Neden kadınlar şeytan gibi gösteriliyor, kadının cazibesi çok güçlü ve istese ilişkisi olan bir erkeği bile yoldan çıkarabilecek potansiyeli var diye düşünülüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılelde etmek derken altına girebilir, seks yapabilir ama gerçek anlamda bir kız istediği her erkeği elde edemez. bir kız seks yapınca bir birimize aitiz diyor. ama erkekler eşşekle bile seks yapabilen mahluklar. eşşeği s. kti diye ona duygusal bir bağı yoktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy ne kadar farklısınız 😬
Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?- +1 yıl
oğlanı tanımıyorum. kızı tanımıyorum. buluşmak için kızı iyice yalvartıp, sonrasında ev ayarlar kızı eve davet ederdim. belliki daha ev ayarlamamış. zaten nişanlı bir oğlana yürüyen b ir kız, oğlanla ulu orta bir yerde buluşmayacağını bilir. nişanlısı görmesin diye, kız bunları bilir. bu yüzden gizli saklı buluşmayı kabul etmiştir. oğlanda iyi bir nişanlı bulmuş, nişanı bozulup o kızı kacırmak istemez, çünkü evlenilecek bir kızdır. ama senin de onu araman, oğlanın gururunu okşar, böyle şeyler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEder Bunun kapalı açık olmakla ilgisi yok huy meselesi, karakter, başı kapalı kadınların çoğunun Gündüz kuşağı programlarında evli oldukları halde başka evli birine kaçanları çok, hepsi değil tabi ama , Esra Erol İzleyin anlarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef... Neden peki, bir kız ilgi gösterince karşı koyması çok mu zor? Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı olupta bütün vücut hatlarını belli eden giysiler giyinen kadından şeytan bile korkar 😅😂🤣🤣 erkekler çukuruna sahip olmakta zorlanıyor. Uçkur meselesi yüzünden değil ilişkiler yuvalar yıkılıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen maalesef, ama normal bir şekilde bile kız ilgi gösterince karşı koyması çok mu zor?
Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
Cevap sahibi+1 yılne anlama geldiği gayet açık önce nişanlısını halledecek sonra sabrına güvendiği kızı halledecek Allah böylelerinin şerrinden korusun.
Soran+1 yılNasıl halledecek anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılnasıl olacak her ikisinide üzecek işte. Neresini anlamıyorsun?
Soran+1 yılŞunu anlamıyorum, nişanlı biri niye başka bir kıza böyle konuşur. Kimi istiyor bu?
Cevap sahibi+1 yılAnlama kapasitenin çok düşük olduğu sorduğun sorulardan belli zaten. Sürümden kazanmak isteyen tüccar gibi tüm kadınlar güzeldir diyor. Kafan basmadı mı?
+1 yılBu hayatta kadının düşmanı her xaman kadındır
Buna gerçekten inanıyorum
Ve tahrik soruna gelince
Bir erkeğin zihniyeti bozuksa 3 yaşındaki bebekten bile tahrik olabilir01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın!
Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
50Cevap
Tahrik oluruz yani dar ve seksi giyim olursa kapali da olsa ilgi çekiyor. Şeytan gibi göstermek değil ama evli erkeklerinden ilgisini çekebiliyorsunuz kadin seksi ve güzelse ister açik olsun ister kapali olsun baş döndürüyor gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki, bir kız ilgi gösterince karşı koyması çok mu zor? Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
olur ama hepsinden degil
bir kız istese cogu erkegi elde eder edemeyecegi nadirdir her zaman istisnalar vardır
ama her kız elde edemez bu yönde tecrubesi olması lazım nerde nasıl davranacagını bilmesi lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum ama o kızdan faydalanmaz yani cinsellik olarak düşünüyorsan. Kızın numarasını neden engellemiyor veya silmiyor normal mı bu?
- +1 yıl
kızdan faydalanmazsa kızlaa bir işi olmaz ben sana söyleyim kesin olarak
tam olarak mevzu nedir en basından detaylıca anlatırsan ona göre dinler yorumlarım net bir biçimde
bastan anlatmak istersen benii takipp ett ordan konusalım önce olay nedr tam olarak bileyim enn basından ona göre fikrimi söyleyim
Kadın tek değil erkekler bile başı bağlı insanları yoldan çıkarıyor bu tamamen yoldan çıkmak isteyene bağlı. Ayrıca böyle bir dönemdeyiz tam da Allah ıslah etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın!
+1 yılEvet ben kapalılardan daha çok tahrik oluyorum, çünkğ bastırılmış duygularını içlerindeki harareti kendilerini teşhir edip rahatlayamadıkları in yanıp kavrulan o ateşli hislerini, farkedebiliyorum 😎
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin etkilenme yönü daha fazla olduğu için kadınlara yükleniliyor bu... sorun diğer kısımda
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki, bir kız ilgi gösterince karşı koyması çok mu zor? Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
- +1 yıl
Demek ki nisanli olan kişi de istiyor sanırım. Çünkü sabrına güveniyorum diyor. Yani nişanlı olan kız için iyi bir sonuç değil. Yani her türlü aldatilacak bana gore..
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet tahrik eder konuşması giyinmesi gülüşü dokunuşu... ve bir kadın istese her erkeğe diz cokturur
01 Yorumla
+1 yılErkeklerin zaafı kadınlar
açık kapalı fark etmez...
Zayıf da olunca irade ne yapsın damacana bile tatlı gözüküyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zor peki bir kıza karşı koymak?
+1 yılerkekler ottan boktan tahrik olur onundeki organa sahip cıkamayan kesip atsın asıl seytan onların organları
07 Yorumla
Soran+1 yılHaha haklısın 😂
Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?- +1 yıl
cepte tutuyo erkek karaktersiz
Soran+1 yılNiye cepte tutuyor peki?
- +1 yıl
kızı begeniyodur nisanlısından ayrılırsa diye iste
Soran+1 yılAnladım, peki o kız ısrarcı olursa sence bu erkeği elde edebilir mi?
- +1 yıl
eder
- +1 yıl
Korkma acıtmaz, tahrik başka bağlanmak başka
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kapali dedigin kisi kapali olmuyor kapali * oluyor o da herhalti yer zaten dedigin sey de düşünülmüyor öyle olduğu icin öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
+1 yılKapalı derken süslümanlar tahrik ediyo evet, hem de açık olanlardan daha çok. Ama bi kadın her erkeği elde edemez, başı bağlı olsa da olmasa da
010 Yorumla
Soran+1 yılKapalı derken başı açık ama kapalı giyinmiş bir kızda olabilir.
- +1 yıl
Kadınlığını ne kadar ortaya koyarsa o kadar tahrik eder, ölçü bu.
Soran+1 yılAma sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başka bir kadın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi?
- +1 yıl
Bi kalbe iki kişi sığmaz, aşk sadakattir, eğer sadık kalamıyosan zaten sevmemişsin demektir.
- +1 yıl
Bu ne saçma açıklama, ben nişanlıyken eskiden sevdiğim kız bana ulaşmaya çalıştı ben de bu süreçten geçtim, onun sabrına niye ihtiyacım olsun öyle saçmalık mı olur.. Benim gönlümde sana yer yok de geç yani.
Soran+1 yılEvet haklısın, nişanlımada bağlıyım demiş. Niye bir başka kıza sana ve sabrına güveniyorum diyor, amaç ne sence?
- +1 yıl
Yedek mi acaba
Soran+1 yılBilmiyorum ki :/
Yedeğe niye ihtiyaç duyuyor- +1 yıl
Anlamak istemiyosun, konduramıyosundur
Öyle ama erkek açtır her zaman hele evdeki doyurmaz ise daha da aç kalır çok kolay yoldan çıkarız maalesef bizim olmayan da aklımız kalır hep 😂😂😂
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Ne oluyor merak ediyorum.
Soran+1 yılAma sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başka bir kadın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi?
Soran+1 yılNişanlı bir erkekte örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
Soran+1 yılAma nişanlımada bağlıyım demiş...
Soran+1 yılEvet haklısın işte tamda bunu anlamak istiyorum, niye diğer kıza böyle bir şey söylemiş?
Soran+1 yılKızı tanıyorum, evlenmeden asla cinsellik kabul etmez. Benden kurtulmak mı istiyor?
+1 yılKapalı kadin benden uzak dursun modern kadon lazım hem fikri hem de bedeni ile
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki genel olarak bir kız ilgi gösterince karşı koyması çok mu zor? Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
- +1 yıl
Nişanlısı olan kiz veya kadınla veya evli kadınla anneme sözüm var asla olmaz. Bakmam bile
- +1 yıl
Benim eşim olsun bakmam ki! Başkası bakar ama ben bakmam
+1 yılBu şekilde düşünen kızlar basittir.. bence hiç gerek yok.. böyle seylere
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
- +1 yıl
Erkeğin acizliği. Ben bayannolsam başı bağlı olan birisine salça olmazdım.. boşta bir sürü erkek var arkadasim.. gerek yok böyle alicengjz oyunlarına.. anladinn
+1 yılKimi erkekler var sadece nefes alabiliyor olman yeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru... Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
+1 yılİçinde olduktan sonra kadın çarşaf ile bile erkeği ayartir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zor peki bir kıza karşı koymak?
Hayır elde edemez. En fazla erkeğin gönlü biraz kayar hevesi geçince bırakır.
06 Yorumla
Soran+1 yılHangi kızı?
Soran+1 yılNişanlımla problemlerim var ama onada bağlıyım demiş... Nişanlısı daha önce bu kızla mesajları yakalamış, numarayı sildirmiş ama şimdi tekrar ekliymiş. Niye kızın numarasını silmiyor, engellemiyor?
bir kadın her erkeği başdan çıkartır diye kural yokdur erkek istemezse kralı gelse bakmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir :)
Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede damacanaya hallenen var abla sen neden bahsediyorsun 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle 😂
Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?- +1 yıl
Nişanlısı ve ona ulaşmaya çalışan kız arasında tercih yapacak. Sadece seçenekleri değerlendiriyor. Terazinin ağır basan kısmını seçecek
Soran+1 yılPeki diğer kız ısrarcı olursa sence bu çocuğu elde edebilir mi?
- +1 yıl
Karakteri olmayan birini elde etse ne olur etmese ne olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan cikarabilir doğru ama sonrası önemli, gecelikmi olursun yoksa sadece zevk icinmi bilemedim
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğru... Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum.
- +1 yıl
Bu aynı ilgiyi bir kadın hayatında biri varsa da yapabilir, doğru değil mi, kadın erkek olarak değil insan olarak çekim olarak değerlendirelim bence 😉 senin merak ettiğin o duyguyu bende merak ediyorum
Soran+1 yılHaklısın... Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
- +1 yıl
Peki bunlar tanışıyorlar mi,
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Erkeğin nişanlısı ile ilgili sorunları, problemleri var kafasında onu çözmeye çalışıyor olabilir ya da onu kafaya takan kız ile ilgili planları var oyuzden onuda kaybetmemek istiyor
Soran+1 yılEvet haklısın ama normal değil bu davranış. Peki diğer kız saldırmaya devam etse erkeği elde edebilir mi?
- +1 yıl
İstersen yaz ordan konuşalım burada sende bende net olamıyoruz
+1 yılElde eder. Kapalı kızdan kastın nedir bilmiyorum. Dolgun vücutlu ise her türlü gideri var
06 Yorumla
Soran+1 yılKapalı kız, tesettürlü veya başı açık ama kıyafetleri kapalı. Neden elde eder peki? Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Ne oluyor merak ediyorum.
- +1 yıl
Ben cinsel anlamda bahsettim. Duygusal anlamda çok zor
- +1 yıl
O senin elinde su an saldırmaya devam et ama sıkma
Soran+1 yılNasıl biraz açarmısın?
- +1 yıl
Burdan açamıyorum
Kesinlikle katılıyorum hele bazı zaaflarimiz varsa %100 diyebiliriz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum.
Soran+1 yılNe gibi örnek verebilirmisin?
+1 yılErkeğin zaafı kadındır
Kadının zaafı para
06 Yorumla
- +1 yıl
Buluşacak
Ya konuşur ya kızı kullanır atar
Soran+1 yılKız kendini kullandırmaz cinsellik olarak düşünüyorsan.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun yoksa o kız sen misin?
Soran+1 yılOlabilir 😅 kızla tanışıyoruz
- +1 yıl
Sen o zaman adamın nişanlısısın
+1 yılkapalı kadınlardan tahrik olma neden iç giyimlerinin merak etmek fanteziye olan düşkünlüklerini öğrenme çabasından kaynaklı oluyor benim açımdan ve kadın her erkeği elde edecek biridir
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kız ilgi gösterince karşı koyması çok mu zor? Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
- +1 yıl
uygun bir zamanı kolluyor buluşmak için
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı kiz ekstra bi şey yapmazsa erkek yoldan çıkmaz. Düzgün kapalı kiz şeytan degil
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ısrarcı olursa yoldan çıkar mı?
Cevap sahibi+1 yılKız erkeği mi arıyor ahlaksiz
Soran+1 yılEvet aynen öyle, erkek’te kıza sana ve sabrına güveniyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılIkisi de karaktersiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarı kısmındaki o şehvet ve arzu damarı erkeğin belki elli katıdır
ondan dolayı dikkat etmek lazım dediğin gibi yolunda gideni yoldan çıkarır
düşman başına04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSesli mesaj atması hayra alamet değil demekki daha tam kendini dizginliyememiş
evlilik değil o da daha nişanlı nişanlıyken bunu yapan evlilikte de aldatır
evlilk öncesinde de aldatır. tam tersini yapmalıydı numarayı silip engel atmalı
nişanlısına odaklanmalıydı demekki daha iradesine sahip cıkamıyor
Soran+1 yılBilemiyorum ki, adamım niyetini anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılo kafayı takan senmsn yoksa
+1 yılNe sacma bir soru. baska soracak soru bulamadınız sanirim
00 Yorumla
+1 yılKimse kimsye istemedi bişey yapdiramaz sizin seytanliginiz ya da cazibeniz değil erkeğin fitratinda var bu
02 Yorumla
- +1 yıl
Yani açık. konusmak gerekirse ben bı evlilik yolumdayim ama senden de vazgeçmek istemiyorum bana bu surec geçene kadar müsade et evlendikten sonra ikinizi bı arada idare ederim kimsenin gönlu kalmasın demek istemiş
Erkekler kapalı kızdan da tahrik olur
Başı bağlı birini elde etmekte erkeğin sadakatine bağlı15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali olmasiyla alakli degil bu. Her kadinda farkli bir cekim var. Yomsa zaten kapaliysa kimse gorup bilmez. Ama soylemeye calistigin kadin tipi endamli cekici biridir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArayan hatunuda elde tutmak kaybetmemek icin stratejik takiliyor. Hovarda bu adam. Baskalarida vardir bunda. Niyeti var cunku
- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılKizina gore de degisir bu durum erkegine gore de
08 Yorumla
- +1 yıl
Hahaha bu cocuk kaşar bence 🤓😉
- +1 yıl
Cidden hic ama hic normal bi durum degil tabiki. Cocugun bence nisanlisindan yana bi sikintisi var, ya zorla evlendirilecek, aile baskisi falan var istemiyor ya da cocuk cok hoppa, daldan dala atliyor
Soran+1 yılEvet bazı sorunlar var, nişanlımada bağlıyım demiş ama nişanlı bir adam başkasına niye sana ve sabrına güveniyorum der çok tuhaf...
Soran+1 yılHaklısın!
Cunku onun da nisanlisindan yana bi bagliligi ya da aski yok demek ki. Bos ona karsi belki de. Gerci diger kizda da hata var, ne diye adamin pesinden kosuyorsun. Adam evlenme yoluna girmis, ne diye umut bagliosun dimi?
Soran+1 yılEvet haklısın, nişanlısıyla bir sıkıntı var, diğer kıza gelince, tehlikelisi sularda yüzüyor, ama adamda umut veriyor, sana güveniyorum diye. Ve bu kızdan yengesine bile bahsetmiş.
- +1 yıl
Bu tehlikeli sulardaki kiz sen degilsindir insallah 🙄🙄 eger oyleyse de iyi yuzucusundur diye umut ediyorum 🤓😉🙃
+1 yılÖyle zaten kapalı kızlar daha etkileyici
04 Yorumla
- +1 yıl
O ne demek öyle ya ikisinide mi idare edecek ki 😂😂
Soran+1 yılBilmiyorum ki 🤷🏻♀️ Sen erkeksin daha iyi bilirsin.
- +1 yıl
İstek atsana bı buraya gelmesi sürekli yoruyor ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadın isterse donunu indirtir ve yaptırır.
08 Yorumla
Soran+1 yılAbart 😂 Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
Soran+1 yılAnladım... yani o diğer kız ısrarcı olursa nişanlı erkeği eder öyle mi?
Soran+1 yılÜstü kapalı ver lütfen
Soran+1 yılKıskanç kocaya kadın ne yapıyor ki? 😂
+1 yılEvet sana katiliyorummm
06 Yorumla
Soran+1 yılBir kadının ilgisine karşı koymak çok mu zor?
Elbet cevap verir kiz devam ederse erkegi istiyo sanirimm
Soran+1 yılKız istiyor tabi. Niye nişanlı bir erkek, başka bir kıza sana ve sabrına güveniyorum der.
- +1 yıl
Bilmemki erkektemi istiyor acaba
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Kis istekli sanki ona karsi
+1 yılDogru yok diyecek çok nadirdir
08 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başka bir kadın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi? İlgisine karşı koymak çok mu zor?
- +1 yıl
Erkeğin iradesine bağlı ve yuva ortamına sadakatine ama nadir
- +1 yıl
Kız yedekte anlamına gelir
- +1 yıl
Ben onunla evlenip seninlede görüşürüm manasında
Soran+1 yılSanmıyorum, kız niye böyle bir durumu kabul etsin?
- +1 yıl
Kızın nişandan haberi varsa kabul ediyorsa bir ihtimal nişan bozulur düşüncesi
Beni tercih eder düşüncesi
Soran+1 yılKızın haberi var, ya onu ya beni seç demiş? Nişanlı erkek’te zamana ihtiyacım, sana ve sabrına güveniyorum demiş.
+1 yılŞeytan gibiler ondan 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes değil 😂 Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum.
+1 yılErkeklerin iradesi zayıf çünkü
010 Yorumla
Soran+1 yılHayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum.
- +1 yıl
Anlayamazsın bunu anlamak için erkek olmak gerekir
Soran+1 yılSen anlat 😊 sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başka bir kadın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi? İlgisine karşı koymak çok mu zor?
- +1 yıl
Kadının tavrı önemli olan elde edebilir ilgi duyulmak herkesin hoşuna gider 😀 sen hayırdır
- +1 yıl
Şu düğün geçsin sen yedekte kal 😀bir ara senide görürüm lazım olursun
Soran+1 yılNiye kesip atmıyor çok sinir oluyorum, niye kızın numarasını engellemiyor?
- +1 yıl
Yedek dursun ne gerek var lazım olur zor günlerde
Soran+1 yılBirini yedek tutmak çok saçma gerçekten anlamıyorum...
- +1 yıl
Bunu anlamak cinselliğe erkek gibi bakabilmek gerekir 😀 kim bu sen hangi taraftasın
Gene hangi yuvayı yikacaksin Feridun abi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var 😄
+1 yılkadın isterse herşeyi yapabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle mi? Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor?
- +1 yıl
zorda kelimemi. imkansız. yeterki o kadın istesin.
Soran+1 yılCiddi misin? İlgiye hayır demek imkansız mı?
- +1 yıl
imkansız. bazıları birazcık direnebilir. ama bazıları.
Soran+1 yılAma sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başla bir kaşın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi?
+1 yılÖyle evet örnekleri çoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen örnek verebilirmisin? Nasıl oluyor merak ediyorum, hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor?
- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılKadın potansiyelli değil erkek iradesiz😅
03 Yorumla
- +1 yıl
Diyorum ya iradesiz beyni yerine başka yeriyle düşünen tiplerde oluyor bu durum ha tabi kimse kendine toz kondurmaz da yani işin sonunda erkekte biter
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kapalı kız yok ki artık nerede hani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhaklılık payın çok yüksek.
04 Yorumla
- +1 yıl
Ilk fırsatta seninle kaçamak yapacağım sen hazırda bekle demiş bence.
Soran+1 yılCinsellik olarak düşünüyorsan o kız kabul etmez.
- +1 yıl
Bence de etmesin
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu hayatta her şey mümkün her şey olabilir walla
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha 🙃
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyanın fitnelerinden biri zaten.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbirincisi , kafaya takan kız heves içinde ve o erkeği elde ettiği zaman kısa sürede bırakacak. İkincisi , erkek dediğin gibi kadınlara karşı koyması zor muhtemelen arafta kalmış nişanlısından ayrılabilir ya da kafaya takan kızı oyalamaya çalışıyor en sonda üçün birini verir.
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum...
Peki o diğer kız ısrarcı olursa erkeği elde eder mi sence?
Cevap sahibi+1 yılkadın şeytanlığını kuşlanırsa bir tek dindar adamı elde edemez. ama o kıza diyoruz ki boş ver başka erkekler var , başı bağlı olanı bırak kendi halinde
Soran+1 yılDindar erkeği bile yolda çıkaranı gördüm maalesef. Nasıl bir şeytanlık bu, kadın ne yapıyor meselada erkek yoldan çıkıyor?
Cevap sahibi+1 yılkonuyu istersen ozl konuşalım müsaitsen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet edebilir
010 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başka bir kadın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi? İlgisine karşı koymak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor?
- +1 yıl
Bu o kişinin kişiliğine bağlı. Red edebilir.
- +1 yıl
Bekle yakın zamanda sana döneceğim demek oluyor
Soran+1 yılAma daha önce nişanlımada bağlıyım demiş...
- +1 yıl
Bence bir şeyden şüpheleniyor. Nişanlısını kaybetmemek için böyle demiş olabilir ilk başta. Daha sonra içindeki durumu belirtip ben müsait olunca döneceğim sana diyor
Soran+1 yılNe gibi bir şüphe? Nişanlı olan erkek, kıza sana ve sabrına güveniyorum demiş.
- +1 yıl
O zaman dediğim gibi. nişanlısının denedğini ya da yem attığını falan düşünüyor.
Soran+1 yılHayır nişanlı kız daha önce mesaj yakalamıştı ama çocuk tekrar numarayı eklemiş
- +1 yıl
İşte o yüzden de bugünlerde sıkıntılı günler geçiriyorum diyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılne alakası var. D kapalısın hrhalde
00 Yorumla Olmaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor?
+1 yılEvet çünkü öyle
04 Yorumla
- +1 yıl
Yani zaman istemiş işte ben sana gelicem sen bekle demiş
Soran+1 yılÖyle mi demek? Gerçekten o kız ısrarcı olursa bu nişanlı adamı yoldan çıkarabilir mi?
- +1 yıl
Olabilrir bu karşıdaki adama bağlı
+1 yılOlur
02 Yorumla
- +1 yıl
Ay nerden bileyim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılöyle olanlar var
01 Yorumla
+1 yılkadın istediği erkeği elde eder
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar net mi? 😄 Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum.
- +1 yıl
dediğimi gerçekten anlamak istiyorsan anlatıcam
Soran+1 yılTabi ki anlamak istiyorum
- +1 yıl
o zaman yaz
+1 yılKapalılar çok ateşli
08 Yorumla
Soran+1 yılKapalı derken, başı açık ama kapalı giyinmişte olabilir. Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor? Nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum.
- +1 yıl
Merak
- +1 yıl
O erkeğe bağlıdır neden dersen eğer hayatındaki kadının eksik yönleri varsa o eksiklikleri yeni tanıştığı kadında arar ki ondada aradığı varsa eskisine yol verir yeni bir hayat kurar
Soran+1 yılAnladım... Nişanlı bir erkekten örnek vereyim. Bir kız ona kafayı takmış, kaç kere aramış ama erkek cevap vermemiş, en son kıza sesli mesaj atmış, senin aramalarına cevap vermedim çünkü çok dikkat isteyen bir süreçteyim, zamana ihtiyacım var bu da gayet normal, sana ve sabrına güveniyorum demiş. Kız buluşma teklif etmiş ama şimdilik cevap vermemiş. Bu ne anlama geliyor senin için?
- +1 yıl
O kıza gidecek o erkek. Yaz bi yere. S3n şunu bana detaylı anlatsana bi
Soran+1 yılNeden gideceğini düşünüyorsun?
- +1 yıl
İkisi arasında kalacak -ki erkeği tanımıyorum bu arada özelliklerini falan- hangisi işine yararsa onu seçecek ya da biriyle hayat kurup öbürünü idare ederek kullanacak
Edebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki, nasıl bir duygu oluşuyor merak ediyorum. Hayatınızda biri varsa bile, bir kız ilgi gösterince karşı koyarak çok mu zor?
Soran+1 yılAma niye kesip atmıyor, kızın numarasını engellemiyor? Niye böyle saçma sapan konuşuyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünki kadınlar şeytanın ta kendisi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılŞöyleki ilk insan olan adem babamızın cennetten kovulma hikayesini biliyorsun dur yani başka söze gerek yok kadınlar erkekleri hep kandırır
Soran+1 yılEvet her şey o zaman başladı 😊
Ama sadece cinsellik olarak değil duygusal olarakta soruyorum. Mesela erkeğin hayatında bir kadın var ama başka bir kadın ona kafayı takıyor, bu kadın onu elde edebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılAdam evlimş yani
+1 yılçünkü öyle
04 Yorumla
- +1 yıl
nişanlı olduğu için biraz daha bekle diyor seninle ilgileneceğim doğru zamanda diyor
Soran+1 yılAnladım, peki o kız ısrarcı olursa sence bu çocuğu elde edebilir mi?
- +1 yıl
eder gider
Olmaz asla
01 Yorumla
+1 yılSelam sence nıye
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Eder vence
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kapalı giyinmiş kızdan tahrik olur mu? Ve bir kız istese başı bağlı erkeği bile elde edebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler