Cinsel Yaşam Sekste kadınların mı baskın ve dominant olması daha cezbedici yoksa erkeklerin mi? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Cinsel ilişkide hangi tarafın baskın ve dominant oluşu diğer tarafı cezbeder? Güncellemeler+1 yıl Hangi taraf baskın olmalı? Sekste kadınların mı baskın ve dominant olması daha cezbedici yoksa erkeklerin mi? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Erkek bir adım daha aktif olmalı 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Dominant kadın severim 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler tabiki bir adım önde olmalı ama kadınlar da erkeklere cesaret vermek zorunda. Başka türlü çok zor oluyor. 🤪😎 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İki traf da aktif olmali 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadının baskın olması daha cezbedici. 1 2 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Baskın misin cinsel ilişkide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkek bir adım daha aktif olmalı
😊👍
Dominant kadın severim
😎👍
Erkekler tabiki bir adım önde olmalı ama kadınlar da erkeklere cesaret vermek zorunda. Başka türlü çok zor oluyor. 🤪😎
😎👍
İki traf da aktif olmali
😎👍
Kadının baskın olması daha cezbedici.
Baskın misin cinsel ilişkide
Evet
o değilde resimde ki kadın çok güzelmiş