +1 yıl
ama sen de şimdi iyi gömdün ya :)
ben de erkeğim :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
+1 yılBu çok normal çünkü çoğu erkek orgazmı içine girip çıkmada arıyor uzun yapıyoruz iste neden boşalmıyorsun orgazm olamıyorsun diyor , lakin kadınlarda orgazm bedende değil zihinde başlar düşüncelerde fantezilerde ruhta başlar bedende de taçlanıp kendini gerçekleştirir ancak bunu bilen ve ruhuna hitap eden bir erkek tabiki bedensel de becerisiyle seni orgazma ulaştırabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle olay uzun gel git yapmak değil yani.
- +1 yıl
kesinlikle zihinsel arzuyu arttırıp kadının içindeki o isteği dışarıya vurdurmak önemli o hırsı tutkuyu yakalamak
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılSorun onlarda değil sende çünkü. Vajinal orgazm zordur, tam olarak kafanın raaht olmasını gerektirr. Seks sırasında hele bir de oegazm olmaıyorum diye kafanda kuruyorsan bir noktadan sonra elbette olmazsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılYoooo gayet rahatım aslında ama işte tam hiçbirini çok arzulamadım ondan olmadım bence. Sadece onlar beni azdırdığı için seks yaptım ben cidden birine ölüp bitmedim ondan da acayip keyif almadım sekste bence. Onun için de aşk gerekiyor işte.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu kadınların fizyolojik olarak daha zor tatmin olmasıyla ilgili. Bazen bir kadının nerdine dokunmanız gerektiğini bilmek orgazma daha hızlı ulaştırabilir. Sevgililerim doğru noktaları bulamamıştır. Sadece gir çık ile olmaz o iş.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bulamadılar olay tutma sevme dokunma sıkma. Birçok şey var hani beni azdırıp havaya sokaa da tam son vuruşu yapamıyordu hiçbiri bence. Birkaç kere oldum doymayı ama o da tesadüfen. Bilere yapamadılar bence. Hani mesela uzun uzun oral yapıyordu ben birkaç kez boşalıyordum ama o doyma değil sadece zevk alma.
Soran+1 yılKanka işte ben de bilmiyorum onu çıkınca görcez şuana kadar çıkmadı
+1 yıl- Vay Anasını Sendeki Sorunu Buldum inaniki Ciddiyim
- Eğer istersen bunu Uzun uzun Anlatabilirim
- Tabiki Dinlemek istersen
00 Yorumla
+1 yılOnemli olan zatenn ilk oncelikle kadinin zevk almasi on sevisme guzel ve uzun olmali yeterinve islanmali ve oral olmazsa olmaz sonrasi sert bi sekss doyasiyaa rahatlamak
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bence de öyle ama ikisini de becerebilen olmadı.
- +1 yıl
Anliyiyorumm ya herkese istedigi gibi denk gelmiyoo uzun sevmiyende varr doyumsuz olmak sucmu
- +1 yıl
Benimde iliskilerimde uzun sureli olmasi skintiymiss rahatliyorumm doyuyorumm dese daha napayim
Soran+1 yılBen mesela uzun * sevmem. Az öz olmalı yani ama önsevişme uzun olmalı ve art Arda da 2-3 yapılmalı ben asla 1 kerede doymam.
Soran+1 yılİşte herkesin tarzı isteği farklı
- +1 yıl
Bende doymuyorumm bi defadaa en az arka arkaya 3 olmalii zaten orall cok haz veroyo yapmakk
Soran+1 yılBen oral yapmayan bi erkekle ya da beni boşalamayan görüşmem zaten. Ama penis de çok önemli. Penisin boy ve kalınlığı iyi değilse de olmuyor hiç zorlamamak lazım.
Soran+1 yılVe ben bir kerede doyan kadın duymadım zaten.
- +1 yıl
Anladimm oral olmalii aynenn peniste oylee haklisinn ama vajina da temiz ve bakimli olmali guzel kokmali
Soran+1 yılBenim çok güzel zaten herkes bayılıyor
- +1 yıl
Himmm harikaa desene 🙂
- +1 yıl
Bende cok bakarimm bakimlidirr
- +1 yıl
Senle sohbet etmek iisterim istersen
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaşadıkların da mutlaka bir ten uyumsuzlugu var ya da bekledigin şey uzun süre içinde gidip gelmesi değil doğru noktaya dokunamamadi sana doğru sertliği ya da erkekliği hissettirememesi
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen olay uzun yapmadı da değil. Mesela 2-3 tanesi çok geç boşalıyordu ama ben onda da zevk almadım kurudum bitirdim olay çok uzun git gel yapması değil.
- +1 yıl
İşte seni etkileyen bir şey olmamış şuana kadar seks hissetmektir zaten sen bu adamları hissedememissin
Soran+1 yılHepsi mal tiplerdi yani neyini hissedeyim. Aşık değildim K
- +1 yıl
Hepsi mal tipler ve siz ksdinlwr neden o mallarla takılırsiniz anlamam
Soran+1 yılArkadaşım karşıma onlar çıkıyor yani düzgün çıksa
- +1 yıl
Ne diliyorsun da:) nerde yaşıyorsun öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılO zor bulunmuyor, sen har vurup harman savurduğun için haz olma oranın düsüyor. Ne kadar çok farklı erkekle olursan o kadar uzaklaşırsın duygulardan, duygu kuramadığından da haz alamazsın. Hapı yutmuşsun geçmiş olsun.
00 Yorumla Ön sevişmeyi uzun tutmak, kadına oral yapmak, her noktasini yalamak öpmek, g noktasini bulup masaj yapmak lazim kadinin arzulanip sulanip gir diye çağirmasi için
00 Yorumla
+1 yılTecrubesizlikten oluyor erkek geç olgunlaşır çocuk gibi davranır o yüzden gerçekten seksten anlayan genç kadınlar olgun erkek tercih ediyor
00 Yorumla
+1 yılCinsellik iki boyutu var biri istek biri duygu. Arada derin duygular olursa en büyük hazzı yaşamak mümkün.
00 Yorumla
+1 yılOlursun ya klitoristi fazla uyarirsan daha rahat olursun hatta
00 Yorumla
+1 yılSaatlerce pompalanman lazım senin. Gün boyu aralıklı olarak mesela
00 YorumlaOrgazm olmak için bütün erkekleri içine almak gerekiyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sende sorun vardır. Hep suçu erkeklerde aramissin
00 Yorumla İşi bilmeyenlerle Bi yere kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte hep mi kötüsü denk gelir anlamıyorum ya bakirleri geçtim de tecrübeli yaşı olanlar da kötüydü
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin yaşadığın ilişkilerde ten uyumu ateşli sevişme filan olmamışki sadece gir çıktan ibaret olmuş
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte pek olmamış öyle ama o kadar da basit değildi. Tam aşık değildim hiçbirine çünkü.
Soran+1 yılKanka tamam da olmadım öyle aşık. Ya da aşık olduğum hep kadınlar oldu öyle ama onlarla da sexe gitmedi olay. Bana teklif edenler kadınlara da aşık değildik. Hiçbir erkeğe de aşık olmadım sadece ten uyumu vardı ve hoşlandım en fazla.
Soran+1 yılKöle buldum onla yapcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin olman için çok sert mi pompalamamiz lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır başta normal başlayıp sonra sert
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin açından kötü bitmiş ilişkiler denk gelmedi senin gibi biri karşıma ona üzülüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara yönel ve oral dene
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka haklısın aynen öyle düşünüyorum. Beğendiğim kadın bulursam yapıcam. Zaten erkeklerde de hep oral yapıyorum. Bazıları ile zevk alıyorum boşalıyorum ama orgazm oldum olmadım arası tam tatmin olmuyorum ya.
- +1 yıl
Süper
Soran+1 yılYa çok tutkulu ve dilli heyecanlı oralde orgazm oluyorum ama bazı erkekler mal gibi ruhsuz yalıyor onu sevmiyorum. Ya da parmakla ellediklerinde de ya da bastırdıklarında sevmiyorum. Diyorum zaten hepsini.
- +1 yıl
Doğruyu bulmuşmus yönel
+1 yılSorun erkeklerde değil. Sende.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaaaa aynen bamya penis
- +1 yıl
Bu çok komikti 😂
Demekki sadece kendilerini düşünmüşler
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya oral masaj ve eşle filan beni orgazm etmeye çalışıyorlardı ama yine de kötülerdi
- +1 yıl
Eşle?
Yalana ara vermelisiniz ondan kaynaklanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın çabuk olmuyor genelde erkekler acemi
00 Yorumla
+1 yılSenin istediğin şekilde yapan yok mj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılben ne güne duruyorum ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki odaklanamadığın için orgazm olamıyorsundur
00 Yorumla
+1 yılBende şansımı denemek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an buldun mu tatmin edici birini
02 Yorumla
Soran+1 yılNo
Cevap sahibi+1 yılBen kendime güveniyorum istersen biraz konuşalım
Demek beceriksizlere denk gelmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEksiklerin neler olduğunu bence çok iyi biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ah keşke yanımda olsaydin da gorseydin
00 Yorumla
+1 yılSok madan tatmin ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılNaapak
- +1 yıl
Bilmemki
- +1 yıl
Yazarmısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZenci deneyin.
00 Yorumla
+1 yılBeklenti ne
01 Yorumla
Soran+1 yılYa işte ruhsal duygusal bi yakınlık olması lazım. Sonra temiz seksi olacak penis boyu hacmi de önemli küçük veya kalın büyük olunca iyi olmuyor. Normal ideal olacak. Başta önsevişme güzel uzun olacak azdıracak sonra * de normal sürede ve sert olacak. Bunu tam yapabilen hiç olmadı gibi ya. Hani zevk aldım boşaldım birkaç kez orgazm gibi oldum ama yine de tam acayip seks yaptığımı düşünmüyorum daha hayalimdeki gibi iyi. Sadece yaklaştım ona.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenişlemişsin ondan
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı